Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Normal olmasını beklersek yani tülaycım

TABI KI CANIM hakkımzda hayırllısı olsun ınsALLH rabbım hepımıze yasatack emınım o güzel gunlerı sagolasın canım ALLH senden de razı olsun geldık baklım sona hakkımzda hayrılsı ınsALLH takdır ALLHIN CNIMM HEPIMIZ TADALIM ANNELIK VE BABALIK DUYGUSUNU

iyi akşamlar canım inş bidahaki kontrolünüz güzel geçer sperm çıkışı olur inş rabbim sabır versin şifa versin inş canım bişey sorcam ya kahhar ın anlamı kahreden anlamında onu neden okuyoruz canım acaba merak ettim kusura bakma

canım ben inanıyorum,hepimiz için herşey çok daha güzel olacak üzme kendini olurmu?bidahaki testte inşallah göreceksiniz spermleri.

Canim nasil karar verildi bina sizin sorun neydi?? Ne ilaclari aliorki eşin anlatirmisin

Canim benide eklermisin dua listesine birşey sorucam Ya kahhar kahreden anlamında degilmiydi kusura bakma canim

Canim nasil karar verildi bina sizin sorun neydi?? Ne ilaclari aliorki eşin anlatirmisin

Eşim böbrek nakil oldu günlük ilaç kullanıyor üretim var tıkanıklık yok ama içtiği ilaçlar sperm dışarı çıkmadan öldürüyor celalettin hoca bugün biz hastaları senin safaya getirene kadar kaç yıl geçiyor dedi tüp bebek yaptırabilirsiniz dedi bugün sperm testi yaptık yarın tekrar gidicegiz. Bitkisel yapan kişiyle konuşacakmış ondan sonra ayrıntılı konuşuruz dedi tüp bebekte daha iyi başarı elde etmek için

Canim ben katilmak istiyorum nasil okuyacagiz hergun bir kisi icinmi okuyacaz yoksa kendimiz icin bir defami okuyacagiz

hergün 1 kişi için okunuyor canım

kızlar hormonlar sanki iyiye gidiyor,sizce nasıl
FSH:3.08 LH:0.711 TESTESTERON:4.62 E2:23.53​

çok güzel canım.hadi hayırlısı
eşin test verdi mi

Bir hacet için 100 kere okunursa Ya Kahhar diye iki ellerini kaldırırsa haceti yerine gelir.

canım ben inanıyorum,hepimiz için herşey çok daha güzel olacak üzme kendini olurmu?bidahaki testte inşallah göreceksiniz spermleri.

inşallah canım bakalım artık zaman her şeyin ilacı

hoşgeldin canim hocanin dedigi gibi moralinizi bozmayin bizler için moral cok onemli hakkiniza hayirlisi ins . bir ay sonra birden çıkış baslar siz ne kadar zamandir tedavidesiniz merak ettim hucrler önce ne kadardi ki düşmüş bide igne kullaniyormusunuz

biz 14 aydır tedavideyiz canım
evet iğne kullanıyoruz
dr bünye ile alakalı dedi
vitamin eksikliğinden dedi
strest te etkli oluyor ayrıca

Canim allah yardimciniz olsun insallah birdaki aya hersey yolunda gider supermenler cikar bizde bugun hocanin yanina gittik bizim hormunlarimiz yuksek cikti yarin esim ersel beyle gorusecek ona gore ilac yada bitkiseller verecek allah hakkimizda hayirlisini versin insalllah rabbim buradaki butun arkadaslarimizi vede beni evlat sahibi etsin

biz 14 aydır tedavideyiz canım
evet iğne kullanıyoruz
dr bünye ile alakalı dedi
vitamin eksikliğinden dedi
strest te etkli oluyor ayrıca

inşallah hic bir emek karsiliksiz kalmaz canım benim en kisa zamanda spermleri görmek hepimizede nasip olur benim esimdede vitamin eksikligi var ilaclari kullanmaktan bikti artık o yüzden vitamin ilaclarini onemsemiyor bende korkuyorum vitamin eksikligi hücreleri düşürür diye belki sizinkide ondan olmustur cokmu düşüş var canım hucrelerde

Cnm ya kahhar esmaul husnasinida okuycaz dimi arkadaşmz için.

cnm öncelikle evine gelmişsin sağ salim
olsun ben bu sefer inan ki çok ümitliydim ama kısmet zamanı gelmemiş
ama bu demek değil ki bi daha sefere olmayacak inşlh olacak cnm benim eşimde epididim kullandı cnm iltihap ve lokositler için laminin nedir onu bilmem ama hepsi şifa olsun lokositler gidip hücreler çoğalsın....

artık tedavinin son aşamalrına geldin demmki cnm hadi yarın kolay geçsin opun
ve sonrasında hepsi kaliteli yumoşların olup hepsi döllensin sonrası malum şiş göbekli ol inşlhhhhhhhhhhhhh
kızlar hormonlar sanki iyiye gidiyor,sizce nasıl
FSH:3.08 LH:0.711 TESTESTERON:4.62 E2:23.53​
cnm değerleriniz iyi gayet devamı daha da düzene girip ilerleme kaydetmeniz olacak en kısa zamnda

Cnm inşallah en yakın zamanda spermleri görürsünüz rabbim dualarını dualarimizi kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…