- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
cnm öncelikle evine gelmişsin sağ salim
olsun ben bu sefer inan ki çok ümitliydim ama kısmet zamanı gelmemiş
ama bu demek değil ki bi daha sefere olmayacak inşlh olacak cnm benim eşimde epididim kullandı cnm iltihap ve lokositler için laminin nedir onu bilmem ama hepsi şifa olsun lokositler gidip hücreler çoğalsın....
artık tedavinin son aşamalrına geldin demmki cnm hadi yarın kolay geçsin opun
ve sonrasında hepsi kaliteli yumoşların olup hepsi döllensin sonrası malum şiş göbekli ol inşlhhhhhhhhhhhhh
cnm değerleriniz iyi gayet devamı daha da düzene girip ilerleme kaydetmeniz olacak en kısa zamnda
sevgılı kader arkadaşlarım yarın ılk dua benımle başlıyor sagolsun tulayacgım yazmış sımdıden hepınız cok teşekkür ederım ben de yazamıyorum kacgundur sona geldık artık yarın yumurtalar toplanıyor kısmet olursa her sey ıyı gıderse c.mtesı ya da p.tesı transfer olacak dolllenmenın gelısımıne gore hepnızın dualrını bekliyorum rabbım kabul etsın dualrımızı can arkadslrım hepımıze evlat sevgısını nasıp etsın amınn
cuamrtesi inşlh sizde yana güzel halaylık haberler alırızTülay sperm testi cumartesi yapılacak canım
evet malum biz istiyoruz o göbekelrin şimesini ben zaten kiloluydum göbiim vardı şimdi de hamiş göbi,şim şişsin istiyorumCEMREM ALLAH razı olsun canım cok teşekkür ederım ınsALLH yarın ve sonrakı süreç hayırlı bır sekılde ıyı gecsın ve evetg dedgın gıbı malum gobuslu olalımrabbım hepımıze nasıp etsın canım ınsALLH
Canim esin daha iyi oldumu ???
Canım allah yüzünü guldursun evini cocuk sesleriyle senlendirsin dualarimiz seninle[/ CNIM ALLH RAZI OLSUN DUALARINIZDAN GUZEL GONlunuzden rabbım hepımıze yasatsın ınsALLH o güzel duyguları
cuamrtesi inşlh sizde yana güzel halaylık haberler alırız
evet malum biz istiyoruz o göbekelrin şimesini ben zaten kiloluydum göbiim vardı şimdi de hamiş göbi,şim şişsin istiyorum
sonuna kadar iyi gitsin
haklısın değerler bayağı düzene girmiş lh da düzelir zamanlacanım inşallah ilerleme kaydederiz cumartesi belli olacak herşey,hormonlar iyi gibi lh düzelmedi bir tek oda düzelir inşallah,en güzelide karaciğer enzim testleride yapıldı Allaha şükür onlarda temiz çıktı.
Canım esimin tansiyonu normale dondu yarın ersel beyi arayip baskayacagiz ilaclara esim icmek istiyorMerhaba arkadaşlar nasilsiniz Tülay dan gelecek haberleri serap in esini ve btd yi merak ediyorum açıkçası umarım hepsi de iyidir sizlerde iyisinuzdir umarım
Canım annem der ki bir seyi gerçekten icten istersen allah sana verir senin kalbin cok temiz ve cok inanıyorum yakinda herşey cok güzel olacakAma maalesef iyi haberle dönemedim
Spermler yine teşrif etmediler
Vakti saati gelmemiş demekki ne yapalım
Hücreler düşmüş ve lökosit artmış
Dr bünye ile alakalı dedi
Tedaviye devam yine
Hoca ersel beyle görüştü.
Laminin ve epidim gönderecek
Ayrıca antibiyotiklere devam edeceğiz
1 ay sonra yine kontrolümüz var
Dr daha sık görüşelim dedi
Üzülmeyin moralinizi bozmayın her şey düzene girecek dedi
Ben sıfırları görmeye alıştığım için o kadar çok üzülmedim açıkcası
Elden anca bu kadar geliyor gerisi takdiri ilahi
Canım bende okurumBenim yerime pazara kadar fatihayi okuyacak birisi varmi o hastalaninca bende onun icn okurum
Tüp bebegi nerde yaptırıyorsunuz bizede tüp bebek yolu göründü bir kere YAPTIRDIK ama tutmadı inşAllah sen güzel sonuçlar alırsın rabbim emeklerinizi boşa bırakmasın
olsun alışkınsın göbişe yadırgamassın hamile oluncabılıyor musun cemtrem aslında ben kılolu degılım ama gobegımın masallhı var bazen sasrıyorum sıskınlıgınehamıle olsam 2 aylık gıbı oluyor kıolm 54 gobegım 90 gıbı ınsALLH cnım hamılelık sıskınlıgı olsun hayırlısıylaa
bılıyor musun cemtrem aslında ben kılolu degılım ama gobegımın masallhı var bazen sasrıyorum sıskınlıgınehamıle olsam 2 aylık gıbı oluyor kıolm 54 gobegım 90 gıbı ınsALLH cnım hamılelık sıskınlıgı olsun hayırlısıylaa
olsun alışkınsın göbişe yadırgamassın hamile olunca
kilon harika
hayırlısı hep olsun ki sonunda güzel günler görelim
cnm opuyu anlat yarın iileşince ben biraz ondan korkuyorum hiç opuya girmedim ya :18:
sağol şekerim sende a.e.o yarın ağrısız sızısız geçip gitsin senin içinevet haklısın yadırgamam malum hep bır sıskın göbek mısalıtamam canım yarın ınsALLH eve geldıgmde aksama yazarım gelısmelerıı opuyu detaylı anlatırım
Ne güzel dua insallahhhhhhh
sağol şekerim sende a.e.o yarın ağrısız sızısız geçip gitsin senin için
bende kaçtım hayırlı geceler herkese
haklısın değerler bayağı düzene girmiş lh da düzelir zamanla
karaciğer emzinlerine baktırmak iyi oluyor şükür sonuçlardan kötü çıkmadı bu zamana kadar inşlh da eşlerimizin testleri ve sıhhatleri hep iyi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?