Sagol canim hala yuksek ama korkulacak seviyede degil acil bir hafta takip edin dedi ersel bey ilaclari kesti çarşambaya kadar cekalettin beye ulaşılamıyor
sağol güzelim benimn evet sık sık giremiyorum girincede kimse olmuyor ama burası benim en özel yerim nerde olursam olayım burası gibisi yokCemrecim sinavlarin vardi değil mi seni her gün girmeye alisigim burada
İnşallah iyi geçer sinavin yada sunavlarinn
cnm ya annen de seni anlamıyormuş yazık kaldı ki o anne yavrusunun sıkıntısını bilmeli ama onu da öle kabul et bence sen gidince enine boyuna konuş annenle eşim artık kızmaya başladı de güzel tatlı dillle anlat inşlh anlar cnm aynen ailede biri varsa ses çıkarmayan çıkıyorlar tepesine tabiri caizse... bizde de ben :26:kaç gündür içim çok dolu.annem memlekete gidecek ben yarın annemin evine bakmaya ve bahar temizliği yapmaya gideceğim.artık bu durumdan çok yoruldum.benim annemle mesafem 4 saat.artık anneme çok kırılıyorum gerçekten.sanki benimki ev değil,benimki koca değil.kızım geliyor gezelim,eğlenelim,birbirimiz görelim demiyorda evinin kaygısını alıyor.artık kucağım dolsun istiyorum mevlamdan.biz 6 kız kardeşiz ve bir tek beni yorması beni tüketiyor.çok kırılıyorum aileme ama farkında bile değiller.birinin evi taşınır ben orda.doğum yaprlar ben orda.ameliyat olurlar ben orda.ama benim yanımda kimse yok.okadar taşındım hastalandım kimse yok.ailemi çok seviyorum ama çok yoruldum ben bu durumdan.annem hiç düşünmüyor bile bnun çocuğu yok evliliğini tutan şey eksik,evliliği sarsılırmı diye bile düşünmüyor.eşimse artık bir değil iki değil ben bu durumdan sıkıldım artık diyor.aslında ban çok alıştı ve yalnız kalmak istemiyor.haklıda....ama ben hiçbirşey diyemiyorum.artık ağlıyor 10 yıldır herşeye koşman beni ihmal etmen yeter diyor.ben başından izin vermeyecektim diyor.geceleri ağlıyor ve artık bizimde çocuğumuz olsada kurtulsak bu davranışlardan diyor.hastalık olsa amenna ama herşeyde beni öne sürmelerinden çok yoruldum.zaten üzerimde çok ağır yük var ve hiçbirşey bilmiyorlar.dua edin kızlar ne olur artık şu spermleri görsekte bizde tüpbebek yapıp evladımızla evimizde huzurla otursak.
durum düzeldiğine sevindim aman kötü şeyler olmasın helede ailevi sorunlar bende yaşıyorum sık sık ö yüzden ii bilirim ailede ne olursaolsun herkese yansıyor inşlh bi daha olmaz güzelimcanlarım hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için,sorun şimdilik halloldu sayılır,sıkıntımın sebebi ailevi meseleler diyelim ama şimdi daha iyiyim herkes hatasınının farkına vardı çok şükür,umarım birdaha yaşamam aynı şeyleri,çokta ayrıntılı yazamıyorum kusuruma bakmayım ama neolur dua edin açıkcası sizden başka benim için dua edecek kimsemde yok
canim benim esimde genc yasina rahmen tansionu yüksek. o ama hep hap kullaniyor tansiyon hapi. bence bi kontrol edin ara sira, belkide senin esinde megilli ama siz anlamadiniz. cünkü bizdede öyleydi nerden gelsin aklimiza, babamlardaiken (kendinsindede tansiyon var) aletle tansiyon ölcerken esim felanda öylesine ölctü sirf bikere degil arada sirada ve hep bizlere bakarak onunki yüksek cikiodu sonra doktora gitti doktor inanmadi, taki gün boyu (24 saatlik) bi tansiyon aleti takti kendisine, ve iste sonra haplari verdi. neyazikki artik yas mas saglik dinc dinlemiyor hastaliklar, Allah beterinden korusun.
ama öyle olursa en azindan hemen limon sIkIp ictir yada suya karistir o indirir ins.
Canım mesajin beni çok duygulandirdi. Tüm kalbimle yürekten Rabbime senin için şimdi yalvariyorum İnşallah en kısa zamanda yuvaniz bebeğinizin sesiyle çınlar. Dünya üzerinde çocuk isteyip de kucagi henüz boş olan herkesinde biran önce dolar. AMINNNNN. Allahim ne olur duamiza icabet et.
Canım bak sana ne anlatacagim on iki yaşımda iken iken yegenimin beyin tümörü cikti ablamin esi cok zengindi ve Türkiye nin en iyi hastanelerinden birinde amelitat oldu hastanede ben bekledim onlarla aylarca bildigin tas uzerinde uyudugumu bilirim iki yıl sonra annem rahmini aldirdi biz babam abim jendi kendimize yettik halin ne soean olmadi uc yil sonra yegenim tekrar ameliyat oldu ayni surec devam etti ve iki yil sonra babam kanser tum vucuda yayılmış hic umit yok ven universitedeyim edirnede okuyorum haftanin dirt gunu evdeyim surekli nöbet gecuriyor savahlara kadar bekliyoruz ve bana okuluna git diyor ablam mi o meşgul babam öldü biz bizeyiz ablam esinden boşandı hava olsun diye bir sey istemedi babamdan kalan mallar varya çocuğunu biz buyuttuk yeni evliyim yegenin yine ameliyatı aylarca kaldim esim tek ses etmedi ve biz azolu oldugumuzda ablamin yorumu konusmaya bile degmez hayatınızı yasayin yani demem o ki kimse icin kendi hayatından vazgecme degmiyor
Rabbim sabir versin canim ne denirki bu durumda ailen sonucta
Hic mi hayir diyemiyorsun annene baska islerim var falan bahane etsende gitmesen madem 6 kardessin birazda onlar yapsin birak
Biraz kendinizle ilgilen
bizde tam tersi durum yasanir gittigimde annem nerdeyse hic kaldirmayip pamuklara saracak okadar yani
Sanada yazik bebegin geldiginde vucudun yorulmus olacak allah korusun
sağol güzelim benimn evet sık sık giremiyorum girincede kimse olmuyor ama burası benim en özel yerim nerde olursam olayım burası gibisi yokburda daha hepimiz hamile haberlerimizi vericez daha sen nasılsın
cnm ya annen de seni anlamıyormuş yazık kaldı ki o anne yavrusunun sıkıntısını bilmeli ama onu da öle kabul et bence sen gidince enine boyuna konuş annenle eşim artık kızmaya başladı de güzel tatlı dillle anlat inşlh anlar cnm aynen ailede biri varsa ses çıkarmayan çıkıyorlar tepesine tabiri caizse... bizde de ben :26:
durum düzeldiğine sevindim aman kötü şeyler olmasın helede ailevi sorunlar bende yaşıyorum sık sık ö yüzden ii bilirim ailede ne olursaolsun herkese yansıyor inşlh bi daha olmaz güzelim
ah cnm eşinde inan ki iyi bi insanmış benimki olsa ooo kıyameti koparır ya ben babamlarda 2 gün kalıyım diyorum yok bugün git yarın gel eve der hemen.ah cemrem ne desem bilmiyorumki.anneme ben daha oturp şu sıkıntım var dememişimdir.anlatmam anlatsam anlamaz.benim annemin düzeni bozulmasın devam etsinde gerisi teferruat.valla sağ olsunda ne yapayım artık.geçen ablama dedim.allah bana size aileme hizmet edeyim diye çocuk vermiyor herhalde.annem eşim onlara bişey demeyeceğini biliyor ondan böyle.üstelik şimdi ne kadar işim var biliyor.annemin altında gelin oturuyor.diğer ablamla aynı şehirde.diğeride yakın sayılır.ama onların çocukları var okula gidiyor eşleri rıza göstermezmiş gitmelerine.....annneme dedim zaten fazla kalamam işini çabuk hallet gel.15 günden fazla kalırsan ben eve gitmek zorundayım dedim.
Canım tabi ki kaybetme sadece kendi onceliklerin oldugunu belirt daha mutlu olursuncanım.sende epey çekmişsin benim gibi ailenden.ne yapayım bende ailemi bildiğim halde hayatımdan vazgeçiyorum.çünkü en yakınım onlar.onları kaybedemem.çok seviyorum ailemi.
ah cnm eşinde inan ki iyi bi insanmış benimki olsa ooo kıyameti koparır ya ben babamlarda 2 gün kalıyım diyorum yok bugün git yarın gel eve der hemen.
cnm tabii onların huzuru bozulmasın sen teksin nasılsayok cnm sen kendine dikkat et sen bundan sonra eşine eşin sana lazım ya uff millet eş tarafından çeker sende kendi tarafından çekiyorsun allah allah:26::26:[/QUOTE
eşim allah razı olsun iyidir.rabbimde artık onunda mükafatını verir inşallah.zaten diyorki hasta olsa tamam.zorda olsa tamam..ama sen komşumusun ki .annem memlekete giderse bahar temizliği yapılırsa direk ben orda olmalıym.yoksa sitemler dizilir.bu kadar çocuk doğurdum ne faydası var.anneme dedim anne gelinin böyle oğlunu günlerce bırakıp ailesinin yanına giderse ne dersin.
Canım tabi ki kaybetme sadece kendi onceliklerin oldugunu belirt daha mutlu olursun
haftayada doktora gideceğiz kızlar.malum tarsusa gitmişken mersine gitmemek olmaz.ne olur bu defa sperm görmek nasip olsun.artık bu sperm mücadeleside yordu beni.artık bende tüp bebek yaptırmak istiyorum.ben bunca sene tüpbebek yaptırmadım diye ailem beni çok rahat bulur.bilmezlerki ben bir sperme hasretim.tüp bebek yaptırmak bile herkese nasip olmuyor.bunun adıda rahatlık oluyor.
Cnm sen ne kadar temiz yureklisin rabbim dualarını kabul etsin misli misli sana versin inşallah herkesin evi çocuk sesleriyle şenlensin inşallah AMINNHepimiz için bu gün okudum yüce mevlam kabul etsin.
Bu hafta dktr gidenlere test vereceklere rabbim şifalar versin.
Tüp bebek yapanlara hayirli güzel sonuçlar versin
Hamilelerimize saglikli hamilelik versin.
Evladina kavusanlara bir omur boyu saglikli mutlu günleri olsun hepsinin.
Raabim şifa aarayan herkese şifalar versin.
Günaydın, hayırlı sabahlar kızlar güzel haberler alacağımız bir gün olsun
haftayada doktora gideceğiz kızlar.malum tarsusa gitmişken mersine gitmemek olmaz.ne olur bu defa sperm görmek nasip olsun.artık bu sperm mücadeleside yordu beni.artık bende tüp bebek yaptırmak istiyorum.ben bunca sene tüpbebek yaptırmadım diye ailem beni çok rahat bulur.bilmezlerki ben bir sperme hasretim.tüp bebek yaptırmak bile herkese nasip olmuyor.bunun adıda rahatlık oluyor.
Aminnn diyorummmmm.
Hepimiz için bu gün okudum yüce mevlam kabul etsin.
Bu hafta dktr gidenlere test vereceklere rabbim şifalar versin.
Tüp bebek yapanlara hayirli güzel sonuçlar versin
Hamilelerimize saglikli hamilelik versin.
Evladina kavusanlara bir omur boyu saglikli mutlu günleri olsun hepsinin.
Raabim şifa aarayan herkese şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?