Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arginmax bizim durumdakilerde ise yarar mı evicap proxxed plus bunlar etki eder mi kızlar hiç kullananlar oldumu

CEMREM ALLAH razı olsun canım cok teşekkür ederım ınsALLH yarın ve sonrakı süreç hayırlı bır sekılde ıyı gecsın ve evetg dedgın gıbı malum gobuslu olalımrabbım hepımıze nasıp etsın canım ınsALLH

Canım allah yüzünü guldursun evini cocuk sesleriyle senlendirsin dualarimiz seninle

Tülay sperm testi cumartesi yapılacak canım
cuamrtesi inşlh sizde yana güzel halaylık haberler alırız
evet malum biz istiyoruz o göbekelrin şimesini ben zaten kiloluydum göbiim vardı şimdi de hamiş göbi,şim şişsin istiyorum
sonuna kadar iyi gitsin

canım inşallah ilerleme kaydederiz cumartesi belli olacak herşey,hormonlar iyi gibi lh düzelmedi bir tek oda düzelir inşallah,en güzelide karaciğer enzim testleride yapıldı Allaha şükür onlarda temiz çıktı.

bılıyor musun cemtrem aslında ben kılolu degılım ama gobegımın masallhı var bazen sasrıyorum sıskınlıgınehamıle olsam 2 aylık gıbı oluyor kıolm 54 gobegım 90 gıbıınsALLH cnım hamılelık sıskınlıgı olsun hayırlısıylaa

haklısın değerler bayağı düzene girmiş lh da düzelir zamanla
karaciğer emzinlerine baktırmak iyi oluyor şükür sonuçlardan kötü çıkmadı bu zamana kadar inşlh da eşlerimizin testleri ve sıhhatleri hep iyi olsun...

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz Tülay dan gelecek haberleri serap in esini ve btd yi merak ediyorum açıkçası umarım hepsi de iyidir sizlerde iyisinuzdir umarım
Canım esimin tansiyonu normale dondu yarın ersel beyi arayip baskayacagiz ilaclara esim icmek istiyor
Canım annem der ki bir seyi gerçekten icten istersen allah sana verir senin kalbin cok temiz ve cok inanıyorum yakinda herşey cok güzel olacak
Benim yerime pazara kadar fatihayi okuyacak birisi varmi o hastalaninca bende onun icn okurum
Canım bende okurum
Tüp bebegi nerde yaptırıyorsunuz bizede tüp bebek yolu göründü bir kere YAPTIRDIK ama tutmadı inşAllah sen güzel sonuçlar alırsın rabbim emeklerinizi boşa bırakmasın

Canım insallah bu sefer nazli bebegimiz seni Üzmez ve sikica tutunur annesine

olsun alışkınsın göbişe yadırgamassın hamile olunca
kilon harika
hayırlısı hep olsun ki sonunda güzel günler görelim
cnm opuyu anlat yarın iileşince ben biraz ondan korkuyorum hiç opuya girmedim ya :18:

Ne güzel dua insallahhhhhhh

evet haklısın yadırgamam malum hep bır sıskın göbek mısalıtamam canım yarın ınsALLH eve geldıgmde aksama yazarım gelısmelerıı opuyu detaylı anlatırım

evet haklısın yadırgamam malum hep bır sıskın göbek mısalıtamam canım yarın ınsALLH eve geldıgmde aksama yazarım gelısmelerıı opuyu detaylı anlatırım
sağol şekerim sende a.e.o yarın ağrısız sızısız geçip gitsin senin için
bende kaçtım hayırlı geceler herkese

Ne güzel dua insallahhhhhhh

ınsALLH arkadsım hepımız yasayacagz o malum sıskınlıgı sonra ah sıstım vay efendım mıdem bulandı canım onu ıstıyor bunu ıstıyor dıyecegz ESLERI BUNALTACAGIZ NAZ YAPACAGIZ ALLHIN IZNI ILE COK YUREKTEN INANIYORUM CNIM RABBIM NASIP EDECEK HEPIMIZEE

biz 1 senedir ilk defa baktırdık karaciğere,korkuyordum birşey olmuştur diye ama şükür bir sorun çıkmadı hepimizin hep böyle devam eder insallah.
Ya hu bu internet beni delirtecek evdeki internet gitti nedense,eşimin internetinden bağlanmaya çalışıyorum oda okadar yavaşki,zor yazıyorum hepinize iyi geceler canlar​

Allah razi olsun canim elzem okuyacak bu sefer
Ama ben rahatsizligimdan dolayi baya yakin zamanlarda hastalaniyorum dua bitene kadar kesin bidaha gelir ozamanda senden rica ederim artik sen okuyamadigin zamanda ben okurum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…