niye on yıl tedavi görmesi lazım onu anlamadım ben
Canım benim Allah Razı Olsun güzel duaların için
Her şerde bir hayır vardır işte
Bakalım artık zaman ne gösterecek bize
Sen hep aklımdaydın canım
Ne güzel sona gelmişsin bak
Rabbim yar ve yardımcınız olsun İnşallah
İnşallah ilk denemende bebişine kavuşanlardan olursun canım
TABI KI CANIM hakkımzda hayırllısı olsun ınsALLH rabbım hepımıze yasatack emınım o güzel gunlerı sagolasın canım ALLH senden de razı olsun geldık baklım sona hakkımzda hayrılsı ınsALLH takdır ALLHIN CNIMM HEPIMIZ TADALIM ANNELIK VE BABALIK DUYGUSUNUniye on yıl tedavi görmesi lazım onu anlamadım ben
Canım benim Allah Razı Olsun güzel duaların için
Her şerde bir hayır vardır işte
Bakalım artık zaman ne gösterecek bize
Sen hep aklımdaydın canım
Ne güzel sona gelmişsin bak
Rabbim yar ve yardımcınız olsun İnşallah
İnşallah ilk denemende bebişine kavuşanlardan olursun canım
amın canım cok cok tesekkur ederım allahım hepınıze yasatacak gonulden ınanıyorum ınsallh
سَلاَمٌ قَوْلاً مِنْ رَبٍّ رَحِيمْمٍ
Selâmün gavlem mir rabbir rahiym ayet-i kerimesi (818) defa, salavat-ı şerife (130) defa, Fatiha-i Şerife (3) defa okunduktan sonra Hacet veya dileğin olması için; ellerini semaya kaldırarak 100 defa YA KAHHAR; okunup dua edilir.
'Ey Rabbim'diye duada bulunan kulun dilek ve muradı gerçekleşir.
Bu Ayetler,iksir-i Azamdır, her derde devadır,sıkıntılardan selamet, şifa için de iksirdir.. ..
Canlarım sayı yok.Herkes yukarıya yazdığımı sırasıyla okuyup dua edecek
Yine çabuk bitsin ve herkese sıra gelsin diye günlük okunacak.
Duamıza iştirak etmek isteyen varsa isim yazdırabilirler
Şimdilik Katılan Arkadaşlar
1-lavinci
2-eda09
3-ese44
4-sağanak
5-feraheymen
6-elzem
7-üçübirarada
8-defnevaa
9-zumra11
10-tulay_20
11-ceylinburak
12-noninoni
13-yeşil034
14-elifzeynep
15-demet
16-haremsu
17-care
18-balım
19-çiçek00
20-ecrin23
21-tosbag
22-hpk
23-diademe
24-serap
25-ilkbahar_ilkbahar
26-yase2
27-bengusu
28-herşeygüzelolacak
29-gamze42
30-doğadandeva
Herkes yukarıya yazdığım duayı sırası ile okuyacak.dua olduğu için adetli iken de okunabiliyor
tüp bebegi nerde yaptırıyorsunuz bizede tüp bebek yolu göründü bir kere yaptırdık ama tutmadı inşallah sen güzel sonuçlar alırsın rabbim emeklerinizi boşa bırakmasın
Hakkımıza hayırlısı cnn sıkma canını bizdede 0 içerde var ama eşimin içtiği ilaçlar dışarıya gelmesini engelliyormuş öyle dedi tüp bebek dedi hızlandırmak için yarın bizi bir kişiye yönlendirecekmiş normal ancak on yıl tedavi görmesi lazımmış
Canim nasil karar verildi bina sizin sorun neydi?? Ne ilaclari aliorki eşin anlatirmisin
Canim ben katilmak istiyorum nasil okuyacagiz hergun bir kisi icinmi okuyacaz yoksa kendimiz icin bir defami okuyacagiz
kızlar hormonlar sanki iyiye gidiyor,sizce nasılFSH:3.08 LH:0.711 TESTESTERON:4.62 E2:23.53
iyi akşamlar canım inş bidahaki kontrolünüz güzel geçer sperm çıkışı olur inş rabbim sabır versin şifa versin inşcanım bişey sorcam ya kahhar ın anlamı kahreden anlamında onu neden okuyoruz canım acaba merak ettim kusura bakma
canım ben inanıyorum,hepimiz için herşey çok daha güzel olacak üzme kendini olurmu?bidahaki testte inşallah göreceksiniz spermleri.
Amin canım biz de kirec odaklari icin ilac kullaniyoruz ersel bey verdi bir de esimin d vitamini dusuk cikti celalettin hoca igne verdi 24.25 gibi gidip test verecegiz tekrardan hakkimizda hayırlısı dun ersel beyle görüştük ilaclarin belirtilerini sordu cok iyi dedi hocada kisa sürede sonuc alacagiz dedi allah bilir insallah hepimiz icin her sey guzel olur
Ama maalesef iyi haberle dönemedim
Spermler yine teşrif etmediler
Vakti saati gelmemiş demekki ne yapalım
Hücreler düşmüş ve lökosit artmış
Dr bünye ile alakalı dedi
Tedaviye devam yine
Hoca ersel beyle görüştü.
Laminin ve epidim gönderecek
Ayrıca antibiyotiklere devam edeceğiz
1 ay sonra yine kontrolümüz var
Dr daha sık görüşelim dedi
Üzülmeyin moralinizi bozmayın her şey düzene girecek dedi
Ben sıfırları görmeye alıştığım için o kadar çok üzülmedim açıkcası
Elden anca bu kadar geliyor gerisi takdiri ilahi
hoşgeldin canim hocanin dedigi gibi moralinizi bozmayin bizler için moral cok onemli hakkiniza hayirlisi ins . bir ay sonra birden çıkış baslar siz ne kadar zamandir tedavidesiniz merak ettim hucrler önce ne kadardi ki düşmüş bide igne kullaniyormusunuz
Ama maalesef iyi haberle dönemedim
Tedaviye devam yine
biz 14 aydır tedavideyiz canım
evet iğne kullanıyoruz
dr bünye ile alakalı dedi
vitamin eksikliğinden dedi
strest te etkli oluyor ayrıca
Cnm ya kahhar esmaul husnasinida okuycaz dimi arkadaşmz için.سَلاَمٌ قَوْلاً مِنْ رَبٍّ رَحِيمْمٍ
Selâmün gavlem mir rabbir rahiym ayet-i kerimesi (818) defa, salavat-ı şerife (130) defa, Fatiha-i Şerife (3) defa okunduktan sonra Hacet veya dileğin olması için; ellerini semaya kaldırarak 100 defa YA KAHHAR; okunup dua edilir.
'Ey Rabbim'diye duada bulunan kulun dilek ve muradı gerçekleşir.
Bu Ayetler,iksir-i Azamdır, her derde devadır,sıkıntılardan selamet, şifa için de iksirdir.. ..
Canlarım sayı yok.Herkes yukarıya yazdığımı sırasıyla okuyup dua edecek
Yine çabuk bitsin ve herkese sıra gelsin diye günlük okunacak.
Duamıza iştirak etmek isteyen varsa isim yazdırabilirler
Şimdilik Katılan Arkadaşlar
1-lavinci
2-eda09
3-ese44
4-sağanak
5-feraheymen
6-elzem
7-üçübirarada
8-defnevaa
9-zumra11
10-tulay_20
11-ceylinburak
12-noninoni
13-yeşil034
14-elifzeynep
15-demet
16-haremsu
17-care
18-balım
19-çiçek00
20-ecrin23
21-tosbag
22-hpk
23-diademe
24-serap
25-ilkbahar_ilkbahar
26-yase2
27-bengusu
28-herşeygüzelolacak
29-gamze42
30-doğadandeva
Herkes yukarıya yazdığım duayı sırası ile okuyacak.dua olduğu için adetli iken de okunabiliyor
yarın olmazsa ertesi gün başlarsınız duaya
cnm biz daha kaliteli spermler çıkmasını bekliyoruz ondan sonra tüp bebek denemesi yapıcam kısmette varsa tabiiki:26::26:
cnm öncelikle evine gelmişsin sağ salimAma maalesef iyi haberle dönemedim
Tedaviye devam yine
artık tedavinin son aşamalrına geldin demmki cnm hadi yarın kolay geçsin opunsevgılı kader arkadaşlarım yarın ılk dua benımle başlıyor sagolsun tulayacgım yazmış sımdıden hepınız cok teşekkür ederım ben de yazamıyorum kacgundur sona geldık artık yarın yumurtalar toplanıyor kısmet olursa her sey ıyı gıderse c.mtesı ya da p.tesı transfer olacak dolllenmenın gelısımıne gore hepnızın dualrını bekliyorum rabbım kabul etsın dualrımızı can arkadslrım hepımıze evlat sevgısını nasıp etsın amınn
cnm değerleriniz iyi gayet devamı daha da düzene girip ilerleme kaydetmeniz olacak en kısa zamndakızlar hormonlar sanki iyiye gidiyor,sizce nasılFSH:3.08 LH:0.711 TESTESTERON:4.62 E2:23.53
amin güzelim hepimiz o tüp bebek yollarından geçeriz en kısa zmanda sağlık ve huzurla....Rabbim gonlunuzdekini verir inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?