Lavinci cnm inşallah çok sağlıklı bebeklerin olur. Rabbim yardimcin olsun. Siz kimde tedavi olmustunuz cnm
Ama maalesef iyi haberle dönemedim
Spermler yine teşrif etmediler
Vakti saati gelmemiş demekki ne yapalım
Hücreler düşmüş ve lökosit artmış
Dr bünye ile alakalı dedi
Tedaviye devam yine
Hoca ersel beyle görüştü.
Laminin ve epidim gönderecek
Ayrıca antibiyotiklere devam edeceğiz
1 ay sonra yine kontrolümüz var
Dr daha sık görüşelim dedi
Üzülmeyin moralinizi bozmayın her şey düzene girecek dedi
Ben sıfırları görmeye alıştığım için o kadar çok üzülmedim açıkcası
Elden anca bu kadar geliyor gerisi takdiri ilahi
cnm yanlış anlamadin umarım ben sizin düzeni bozmak istemedim. ılk dua listesi gbi olsaydı rahatlıkla bunuda okurdum. çokta katilmak istedim biliyosun duaya. Bi dahaki listeye katilirim mutlaka tefriciye okunacak galiba.
allahım hayırlısıyla nasip etsin demek ki zamanı var cnm benim . Emeklerin karşılığını en kısa zamanda alman duasıyla....
yok canım yanlış anlamadım
içinden nasıl geliyorsa öyle olsun
bir dahakine eklerim seni merak etme
sağ salim bu duaları da atlatalım inşallah
Cnm bnm çok sağol. Bu liste 1 ay mi sürecek. Inşallah cnm bekliyorum birdahaki listeyi
cnm herşey yolunda gider inş. Güzel haberlerinle sevinir halayları çekeriz Allah yardımcın olsun
Sonunda aldik test sonuclarini
Fsh 0,2
Testosterone 8,31
Karaciger testleri :
Ast29
Alt 63. Bu biraz yuksek
Ggt 60
bide testosterone yuksek biraz
Nasil sizce bir aylik igne tedavisinden sonra ????
Tunaberkin kaan hocaya bende mesaj attım bazı testleri yapmamızı söyledi iki ilaç ismi söyledi iki hafta kullanılacak peki bu ilaçların yan etkisi nedir acaba
cnm hormon sonuçlarından pek anlamıyorum ama ınsALLH her sey ıyı olsun cemrem ve tulay degerlerı ıyı bılıyorlar mtlaka yazarlart sana opuyrm cnm
Fsh 0,2
Testosterone 8,31
Karaciger testleri :
Ast29
Alt 63. Bu biraz yuksek
Ggt 60
Fsh 0,2
Testosterone 8,31
Karaciger testleri :
Ast29
Alt 63. Bu biraz yuksek
Ggt 60
Choriomon diye bir igne kullaniyoruzcanim pregnyle ayni demisti burdaki bir arkadas esim baska igne almamisti klomen yazmisti dr bu testin sonuclarina gore kullanacagimizi soyledi aksam hocaya mail atacagiz bakalim hayirlisi artikcanım şuan ne kullanıyorsunuz?zannedersem pregnyl veya muadili bir iğne yaptırıyorsunuz.Çünkü pregnyl tarzı iğneler testesteronu yükseltir,fsh ve lh düşer,yanına birde fsh ve lh yükseltecek iğne verir doktorunuz büyük ihtimalle.Karaciğer testinizin bıri yüksek çıkmış,önemli olup olmadığına doktorunuz karar verebilir.
canım çok güzelmaşallah hızlı ilerliyorsunuz çabucak spermleride görürsnüz inşallah biz 6 ayda fsh yı anca sıfırlamıştık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?