siz de sebep ne canım ne kadar zamandır tedavidesiniz
Canım biz geçen temmuz ayında öğrendik eylulden beri tedavideyiz hormonlar normal lh sonradan biraz arttı utangac testis var ama sebebi kesin belli değil ama testis kaynaklı dedi doktor lar[
inşallah en yakın zamanda görürüz hücreleri allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım
cnm hayırıdr çok kötü şeyler derken i,nşlh atlatılabilecek şeyler yaşamışsındırBenim için iyi dilekte bulunan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim,hepinizden Allah binkere razı olsun.Hayat gerçekten çok garip şu 2 günde spermi,çocuğu unutturacak okadar kötü şeyler yaşadımki anlatamam ama şimdi iyiyim çok şükür umarım Allah birdaha aynı şeyleri yaşatmaz,Allah hepimize önce evimizde huzur,mutluluk versin bu huzurun mutluluğun tamamlanması dahada pekişmesi için hayırlı evlatlar nasib etsin.....
Benim için iyi dilekte bulunan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim,hepinizden Allah binkere razı olsun.Hayat gerçekten çok garip şu 2 günde spermi,çocuğu unutturacak okadar kötü şeyler yaşadımki anlatamam ama şimdi iyiyim çok şükür umarım Allah birdaha aynı şeyleri yaşatmaz,Allah hepimize önce evimizde huzur,mutluluk versin bu huzurun mutluluğun tamamlanması dahada pekişmesi için hayırlı evlatlar nasib etsin.....
canım biz onu kullanmadık biz hprex kullandık. Allah milyonları hepimize göstersin.Allah kolaylık versin canım. bizde şimdi safirex diye tabletlere başlattı ersel bey preglyn de haftada 3 e çıktı. daha menegon için çok yolumuz var. inş. bizde spermleri görürüz. sizde safirex kullandınız mı?
canım biz onu kullanmadık biz hprex kullandık. Allah milyonları hepimize göstersin.
Kızlar kocamin tansiyonu 17 ye yukseldi bu gece acile gittik acaba bitkisel ilaclarin etkisi olabilir mi yarin ersel beyi arayacagiz cok korkuyorum
pıtırcığın hepinize selamı var. ucübirarada sana da çok slm gönderdi. çok şükür iyiymiş. hep dualardasınız inş.
bu arada evdeki neti kapatmayı düşünüyoruz. çok fazla giremeyebilirim. hepiniz Allaha Emanet olunnn
Canim pitircik inşallah katilirsinin yine aramiza
Sende cok selam şöyle gulerimm
Çok uzun sürmez insalaah gulercim
Benim için dua eden can kardeşlerimden Rabbim binlerce kez razı olsun İnşallah
Bekle bizi istanbul gelişimiz ve dönüşümüz muhteşem olacak
Canim insallah kontrol iyi gecmistir bugundu die hatırlıyorum
herkese yeni haftadan yeni günler den yep yeni haberlerden merhabaaaaaaaa
inşlh bu hafta hep halaylık haberler alır verir veeeeeeeeeeee coşarızzzzzzzzzzzzz
Arkadasim bebegini bana birakti randzvusu varmis cook degisik duygular icindeyim yaa
Aminnn diyorummmmm."Ve zamanı geldiğinde Rabbin sana gönlündekini verecek ve seni hoşnut kılacak."
Duha Suresi
İnşallah buradaki bütün arkadaşlarımızın gönlündekini Rabbim en kısa zamanda verir ve onları hoşnut kılar....
Canım arkadaşım tedavinizin şimdiden hayırlı olsun.
Allah gönlünün muradını versin.
Hepimize bebişler nasip etsin.Dualarımız seninle.Eki Görüntüle 1055743 Eki Görüntüle 1055743 Eki Görüntüle 1055743 Eki Görüntüle 1055743 Eki Görüntüle 1055743 Eki Görüntüle 1055743 Eki Görüntüle 1055743 Eki Görüntüle 1055743 Eki Görüntüle 1055743 Eki Görüntüle 1055743
Yarin sabah hocanin yanina gidecez bizim icin dua edin ardadaslar yarin tedaviye baslayacagiz hayirlisiyla Allah hepimizi bu derden biran once kurtarsin isalllah hepimizin evlatlari olur Allahin izni ile
merhabalar dostlarım...
yazamadım sizlere.pek giremedim, girdiğimde yazacak gücü bile bulamadım...
fiziksel olarak iyiyim.ağrılarım zaman zaman oluyor.kanaman ilk gün oldu bitti.fiziksel ağrıları hissetmiyorum bile.tek sorun psikolojik sıkıntılar.
zor günler geçiriyorum.8-9 haftada yavrumun varlığına öyle alışmışım ki şimdi yokluğuna alışmaya çalışıyorum.
spermlerin yokluğu içimi öyle acıtıyorduki, şimdi ise yavruma bu kadar yakınlaşmışken, o içimdeyken onu kaybetmek içimi yakıyor.feryatlar kopuyor içimde.ben üzülünce ağlayınca eşimde çok üzülüyor.en büyük destekçim o benim.onun üzülmesinede kıyamıyorum...
neyse yazsam sayfalar dolar.sizleri de daha fazla üzmeyeyim.insanın içi yanarkende hayat devam ediyor bir şekilde.
hepimiz bir imtihan içindeyiz.inşallah yanlışsız, hatasız tamamlıyoruzdur imtihanlarımızı...
biz, hepimiz birçok insandan güçlüyüz.yapacak bişey yok.evlatlarımız için savaşmaya devam edicez arkadaşlar...
sizlerin desteği, duaları içinde çok teşekkür ederim.
rabbim hepinize hamile olmayı nasip etsin ama bunları yaşatmasın inşallah.yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallah.
Allaha emanet olun...
bu arada özelden yazan çiçekçim, sağanakcım ve nonınonicim canlarım saolun.
yazmadım inanın.yazacakların çok olumsuz şeylerdi.sizleri üzmek istemiyorum.çiçek ve sağanak canlarım sizi olumsuz etkilemek hiç istemem.
ne olur içinizi ferah tutun olurmu?
noninoni derdi veren rabbim dermanını da veriyor.sakın sıkma canını güçlü olun ve hemen tedaviye başlayın inşallah.
eda09 canım çok sevindim.milyonlarıda görün inşallah...
19serap canım çok geçmiş olsun.aman dikkat valla.eşlerimiz sağlığı herşeyden önemli canım.allah iyilik versin.
tülaycığımmmmm kalbim sizinle.canım kocaman öpüyorum hayırlı haberlerini bekliyorum...
gelişmeleri çok takip edemedim.başka görmediklerim varsa kusura bakmayın arkadaşlar...:26::26::26:
hepinizi öpüyorum...
Hayirlu kapilar actirsin rabbim bu kapular insalahh evladinixi kucaginuza alacaganuz güzel tedavilerinuzin baslangici olsun.allaha emanet olun.rabbi tesir Vela tuasir rabbi temimbil hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?