Selahattin hoca ilaç tedavisi mi uyguluyo. Azospermide hemen tese diyolar ya
Evet canim uyguluyor
Cnm siz hangi dr da tedavi oluyorsunuz
Nasıl bi tedavi uyguluyo cnm sizin azospermi nedeni neydiCanim biz kaan aydosttayiz birayi gecti
Maasallah ya inanamiyorum bu kadar kısa zamanda böyle bir artış hepimize nasip olsun...Öncelikle Allah herkese benden daha çok sevinmeyi nasip etsin. Siteyi 4 aydır takip ediyorum İLK defa yazıyorum.4 ay önce test yaptırdık 1 milyon çıktı hareketlilik %10 moralimiz bozuldu ama burayı okuyunca umudum hep oldu.Şimdiki sonucumuz ise 52 milyon ve hareketlilik %40 çıktı.Çocuğumuz olmuş gibi sevindik.Bu sürede ne yaptık keçiboynuzu kürü,havuç kürü,folik asit, keçiboynuzu pekmezi,balpolen arısütü karışımı,kırmızı kore ginsing kullannandık.Bunlar düzenli kullanılmamasına rağmen oluştu.Moral her zaman üst seviyede idi.Lütfen moralimizi bozmayalım.Herkese daha mutlu haberler ile...
Igne tedavisindeyiz suanda canim dr a soracagm sorun olmazssa bitkisel seylerde kullanmak istiyorumNasıl bi tedavi uyguluyo cnm sizin azospermi nedeni neydi
Igne tedavisindeyiz suanda canim dr a soracagm sorun olmazssa bitkisel seylerde kullanmak istiyorum
Bizim kinin belli bi nedeni yok Yani atesli hastalik falan
Seconder seviyede maturasyon arresti var cikti patologide
Maturasyon aresti ne oluyo cnm tam olarak
Inşallah çıkış olur cnmm. Aminnnnn inşallah. . Cnm bizde bilmiyo ruz hormonlarımız prolaktin 31 çıktı e2 de 22 çıktı bunlar dışındakiler normal bnde kaan hocaya yolladım maille sonuclari. Fsh mizede yüksek dedi bize normal geldi dr da bişe demedi fsh mız 7 çıkmış. Kaan hoca sperm üretiminde bozukluk olabilir demiş mailde. Burda gittgmz dr sende üretim var kaynağın zayıf demiş. Transrektal ultrason çektirdi.k bundada normal yazıyo hersey. Celalettin hocaya randevu aldik bakalım o ne diyecekCanim spermin ilk evreleri var ama gelismiyo yani Durakliyormus bir yerde
Hic bisorunda yok hormonlarda falan
Rabbim hepimize nasip eder insallah canim sizinki neydi
Hadi bakalim hayirlisi insallah vardir uretim canimInşallah çıkış olur cnmm. Aminnnnn inşallah. . Cnm bizde bilmiyo ruz hormonlarımız prolaktin 31 çıktı e2 de 22 çıktı bunlar dışındakiler normal bnde kaan hocaya yolladım maille sonuclari. Fsh mizede yüksek dedi bize normal geldi dr da bişe demedi fsh mız 7 çıkmış. Kaan hoca sperm üretiminde bozukluk olabilir demiş mailde. Burda gittgmz dr sende üretim var kaynağın zayıf demiş. Transrektal ultrason çektirdi.k bundada normal yazıyo hersey. Celalettin hocaya randevu aldik bakalım o ne diyecek
Bizim durumdakilere fayda si olurmu cnm..Buarada rabbim bebeğini sana bagislasinSlm kızlar gnc de satılan arginmax diyorum kesinlikle sperm ve yumurta için ayrı ayrı sabah 3 akşam 3 içiliyor tamamen bitkisel 3 aylık kullanılıyo amerikadan geliyormuş doktorumuz tavsiye etmiş mustafa bahçeçi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
[SUB][/SUB]
Hadi bakalim hayirlisi insallah vardir uretim canim
Hala alamadik test sonuclarimizi yaa cok merak ediyorum
Canım hormon testi mi yaptirdiniz sperm mi
yarın olmazsa ertesi gün başlarsınız duayaTülay istanbulda galiba yarın basliyabilecek miyiz. Tüp Bebek yaptitcakmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?