Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm yanlış anlamadin umarım ben sizin düzeni bozmak istemedim. Ilk dua listesi gbi olsaydı rahatlıkla bunuda okurdum. Çokta katilmak istedim biliyosun duaya. Bi dahaki listeye katilirim mutlaka tefriciye okunacak galiba.

Allahım hayırlısıyla nasip etsin demek ki zamanı var cnm benim . Emeklerin karşılığını en kısa zamanda alman duasıyla....

cnm yanlış anlamadin umarım ben sizin düzeni bozmak istemedim. ılk dua listesi gbi olsaydı rahatlıkla bunuda okurdum. çokta katilmak istedim biliyosun duaya. Bi dahaki listeye katilirim mutlaka tefriciye okunacak galiba.

yok canım yanlış anlamadım
içinden nasıl geliyorsa öyle olsun
bir dahakine eklerim seni merak etme
sağ salim bu duaları da atlatalım inşallah

yok canım yanlış anlamadım
içinden nasıl geliyorsa öyle olsun
bir dahakine eklerim seni merak etme
sağ salim bu duaları da atlatalım inşallah

Cnm bnm çok sağol. Bu liste 1 ay mi sürecek. Inşallah cnm bekliyorum birdahaki listeyi

Sonunda aldik test sonuclarini
Fsh 0,2
Testosterone 8,31

Karaciger testleri :

Ast29
Alt 63. Bu biraz yuksek
Ggt 60

bide testosterone yuksek biraz
Nasil sizce bir aylik igne tedavisinden sonra ????

Fsh 0,2
Testosterone 8,31

Karaciger testleri :

Ast29
Alt 63. Bu biraz yuksek
Ggt 60

cnm hormon sonuçlarından pek anlamıyorum ama ınsALLH her sey ıyı olsun cemrem ve tulay degerlerı ıyı bılıyorlar mtlaka yazarlart sana opuyrm cnm

Tunaberkin kaan hocaya bende mesaj attım bazı testleri yapmamızı söyledi iki ilaç ismi söyledi iki hafta kullanılacak peki bu ilaçların yan etkisi nedir acaba

eşim de hiçbir yan etkisini görmedik zaten antibiyotik özelliği olan bi ilaç alırken sasırmıştık ne alaka diye

cnm hormon sonuçlarından pek anlamıyorum ama ınsALLH her sey ıyı olsun cemrem ve tulay degerlerı ıyı bılıyorlar mtlaka yazarlart sana opuyrm cnm

Sagol yinede canim

Oohhhh yumoslarda toplandi insallah saglikli embriyolar olurda sende kavusursun bebisine biran once yada bebislerine

Fsh 0,2
Testosterone 8,31

Karaciger testleri :

Ast29
Alt 63. Bu biraz yuksek
Ggt 60

canım şuan ne kullanıyorsunuz?zannedersem pregnyl veya muadili bir iğne yaptırıyorsunuz.Çünkü pregnyl tarzı iğneler testesteronu yükseltir,fsh ve lh düşer,yanına birde fsh ve lh yükseltecek iğne verir doktorunuz büyük ihtimalle.Karaciğer testinizin bıri yüksek çıkmış,önemli olup olmadığına doktorunuz karar verebilir.

Tülaycım tamam canım,sen öyle diyorsan sorun yok,bu akşam okuyacağım arkadaşımızın dualarını inşallah

Fsh 0,2
Testosterone 8,31

Karaciger testleri :

Ast29
Alt 63. Bu biraz yuksek
Ggt 60

canım çok güzel maşallah hızlı ilerliyorsunuz çabucak spermleride görürsnüz inşallah biz 6 ayda fsh yı anca sıfırlamıştık..

Şimdi okudum fsh yi sıfırlamak mi gerekiyo bana yardımcı olur musunuz. Bizim 7 çıkmıştı fsh mız. Bizde normal zannediyoruz

Choriomon diye bir igne kullaniyoruzcanim pregnyle ayni demisti burdaki bir arkadas esim baska igne almamisti klomen yazmisti dr bu testin sonuclarina gore kullanacagimizi soyledi aksam hocaya mail atacagiz bakalim hayirlisi artik
canım çok güzel maşallah hızlı ilerliyorsunuz çabucak spermleride görürsnüz inşallah biz 6 ayda fsh yı anca sıfırlamıştık..

oylemi dersin canim yaa buna bile cok mutlu oldum valla insallah goruruz hepimiz insallah

canım öyle heyecanla girdim nete senin sonuçlarına bakmak için iyi haberlerine sevinmek için...... olsun canım derdi veren Allah dermanınıda verecektir inşallah. bizlerin bu yolda çırpınışlarını boşa çıkarmayacaktır. canım üzülmek moral bozmak yok azimle yola devam inşallah birdahaki sefere güzel haberlerinle coşarız ...

arkadaşlar konyada bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı varmı varsa hastanesiyle beraber yazarsanız sevinirim benim adetim cok az olmaya başladı aslında bu da bir rahatsızlıkmış onun için hemde genel bir kotrol için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…