Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese yeni haftadan yeni günler den yep yeni haberlerden merhabaaaaaaaa
inşlh bu hafta hep halaylık haberler alır verir veeeeeeeeeeee coşarızzzzzzzzzzzzz

Arkadasim bebegini bana birakti randzvusu varmis cook degisik duygular icindeyim yaa

şaka gibi hocayı arıyorum esımın tansıyonu 17olmus yogunum dıyor hayır belki ılacların yan etkisi oldu yok böyle bır sey

sizdede mi azo spermiydi?? negüzel ne mutlu size, nasil oldu bu ya simdi cok sasirdim. peki iki canli hücre oldugunu nasil bildiniz?? ins darisi basimiza

arkadaslar belki size yardimci olabilirim. aslinda tikaniklik olup olmadigi en kesin sekilde tese ameliyatilya belli oluyor. bizdede kesin tikaniklik dir deniliodu esim ameliyat oldu sonuc gene 0 cikinca tikaniklik olmadigi üretim sorunu oldugu kesinlesti. pateloji raporundan sonrada saten tam neyse ortaya cikiyor. emre beyde bunu evet oyle dedi yani tikaniklik olsaydi tese de kesin sperm cikardi dedi...

şaka gibi hocayı arıyorum esımın tansıyonu 17olmus yogunum dıyor hayır belki ılacların yan etkisi oldu yok böyle bır sey

canım hala mı 17 ama boyle uzun sürer mi ki şey yapsanız mesela küp şeker falan atsa ağzına eşin limonlu su falan bir araştır bak bunlar dengeliyor tansiyonu, dusukse yukselterek yuksekse dusurerek dengeliyor.

sizdede mi azo spermiydi?? negüzel ne mutlu size, nasil oldu bu ya simdi cok sasirdim. peki iki canli hücre oldugunu nasil bildiniz?? ins darisi basimiza

iki canlı hücre olmasına da azosperm deniliyormuş ilk sperm tahlili yaptırdıgında iki canlı sperm cıktı bizim memleket küçük oldugu için nevşehirliyim bu arada doktor hemen ankara yada kayseriye gidip tüp bebek deneyin dedi tıkanıklık mı yoksa üretimde mi sorun oldugunu nevşehirdeki doktorlar bilemediler hatta kayseridede tüp bebek deneyin dediler biz biraz daha beklemek istedik arastırırken kaan hocanın ismini duyduk ve yazışmaya basladık o moral oldu onada hiç gitmedik iki ilaç verdi bi kullanın sonra sonuçlara bakalım dedi ameliyatla bulmak cok zormuş o yuzden ilaçları bitirip test yaptırdıgında 2 milyon sperm cıktı ve tıkanıklık oldugu anlasıldı yapısı felan iyiydi spermlerin sadece sayısı azdı zaten sonraki ayda hamile kalmısım ondan once kimyasal gebelik yasadım diğer aya hamile kaldım

canım öncelikle gözünüzaydın.darısı hepimize olsun inşallah.yanlışsam düzelt canım.benim bildiğim tıkanıklıkta sperm üretim olsada çıkmıyor.hatta pesayla bulunuyor.yani iğneyle çekiliyor.sizde tıkankılığa rağmen çıkmış ne güzel.

"Ve zamanı geldiğinde Rabbin sana gönlündekini verecek ve seni hoşnut kılacak."
Duha Suresi

İnşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın gönlündekini Rabbim en kısa zamanda verir ve onları hoşnut kılar....

biz kaan hocaya hiç gitmedik sadece yazıstık sağolsun butun yazılarımıza cevap verdi baska doktorlarada yazdık ama hepsi randevu almamızı istedi bizi görmeden bişey diyemem ama o iki ilacı kullanın bi zararı olmaz bitince tahlil yaptırın dedi kullandı eşim ve tahlil sonucu iki milyon cıktı buna ilaçların yanı sıra keçiboynuzu kürüde katkı sağladı bence en sonda preseed plus mıydı neydi devlet karsılamıyo onu 120 tl felan onu kullanabilirsiniz dedi onun bi kutusunu içti ikinci kutusunda hamile kaldıgımı öğrendim ilaçları bi kullanın derim inşallah faydasını görürsünüz.

canım hala mı 17 ama boyle uzun sürer mi ki şey yapsanız mesela küp şeker falan atsa ağzına eşin limonlu su falan bir araştır bak bunlar dengeliyor tansiyonu, dusukse yukselterek yuksekse dusurerek dengeliyor.
Canım limonlu su acil fayda etmedi ogle arasi eve gittim 16.5 son care ersel beyi aradim o cok ilgilendi ilaclari carsambaya kadar icmesin dedi

hani beş ay içinde doktorada pek gitmeden hamile kaldıgım için tıkanıklık dendi bizde oyle devam ettik ilacıda içip çoğalınca demekki tıkanıklıkmış dedik üretim var dedi inşallah Rabbim isteyen herkese verir su an karnımda kıpır kıpır tekmeliyo sekiz ay once hiç hayalini bile kuramıyordum hamileleri görmek bebekleri görmek sevmek zor oluyordu Rabbim de beni sınıyordu herhalde her gittiğim yerde bi bebek karsıma çıkıyordu ama hep hayırlısı dedim bende böyle sınanıyorum demekki diyordum Rabbim fazla bekletmedi bi ay sonra Rabbim nasip ederse alacam kucagıma ve hergün dua ediyorum ki Rabbim dileyen herkese tez vakitte hayırlısıyla versin insallah hepinizinde olur bu tatlı duyguyu yasarsınız

sağlıklı sıhhatli vaktinde kucağınıza alırsınız inşallah.hormon değerleriniz aklınızdamıydı acaba.yani fsh ve testesteron kaçtı.

Eşin hngi ilaçları kullaniodu ki
Elprex ve hprex canim açıkçası hocanin tavri cok rahatsız ediciydi tabiki de yogun olabilir ama bizim durumumuzda ciddi olabilir ancak ersel beyin tutumu cok iyiydi en azjndan bizi yonlendirmeye çalıştı

canım sizede başında neye göre kesin tıkanıklık deniliyordu.. hormonlar herşey normaldi de çıkış hiç olmuyordu diye mi yada semen 1.5 ml den az mıydı. bizim hormonlar hersey normal cıktı semen 2 ml cıkmıstı ılk testımızde doktor tıkanıklık yoktur tıkanıklık olsaydı 1.5 ten az cıkardı demişti.acaba 1.5 ml den fazla semen olup da tıkanıklık olan var mıdır ama olsa en azından bir kaç tane çıkmaz mı ?

Elprex ve hprex canim açıkçası hocanin tavri cok rahatsız ediciydi tabiki de yogun olabilir ama bizim durumumuzda ciddi olabilir ancak ersel beyin tutumu cok iyiydi en azjndan bizi yonlendirmeye çalıştı

yoğunum ne demek ben bunu anlamış değilim.sizde deseydiniz bizde çok yoğunuz tansiyonumuz inmiyor.sizi lafa tutmak içinmi aradık yada hal hatır sormayamı.

Canım tavsiyen icin cok sagol

rica ederim canım ne demek, ya bizim ailede kullananlar vardı bir iki hap aldık tedbir amaçlı. satın almadım yani ama reçetesiz veriliyo diye biliyorum.
ama şimdi netten bi bakayım dedim de dil altı bi anda tansiyonu düşürdüğü için o ani düşüş de tehlikelyimiş :18:
hiç böyle bişey olduğunu duymadım çevremde kullanan yüksek tansiyon hastaları var ama yine de tansiyonun yükselmesi durumunda vermekte fayda var diye düşünüyorum karar sizin tabi.
buarada peru ancak akşam 5-6 dan sonra aramaları kabul ediyo gün içinde hastaları olduğu için müsait olamıyo sanırım bizde aradğımızda 6dan sonra arayın hastam var demişti. ama tbi sizinki acil durum ilgilenmesi gerekirdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…