- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canım adini bilmiyorum testis doppler dediler sadece prostata bakmadilar 24 unde gidecektiniz di mi siz
Cnm evet 24 ünde randevu aldik. Transrektal ultrason çekildi bizde de hersey normal çıktı. Prolaktin imiz yüksek 31 çıktı.Canım varikoseli gösteriyor tikaniklik hakkinda gittigimiz hiçbir doktor yorum yapnadi
Kızlar kocamin tansiyonu 17 ye yukseldi bu gece acile gittik acaba bitkisel ilaclarin etkisi olabilir mi yarin ersel beyi arayacagiz cok korkuyorum
Canım cok haklısın az once evi aradım esim hala uyuyormus adam ayaga kalkamiyor dun gece yasadigim korkuyu anlatamam emre bey de yogundu ana bes dakika sonra aradi nodul testleri ile ilgili bizler zaten hem manen hem de maddi yipraniyoruz son gittigimizde bir gun once azolular vardi cok yoruldum diyo bende kendi aracimla yol yaptim bi dunya izin aldik ancak ersel beyin hakkini yiyemem saat kac olursa olsun arayin dedi ilk ogrendigimizde kaan aydosa nail attim o kadar ilgilendi ki ben bu gun cok rahatsız oldum tansiyon sirunumuz var diyorum vesren sonra ara diyo hastalığın saati mi var arti burdaki hastaneler ne anlar o ilaclardan esim uyanip kendine gekebilirse konuşacağım bu konuyu kas yapalım derken giz cikarmakta var
Merhaba bizde de hersey normal ama çıkış yok hic microtese de olmadı esim bitkisellerle bir süre devam edicezMerhaba canım benim esimde azolu, yazdıklarını okuyunca umutlandim . Acaba sizde sorun neydi ve kaan hocanin size ilk verdiği ilaçlar neydi. Eşimde genetik test, hormonlar, y kromozom delesyonu testi hepsi normal çıktı. Bir kere mikro tese oldu sperm bulundu. Ama tüp bebek denemelerinde, iki deneme oldu, bitirdik. Yeniden ameliyattan korkuyoruz çünkü her ameliyat doku kaybı oluşturuyormus. Bizde de keşke normal yoldan çok az da olsa çıkış olsa bizden mutlusu yok. Yani anlayacağın bizde her zey normal ama cikis yok kesin eksik olan bir sey vardir ama bulamıyoruz iste. Yazdıklarını okuyunca umutlandim. Sizdeki sorun neydi birde kullandığınız ilaçlari yazar mısın. Kestane kebap acele cevap.:) :):)
Kızlar esimde 4mm çapında spermatosel çıktı arastirdik ölü spermlerin birikimi sonucu oluşur diyor şimdi bu üretim olduğunun göstergesi mi fikri olan var mı ?
canım sizede başında neye göre kesin tıkanıklık deniliyordu.. hormonlar herşey normaldi de çıkış hiç olmuyordu diye mi yada semen 1.5 ml den az mıydı. bizim hormonlar hersey normal cıktı semen 2 ml cıkmıstı ılk testımızde doktor tıkanıklık yoktur tıkanıklık olsaydı 1.5 ten az cıkardı demişti.acaba 1.5 ml den fazla semen olup da tıkanıklık olan var mıdır ama olsa en azından bir kaç tane çıkmaz mı ?
Bizim testte hiç sperm cikmadi cnm rektal usg çekildi tıkanıklık yok dendi hangi durumda tıkanıklık anlasilio çıkış olmasimi gerekiyo az da olsa. Kaan hocaya mail atmistim fsh 7 iken tıkanıklık olmaz demişti. Fsh yüksek gelmiş yazmış ti 7 olmasi yuksekmi
Bizim fsh 8.81 bizede yüksek dendi işin açıkçası bizde şuan tıkanıklık durumu nasıl anlaşılır bunu bulmaya çalışıyoruz canım. yani tıkanıklık için çıkış olması gerekir mutlaka diye bişey varmı inanki bizde bilemiyoruz
Geçmiş olsun canım simdi iyidir inşallah esin
Kızlar esimde 4mm çapında spermatosel çıktı arastirdik ölü spermlerin birikimi sonucu oluşur diyor şimdi bu üretim olduğunun göstergesi mi fikri olan var mı ?
anladim cnm negüzel size, ama burdakilerin durumu sizinkinden farkli, bizler neyazikki agir vakayiz ama Allahtan ümit kesilmez cnm. bu arada merak ettim kimyasal gebelik nedir?
Merhaba canım benim esimde azolu, yazdıklarını okuyunca umutlandim . Acaba sizde sorun neydi ve kaan hocanin size ilk verdiği ilaçlar neydi. Eşimde genetik test, hormonlar, y kromozom delesyonu testi hepsi normal çıktı. Bir kere mikro tese oldu sperm bulundu. Ama tüp bebek denemelerinde, iki deneme oldu, bitirdik. Yeniden ameliyattan korkuyoruz çünkü her ameliyat doku kaybı oluşturuyormus. Bizde de keşke normal yoldan çok az da olsa çıkış olsa bizden mutlusu yok. Yani anlayacağın bizde her zey normal ama cikis yok kesin eksik olan bir sey vardir ama bulamıyoruz iste. Yazdıklarını okuyunca umutlandim. Sizdeki sorun neydi birde kullandığınız ilaçlari yazar mısın. Kestane kebap acele cevap.:) :):)
Merhaba canım benim esimde azolu, yazdıklarını okuyunca umutlandim . Acaba sizde sorun neydi ve kaan hocanin size ilk verdiği ilaçlar neydi. Eşimde genetik test, hormonlar, y kromozom delesyonu testi hepsi normal çıktı. Bir kere mikro tese oldu sperm bulundu. Ama tüp bebek denemelerinde, iki deneme oldu, bitirdik. Yeniden ameliyattan korkuyoruz çünkü her ameliyat doku kaybı oluşturuyormus. Bizde de keşke normal yoldan çok az da olsa çıkış olsa bizden mutlusu yok. Yani anlayacağın bizde her zey normal ama cikis yok kesin eksik olan bir sey vardir ama bulamıyoruz iste. Yazdıklarını okuyunca umutlandim. Sizdeki sorun neydi birde kullandığınız ilaçlari yazar mısın. Kestane kebap acele cevap.:) :):)
Sagol canim hala yuksek ama korkulacak seviyede degil acil bir hafta takip edin dedi ersel bey ilaclari kesti çarşambaya kadar cekalettin beye ulaşılamıyor
rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Umutsuz olmayın ama o ol desin yeter. Tek hücre ile bile olur
Canım eşimde de 5 mm çapında çıkmış sag epididim başında yazıyo ama epididim kisti diye yazıyor sanırım diger ismi nette öyle yazıyor çünkü
endol ve sudafed bunları kullandı iki spermden 2 milyona yükseldi gittigimiz ilk doktor tıkanıklık olabilir ama damarlar o kadar inceki bulamayız nerde oldugunu dedi zaten bizim sehirde olmuyormus netten kaan hocanın ismini duyunca yazıstık tıkanıklık olabilir iki hücre varsa dedi görmeden bişey diyemem ama bu iki ilacı kullanıp bi tahlil yaptırın dedi bizde öyle yaptık iki milyon cıkıncada demekki tıkanıklık varmıs dedi proseed plus kullanabilirsin dedi zaten bir ay sonra da hamile kaldım en son canlı cansız toplam 7 milyon vardı sperm simdi doktorlara hep eşim gittigi için bana anlattıkları boyle o daha cok biliyordur zaten doktordan gelince yuz ifadesinden bazı soruları soramıyordumda ama bilmek istediklerinizi yazarsanız ben sorar yine size yazarım bir kişiye bile bi faydam dokunsa ne mutlu bana cünkü bu sürecin ne kadar zor oldugunu biliyorum
Neden soruma cevap vermedin. Acaba nete girmedin mi diye baktim ama varsin(((((((
Canım belki sizinki farklı biseydir bilmiyorum ama ben ilk ultrason da görünce telaş yaptım doktora sordum önemli bişey değil dedi gecistirdi sonra benim icime sinmedi netten baktım epididim kisti ölü spermlerin birikimi ile oluşur yazinda üzüntü inan mutluluk oldu aynen senin gibi dedim ki demek ki içerde ölü de olsa var sonra celalettin hocaya sordum önemsiz dedibizde spermatosel diye yazıyordu araştırınca ölü sperm birikmesi sonucu oluşan epididim kisti yazıyordu böyle olunca ne yalan söyleyeyim umutlandım da ama doktor önemsemiyorsa dikkate değer bir şey değil demek ki:44:
Canım belki sizinki farklı biseydir bilmiyorum ama ben ilk ultrason da görünce telaş yaptım doktora sordum önemli bişey değil dedi gecistirdi sonra benim icime sinmedi netten baktım epididim kisti ölü spermlerin birikimi ile oluşur yazinda üzüntü inan mutluluk oldu aynen senin gibi dedim ki demek ki içerde ölü de olsa var sonra celalettin hocaya sordum önemsiz dedi
merhaba tunaberkim öncelikle Allah hayırlısıyla sağlıklıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Benim eşimede azosperm dendi testinde 4 tane hareketsiz sperm görüldü sadece, öğreneli 1.5 ay oldu neler yapabiliriz diye araştırmalara başladık ve Kaan beye bizde mail attık bahsettiğin ilaçları bizede verdi bitmesine az kaldı,bitince bi sperm testi yaptırmamızı istedi. Kaan beyden memnun kaldınızmı ilgi açısından birde tıkanıklık için bizden ultrason istemişlerdi rektal yoldan yaptırdık ama tıkanıklık yok dendi sence bu anlaşılması açısından yeterlimidir aynı süreçten geçtiğin için yol göstermene ihtiyacımız var sence Kaan beyle devam etmelimiyiz çünkü şuanda alternatif bir doktorda bulamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?