Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayır canım unutmadık ama merak ettık nasılsın ne var ne yok.

belgincin eşim kaan hocanın tedavisinde klomen kullanıyor yaklaşık altı aydır .. bide proxeed vermişti ama eşim sadece 1 ay kullanabildi fiyatı çok pahalı geldi bu arada yaklaşık 3 ay öncede kaan hocanın yanındaydık biim durumuzun iyiye gittiğini söyledi eşimi ultrasyona soktu bi kere tese ameliyatı geçirmiş olmasının iyi olduğunu söyledi ve sperm oluşumu muhakkak olacak dedi bize haziran da eşim tekrar gitcek ankaraya bakalım hayırlısı olsun ne olucak zamangösterecek tabi bu arada eşim keçi boynuzu pekmezi yiyor bal ceviz ve e vitamini inş allahın izniyle işe yaramıştır ellerim hep havada dua ediyorum yaradanıma hepimiz için...

merhaba umudunukaybetme
kusura bakma yeni gördüm diger topicleri geziyordum
allaha sükür iyim bende heyecan basladi biliyorsun eism yakinda TESE olucak
hayatimizin en önemli gün olucak
sende ne var ne yok

bılıyorum canım senın de benım gıbı heyecanlıı bekleyıs ıcınde oldugunu
bacımsın sana kucuk bır tavsıyem var esını ıkna edebılırsen esın sperm testı yapsın bır defa tese den once
canım bende kaan hocadan haber beklıyorum bır hafta tatılı varmıs ve sımdı tatıldae bızden ıstedıgı hormon testleını tekrar yaptık randevu gunu vermesını beklıyorum

evte canım ınsallah mahcup olmayız sızlerın duaları ıle
ınsallah bızde azolu ıdık ama anne olduk dıye topık acarız

ınsallah canım benım
bende sıze guzel haber verme ıstegı ıle yanıp kavruluyorum dualarınızı benden esırgemeyın

sagol canım benım basladık tedavıye ınsallh pısman olmayız

slm kızlar belgincim ben şu yeni açılan topiğe kaydım kendimi hamiş adayı anne adayı gibi hissettim ve nevrocuğumun açtığı ölümdeydim ayyyyyyyyyyy çok güzel bir topik olmuş inşallah hepimiz en kısa zamanda o topiğe taşınırız

nolsun cicegim koçişi kandırmaya çalışıyorum başka bi ülkeye gidelim diyorum bakalım hayırlısı inşallah olur sen napıyorsun

nolsun cicegim koçişi kandırmaya çalışıyorum başka bi ülkeye gidelim diyorum bakalım hayırlısı inşallah olur sen napıyorsun

zamancim niye baska bir yere gitmek istiyorsun ki
bende iyiyim canim ayni bir derdin icine düstük nasil cikabiliriz diye cabaliyoruz yoruldum artik iyicee

kız cicek daha dur noldun kaç yıldır biliyorsunuz şuanki son durumuz ne
anam benim aklımada koçiş soktu .... ülkeden iş bakıyorum dedi sonrada bende araştırdım ettim derken baktımki aslında neçok istiyormuşum inşallah hayırlısı ile olur

nerdeyse 1,5yil oldu ogreneli
son durum esim klomen ve proxeedkullaniyor kaan aydos bir ay kullan sonra tahlil yaptir hormonlara bakalim dedi
canim sen bilirsin istiyrsan hayirlisi olsun.. ama baska ülkedede zor ailen olmayinca yaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…