Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar yarın duaya baslayacagiz sırayla mi okunacak niyetimiz nasıl edecegiz. Ne okunacak kendimiz içinde o gün okuycakmiyiz

Canım İnşallah spermcikleri görürsün annem ve kayinvalideme kontrol gününü soyle dua ettireyim bu konuda ikisi de cok iyidir

inşallah canım.haftaya cuma.ayın 18 de.inşallah bir aksilik olmaz.internete girmem annemlerde.ben çıkıyorum canım.araba 1.5 ta.güzel haberlerle dönerim inşallah.

Kızlar yarın duaya baslayacagiz sırayla mi okunacak niyetimiz nasıl edecegiz. Ne okunacak kendimiz içinde o gün okuycakmiyiz
cnm duaya niyet ederek besmele çekerek başlıcan aynı gün kendi adına da okuyacaksın duayı bitince de ister 2 rekat ister 4 rekat namaz kılıp duaya bağışlayacaksın

cnm duaya niyet ederek besmele çekerek başlıcan aynı gün kendi adına da okuyacaksın duayı bitince de ister 2 rekat ister 4 rekat namaz kılıp duaya bağışlayacaksın
Cnm allah razı olsun cvp verdin :) namaz kildiktan sonra edilen dua bana mı kalmış yoksa özel bi dua var mı. Buarada cnm siz celaletttin hocaya gidecek misiniz

Cnm allah razı olsun cvp verdin :) namaz kildiktan sonra edilen dua bana mı kalmış yoksa özel bi dua var mı. Buarada cnm siz celaletttin hocaya gidecek misiniz
namazın ardından edilen dua tulay zaten bağışlamada yazıyor onu da okursun sonra yaradana sığınıp içinden geçen ne dileklerin varsa onları okursun söylersin ağlarsın orası sana kalmış
cnm biz hoca ya bu aralar gitmicez bi kaç hafta sonra gitmeyi düşünüyoruz kısmetse...

arkadaşlar mersinde bildiğiniz iyi bi üroloji doktor uvarmı acaba benim eşimdede bu dert var . Allah herkesi bu dertten kurtarsın.

Tülay istanbulda galiba yarın basliyabilecek miyiz. Tüp Bebek yaptitcakmisiniz

Canım inşallah haftayada senin süpermen halaylarını çekeriz.
Allah gönlünün muradını versin.Gelin artık ya bekletmeyin bizi SÜPERMENLERRRR

Kızlar evdeki bilgisayardan cevap yazamıyorum cevap yazılacak yer aktif değil üstteki yazı karakterleri ile kaplı cumadan beri böyle ne yapabilirim şimdi okuldan yazıyorum....

Selahattin hoca ilaç tedavisi mi uyguluyo. Azospermide hemen tese diyolar ya

Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur…

Hz. Mevlana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…