Rabbim gerceginii versin sana esin ile senin bir parcan Rabbimin mucizesinden
Esin verdimi testlerini canim güzel cikmistir insalaah
Min canim insallah bebek cok tatli hem seviyorum severken icin aciyo benim olsaydi bundan nekadar buyuk olacajti diye rabbim herseyin hayirlisini versin Insallah allah hebimize nasip eder anne baba olmayi seni cok iyi anliyorum canim allah buyuktur allahtan ümit kesilmez o yoktan var edendir
Hepimiz için bu gün okudum yüce mevlam kabul etsin.
Bu hafta dktr gidenlere test vereceklere rabbim şifalar versin.
Tüp bebek yapanlara hayirli güzel sonuçlar versin
Hamilelerimize saglikli hamilelik versin.
Evladina kavusanlara bir omur boyu saglikli mutlu günleri olsun hepsinin.
Raabim şifa aarayan herkese şifalar versin.
Benim için iyi dilekte bulunan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim,hepinizden Allah binkere razı olsun.Hayat gerçekten çok garip şu 2 günde spermi,çocuğu unutturacak okadar kötü şeyler yaşadımki anlatamam ama şimdi iyiyim çok şükür umarım Allah birdaha aynı şeyleri yaşatmaz,Allah hepimize önce evimizde huzur,mutluluk versin bu huzurun mutluluğun tamamlanması dahada pekişmesi için hayırlı
evlatlar nasib etsin.....
Canim yaa allah razi olsun tum dualarini rabbim katiyla sana dondersin hepimize yaptigin dualariHepimiz için bu gün okudum yüce mevlam kabul etsin.
Bu hafta dktr gidenlere test vereceklere rabbim şifalar versin.
Tüp bebek yapanlara hayirli güzel sonuçlar versin
Hamilelerimize saglikli hamilelik versin.
Evladina kavusanlara bir omur boyu saglikli mutlu günleri olsun hepsinin
Raabim şifa aarayan herkese şifalar versin.
Canim tekrar geçmiş olsun.Rabbim içine yuregine ferahliklar versin.
Tekrar aramiza bekliyoruz canim
kaç gündür içim çok dolu.annem memlekete gidecek ben yarın annemin evine bakmaya ve bahar temizliği yapmaya gideceğim.artık bu durumdan çok yoruldum.benim annemle mesafem 4 saat.artık anneme çok kırılıyorum gerçekten.sanki benimki ev değil,benimki koca değil.kızım geliyor gezelim,eğlenelim,birbirimiz görelim demiyorda evinin kaygısını alıyor.artık kucağım dolsun istiyorum mevlamdan.biz 6 kız kardeşiz ve bir tek beni yorması beni tüketiyor.çok kırılıyorum aileme ama farkında bile değiller.birinin evi taşınır ben orda.doğum yaprlar ben orda.ameliyat olurlar ben orda.ama benim yanımda kimse yok.okadar taşındım hastalandım kimse yok.ailemi çok seviyorum ama çok yoruldum ben bu durumdan.annem hiç düşünmüyor bile bnun çocuğu yok evliliğini tutan şey eksik,evliliği sarsılırmı diye bile düşünmüyor.eşimse artık bir değil iki değil ben bu durumdan sıkıldım artık diyor.aslında ban çok alıştı ve yalnız kalmak istemiyor.haklıda....ama ben hiçbirşey diyemiyorum.artık ağlıyor 10 yıldır herşeye koşman beni ihmal etmen yeter diyor.ben başından izin vermeyecektim diyor.geceleri ağlıyor ve artık bizimde çocuğumuz olsada kurtulsak bu davranışlardan diyor.hastalık olsa amenna ama herşeyde beni öne sürmelerinden çok yoruldum.zaten üzerimde çok ağır yük var ve hiçbirşey bilmiyorlar.dua edin kızlar ne olur artık şu spermleri görsekte bizde tüpbebek yapıp evladımızla evimizde huzurla otursak.
Canım tez vakitte insallah
kaç gündür içim çok dolu.annem memlekete gidecek ben yarın annemin evine bakmaya ve bahar temizliği yapmaya gideceğim.artık bu durumdan çok yoruldum.benim annemle mesafem 4 saat.artık anneme çok kırılıyorum gerçekten.sanki benimki ev değil,benimki koca değil.kızım geliyor gezelim,eğlenelim,birbirimiz görelim demiyorda evinin kaygısını alıyor.artık kucağım dolsun istiyorum mevlamdan.biz 6 kız kardeşiz ve bir tek beni yorması beni tüketiyor.çok kırılıyorum aileme ama farkında bile değiller.birinin evi taşınır ben orda.doğum yaprlar ben orda.ameliyat olurlar ben orda.ama benim yanımda kimse yok.okadar taşındım hastalandım kimse yok.ailemi çok seviyorum ama çok yoruldum ben bu durumdan.annem hiç düşünmüyor bile bnun çocuğu yok evliliğini tutan şey eksik,evliliği sarsılırmı diye bile düşünmüyor.eşimse artık bir değil iki değil ben bu durumdan sıkıldım artık diyor.aslında ban çok alıştı ve yalnız kalmak istemiyor.haklıda....ama ben hiçbirşey diyemiyorum.artık ağlıyor 10 yıldır herşeye koşman beni ihmal etmen yeter diyor.ben başından izin vermeyecektim diyor.geceleri ağlıyor ve artık bizimde çocuğumuz olsada kurtulsak bu davranışlardan diyor.hastalık olsa amenna ama herşeyde beni öne sürmelerinden çok yoruldum.zaten üzerimde çok ağır yük var ve hiçbirşey bilmiyorlar.dua edin kızlar ne olur artık şu spermleri görsekte bizde tüpbebek yapıp evladımızla evimizde huzurla otursak.
cnm hayırıdr çok kötü şeyler derken i,nşlh atlatılabilecek şeyler yaşamışsındır
üzüldüm cnm anlatmak istersen anlat cnm paylaş umarım ne yaşadıysan bi daha aynı şeyleri yaşamazsın kötü olan şeyleri:26::26:evet biz bi spermin peşine düşüp hayatın bazı zorlukalrını arkaya atıyorız ama asıl hepsi arkamızda duruyorlar
canım kötüşey derken umurarım daha iyisindir. :26:her ne olursa olsun Rabbim sabırla atlatmayı nasip eder inşallah..
bizler burdayız unutma paylaşmak istersen gerek özelden gerek burdan. dinleriz inş. sıkma canını Allaha emanet ol tatlım
yaşadığın ne bilmiyorum ama sperm ve evlatı unutturacaksa zor durumdur.rabbim hayırlı kapılar açsın.
Canim her ne yasadiysan Rabbim bir daha hic yasatmasun sana
İnşallah güzel haberlerini yazdigin günlerin olsun. Hep bundan sonraa
cnm hayırıdr çok kötü şeyler derken i,nşlh atlatılabilecek şeyler yaşamışsındır
üzüldüm cnm anlatmak istersen anlat cnm paylaş umarım ne yaşadıysan bi daha aynı şeyleri yaşamazsın kötü olan şeyleri:26::26:evet biz bi spermin peşine düşüp hayatın bazı zorlukalrını arkaya atıyorız ama asıl hepsi arkamızda duruyorlar
canım kötüşey derken umurarım daha iyisindir. :26:her ne olursa olsun Rabbim sabırla atlatmayı nasip eder inşallah..
bizler burdayız unutma paylaşmak istersen gerek özelden gerek burdan. dinleriz inş. sıkma canını Allaha emanet ol tatlım
yaşadığın ne bilmiyorum ama sperm ve evlatı unutturacaksa zor durumdur.rabbim hayırlı kapılar açsın.
Canim her ne yasadiysan Rabbim bir daha hic yasatmasun sana
İnşallah güzel haberlerini yazdigin günlerin olsun. Hep bundan sonraa
Canım bak sana ne anlatacagim on iki yaşımda iken iken yegenimin beyin tümörü cikti ablamin esi cok zengindi ve Türkiye nin en iyi hastanelerinden birinde amelitat oldu hastanede ben bekledim onlarla aylarca bildigin tas uzerinde uyudugumu bilirim iki yıl sonra annem rahmini aldirdi biz babam abim jendi kendimize yettik halin ne soean olmadi uc yil sonra yegenim tekrar ameliyat oldu ayni surec devam etti ve iki yil sonra babam kanser tum vucuda yayılmış hic umit yok ven universitedeyim edirnede okuyorum haftanin dirt gunu evdeyim surekli nöbet gecuriyor savahlara kadar bekliyoruz ve bana okuluna git diyor ablam mi o meşgul babam öldü biz bizeyiz ablam esinden boşandı hava olsun diye bir sey istemedi babamdan kalan mallar varya çocuğunu biz buyuttuk yeni evliyim yegenin yine ameliyatı aylarca kaldim esim tek ses etmedi ve biz azolu oldugumuzda ablamin yorumu konusmaya bile degmez hayatınızı yasayin yani demem o ki kimse icin kendi hayatından vazgecme degmiyorinşallah canım inşallah.omuzlarımdaki yükler ağır geliyor bana.ne yaşıyorum kimse bilmiyor.ne bileyim canım rabbim acılarını göstermesin.huzurları olsun yeter.
Yarin sabah hocanin yanina gidecez bizim icin dua edin ardadaslar yarin tedaviye baslayacagiz hayirlisiyla Allah hepimizi bu derden biran once kurtarsin isalllah hepimizin evlatlari olur Allahin izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?