Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım adini bilmiyorum testis doppler dediler sadece prostata bakmadilar 24 unde gidecektiniz di mi siz

Canım varikoseli gösteriyor tikaniklik hakkinda gittigimiz hiçbir doktor yorum yapnadi
Cnm evet 24 ünde randevu aldik. Transrektal ultrason çekildi bizde de hersey normal çıktı. Prolaktin imiz yüksek 31 çıktı.

merhabalar dostlarım...

yazamadım sizlere.pek giremedim, girdiğimde yazacak gücü bile bulamadım...
fiziksel olarak iyiyim.ağrılarım zaman zaman oluyor.kanaman ilk gün oldu bitti.fiziksel ağrıları hissetmiyorum bile.tek sorun psikolojik sıkıntılar.
zor günler geçiriyorum.8-9 haftada yavrumun varlığına öyle alışmışım ki şimdi yokluğuna alışmaya çalışıyorum.
spermlerin yokluğu içimi öyle acıtıyorduki, şimdi ise yavruma bu kadar yakınlaşmışken, o içimdeyken onu kaybetmek içimi yakıyor.feryatlar kopuyor içimde.ben üzülünce ağlayınca eşimde çok üzülüyor.en büyük destekçim o benim.onun üzülmesinede kıyamıyorum...

neyse yazsam sayfalar dolar.sizleri de daha fazla üzmeyeyim.insanın içi yanarkende hayat devam ediyor bir şekilde.
hepimiz bir imtihan içindeyiz.inşallah yanlışsız, hatasız tamamlıyoruzdur imtihanlarımızı...

biz, hepimiz birçok insandan güçlüyüz.yapacak bişey yok.evlatlarımız için savaşmaya devam edicez arkadaşlar...
sizlerin desteği, duaları içinde çok teşekkür ederim.
rabbim hepinize hamile olmayı nasip etsin ama bunları yaşatmasın inşallah.yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallah.
Allaha emanet olun...

bu arada özelden yazan çiçekçim, sağanakcım ve nonınonicim canlarım saolun.
yazmadım inanın.yazacakların çok olumsuz şeylerdi.sizleri üzmek istemiyorum.çiçek ve sağanak canlarım sizi olumsuz etkilemek hiç istemem.
ne olur içinizi ferah tutun olurmu?
noninoni derdi veren rabbim dermanını da veriyor.sakın sıkma canını güçlü olun ve hemen tedaviye başlayın inşallah.

eda09 canım çok sevindim.milyonlarıda görün inşallah...
19serap canım çok geçmiş olsun.aman dikkat valla.eşlerimiz sağlığı herşeyden önemli canım.allah iyilik versin.
tülaycığımmmmm kalbim sizinle.canım kocaman öpüyorum hayırlı haberlerini bekliyorum...

gelişmeleri çok takip edemedim.başka görmediklerim varsa kusura bakmayın arkadaşlar...:26::26::26:

hepinizi öpüyorum...

Kızlar esimde 4mm çapında spermatosel çıktı arastirdik ölü spermlerin birikimi sonucu oluşur diyor şimdi bu üretim olduğunun göstergesi mi fikri olan var mı ?

Canım çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm bence bi acile gidin en azından tansiyon dengelenene kadar gizetimde kalsın esin sakaya gelmez böyle şeyler
Merhaba bizde de hersey normal ama çıkış yok hic microtese de olmadı esim bitkisellerle bir süre devam edicez

Kızlar esimde 4mm çapında spermatosel çıktı arastirdik ölü spermlerin birikimi sonucu oluşur diyor şimdi bu üretim olduğunun göstergesi mi fikri olan var mı ?

Canım söylediğin sey epididim kistinin diğer adi sanırım benim esimde de çıktı biz de internet ten arastirmistik ölü sperm den olur yaziyordu su an bizde çıkış yok umarım üretim vardır ama doktor hic onemsemedi bunu

canım tıkanıklıkta değerler nasıl oluyo bilmiyorum.bizde hiç tıkanıklık şüphesi olmadı ama canım sen böyle yazınca hemen dosyaya gittim baktım bizim testlere.
4 ml, 5,5 ml hatta 6,5 ml olan var canım.ama geneli 4 ml çıkmış.

kızlar ben şimdi hormon testlerimize baktım fsh aralığı için 0,7-11,1 yazıyor.
varıkosel ameliyatı oldu benim eşim.ameliyattan önce yaptırdık testleri.fsh 7,72 çıktı.doktorumuzda gayet normal dedi değer için.

total testesteron ise ameliyattan önce 3,18 di.ameliyattan sonra artmasını bekliyorum sperm çıkışı için dedi.
nitekim öyle oldu total tes. 5,66 ya çıktı ve o günkü sperm testinde 50.000 sperm gördük biz.

fsh için 7 ve 8 li değerler normal bence.ama bilmiyorumki yinede neden yüksek dendi.:26::26::26:

Canım insallah öyledir ve yakinda canlilarin haberini verirsin bize

Canım eşimde de 5 mm çapında çıkmış sag epididim başında yazıyo ama epididim kisti diye yazıyor sanırım diger ismi nette öyle yazıyor çünkü

anladim cnm negüzel size, ama burdakilerin durumu sizinkinden farkli, bizler neyazikki agir vakayiz ama Allahtan ümit kesilmez cnm. bu arada merak ettim kimyasal gebelik nedir?

tabiki Allahtan umut kesilmez iki spermdende bişey olmaz dediler ama su an hamileyim kimyasal gebelik testlerde hep hamile cıkıyorsun ama degerler yükselmek yerine düşüyor sıfıra yakın oluncada kanamayla birlikte düşük oluyor bu bozuk spermden dolayı oluyormus bozuk sperm yumurtaya ulaşıyor hamile kalıyorsun ama devamı gelmiyor tutnamıyorlar o zaman yıkılmıştım bebeğime hamile kaldıgımda yine kimyasal diye on gün geçti öyle gittim doktora hüsran yasamayım diye sükürki yasamadık

endol ve sudafed bunları kullandı iki spermden 2 milyona yükseldi gittigimiz ilk doktor tıkanıklık olabilir ama damarlar o kadar inceki bulamayız nerde oldugunu dedi zaten bizim sehirde olmuyormus netten kaan hocanın ismini duyunca yazıstık tıkanıklık olabilir iki hücre varsa dedi görmeden bişey diyemem ama bu iki ilacı kullanıp bi tahlil yaptırın dedi bizde öyle yaptık iki milyon cıkıncada demekki tıkanıklık varmıs dedi proseed plus kullanabilirsin dedi zaten bir ay sonra da hamile kaldım en son canlı cansız toplam 7 milyon vardı sperm simdi doktorlara hep eşim gittigi için bana anlattıkları boyle o daha cok biliyordur zaten doktordan gelince yuz ifadesinden bazı soruları soramıyordumda ama bilmek istediklerinizi yazarsanız ben sorar yine size yazarım bir kişiye bile bi faydam dokunsa ne mutlu bana cünkü bu sürecin ne kadar zor oldugunu biliyorum

Neden soruma cevap vermedin. Acaba nete girmedin mi diye baktim ama varsin (((((((

Sagol canim hala yuksek ama korkulacak seviyede degil acil bir hafta takip edin dedi ersel bey ilaclari kesti çarşambaya kadar cekalettin beye ulaşılamıyor

bir an evvel normale döner inşallah canım çok geçmiş olsun tekrar

rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Umutsuz olmayın ama o ol desin yeter. Tek hücre ile bile olur

merhaba tunaberkim öncelikle Allah hayırlısıyla sağlıklıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Benim eşimede azosperm dendi testinde 4 tane hareketsiz sperm görüldü sadece, öğreneli 1.5 ay oldu neler yapabiliriz diye araştırmalara başladık ve Kaan beye bizde mail attık bahsettiğin ilaçları bizede verdi bitmesine az kaldı,bitince bi sperm testi yaptırmamızı istedi. Kaan beyden memnun kaldınızmı ilgi açısından birde tıkanıklık için bizden ultrason istemişlerdi rektal yoldan yaptırdık ama tıkanıklık yok dendi sence bu anlaşılması açısından yeterlimidir aynı süreçten geçtiğin için yol göstermene ihtiyacımız var sence Kaan beyle devam etmelimiyiz çünkü şuanda alternatif bir doktorda bulamıyoruz

Canım eşimde de 5 mm çapında çıkmış sag epididim başında yazıyo ama epididim kisti diye yazıyor sanırım diger ismi nette öyle yazıyor çünkü

bizde spermatosel diye yazıyordu araştırınca ölü sperm birikmesi sonucu oluşan epididim kisti yazıyordu böyle olunca ne yalan söyleyeyim umutlandım da ama doktor önemsemiyorsa dikkate değer bir şey değil demek ki:44:

Çooook teşekkür ederim görmemişim yazını. Çooook Sağol ♡♥♡

Canım belki sizinki farklı biseydir bilmiyorum ama ben ilk ultrason da görünce telaş yaptım doktora sordum önemli bişey değil dedi gecistirdi sonra benim icime sinmedi netten baktım epididim kisti ölü spermlerin birikimi ile oluşur yazinda üzüntü inan mutluluk oldu aynen senin gibi dedim ki demek ki içerde ölü de olsa var sonra celalettin hocaya sordum önemsiz dedi

siz de sebep ne canım ne kadar zamandır tedavidesiniz

şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…