Cnm nasıl yüksek oluyo kaç olması gerekir kafam karıştı. Netten bakıyorum 2 ve 12 arası normal degerler mis nasıl olurda 7 veya 8 e yüksek deniyo
evt hala haftada 3defa 2500 ü prengly kullnyrz.önceden haftada 2 defa 5000 ü kullanıyorduk.estarıdıol yukselınce celalettın hoca 2500 e dusurdu. haftada 3 e cıkard. sımdıde menegon hafatda 3defa 75ü başlıcaz .
ınsallah menegonla sayı dahada artar.
Selam.. Benım eşimdede sıfır sperm ve bız ılk doktor gorusmemızı 2 nısanda yaptık hormon testlerını eksık buldu dıye bısey dememdı tamamlayıp gelın dedı ve ornek alınacak dedi . Benim eşimde bugun kalan tahlıllerıni yaptırmk için gitti ama ornekte almışlar ikı narkoz iğnesi vermişler once sonrada bır sag bır de sol tarafından ornek almışlarr.. Ben sasırdım acıkcasıı.. Var mı bole yaptıran? yurtdısında yasıyorummm ..
inşlh cnm güzelce gidip sevinç içinde dönün evinize rabbim mutluluk dolu gün nasip etsin si,ze hadi bide senin halayını çekelim ne olurBenim için dua eden can kardeşlerimden Rabbim binlerce kez razı olsun İnşallah
Bekle bizi istanbul gelişimiz ve dönüşümüz muhteşem olacak
inşlh cnm güzelce gidip sevinç içinde dönün evinize rabbim mutluluk dolu gün nasip etsin si,ze hadi bide senin halayını çekelim ne olur
rabbim inş bu sefer spermleri gösterir size cnm canı gönülden istiyorum ve bekliyorum aman ha çıkınca hemen haberdar et bizleri halayını çekelim
hep içimiz umut dolu olsun
Duana canı gönülden amiinnnn diyorum
Merak etme canım bende kimin telefon numarası varsa ona mesaj atacağım
İnşallah halayımızı çekeceğiz
Kızzzz bu saat oldu ben daha uyuyamadım heyecandan:44:
3 saat sonra yola çıkacağız
inşallah canım sen şanslı olanlardansın içini ferah tut güzel günler yakındır inşallah
Öyle ama bizdede ilaç sorunu var eşim kullanamıyor doktorlar böbrek atar diye vermiyorlar nakil olmuş eşim ondan bakalım celalettin hoca ne diyecek
dediğin şey biyopsi olmalı
her iki taraftan parça alınarak sperm var mı yok mu diye
inceleme yapılır ve patolaji sonucu değerlendirilir
Cnm nasıl yüksek oluyo kaç olması gerekir kafam karıştı. Netten bakıyorum 2 ve 12 arası normal degerler mis nasıl olurda 7 veya 8 e yüksek deniyo
Kızlar kocamin tansiyonu 17 ye yukseldi bu gece acile gittik acaba bitkisel ilaclarin etkisi olabilir mi yarin ersel beyi arayacagiz cok korkuyorum
çok geçmiş olsun canım.ciddi değildir inşallah.önceden tansiyon problemi varmıydı.
Yok be canim ne tansiyonu olacak daha yas ituz aklim alindi ama cok korktum
Canım öğlen arayacagim doktoru gerekirse kullanmasin öptüminşallah kalıcı değildir.canım tansiyon yaşla değilki.yeni doğan bebeklerde bile var artık.geçsin gitsin inşallah.ama sorun ihmal etmeyin.kullandıklarınızın içeriklerine bakın.doktorunuzla iletişime geçin.
Canım öğlen arayacagim doktoru gerekirse kullanmasin öptüm
canım belki testosteronu yükselmiştir ersel hocanın videoda bahsettiği gibi.
bence sende benim gibi yap. acilen orta halli bi tansiyon aleti al 40-50 liraya internetten, bide tansiyon düşürücü dil altı hapı al.
ben bu tansiyon olayını duynca öle yapmıştım.
eşimin başı ağrdığında yada başka şüpheleneceğim bişe oldğnda hemen ölçüyoruz içimiz rahat oluyo
bi yükseklik görürsek de hapı veririz o anlık düşürür enazndan ve doktora gitmek için zaman kazanırız.
Canım tavsiyen icin cok sagolcanım belki testosteronu yükselmiştir ersel hocanın videoda bahsettiği gibi.
bence sende benim gibi yap. acilen orta halli bi tansiyon aleti al 40-50 liraya internetten, bide tansiyon düşürücü dil altı hapı al.
ben bu tansiyon olayını duynca öle yapmıştım.
eşimin başı ağrdığında yada başka şüpheleneceğim bişe oldğnda hemen ölçüyoruz içimiz rahat oluyo
bi yükseklik görürsek de hapı veririz o anlık düşürür enazndan ve doktora gitmek için zaman kazanırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?