Cnm öncelikle Rabbim bebeğini sana bagislasin:) bizde bugunleri görürüz inşallah. Bu ürünler çok pahalı mi şimdi biz celalettin hocaya gideceğiz oda bitkisel kullandırıyor acaba bunları da kullanirsak bir şey olur mu
Cnm ben daha okumadım okuldan yeni geldim güneşte çalıştım bahçede güneş geçti galiba :) ben kendime guvenemedim bu dua konusunda. Önceki gibi herkese paylaştırilacak bi dua olsa yapabilirim.tulaycim degismiyecekse duâ ben bu listeden çıkayım bir daha ki dua listesi ne katiliyim düzeni bozmak istemem. Kusura bakma hiç kötü niyetim yok tamamen benim bilgisizligim
Canım al benden de o kadar 23 nisan provalari derken basim catliyor dualara basladim okuyorum artik
Cnm gidince sorayım evet haklısın. Netten baktım proxxed 126 arginmax 110 du. Tabi şimdi celalettin hocanin aldiracagi bitkisel ilaclarda pahali olcak. Napalım rabbim şifa sini verir inşallah gerekiyosa sıkıştırılmış maddi anlamdacanım cellaletin hoca bitkisel yolla tedavi ediyor bildiğim kadarıyla ama yanlış da hatırlıyo olabilirim
biz emre bakırcıoğlunun tavisyesiyle bu ilaçları kullandık çok şükür mikrotese öncesi faydasını gördük
hepsi bir arada kullanınca zararı olurmu hiç bilmiyorum istersen yinede cellaletin hocaya gidince sor tedavin kimle devam ediyorsa onun fikrini al derim
ürünler biraz pahalı sayılır
Canlarim canim meslektaşlarım benim de bugün öğleden sonra dersim yojtu ikudum ama tabi diger günler dort bucukta çıkıyorum benim icin de zor olacak ama bilmiyorum
Canlarım ben düzeni bozmak istemem tulaycım da kabul ederse bu listeden çıkarım daha sonrakine katilirim ben bilmiyorum o yüzden gerçekte n yanlış yapmak istemiyorum dua sonuçta dua nin değişme şansı varsa iyi olur fakat olmuyorsa birdahaki listeyi beklerim :)Canım al benden de o kadar 23 nisan provalari derken basim catliyor dualara basladim okuyorum artik
Cnm inşallah şifa olur :) rabbım sperm çıktığı günlerde görmeyi nasip etsinKizlar ersel beyi aradim ilaclara devam dogru yoldayiz dedi bu gün tekrar baslayacak esim insallah bir sey olmaz cumartesi tekrar arayın dedi
Canlarim canim meslektaşlarım benim de bugün öğleden sonra dersim yojtu ikudum ama tabi diger günler dort bucukta çıkıyorum benim icin de zor olacak ama bilmiyorum
Cnm inşallah şifa olur :) rabbım sperm çıktığı günlerde görmeyi nasip etsinKizlar ersel beyi aradim ilaclara devam dogru yoldayiz dedi bu gün tekrar baslayacak esim insallah bir sey olmaz cumartesi tekrar arayın dedi
Canımcim icine sinmeyecekse okuma tabi ki önemli olan okudugunda huzur bulman ben tedavi icin müdür yardımcılığı kadrosuna gectim boş vaktim oluyor bazen uygun yer de var okuyabiliyorum Ogrenciler olsa sınavlar projeler derken okuyamazdim herhalde
Canım ben senin icin de ederimCanım icime sinmemek degil de ben matematik ogretmeniyim öğrenci lerim nisan sonu sinava girecekler o yüzden bu ay çok yogunum aslında ben hep yogunum yazililar projeler ödevler kurslar etkinlikler derken bitkin düşüyorum eve ölü gibi geliyorum ama dualar icimi acıyor ferahliyorum o yüzden kendimi zorlayarak okumaya çalışıyorum
Canim allah yardimciniz olsun insallah birdaki aya hersey yolunda gider supermenler cikar bizde bugun hocanin yanina gittik bizim hormunlarimiz yuksek cikti yarin esim ersel beyle gorusecek ona gore ilac yada bitkiseller verecek allah hakkimizda hayirlisini versin insalllah rabbim buradaki butun arkadaslarimizi vede beni evlat sahibi etsin
inşallah hic bir emek karsiliksiz kalmaz canım benim en kisa zamanda spermleri görmek hepimizede nasip olur benim esimdede vitamin eksikligi var ilaclari kullanmaktan bikti artık o yüzden vitamin ilaclarini onemsemiyor bende korkuyorum vitamin eksikligi hücreleri düşürür diye belki sizinkide ondan olmustur cokmu düşüş var canım hucrelerde
Cnm ya kahhar esmaul husnasinida okuycaz dimi arkadaşmz için.
cnm öncelikle evine gelmişsin sağ salim
olsun ben bu sefer inan ki çok ümitliydim ama kısmet zamanı gelmemiş
ama bu demek değil ki bi daha sefere olmayacak inşlh olacak cnm benim eşimde epididim kullandı cnm iltihap ve lokositler için laminin nedir onu bilmem ama hepsi şifa olsun lokositler gidip hücreler çoğalsın....
Cnm inşallah en yakın zamanda spermleri görürsünüz rabbim dualarını dualarimizi kabul eder inşallah
Günaydınnnnnn herkese
Tülay cnm inşallah bi dahaki kontrolde spermleri görürsünüz.:26::26:
Lavinci kolayca atlat inşallah opunu
kaliteli bol yumoşların olsun inşallahhhhh:26::26::26::26:
sonrada bebek olsun canına can katsınnnnn
Canım benim inşallah 1 ay sonraki kontrolünüz daha iyi sonuç verir.
Nazlı spermler gelin artık ya bekliyoruz sizleri.
Allah dualarımızı kabul etsin.Gönlünün muradını versin.
Ay tulay pek bı nazlı cıktı sızın bu spermler .. Neyse gec olsun temız olsun ınsallah bıdakı sefer cıkarlar artık canım
He valla o kadar inatçı çıktı ki bizi üzmeye devam ediyo üsttelik
Tulay benım dalgınlıgıma geldı galıba anlamadım ben okuyacagımız sayıyı canım
Sayı yok demıısın sen ama yukardkı sayılar ne oluyor ... Kusura bakma cnım:78:
Herkes aynı sayıları okuyacak.Spermleri görmemişsiniz ama olsun bi dahakine sen yüreği geniş güzel insansın elbet bi gün o nazlı spermleri de göreceksiniz geç olsun da güç olmasın Allah büyüktür vardır bi bildiği (canım hangi duayı okuyacağız ve sayısı kaç yazarsan yada bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim )
Merhaba arkadaşlar eşimle dun konuştuk sperm testi vermeyeli uc ayı geçti esim idinden izin alabilirse haftaya çarşamba test verecek ben şimdiden panik oldu
Tülaycım duam sanırım pazartesiye denk geliyor dimi çarşamba gününden once olması iyi olur da o yüzden sordum tabi kimsenin hakkını da yemek istemem ben burda ettiğimiz dualara çok inanıyorum
İnşallah iyi bir sonuç aliriz dua edin noolur
canım inş. en hayırlı zamanda güzel sonuçlar alırsınız maşallah ne güzel sabrın , ben ilk öğrendiğimizde yıkıldım bir de geçen ay varikosel ameliyatı sonrası 4 ay dolmustu sperm testi yaptırmıştık yine 0 çıkmıştı o şekilde yıkıldım ama gerçekten de çok zor geldi, hergün yataktan kalkarken yeni güne
başlamanın heyecanı değil umutsuzluğu içimi kaplıyordu çok şükür RABBİME önce onun sonrada sizin bu güzel görüşleriniz zorluklar karşısında gösterdiğiniz sabrınızla bende artık daha umutla bakabiliyorum. biz henüz doktora gitmedik, ama sizlerden duydugum kadarıyla celalettin beye gitmeyi çok istiyorum , inş. Rabbim sana önümüzdeki kontrolünüzde bol bol sağlıklı hayırlı spermler verir tabi inş burada bizlerle beraber olan tüm arkadaşlara içinde de bize verir.canım ben çok fazla giremiyorum topiğe işlerim çok yoğun ..bugun ki duayı akşam evde rahat rahat yapacağım inş ama sonunda dua edilecek diyorsun duada ne istersek onu mu yapacağız yoksa okuduğumuz arkadaşımız için mi özellikle de dua edeceğiz.
Cnm dualarin baslamasini heycanla bekledm ama bugun adet oldum.bugunku hacet namazini esime diger gunleri de anneme yaptiraym. Adetim bitince ben kendim yaparim cnm. Olurmu.... bugunku arkadas icin sen beni yapti yaz esim aksm yapcak. Cok nete hiremiyorum cnm kusuruma bakma. Sen de insallah bi dahaki sefere spermlerinizi görürsün. Moralini bozma cnm . Az kalmistir insallah.....
canım yanlış anlamazsan ben Ya Kahhar esmasını biraz araştırdım,genelde düşmanların kahrolması için okunuyormuş,beddua etmiş oluyormuşuz ,eğer karşıdaki kişi bunu haketmiyorsa bize dönüyormuş, ben bunları okuyunca korktum açıkcası:26: ,yanlış anladıysam beni aydınlat lütfen
Kızlar yanlış anlamayın özellik le tulaycım ben gerçekten yanlış birsey yapmak istemem hiç böyle toplu duada bulunmadım hacet namazimi kılınacak.. ya kahhar kahreden manasindaymis galiba cnm kusura bakma ben sizden daha bilgisizim. Farklı bir dua ve daha hafif bir dua yapılamaz mı. Ben yanlış yapmak istemiyorum kul hakkına girmiyim yani.
Yardimci olur musunuz dua konusunda. Ben pek bilmiyorum kimsenin hakkına girmek istemem yapabileceğim bir dua olsaydı keşkehacet duasi veya namazını bilmiyorum hiç yapmadım. Tülay farklı bi dua yapma şansımız yok mu
Cnm ben daha okumadım okuldan yeni geldim güneşte çalıştım bahçede güneş geçti galiba :) ben kendime guvenemedim bu dua konusunda. Önceki gibi herkese paylaştırilacak bi dua olsa yapabilirim.tulaycim degismiyecekse duâ ben bu listeden çıkayım bir daha ki dua listesi ne katiliyim düzeni bozmak istemem. Kusura bakma hiç kötü niyetim yok tamamen benim bilgisizligim
Rabbim ne taraf hayırlısı ise o tarafa yönlendirsin İnşallah.Amin canım
Evet canım vitamin eksikliğinden hücreler de düşüyo bu sefer
Rabbim böyle uygun görmüş ne yapalım
evet canım o da okunacak
Amin canım inşallah
Vakti saati gelmedi demekki
Rabbim bizden daha iyi bilir hayırlısını
Demekki daha imtihanımız bitmemiş canım
Amin canım benim inşallah
Zamana bıraktık her şeyi
Her şey rabbimin ol demesine bağlı
Ve eşimle koruyucu aile olmaya karar verdik artık
Eşim araştırmalara başladı bile
Bende hamile olmak doğurmak o heyecanları yaşamak isterim
Ama rabbim bizi böyle daha uygun görmüş herhalde
Amin canım benim İnşallah
QUOTE=yesil034;34807209]tülaycım inşallah bir daha ki sefere çokça spermler çıkar canınızı hiç sıkmayın inşallah bugünler de geçecek
Rabbim ne taraf hayırlısı ise o tarafa yönlendirsin İnşallah.Amin canım
Evet canım vitamin eksikliğinden hücreler de düşüyo bu sefer
Rabbim böyle uygun görmüş ne yapalım
evet canım o da okunacak
Amin canım inşallah
Vakti saati gelmedi demekki
Rabbim bizden daha iyi bilir hayırlısını
Demekki daha imtihanımız bitmemiş canım
Amin canım benim inşallah
Zamana bıraktık her şeyi
Her şey rabbimin ol demesine bağlı
Ve eşimle koruyucu aile olmaya karar verdik artık
Eşim araştırmalara başladı bile
Bende hamile olmak doğurmak o heyecanları yaşamak isterim
Ama rabbim bizi böyle daha uygun görmüş herhalde
Amin canım benim İnşallah
QUOTE=yesil034;34807209]tülaycım inşallah bir daha ki sefere çokça spermler çıkar canınızı hiç sıkmayın inşallah bugünler de geçecek
Canım ben senin icin de ederim
Canım eşinin hangi vitaminleri eksik
bilmiyorum ki dr öle dedi
ersel bey ilaç yapcak dedi
cnm adetliykende bu dualari okuyabilirmiyim o zaman. ..
cok cok teşekkür ederım yesılc ıgım ınsALH ONLARIN GUZEL haberlerını alırım hayırlısıyla sen hamısın dularında unutma cnım bızlerıcanım maşallah ne güzel toplanmış yumurtaların
inşallah sana evlat olarak geri dönerler canım şimdi dinlen kendini iyice bir toparla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?