inş güzel sonuçlar alırsınız canım sperm çıkışı olmuştur inş 3 ay olmuş
Biz vardik canim bugun esim ersel beyin yanina gitti sizin sorununuz ne
Canım sona gelmıssın masllah .. Insallah kalıtelı yumoslar toplanır canım
Insallah guzel heberlerını alırız dualarım senınle[/
cnlrım ALLh razı olsun hepınızden dualrıızdan rabbım buradaki tum dostlarıma yasatsın bu duyguyu
tülaycım inşallah bir daha ki sefere çokça spermler çıkar canınızı hiç sıkmayın inşallah bugünler de geçecek
canım demek sona geldiniz güzel son olsun inşallah sonu bebişli olsun dualarımdasın
inşallah sende 2014 hamişler kervanında olursun
canım benim eşim mikro tese ameliyatından 3 ay önce argınmex men ve proxxed plus kullandı 3 ay sonra ameliyat oldu çok şükür ameliyat sonrasında bulunan spermler hareketli çıkmış daha önceki ameliyatımızda bu ilaçları kullanmamıştık o zaman hareketsiz spermler bulunmuştu
inşallah sizlere de faydası olur
Canım sona gelmıssın masllah .. Insallah kalıtelı yumoslar toplanır canım
Insallah guzel heberlerını alırız dualarım senınle
Bizde bugün ersel beye gittik İÇERDE SPERM VAR dışarı gelmiyor cnm dün kaç gibi hastanedeydiniz ersel herşey çok güzel dedi tahliller çok güzel dedi germ hücre 896 4 buçuk ayda falan çıkış başlar dedi işin kolay dedi ama eşim böbrek ilaçları kullanıyor o yüzden araştıracak ona göre verecek
sağol şekerim sende a.e.o yarın ağrısız sızısız geçip gitsin senin için
bende kaçtım hayırlı geceler herkese
Günaydınnnnnn herkese
Tülay cnm inşallah bi dahaki kontrolde spermleri görürsünüz.:26::26:
Lavinci kolayca atlat inşallah opunu
kaliteli bol yumoşların olsun inşallahhhhh:26::26::26::26:
sonrada bebek olsun canına can katsınnnnn
canım maşallah ne güzel toplanmış yumurtalarıncemrecıgım gıttık geldık cok sukur saat 10 da operasyona gırdım her sey guzeldı cok sukur ALLAHIMA sukurler olsun 16 tane yumrtam toplandı bunlardan10 tanesını cok ıyı beklıyorz dedı doktorumuz sukkur kı spermler de sınavını verdı ve cozuldugunde kalıtelrı cok ıyı dendı ALLHIMA sukurler olsun sen bıraz bahset demıstın operasyondan cok kolaymış normal amlıyat olur gıbı onluk gıydık sonra operasyonun olacağı odaya gıtıık o ara narkoz verdıler ve sonrasını hatırlamıyorum uyandığımda her sey bıtmıstıama korkulacak hcbır seyı yok cok kolaydı sukr benım ağrım da olmadı opu sonrası cok hafıf sag yumrtlagım ağrıyor bugun dınlencegım yumrtların gelısımıde gore de c.tesı ya da p.tesı tarnsfer olacakm kısmet olursa yanı korkmana hıc gerek yok cnım cok ama cok koly bır operasyon ınsAALH BUNDAN sonrası da hayırlısyla ıyı geçer ve o güzel haberı vereblrım bıraz dınlenecegım aksama cın gıbı oluurum opuyrym cnm
Cnm öncelikle Rabbim bebeğini sana bagislasintülaycım inşallah bir daha ki sefere çokça spermler çıkar canınızı hiç sıkmayın inşallah bugünler de geçecek
canım demek sona geldiniz güzel son olsun inşallah sonu bebişli olsun dualarımdasın
inşallah sende 2014 hamişler kervanında olursun
canım benim eşim mikro tese ameliyatından 3 ay önce argınmex men ve proxxed plus kullandı 3 ay sonra ameliyat oldu çok şükür ameliyat sonrasında bulunan spermler hareketli çıkmış daha önceki ameliyatımızda bu ilaçları kullanmamıştık o zaman hareketsiz spermler bulunmuştu
inşallah sizlere de faydası olur
cok cok teskkur ederım fılızcıgım ınsALLH hayrılsıyla guzell haberlerı vermek nasıp olur senınmınık bebıs gbı tatlı mınnos bır evladımız olur hayırlısyla cok sagol cnım
Bizde bugün ersel beye gittik İÇERDE SPERM VAR dışarı gelmiyor cnm dün kaç gibi hastanedeydiniz ersel herşey çok güzel dedi tahliller çok güzel dedi germ hücre 896 4 buçuk ayda falan çıkış başlar dedi işin kolay dedi ama eşim böbrek ilaçları kullanıyor o yüzden araştıracak ona göre verecek
canım yanlış anlamazsan ben Ya Kahhar esmasını biraz araştırdım,genelde düşmanların kahrolması için okunuyormuş,beddua etmiş oluyormuşuz ,eğer karşıdaki kişi bunu haketmiyorsa bize dönüyormuş, ben bunları okuyunca korktum açıkcası:26: ,yanlış anladıysam beni aydınlat lütfen
Ben ilk kişiyi okudum bile ama tabi farklı bir dua olursa da olabilir mesela daga once de yazmıştım dileklerin yerine gelmesi için 4444 tane tefriciye okunabilir herkes için buna da devam edebiliruz tabi ama adet dönemlerinde sıkıntı olacak hem fatiha hem namaz içinYardimci olur musunuz dua konusunda. Ben pek bilmiyorum kimsenin hakkına girmek istemem yapabileceğim bir dua olsaydı keşkehacet duasi veya namazını bilmiyorum hiç yapmadım. Tülay farklı bi dua yapma şansımız yok mu
Cnm ben daha okumadım okuldan yeni geldim güneşte çalıştım bahçede güneş geçti galiba :) ben kendime guvenemedim bu dua konusunda. Önceki gibi herkese paylaştırilacak bi dua olsa yapabilirim.tulaycim degismiyecekse duâ ben bu listeden çıkayım bir daha ki dua listesi ne katiliyim düzeni bozmak istemem. Kusura bakma hiç kötü niyetim yok tamamen benim bilgisizligimBen ilk kişiyi okudum bile ama tabi farklı bir dua olursa da olabilir mesela daga once de yazmıştım dileklerin yerine gelmesi için 4444 tane tefriciye okunabilir herkes için buna da devam edebiliruz tabi ama adet dönemlerinde sıkıntı olacak hem fatiha hem namaz için
Canım al benden de o kadar 23 nisan provalari derken basim catliyor dualara basladim okuyorum artikCnm ben daha okumadım okuldan yeni geldim güneşte çalıştım bahçede güneş geçti galiba :) ben kendime guvenemedim bu dua konusunda. Önceki gibi herkese paylaştırilacak bi dua olsa yapabilirim.tulaycim degismiyecekse duâ ben bu listeden çıkayım bir daha ki dua listesi ne katiliyim düzeni bozmak istemem. Kusura bakma hiç kötü niyetim yok tamamen benim bilgisizligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?