Rica ederim Rabbim yeterki ol desin bir tane sperm yetiyor bunu unutmayın. Ama esimin bu bes ayda yemediği sey kalmadı keçiboynuzu kürü bal polen karışımı özel karışımlar ilaçlar hamıle kalmadan öncede en son preseed plus mı neydi unuttum adını da ondan içti ama tavsiyem kaan aydosla msjlaşmanız biz gitmeden netten yazışmamıza rağmen cok yardımcı oldu onun her tavsiyesi işimize yaradı ve bes ayın sonunda sperm sayısı 7 milyona çıkmıştı.
Bizim fsh 8.81 bizede yüksek dendi işin açıkçası bizde şuan tıkanıklık durumu nasıl anlaşılır bunu bulmaya çalışıyoruz canım. yani tıkanıklık için çıkış olması gerekir mutlaka diye bişey varmı inanki bizde bilemiyoruz
bende günlerdir bu soruların yanıtını arıyorum bilen bi arkadaş bize olması gereken normal aralığı yazabilirse sevinirim canım
şaka gibi hocayı arıyorum esımın tansıyonu 17olmus yogunum dıyor hayır belki ılacların yan etkisi oldu yok böyle bır sey
sizdede mi azo spermiydi?? negüzel ne mutlu size, nasil oldu bu ya simdi cok sasirdim. peki iki canli hücre oldugunu nasil bildiniz?? ins darisi basimiza
şaka gibi hocayı arıyorum esımın tansıyonu 17olmus yogunum dıyor hayır belki ılacların yan etkisi oldu yok böyle bır sey
iki canlı hücre olmasına da azosperm deniliyormuş ilk sperm tahlili yaptırdıgında iki canlı sperm cıktı bizim memleket küçük oldugu için nevşehirliyim bu arada doktor hemen ankara yada kayseriye gidip tüp bebek deneyin dedi tıkanıklık mı yoksa üretimde mi sorun oldugunu nevşehirdeki doktorlar bilemediler hatta kayseridede tüp bebek deneyin dediler biz biraz daha beklemek istedik arastırırken kaan hocanın ismini duyduk ve yazışmaya basladık o moral oldu onada hiç gitmedik iki ilaç verdi bi kullanın sonra sonuçlara bakalım dedi ameliyatla bulmak cok zormuş o yuzden ilaçları bitirip test yaptırdıgında 2 milyon sperm cıktı ve tıkanıklık oldugu anlasıldı yapısı felan iyiydi spermlerin sadece sayısı azdı zaten sonraki ayda hamile kalmısım ondan once kimyasal gebelik yasadım diğer aya hamile kaldım
merhaba tunaberkim öncelikle Allah hayırlısıyla sağlıklıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Benim eşimede azosperm dendi testinde 4 tane hareketsiz sperm görüldü sadece, öğreneli 1.5 ay oldu neler yapabiliriz diye araştırmalara başladık ve Kaan beye bizde mail attık bahsettiğin ilaçları bizede verdi bitmesine az kaldı,bitince bi sperm testi yaptırmamızı istedi. Kaan beyden memnun kaldınızmı ilgi açısından birde tıkanıklık için bizden ultrason istemişlerdi rektal yoldan yaptırdık ama tıkanıklık yok dendi sence bu anlaşılması açısından yeterlimidir aynı süreçten geçtiğin için yol göstermene ihtiyacımız var şimdiden teşekkürler
Canım limonlu su acil fayda etmedi ogle arasi eve gittim 16.5 son care ersel beyi aradim o cok ilgilendi ilaclari carsambaya kadar icmesin dedicanım hala mı 17 ama boyle uzun sürer mi ki şey yapsanız mesela küp şeker falan atsa ağzına eşin limonlu su falan bir araştır bak bunlar dengeliyor tansiyonu, dusukse yukselterek yuksekse dusurerek dengeliyor.
canım öncelikle gözünüzaydın.darısı hepimize olsun inşallah.yanlışsam düzelt canım.benim bildiğim tıkanıklıkta sperm üretim olsada çıkmıyor.hatta pesayla bulunuyor.yani iğneyle çekiliyor.sizde tıkankılığa rağmen çıkmış ne güzel.
hani beş ay içinde doktorada pek gitmeden hamile kaldıgım için tıkanıklık dendi bizde oyle devam ettik ilacıda içip çoğalınca demekki tıkanıklıkmış dedik üretim var dedi inşallah Rabbim isteyen herkese verir su an karnımda kıpır kıpır tekmeliyo sekiz ay once hiç hayalini bile kuramıyordum hamileleri görmek bebekleri görmek sevmek zor oluyordu Rabbim de beni sınıyordu herhalde her gittiğim yerde bi bebek karsıma çıkıyordu ama hep hayırlısı dedim bende böyle sınanıyorum demekki diyordum Rabbim fazla bekletmedi bi ay sonra Rabbim nasip ederse alacam kucagıma ve hergün dua ediyorum ki Rabbim dileyen herkese tez vakitte hayırlısıyla versin insallah hepinizinde olur bu tatlı duyguyu yasarsınız
Elprex ve hprex canim açıkçası hocanin tavri cok rahatsız ediciydi tabiki de yogun olabilir ama bizim durumumuzda ciddi olabilir ancak ersel beyin tutumu cok iyiydi en azjndan bizi yonlendirmeye çalıştıEşin hngi ilaçları kullaniodu ki
sağlıklı sıhhatli vaktinde kucağınıza alırsınız inşallah.hormon değerleriniz aklınızdamıydı acaba.yani fsh ve testesteron kaçtı.
arkadaslar belki size yardimci olabilirim. aslinda tikaniklik olup olmadigi en kesin sekilde tese ameliyatilya belli oluyor. bizdede kesin tikaniklik dir deniliodu esim ameliyat oldu sonuc gene 0 cikinca tikaniklik olmadigi üretim sorunu oldugu kesinlesti. pateloji raporundan sonrada saten tam neyse ortaya cikiyor. emre beyde bunu evet oyle dedi yani tikaniklik olsaydi tese de kesin sperm cikardi dedi...
Elprex ve hprex canim açıkçası hocanin tavri cok rahatsız ediciydi tabiki de yogun olabilir ama bizim durumumuzda ciddi olabilir ancak ersel beyin tutumu cok iyiydi en azjndan bizi yonlendirmeye çalıştı
Canım tavsiyen icin cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?