Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz vardik canim bugun esim ersel beyin yanina gitti sizin sorununuz ne

Bizde bugün ersel beye gittik İÇERDE SPERM VAR dışarı gelmiyor cnm dün kaç gibi hastanedeydiniz ersel herşey çok güzel dedi tahliller çok güzel dedi germ hücre 896 4 buçuk ayda falan çıkış başlar dedi işin kolay dedi ama eşim böbrek ilaçları kullanıyor o yüzden araştıracak ona göre verecek

yesılcıgım canım cok teşekkür ederım ALLAH RAZI OLSUN hepınızden o güzel dularınızdan ınsALLH CANIM hamılelık haberını de yazaarım buradan hayrılsıyla

canım çok güzel haberler inş. kısa sürede kavuşursunuz spermlere. ben sana bişey sormak istiyorum celalettin bey incirli hastanesinde iç hastalıkları uzmanı değil mi? peki ersil bey nerede ne doktoru ? rica etsem beni de bilgilendirebilir misin

sağol şekerim sende a.e.o yarın ağrısız sızısız geçip gitsin senin için
bende kaçtım hayırlı geceler herkese

cemrecıgım gıttık geldık cok sukur saat 10 da operasyona gırdım her sey guzeldı cok sukur ALLAHIMA sukurler olsun 16 tane yumrtam toplandı bunlardan10 tanesını cok ıyı beklıyorz dedı doktorumuz sukkur kı spermler de sınavını verdı ve cozuldugunde kalıtelrı cok ıyı dendı ALLHIMA sukurler olsun sen bıraz bahset demıstın operasyondan cok kolaymış normal amlıyat olur gıbı onluk gıydık sonra operasyonun olacağı odaya gıtıık o ara narkoz verdıler ve sonrasını hatırlamıyorum uyandığımda her sey bıtmıstıama korkulacak hcbır seyı yok cok kolaydı sukr benım ağrım da olmadı opu sonrası cok hafıf sag yumrtlagım ağrıyor bugun dınlencegım yumrtların gelısımıde gore de c.tesı ya da p.tesı tarnsfer olacakm kısmet olursa yanı korkmana hıc gerek yok cnım cok ama cok koly bır operasyon ınsAALH BUNDAN sonrası da hayırlısyla ıyı geçer ve o güzel haberı vereblrım bıraz dınlenecegım aksama cın gıbı oluurumopuyrym cnm

cok cok teskkur ederım fılızcıgım ınsALLH hayrılsıyla guzell haberlerı vermek nasıp olur senınmınık bebıs gbı tatlı mınnos bır evladımız olur hayırlısyla cok sagol cnım

Cnm dualarin baslamasini heycanla bekledm ama bugun adet oldum.bugunku hacet namazini esime diger gunleri de anneme yaptiraym. Adetim bitince ben kendim yaparim cnm. Olurmu.... bugunku arkadas icin sen beni yapti yaz esim aksm yapcak. Cok nete hiremiyorum cnm kusuruma bakma. Sen de insallah bi dahaki sefere spermlerinizi görürsün. Moralini bozma cnm . Az kalmistir insallah.....

canım maşallah ne güzel toplanmış yumurtaların
inşallah sana evlat olarak geri dönerler canım şimdi dinlen kendini iyice bir toparla

canım yanlış anlamazsan ben Ya Kahhar esmasını biraz araştırdım,genelde düşmanların kahrolması için okunuyormuş,beddua etmiş oluyormuşuz ,eğer karşıdaki kişi bunu haketmiyorsa bize dönüyormuş, ben bunları okuyunca korktum açıkcası:26: ,yanlış anladıysam beni aydınlat lütfen

Kızlar yanlış anlamayın özellik le tulaycım ben gerçekten yanlış birsey yapmak istemem hiç böyle toplu duada bulunmadım hacet namazimi kılınacak.. ya kahhar kahreden manasindaymis galiba cnm kusura bakma ben sizden daha bilgisizim. Farklı bir dua ve daha hafif bir dua yapılamaz mı. Ben yanlış yapmak istemiyorum kul hakkına girmiyim yani.

Cnm öncelikle Rabbim bebeğini sana bagislasin :) bizde bugunleri görürüz inşallah. Bu ürünler çok pahalı mi şimdi biz celalettin hocaya gideceğiz oda bitkisel kullandırıyor acaba bunları da kullanirsak bir şey olur mu

cok cok teskkur ederım fılızcıgım ınsALLH hayrılsıyla guzell haberlerı vermek nasıp olur senınmınık bebıs gbı tatlı mınnos bır evladımız olur hayırlısyla cok sagol cnım

Lavinci cnm inşallah çok sağlıklı bebeklerin olur. Rabbim yardimcin olsun. Siz kimde tedavi olmustunuz cnm

Biz 10 gittik 12 ciktik cok kalabalikti ne guzel tahlilleriniz guzel cikmis bizimki yukselmis teseden sonra siz tese oldunuzmu benim esimede ersel bey arastiracam demis 2 gun sonra gel demis allah en kisa zamanda bize hayirli evlatlar nasip etsin insalllah

Cnm bnde öyle biliyorum daha farklı bir dua okunabilir bnce ben pek bilmiyorum yanlış yapmakta istemiyorum

Yardimci olur musunuz dua konusunda. Ben pek bilmiyorum kimsenin hakkına girmek istemem yapabileceğim bir dua olsaydı keşke hacet duasi veya namazını bilmiyorum hiç yapmadım. Tülay farklı bi dua yapma şansımız yok mu

Ben ilk kişiyi okudum bile ama tabi farklı bir dua olursa da olabilir mesela daga once de yazmıştım dileklerin yerine gelmesi için 4444 tane tefriciye okunabilir herkes için buna da devam edebiliruz tabi ama adet dönemlerinde sıkıntı olacak hem fatiha hem namaz için

Cnm ben daha okumadım okuldan yeni geldim güneşte çalıştım bahçede güneş geçti galiba :) ben kendime guvenemedim bu dua konusunda. Önceki gibi herkese paylaştırilacak bi dua olsa yapabilirim.tulaycim degismiyecekse duâ ben bu listeden çıkayım bir daha ki dua listesi ne katiliyim düzeni bozmak istemem. Kusura bakma hiç kötü niyetim yok tamamen benim bilgisizligim

Canım al benden de o kadar 23 nisan provalari derken basim catliyor dualara basladim okuyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…