Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım cellaletin hoca bitkisel yolla tedavi ediyor bildiğim kadarıyla ama yanlış da hatırlıyo olabilirim
biz emre bakırcıoğlunun tavisyesiyle bu ilaçları kullandık çok şükür mikrotese öncesi faydasını gördük
hepsi bir arada kullanınca zararı olurmu hiç bilmiyorum istersen yinede cellaletin hocaya gidince sor tedavin kimle devam ediyorsa onun fikrini al derim
ürünler biraz pahalı sayılır

Son düzenleme:

Canım al benden de o kadar 23 nisan provalari derken basim catliyor dualara basladim okuyorum artik

Canlarim canim meslektaşlarım benim de bugün öğleden sonra dersim yojtu ikudum ama tabi diger günler dort bucukta çıkıyorum benim icin de zor olacak ama bilmiyorum

Cnm gidince sorayım evet haklısın. Netten baktım proxxed 126 arginmax 110 du. Tabi şimdi celalettin hocanin aldiracagi bitkisel ilaclarda pahali olcak. Napalım rabbim şifa sini verir inşallah gerekiyosa sıkıştırılmış maddi anlamda

Canlarim canim meslektaşlarım benim de bugün öğleden sonra dersim yojtu ikudum ama tabi diger günler dort bucukta çıkıyorum benim icin de zor olacak ama bilmiyorum

Canım al benden de o kadar 23 nisan provalari derken basim catliyor dualara basladim okuyorum artik
Canlarım ben düzeni bozmak istemem tulaycım da kabul ederse bu listeden çıkarım daha sonrakine katilirim ben bilmiyorum o yüzden gerçekte n yanlış yapmak istemiyorum dua sonuçta dua nin değişme şansı varsa iyi olur fakat olmuyorsa birdahaki listeyi beklerim :)

Kizlar ersel beyi aradim ilaclara devam dogru yoldayiz dedi bu gün tekrar baslayacak esim insallah bir sey olmaz cumartesi tekrar arayın dedi

Kizlar ersel beyi aradim ilaclara devam dogru yoldayiz dedi bu gün tekrar baslayacak esim insallah bir sey olmaz cumartesi tekrar arayın dedi
Cnm inşallah şifa olur :) rabbım sperm çıktığı günlerde görmeyi nasip etsin

Canımcim icine sinmeyecekse okuma tabi ki önemli olan okudugunda huzur bulman ben tedavi icin müdür yardımcılığı kadrosuna gectim boş vaktim oluyor bazen uygun yer de var okuyabiliyorum Ogrenciler olsa sınavlar projeler derken okuyamazdim herhalde

Cnm inşallah şifa olur :) rabbım sperm çıktığı günlerde görmeyi nasip etsin

Canım icime sinmemek degil de ben matematik ogretmeniyim öğrenci lerim nisan sonu sinava girecekler o yüzden bu ay çok yogunum aslında ben hep yogunum yazililar projeler ödevler kurslar etkinlikler derken bitkin düşüyorum eve ölü gibi geliyorum ama dualar icimi acıyor ferahliyorum o yüzden kendimi zorlayarak okumaya çalışıyorum

Canım ben senin icin de ederim

Rabbim ne taraf hayırlısı ise o tarafa yönlendirsin İnşallah.Amin canım

Evet canım vitamin eksikliğinden hücreler de düşüyo bu sefer
Rabbim böyle uygun görmüş ne yapalım

Cnm ya kahhar esmaul husnasinida okuycaz dimi arkadaşmz için.

evet canım o da okunacak

Amin canım inşallah
Vakti saati gelmedi demekki

Cnm inşallah en yakın zamanda spermleri görürsünüz rabbim dualarını dualarimizi kabul eder inşallah

Rabbim bizden daha iyi bilir hayırlısını
Demekki daha imtihanımız bitmemiş canım

Amin canım benim inşallah
Zamana bıraktık her şeyi
Her şey rabbimin ol demesine bağlı

Canım benim inşallah 1 ay sonraki kontrolünüz daha iyi sonuç verir.
Nazlı spermler gelin artık ya bekliyoruz sizleri.
Allah dualarımızı kabul etsin.Gönlünün muradını versin.

Amin canım benim İnşallah

[/QUOTE]=yesil034;34807209]tülaycım inşallah bir daha ki sefere çokça spermler çıkar canınızı hiç sıkmayın inşallah bugünler de geçecek[/QUOTE]

elbette geçecek bakalım zaman ne gösterecek.her şeyin hayırlısı olsun

Canım sayı yok demekle şunu kastettim.
Herkes aynı sayıları okuyacak.
Yani 818 adet selamün gavlem mir rabbir rahim
salavat-ı şerife (130) defa, Fatiha-i Şerife (3) defa ve
100 defa da ya kahhar okunacak

Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın inşallah

sıradaki arkadaş için dua edilecek

Canım sadece sıradaki arkadaş duaları bitince namaz kılacak

canım bende netten araştırdım.sizde tekrar bakın isterseniz.google ye {"Bir kimse hacet ve dileğinin gerçekleşmesi için ellerini semaya kaldırarak "Yâ Kahhâr" diye (100) defa okursa}yaz bakalım ne çıkacak, Kim duha namazını kıldıktan sonra (7) kere "Yâ Kahhâr" derse, Allah Teala o kimseyi zenginleştirir. Şehvet ve hırsı yenmek için bu mübarek isim okunmalıdır

namazı sıradaki arkadaşın duaları bitince kendisi kılacak

sen bilirsin.bunlar bitince 4444 duaya da başlayacağız elbet
canım yukarıya yazdım.google de şöyle yazıyor

Bir kimse hacet ve dileğinin gerçekleşmesi için ellerini semaya kaldırarak Ya Kahhar diye 100 defa okursa, isteği bi iznillah gerçekleşir.Kim duha namazını kıldıktan sonra 7 kere Ya Kahhar derse,Allah Teala o kimseyi zenginleştirir

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bende netten araştırdım.sizde tekrar bakın isterseniz.google ye {"Bir kimse hacet ve dileğinin gerçekleşmesi için ellerini semaya kaldırarak "Yâ Kahhâr" diye (100) defa okursa}yaz bakalım ne çıkacak, Kim duha namazını kıldıktan sonra (7) kere "Yâ Kahhâr" derse, Allah Teala o kimseyi zenginleştirir. Şehvet ve hırsı yenmek için bu mübarek isim okunmalıdır

Bir kimse hacet ve dileğinin gerçekleşmesi için ellerini semaya kaldırarak Ya Kahhar diye 100 defa okursa, isteği bi iznillah gerçekleşir.Kim duha namazını kıldıktan sonra 7 kere Ya Kahhar derse,Allah Teala o kimseyi zenginleştirir[/QUOTE]
Canım eşinin hangi vitaminleri eksik

Bir kimse hacet ve dileğinin gerçekleşmesi için ellerini semaya kaldırarak Ya Kahhar diye 100 defa okursa, isteği bi iznillah gerçekleşir.Kim duha namazını kıldıktan sonra 7 kere Ya Kahhar derse,Allah Teala o kimseyi zenginleştirir[/QUOTE]
Canım eşinin hangi vitaminleri eksik

bilmiyorum ki dr öle dedi
ersel bey ilaç yapcak dedi

Canım mesela benim eşimde d vitamini eksik çıktı igne verdi ilk igneyi bu gece vurduracagiz kan tahlilinde belli oldu ve devit 3 ampul verdi yani merak ettim size nete göre verdi

canım maşallah ne güzel toplanmış yumurtaların
inşallah sana evlat olarak geri dönerler canım şimdi dinlen kendini iyice bir toparla
cok cok teşekkür ederım yesılc ıgım ınsALH ONLARIN GUZEL haberlerını alırım hayırlısıyla sen hamısın dularında unutma cnım bızlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…