Cok farkli bir duygudur Allah hepimize bu duygu yasatsin isaallah en kisa zaman bizimde bebegimiz olurArkadasim bebegini bana birakti randzvusu varmis cook degisik duygular icindeyim yaa
Canım duan tamamlandı çok şükür
2 rekat namaz kıl,secdede dua et
Yasin oku
Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..
Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!
Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!
Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!
Ya Rabbelalemin!
Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lilâlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebel-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve Onun bütün âl ve ashabına olsun
Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah
Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.eşinde bol bol kaliteli spermciklerin çıkmasını nasip et.
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma
Amin, Amin, Amin Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin
Cok farkli bir duygudur Allah hepimize bu duygu yasatsin isaallah en kisa zaman bizimde bebegimiz olur
Yarin sabah hocanin yanina gidecez bizim icin dua edin ardadaslar yarin tedaviye baslayacagiz hayirlisiyla Allah hepimizi bu derden biran once kurtarsin isalllah hepimizin evlatlari olur Allahin izni ile
Arkadaşlar duam bitmiş çok sağ olun ,benim için dua eden herkesten Allah razı olsun kat kat fazlasını görürsünüz inşallah Tülaycım seninde gönlüne yüreğine sağlık Allah emeklerini boşa çıkarmasın güzel haberlerle dönersin (Kızlar beni mahzur görün ben namaz kılmasını bilmiyorum benim için niyet edip namaz kılabilir misiniz yapmışken tam olsun istiyorum elbette bende elimden geleni yapacam benim için bu iyiliği yapandanda yapmayandanda Allah razı olsun )
iki canlı hücre olmasına da azosperm deniliyormuş ilk sperm tahlili yaptırdıgında iki canlı sperm cıktı bizim memleket küçük oldugu için nevşehirliyim bu arada doktor hemen ankara yada kayseriye gidip tüp bebek deneyin dedi tıkanıklık mı yoksa üretimde mi sorun oldugunu nevşehirdeki doktorlar bilemediler hatta kayseridede tüp bebek deneyin dediler biz biraz daha beklemek istedik arastırırken kaan hocanın ismini duyduk ve yazışmaya basladık o moral oldu onada hiç gitmedik iki ilaç verdi bi kullanın sonra sonuçlara bakalım dedi ameliyatla bulmak cok zormuş o yuzden ilaçları bitirip test yaptırdıgında 2 milyon sperm cıktı ve tıkanıklık oldugu anlasıldı yapısı felan iyiydi spermlerin sadece sayısı azdı zaten sonraki ayda hamile kalmısım ondan once kimyasal gebelik yasadım diğer aya hamile kaldım
canım sizede başında neye göre kesin tıkanıklık deniliyordu.. hormonlar herşey normaldi de çıkış hiç olmuyordu diye mi yada semen 1.5 ml den az mıydı. bizim hormonlar hersey normal cıktı semen 2 ml cıkmıstı ılk testımızde doktor tıkanıklık yoktur tıkanıklık olsaydı 1.5 ten az cıkardı demişti.acaba 1.5 ml den fazla semen olup da tıkanıklık olan var mıdır ama olsa en azından bir kaç tane çıkmaz mı ?
rica ederim canım ne demek, ya bizim ailede kullananlar vardı bir iki hap aldık tedbir amaçlı. satın almadım yani ama reçetesiz veriliyo diye biliyorum.
ama şimdi netten bi bakayım dedim de dil altı bi anda tansiyonu düşürdüğü için o ani düşüş de tehlikelyimiş :18:
hiç böyle bişey olduğunu duymadım çevremde kullanan yüksek tansiyon hastaları var ama yine de tansiyonun yükselmesi durumunda vermekte fayda var diye düşünüyorum karar sizin tabi.
buarada peru ancak akşam 5-6 dan sonra aramaları kabul ediyo gün içinde hastaları olduğu için müsait olamıyo sanırım bizde aradğımızda 6dan sonra arayın hastam var demişti. ama tbi sizinki acil durum ilgilenmesi gerekirdi
canım eşin ersel bey ile görüştüyse içiniz rahat olsun. İlaçları kullanmayınca normale döner inşallah.Tuzlu kesinlikle yemesin bu ara biraz dikkat etsin ağır yemekler falan, sigara varsa uzak dursun, bol bol su içsin. Normale gelir inşallah ilk tertipte bizim de başımıza geldi şimdi yine kullanıyor bitkisel ama bu sefer etkilmedi Allah'a şükür. Biz o dönem ara vermiştik.
yoğunum ne demek ben bunu anlamış değilim.sizde deseydiniz bizde çok yoğunuz tansiyonumuz inmiyor.sizi lafa tutmak içinmi aradık yada hal hatır sormayamı.
yoğunum ne demek ben bunu anlamış değilim.sizde deseydiniz bizde çok yoğunuz tansiyonumuz inmiyor.sizi lafa tutmak içinmi aradık yada hal hatır sormayamı.
Ben kilarim canim namazini allah kabul etsin insallahh
Canım bu gun selahittin beyin sekreteri ile gorustum tabi mersin bize cook uzak ama bu sekilde giderse bur çözüm uretecegim doktora ulasabilseydik daha iyi olurdu gerci
Canım cok haklısın az once evi aradım esim hala uyuyormus adam ayaga kalkamiyor dun gece yasadigim korkuyu anlatamam emre bey de yogundu ana bes dakika sonra aradi nodul testleri ile ilgili bizler zaten hem manen hem de maddi yipraniyoruz son gittigimizde bir gun once azolular vardi cok yoruldum diyo bende kendi aracimla yol yaptim bi dunya izin aldik ancak ersel beyin hakkini yiyemem saat kac olursa olsun arayin dedi ilk ogrendigimizde kaan aydosa nail attim o kadar ilgilendi ki ben bu gun cok rahatsız oldum tansiyon sirunumuz var diyorum vesren sonra ara diyo hastalığın saati mi var arti burdaki hastaneler ne anlar o ilaclardan esim uyanip kendine gekebilirse konuşacağım bu konuyu kas yapalım derken giz cikarmakta varcanım doktora direk nasıl ulaşılır bilemiyorum.gittiğimde sorarım.ama sekreteride hemen ulaşıyor ulaştırıyor.biz bir problem yaşamadık.ne sorarsan sor cevab alıyorsun canım.inan biz ilk gittiğimizde herşey alt üst olmuştu.üstelik okadar msj meail tlf cevap vermedi.en azından bir endişelerimi anlamaya çalışmadı.sanki yoğun olan tek kendisi.hangimiz yoğun değiliz.evet çocuğumuz yok diye boşta değilizya.ama telefondaki msjlara edepsiz ve sabırsız diye itham edecek kadar yoğun olmuyor.ama şükürler olsun şimdilik selahattin hocadan ters bir şey görmedim.aksinne herşey şimdilik kağıt üzerinden güzel gözüküyor.bize hazirana microtese demişti ama belki hemende der.çünkü bize fsh 7-8 olunca ancak olur yoksa olmaz.boşuna olmuş olursunuz dedi.bizim hocaya gittiğimizde fsh 37.düşün biz 1 yıl celallettin peruyla ne hale geldik.çok ağladım çok.ahımı aldı.ben 1 yıl boyunca neler çektim.ama şimdi iyikide bıraktım.yoksa hala sinirlerim zıplayacaktı.selahattin hoca zaten şimdiye kadar kullandıklarımızın dozlarını duyunca bu şekilde sizde sperm çıkmaz dedi.demek bir bildiği varmış.şimdi 5 haftada ne menegon ne testojel ne sustanon....fsh doğru dozla 5 haftada düzeldi.yani öyle aylarca hergün iğne kullanılmadanda oluyormuş bunu gördük.
Canım bizde de de volum azdi ama ultrasonda belli oldu nedeni ve azligicnm bizde hem esimin yasinin daha genc ve saglikli olusundan, hem kücükkene hic bi agir hastalik gecirmeyisinden, ve bütün hormon testlerinin normal ciktigindan dolayi doktor kesin tikaniklik demisti. ama semenin ml sine hic bakip yada yani hic sözü gecmedi. hatta burda bize hic spermiiogramin sonuc unnu bile vermediler, sadece sonuc 0 diye söylediler. yani miktari hakkinda bisey diyemiyecegim ama emre beye ilk konusmaya gittigimizde sorduki örnek olar bir cay kasigindan az cikiosa tikaniklik olabilir dedi. bizde ameliyat olupta hic cikmayinca kesin tikaniklik degil denildi ama sonradan gönderdigi spermiograma baktim 1,3 ml volüm yaziio, buda cok az degilmi? benimde simdi kafam karisti..bilenler varsa yazsin lütfen
Merhaba canım benim esimde azolu, yazdıklarını okuyunca umutlandim . Acaba sizde sorun neydi ve kaan hocanin size ilk verdiği ilaçlar neydi. Eşimde genetik test, hormonlar, y kromozom delesyonu testi hepsi normal çıktı. Bir kere mikro tese oldu sperm bulundu. Ama tüp bebek denemelerinde, iki deneme oldu, bitirdik. Yeniden ameliyattan korkuyoruz çünkü her ameliyat doku kaybı oluşturuyormus. Bizde de keşke normal yoldan çok az da olsa çıkış olsa bizden mutlusu yok. Yani anlayacağın bizde her zey normal ama cikis yok kesin eksik olan bir sey vardir ama bulamıyoruz iste. Yazdıklarını okuyunca umutlandim. Sizdeki sorun neydi birde kullandığınız ilaçlari yazar mısın. Kestane kebap acele cevap.:) :):)biz kaan hocaya hiç gitmedik sadece yazıstık sağolsun butun yazılarımıza cevap verdi baska doktorlarada yazdık ama hepsi randevu almamızı istedi bizi görmeden bişey diyemem ama o iki ilacı kullanın bi zararı olmaz bitince tahlil yaptırın dedi kullandı eşim ve tahlil sonucu iki milyon cıktı buna ilaçların yanı sıra keçiboynuzu kürüde katkı sağladı bence en sonda preseed plus mıydı neydi devlet karsılamıyo onu 120 tl felan onu kullanabilirsiniz dedi onun bi kutusunu içti ikinci kutusunda hamile kaldıgımı öğrendim ilaçları bi kullanın derim inşallah faydasını görürsünüz.
Canım bizde de de volum azdi ama ultrasonda belli oldu nedeni ve azligi
Cnm geçmiş olsun bizde gideceğiz celalettin hocaya korktum ya. Biletlerimizde aldik. Transrektal ultrason muydu cnm sizde çekilen ne için çekildi bizde transrektal ultrason çekildi prostat a baktılar galiba bu usg tıkanıklık veya varikosel i gösterir mi
Cnm geçmiş olsun bizde gideceğiz celalettin hocaya korktum ya. Biletlerimizde aldik. Transrektal ultrason muydu cnm sizde çekilen ne için çekildi bizde transrektal ultrason çekildi prostat a baktılar galiba bu usg tıkanıklık veya varikosel i gösterir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?