Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm nasıl yüksek oluyo kaç olması gerekir kafam karıştı. Netten bakıyorum 2 ve 12 arası normal degerler mis nasıl olurda 7 veya 8 e yüksek deniyo

bende günlerdir bu soruların yanıtını arıyorum bilen bi arkadaş bize olması gereken normal aralığı yazabilirse sevinirim canım

Allah kolaylık versin canım. bizde şimdi safirex diye tabletlere başlattı ersel bey preglyn de haftada 3 e çıktı. daha menegon için çok yolumuz var. inş. bizde spermleri görürüz. sizde safirex kullandınız mı?

Fsh kac olmali normal sayılması için. 7 veya 8 yüksek değerler mi

dediğin şey biyopsi olmalı
her iki taraftan parça alınarak sperm var mı yok mu diye
inceleme yapılır ve patolaji sonucu değerlendirilir

Benim için dua eden can kardeşlerimden Rabbim binlerce kez razı olsun İnşallah
Bekle bizi istanbul gelişimiz ve dönüşümüz muhteşem olacak

Benim için dua eden can kardeşlerimden Rabbim binlerce kez razı olsun İnşallah
Bekle bizi istanbul gelişimiz ve dönüşümüz muhteşem olacak
inşlh cnm güzelce gidip sevinç içinde dönün evinize rabbim mutluluk dolu gün nasip etsin si,ze hadi bide senin halayını çekelim ne olur
rabbim inş bu sefer spermleri gösterir size cnm canı gönülden istiyorum ve bekliyorum aman ha çıkınca hemen haberdar et bizleri halayını çekelim
hep içimiz umut dolu olsun

Canım duan tamamlandı çok şükür
2 rekat namaz kıl,secdede dua et
Yasin oku

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.eşinde bol bol kaliteli spermciklerin çıkmasını nasip et.
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Duana canı gönülden amiinnnn diyorum
Merak etme canım bende kimin telefon numarası varsa ona mesaj atacağım
İnşallah halayımızı çekeceğiz
Kızzzz bu saat oldu ben daha uyuyamadım heyecandan:44:
3 saat sonra yola çıkacağız

kız bu sefer fazla mı heyecan yaptın ne
olur ya her seferinde sanki yeni ilk defa gidiyormuş gibi oluyoruz
inşlh mesajını heyecanla beklicemmmm:18::18:

Kızlar kocamin tansiyonu 17 ye yukseldi bu gece acile gittik acaba bitkisel ilaclarin etkisi olabilir mi yarin ersel beyi arayacagiz cok korkuyorum

dediğin şey biyopsi olmalı
her iki taraftan parça alınarak sperm var mı yok mu diye
inceleme yapılır ve patolaji sonucu değerlendirilir

Evet bıyopsii, bızede ole dedıler de teseyı falan okudum burdan ama bunu okumamıstım turkıyede de bole yapılıyor mu acaba dedim, offf ınsanın basına gelmeden anlayamıyor bole seylerı.. Bız yolun basındayız arkadaslar rabbım bana ve ısteyen herkese anne olmayı nasıp etsın..

Cnm nasıl yüksek oluyo kaç olması gerekir kafam karıştı. Netten bakıyorum 2 ve 12 arası normal degerler mis nasıl olurda 7 veya 8 e yüksek deniyo

canım.sizde fsh normal aralıkta ama tıkanıklık olması için yüksek bu değer.tıkanıklık durumunda bu değer daha düşük çıkar.ayrıca doplerde tıkanıklık olmadığı söylenmiş.birde spermiyogram tahlilinde volüm düşük ph asidik yani yüksek çıkar.size bundan böyle demişlerdir.ayrıca tıkanıklıkta benim bildiğim hiç dışarı çıkmıyor sperm üretim olduğu halde.

Yok be canim ne tansiyonu olacak daha yas ituz aklim alindi ama cok korktum

inşallah kalıcı değildir.canım tansiyon yaşla değilki.yeni doğan bebeklerde bile var artık.geçsin gitsin inşallah.ama sorun ihmal etmeyin.kullandıklarınızın içeriklerine bakın.doktorunuzla iletişime geçin.

Canım öğlen arayacagim doktoru gerekirse kullanmasin öptüm

Canım öğlen arayacagim doktoru gerekirse kullanmasin öptüm

canım belki testosteronu yükselmiştir ersel hocanın videoda bahsettiği gibi.
bence sende benim gibi yap. acilen orta halli bi tansiyon aleti al 40-50 liraya internetten, bide tansiyon düşürücü dil altı hapı al.
ben bu tansiyon olayını duynca öle yapmıştım.
eşimin başı ağrdığında yada başka şüpheleneceğim bişe oldğnda hemen ölçüyoruz içimiz rahat oluyo
bi yükseklik görürsek de hapı veririz o anlık düşürür enazndan ve doktora gitmek için zaman kazanırız.

Dil alti alabiliyor muyuz yoksa yazdiracak miyiz Bir anda oldu anlamadim yuzu benbetaz oldu elleri titremeye basladi gemen hastaneye gittik yarim saat mesafe var en yakin hastane ile

Canım tavsiyen icin cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…