Canım İnşallah spermcikleri görürsün annem ve kayinvalideme kontrol gününü soyle dua ettireyim bu konuda ikisi de cok iyidir
İnşallah canim bu son yardim edisin olur.seneye sende evladina kavusanlardan olursun.
Haftaya güzel haberler alisin inşallah
Halayini çekeriz seninde
cnm duaya niyet ederek besmele çekerek başlıcan aynı gün kendi adına da okuyacaksın duayı bitince de ister 2 rekat ister 4 rekat namaz kılıp duaya bağışlayacaksınKızlar yarın duaya baslayacagiz sırayla mi okunacak niyetimiz nasıl edecegiz. Ne okunacak kendimiz içinde o gün okuycakmiyiz
Cnm allah razı olsun cvp verdin :) namaz kildiktan sonra edilen dua bana mı kalmış yoksa özel bi dua var mı. Buarada cnm siz celaletttin hocaya gidecek misinizcnm duaya niyet ederek besmele çekerek başlıcan aynı gün kendi adına da okuyacaksın duayı bitince de ister 2 rekat ister 4 rekat namaz kılıp duaya bağışlayacaksın
namazın ardından edilen dua tulay zaten bağışlamada yazıyor onu da okursun sonra yaradana sığınıp içinden geçen ne dileklerin varsa onları okursun söylersin ağlarsın orası sana kalmışCnm allah razı olsun cvp verdin :) namaz kildiktan sonra edilen dua bana mı kalmış yoksa özel bi dua var mı. Buarada cnm siz celaletttin hocaya gidecek misiniz
Tülay istanbulda galiba yarın basliyabilecek miyiz. Tüp Bebek yaptitcakmisiniznamazın ardından edilen dua tulay zaten bağışlamada yazıyor onu da okursun sonra yaradana sığınıp içinden geçen ne dileklerin varsa onları okursun söylersin ağlarsın orası sana kalmış
cnm biz hoca ya bu aralar gitmicez bi kaç hafta sonra gitmeyi düşünüyoruz kısmetse...
arkadaşlar mersinde bildiğiniz iyi bi üroloji doktor uvarmı acaba benim eşimdede bu dert var . Allah herkesi bu dertten kurtarsın.
haftayada doktora gideceğiz kızlar.malum tarsusa gitmişken mersine gitmemek olmaz.ne olur bu defa sperm görmek nasip olsun.artık bu sperm mücadeleside yordu beni.artık bende tüp bebek yaptırmak istiyorum.ben bunca sene tüpbebek yaptırmadım diye ailem beni çok rahat bulur.bilmezlerki ben bir sperme hasretim.tüp bebek yaptırmak bile herkese nasip olmuyor.bunun adıda rahatlık oluyor.
Kızlar Tülay dan haber var mı
Canım selahittin cayan vsrmis turkiye androloji baskaniymis
tşk ederim cıanım peki bu doktora giden varmı acaba bu stopikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?