Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sagol canim hala yuksek ama korkulacak seviyede degil acil bir hafta takip edin dedi ersel bey ilaclari kesti çarşambaya kadar cekalettin beye ulaşılamıyor

canim benim esimde genc yasina rahmen tansionu yüksek. o ama hep hap kullaniyor tansiyon hapi. bence bi kontrol edin ara sira, belkide senin esinde megilli ama siz anlamadiniz. cünkü bizdede öyleydi nerden gelsin aklimiza, babamlardaiken (kendinsindede tansiyon var) aletle tansiyon ölcerken esim felanda öylesine ölctü sirf bikere degil arada sirada ve hep bizlere bakarak onunki yüksek cikiodu sonra doktora gitti doktor inanmadi, taki gün boyu (24 saatlik) bi tansiyon aleti takti kendisine, ve iste sonra haplari verdi. neyazikki artik yas mas saglik dinc dinlemiyor hastaliklar, Allah beterinden korusun.

ama öyle olursa en azindan hemen limon sIkIp ictir yada suya karistir o indirir ins.

Cemrecim sinavlarin vardi değil mi seni her gün girmeye alisigim burada

İnşallah iyi geçer sinavin yada sunavlarinn
sağol güzelim benimn evet sık sık giremiyorum girincede kimse olmuyor ama burası benim en özel yerim nerde olursam olayım burası gibisi yokburda daha hepimiz hamile haberlerimizi vericez daha sen nasılsın
cnm ya annen de seni anlamıyormuş yazık kaldı ki o anne yavrusunun sıkıntısını bilmeli ama onu da öle kabul et bence sen gidince enine boyuna konuş annenle eşim artık kızmaya başladı de güzel tatlı dillle anlat inşlh anlar cnm aynen ailede biri varsa ses çıkarmayan çıkıyorlar tepesine tabiri caizse... bizde de ben :26:
durum düzeldiğine sevindim aman kötü şeyler olmasın helede ailevi sorunlar bende yaşıyorum sık sık ö yüzden ii bilirim ailede ne olursaolsun herkese yansıyor inşlh bi daha olmaz güzelim

Canım cok gecmis olsun size de haklısın canım ya stres hava kirliligi yas dinlemiyor

herkese yeni günden kocaman günaydın
bu hafta kimler kontrolu varsa güzel haberler alıp halaylar çekelim
tulay ve balım sizden güzel haberler bekliyoruzzzz

canım allah razı olsun.duaların sana kat kat dönsün.

canım.sende epey çekmişsin benim gibi ailenden.ne yapayım bende ailemi bildiğim halde hayatımdan vazgeçiyorum.çünkü en yakınım onlar.onları kaybedemem.çok seviyorum ailemi.

sağol canım.hayır diyemiyorum desemde annem ince düşünceli değildir.zaten işlerimi biliyor gerçekten şu aşamada evden çıkmam zordu ama ne olacak diyor.arkadaşlarımın annelerine bakarım kendi anneme bakarım şaşrırım.benim annemin 6 kızı olunca çok rahata alıştı.istiyorki hayatı böyle devam etsin.
bebeğim gelsinde vücudumu tazelerim ben ona.yeterki gelsin.

ah cemrem ne desem bilmiyorumki.anneme ben daha oturp şu sıkıntım var dememişimdir.anlatmam anlatsam anlamaz.benim annemin düzeni bozulmasın devam etsinde gerisi teferruat.valla sağ olsunda ne yapayım artık.geçen ablama dedim.allah bana size aileme hizmet edeyim diye çocuk vermiyor herhalde.annem eşim onlara bişey demeyeceğini biliyor ondan böyle.üstelik şimdi ne kadar işim var biliyor.annemin altında gelin oturuyor.diğer ablamla aynı şehirde.diğeride yakın sayılır.ama onların çocukları var okula gidiyor eşleri rıza göstermezmiş gitmelerine.....annneme dedim zaten fazla kalamam işini çabuk hallet gel.15 günden fazla kalırsan ben eve gitmek zorundayım dedim.

ah cnm eşinde inan ki iyi bi insanmış benimki olsa ooo kıyameti koparır ya ben babamlarda 2 gün kalıyım diyorum yok bugün git yarın gel eve der hemen.
cnm tabii onların huzuru bozulmasın sen teksin nasılsa yok cnm sen kendine dikkat et sen bundan sonra eşine eşin sana lazım ya uff millet eş tarafından çeker sende kendi tarafından çekiyorsun allah allah:26::26:

canım.sende epey çekmişsin benim gibi ailenden.ne yapayım bende ailemi bildiğim halde hayatımdan vazgeçiyorum.çünkü en yakınım onlar.onları kaybedemem.çok seviyorum ailemi.
Canım tabi ki kaybetme sadece kendi onceliklerin oldugunu belirt daha mutlu olursun

haftayada doktora gideceğiz kızlar.malum tarsusa gitmişken mersine gitmemek olmaz.ne olur bu defa sperm görmek nasip olsun.artık bu sperm mücadeleside yordu beni.artık bende tüp bebek yaptırmak istiyorum.ben bunca sene tüpbebek yaptırmadım diye ailem beni çok rahat bulur.bilmezlerki ben bir sperme hasretim.tüp bebek yaptırmak bile herkese nasip olmuyor.bunun adıda rahatlık oluyor.

Son düzenleme:

İnşallah canim bu son yardim edisin olur.seneye sende evladina kavusanlardan olursun.
Haftaya güzel haberler alisin inşallah
Halayini çekeriz seninde

Cnm sen ne kadar temiz yureklisin rabbim dualarını kabul etsin misli misli sana versin inşallah herkesin evi çocuk sesleriyle şenlensin inşallah AMINN

Canım İnşallah spermcikleri görürsün annem ve kayinvalideme kontrol gününü soyle dua ettireyim bu konuda ikisi de cok iyidir

Aminnn diyorummmmm.

Amin kalbi gönlü güzel arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…