Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben bu ilacı kullandım çok memnum kaldım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama maalesef iyi haberle dönemedim
Spermler yine teşrif etmediler
Vakti saati gelmemiş demekki ne yapalım
Hücreler düşmüş ve lökosit artmış
Dr bünye ile alakalı dedi
Tedaviye devam yine
Hoca ersel beyle görüştü.
Laminin ve epidim gönderecek
Ayrıca antibiyotiklere devam edeceğiz
1 ay sonra yine kontrolümüz var
Dr daha sık görüşelim dedi
Üzülmeyin moralinizi bozmayın her şey düzene girecek dedi
Ben sıfırları görmeye alıştığım için o kadar çok üzülmedim açıkcası
Elden anca bu kadar geliyor gerisi takdiri ilahi

سَلاَمٌ قَوْلاً مِنْ رَبٍّ رَحِيمْمٍ

“Selâmün gavlem mir rabbir rahiym” ayet-i kerimesi (818) defa, salavat-ı şerife (130) defa, Fatiha-i Şerife (3) defa okunduktan sonra Hacet veya dileğin olması için; ellerini semaya kaldırarak 100 defa YA KAHHAR; okunup dua edilir.

'Ey Rabbim'diye duada bulunan kulun dilek ve muradı gerçekleşir.

Bu Ayetler,iksir-i Azamdır, her derde devadır,sıkıntılardan selamet, şifa için de iksirdir.. ..

Canlarım sayı yok.Herkes yukarıya yazdığımı sırasıyla okuyup dua edecek
Yine çabuk bitsin ve herkese sıra gelsin diye günlük okunacak.
Duamıza iştirak etmek isteyen varsa isim yazdırabilirler

Şimdilik Katılan Arkadaşlar
1-lavinci
2-eda09
3-ese44
4-sağanak
5-feraheymen
6-elzem
7-üçübirarada
8-defnevaa
9-zumra11
10-tulay_20
11-ceylinburak
12-noninoni
13-yeşil034
14-elifzeynep
15-demet
16-haremsu
17-care
18-balım
19-çiçek00
20-ecrin23
21-tosbag
22-hpk
23-diademe
24-serap
25-ilkbahar_ilkbahar
26-yase2
27-bengusu
28-herşeygüzelolacak
29-gamze42
30-doğadandeva

Herkes yukarıya yazdığım duayı sırası ile okuyacak.dua olduğu için adetli iken de okunabiliyor

Benim yerime pazara kadar fatihayi okuyacak birisi varmi o hastalaninca bende onun icn okurum

Canım üzülme eminim bir ay sonra daha güzel olur
Benim yerime pazara kadar fatihayi okuyacak birisi varmi o hastalaninca bende onun icn okurum
Ben okurum canım

canım üzme kendini sakın, elbet teşrif edecek o spermler. tez zamanda inş. inceleme fırsatınız oldumu grem hücreleri yapısı nasıl? çeperlenmiş mi ne bileyim grem hücrenin bile birçok çeşidi var. bide sayısal değeride tam yazarsan tabloya ekleyeyim tatlım

Canim yaa
InSallah yakin zamanda gorursun uzulme olurmu bidahakine insallah

inşallah canım.yok üzülmüyorum geçti gitti artık.önümüzdeki güzel günlere bakacağız

arif bey çok yoğundu öyle bakma şansımız da olmadı daha sonra aradık ama açmadı teli

954 000 germ hücre 546 000 lökosit

Tunaberkin kaan hocaya bende mesaj attım bazı testleri yapmamızı söyledi iki ilaç ismi söyledi iki hafta kullanılacak peki bu ilaçların yan etkisi nedir acaba

Hakkımıza hayırlısı cnn sıkma canını bizdede 0 içerde var ama eşimin içtiği ilaçlar dışarıya gelmesini engelliyormuş öyle dedi tüp bebek dedi hızlandırmak için yarın bizi bir kişiye yönlendirecekmiş normal ancak on yıl tedavi görmesi lazımmış

h.geldınız cnım ALLHIN vardır bır bıldıgı her seyın bır sırası var olacak ınsALLH YUREGI GUZEL ARKADASIM bız ne yollardan gectık rabbım sağlık versın her sey olur ALLHIN hazınesı cok buyuk rabbım dılerse tasa can verırı ALLHIN IZNI ILE HER SEY COK GUZEL OLACAK NE ZAMANDIR yazamadım bır de baktım ılk dua okunacak kışı benım canım ne dıyeyım sankı gonlumu okudun ben de sana mesaj atacaktım yarın yumrtalar toplanıyor benı ılk alır mısın dıye kalb kalpbe karsıymıs demk kı ALLH razı olsun arkadaşım senın gönlün cok güzel her sey cok güzel olacak emınımm

sevgılı kader arkadaşlarım yarın ılk dua benımle başlıyor sagolsun tulayacgım yazmış sımdıden hepınız cok teşekkür ederım ben de yazamıyorum kacgundur sona geldık artık yarın yumurtalar toplanıyor kısmet olursa her sey ıyı gıderse c.mtesı ya da p.tesı transfer olacak dolllenmenın gelısımıne gore hepnızın dualrını bekliyorum rabbım kabul etsın dualrımızı can arkadslrım hepımıze evlat sevgısını nasıp etsın amınn

Ayy demk yarin yumurtalar toplaniyo ne mutlu sana canim hadi hayirlisi olsun darisibizlere olsun

Ayy demk yarin yumurtalar toplaniyo ne mutlu sana canim hadi hayirlisi olsun darisibizlere olsun

ahh amın canım benım amın evet sona geldık ınsALLH buradaki her arkadaşımın aynı duyguları tatmasını canı gönülden ıstıyorum ınan o günler de gelecek ALLHIN Iznı ıle

Dualarm seninle hakkına hayırlısı rabbim seni sevindirsin inşAllah

niye on yıl tedavi görmesi lazım onu anlamadım ben

Canım benim Allah Razı Olsun güzel duaların için
Her şerde bir hayır vardır işte
Bakalım artık zaman ne gösterecek bize

Sen hep aklımdaydın canım
Ne güzel sona gelmişsin bak
Rabbim yar ve yardımcınız olsun İnşallah
İnşallah ilk denemende bebişine kavuşanlardan olursun canım

Canim ben katilmak istiyorum nasil okuyacagiz hergun bir kisi icinmi okuyacaz yoksa kendimiz icin bir defami okuyacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…