Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler arkadaslar, umarim iyisinizdir.
bu aksam icim gene okadar sIkIldIki, sizler geldiniz aklima, topige girip okudum kafam dagilsin diye, burasi bana moral oluyor. sanki bi arkadasimin yerini tutuor diye bilirim, yani sirf topik. bazen sizde yanlizliktan korkuyormusunuz yada sevdikklerinizi kaybetmekten? bende son bikac gündür bu his var ve hic güzel degil resmen hasta etti beni. birde bu ara baya stresdeyim ve persembe cuma önemli sinavlarim var lütfen arkadaslar dua edin benim icin. Allah hepimizin kalbine ferahlik ve huzur versin, en önemlisi bu ve sevdiklerimizi herseyden korusun amin.

sizlere iyi geceler

Günaydınnnnnn herkese

Tülay cnm inşallah bi dahaki kontrolde spermleri görürsünüz.:26::26:

Lavinci kolayca atlat inşallah opunu
kaliteli bol yumoşların olsun inşallahhhhh:26::26::26::26:
sonrada bebek olsun canına can katsınnnnn

Canım benim inşallah 1 ay sonraki kontrolünüz daha iyi sonuç verir.
Nazlı spermler gelin artık ya bekliyoruz sizleri.
Allah dualarımızı kabul etsin.Gönlünün muradını versin.

tülaycım inşallah bir daha ki sefere çokça spermler çıkar canınızı hiç sıkmayın inşallah bugünler de geçecek

canım demek sona geldiniz güzel son olsun inşallah sonu bebişli olsun dualarımdasın
inşallah sende 2014 hamişler kervanında olursun

Arginmax bizim durumdakilerde ise yarar mı evicap proxxed plus bunlar etki eder mi kızlar hiç kullananlar oldumu

canım benim eşim mikro tese ameliyatından 3 ay önce argınmex men ve proxxed plus kullandı 3 ay sonra ameliyat oldu çok şükür ameliyat sonrasında bulunan spermler hareketli çıkmış daha önceki ameliyatımızda bu ilaçları kullanmamıştık o zaman hareketsiz spermler bulunmuştu
inşallah sizlere de faydası olur

Ay tulay pek bı nazlı cıktı sızın bu spermler .. Neyse gec olsun temız olsun ınsallah bıdakı sefer cıkarlar artık canım

Tulay benım dalgınlıgıma geldı galıba anlamadım ben okuyacagımız sayıyı canım
Sayı yok demıısın sen ama yukardkı sayılar ne oluyor ... Kusura bakma cnım:78:

Canım sona gelmıssın masllah .. Insallah kalıtelı yumoslar toplanır canım
Insallah guzel heberlerını alırız dualarım senınle

Spermleri görmemişsiniz ama olsun bi dahakine sen yüreği geniş güzel insansın elbet bi gün o nazlı spermleri de göreceksiniz geç olsun da güç olmasın Allah büyüktür vardır bi bildiği (canım hangi duayı okuyacağız ve sayısı kaç yazarsan yada bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim )

sonuçlarınız nasıl canım çıktımı güzeldir inş hoca herkesten istemiyo anlamadım nasıl iş hakkımızda hayırlısı bakalım eşim yatrmıycam diyo ama

Biz daha once mikrotese oldugumuz icin hormon testlerimiz yuksek cikti canim hakkimizda hayirlisi sizin sorun ne ne zamandan beri biliyorsunuz

Biz daha once mikrotese oldugumuz icin hormon testlerimiz yuksek cikti canim hakkimizda hayirlisi sizin sorun ne ne zamandan beri biliyorsunuz

bizim inmemiş testisten 9 yaşında olmuş eşim tek taraflı birbuçuk yıldır biliyoruz bizde olduk mikroteseyi canım 24 nısanda bizimde randevumuz var celalettin hocada kaan hocada da tedavideyiz

Son düzenleme:
bizim inmemiş testisten 9 yaşında olmuş eşim tek taraflı birbuçuk yıldır biliyoruz bizde olduk mikroteseyi canım 24 nısanda bizimde randevumuz kaan hocada da tedavideyiz

Allah yardimciniz olsun canim allah hepimizi evlat sahibi yapsin insallah bizimkide dogustan klineferter bizde 5 aydir biliyoruz insallah tedavilerimiz sonuc verir

Merhaba arkadaşlar eşimle dun konuştuk sperm testi vermeyeli uc ayı geçti esim idinden izin alabilirse haftaya çarşamba test verecek ben şimdiden panik oldu

Tülaycım duam sanırım pazartesiye denk geliyor dimi çarşamba gününden once olması iyi olur da o yüzden sordum tabi kimsenin hakkını da yemek istemem ben burda ettiğimiz dualara çok inanıyorum
İnşallah iyi bir sonuç aliriz dua edin noolur

inş güzel sonuçlar alırsınız canım sperm çıkışı olmuştur inş 3 ay olmuş

canım inş. en hayırlı zamanda güzel sonuçlar alırsınız maşallah ne güzel sabrın , ben ilk öğrendiğimizde yıkıldım bir de geçen ay varikosel ameliyatı sonrası 4 ay dolmustu sperm testi yaptırmıştık yine 0 çıkmıştı o şekilde yıkıldım ama gerçekten de çok zor geldi, hergün yataktan kalkarken yeni güne
başlamanın heyecanı değil umutsuzluğu içimi kaplıyordu çok şükür RABBİME önce onun sonrada sizin bu güzel görüşleriniz zorluklar karşısında gösterdiğiniz sabrınızla bende artık daha umutla bakabiliyorum. biz henüz doktora gitmedik, ama sizlerden duydugum kadarıyla celalettin beye gitmeyi çok istiyorum , inş. Rabbim sana önümüzdeki kontrolünüzde bol bol sağlıklı hayırlı spermler verir tabi inş burada bizlerle beraber olan tüm arkadaşlara içinde de bize verir.canım ben çok fazla giremiyorum topiğe işlerim çok yoğun ..bugun ki duayı akşam evde rahat rahat yapacağım inş ama sonunda dua edilecek diyorsun duada ne istersek onu mu yapacağız yoksa okuduğumuz arkadaşımız için mi özellikle de dua edeceğiz.

Canlarim daha yeni girdim topiğe cok yogundum güzel haberler alacağımız bir gün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…