Choriomon diye bir igne kullaniyoruzcanim pregnyle ayni demisti burdaki bir arkadas esim baska igne almamisti klomen yazmisti dr bu testin sonuclarina gore kullanacagimizi soyledi aksam hocaya mail atacagiz bakalim hayirlisi artik
oylemi dersin canim yaa buna bile cok mutlu oldum valla insallah goruruz hepimiz insallah
canım ilaçlar farklı olsada mantık aynı önce fsh lh düşürülüp testesteron arttırılıyor,sonra fsh,lh takviyesi yapilıyor klomende fsh yükseltecek
arkadaşlar konyada bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı varmı varsa hastanesiyle beraber yazarsanız sevinirim benim adetim cok az olmaya başladı aslında bu da bir rahatsızlıkmış onun için hemde genel bir kotrol için.
canım öyle heyecanla girdim nete senin sonuçlarına bakmak için iyi haberlerine sevinmek için...... olsun canım derdi veren Allah dermanınıda verecektir inşallah. bizlerin bu yolda çırpınışlarını boşa çıkarmayacaktır. canım üzülmek moral bozmak yok azimle yola devam inşallah birdahaki sefere güzel haberlerinle coşarız ...
Rabbim şifa versin canım inşallah ilaçlarınız faydasını gösterir sağlıklı hayırlı bebişleriniz olurCnm gidince sorayım evet haklısın. Netten baktım proxxed 126 arginmax 110 du. Tabi şimdi celalettin hocanin aldiracagi bitkisel ilaclarda pahali olcak. Napalım rabbim şifa sini verir inşallah gerekiyosa sıkıştırılmış maddi anlamda
cok cok teşekkür ederım yesılc ıgım ınsALH ONLARIN GUZEL haberlerını alırım hayırlısıyla sen hamısın dularında unutma cnım bızlerı
Hani birşey yerken boğazına takılırya yumruk gibi boğazına yutkunursun yutkunursun geçmez
şimdi boğazıma tıkanmış bir hıçkırıksın yavrum yutkunuyorum yutkunuyorum geçmiyorsun
ya geç git ya gel kollarıma kokunu doya doya çekeyim içime ciğerlerim bayram etsin kokunla
yada git bir daha gelme çünkü ben tükendim yoruldum mucadele etmekten hayallerimin yıkılmasından
pes ettim seni beklemekten ya gel dindir içimdeki acıyı yada git bir daha gelme bekletme
bu kalbi yorma bizi ağlatma artık şu iki garibi ya dindir acını yada aklımın bir köşesinde bekleme
ya gelirsin dedirtme bekletme bizi ağlatma şu iki garibi dindir bu acıyı bitsin bu beklenti
Biz 10 gittik 12 ciktik cok kalabalikti ne guzel tahlilleriniz guzel cikmis bizimki yukselmis teseden sonra siz tese oldunuzmu benim esimede ersel bey arastiracam demis 2 gun sonra gel demis allah en kisa zamanda bize hayirli evlatlar nasip etsin insalllah
Sagol yinede canim
Oohhhh yumoslarda toplandi insallah saglikli embriyolar olurda sende kavusursun bebisine biran once yada bebislerine
Rabbim şifa versin canım inşallah ilaçlarınız faydasını gösterir sağlıklı hayırlı bebişleriniz olur
etmezmiyim cnm hep dualarımdasınız inşallah sende bu denemende hayırlı bir şekilde kavuşursun meleklerine
Amin Cnm inşallah dua et banada Rabbim tez zamanda yollar inşallah sağlıklı hayırlı evlatRabbim şifa versin canım inşallah ilaçlarınız faydasını gösterir sağlıklı hayırlı bebişleriniz olur
etmezmiyim cnm hep dualarımdasınız inşallah sende bu denemende hayırlı bir şekilde kavuşursun meleklerine
Hani birşey yerken boğazına takılırya yumruk gibi boğazına yutkunursun yutkunursun geçmez
şimdi boğazıma tıkanmış bir hıçkırıksın yavrum yutkunuyorum yutkunuyorum geçmiyorsun
ya geç git ya gel kollarıma kokunu doya doya çekeyim içime ciğerlerim bayram etsin kokunla
yada git bir daha gelme çünkü ben tükendim yoruldum mucadele etmekten hayallerimin yıkılmasından
pes ettim seni beklemekten ya gel dindir içimdeki acıyı yada git bir daha gelme bekletme
bu kalbi yorma bizi ağlatma artık şu iki garibi ya dindir acını yada aklımın bir köşesinde bekleme
ya gelirsin dedirtme bekletme bizi ağlatma şu iki garibi dindir bu acıyı bitsin bu beklenti
cemrecıgım gıttık geldık cok sukur saat 10 da operasyona gırdım her sey guzeldı cok sukur ALLAHIMA sukurler olsun 16 tane yumrtam toplandı bunlardan10 tanesını cok ıyı beklıyorz dedı doktorumuz sukkur kı spermler de sınavını verdı ve cozuldugunde kalıtelrı cok ıyı dendı ALLHIMA sukurler olsun sen bıraz bahset demıstın operasyondan cok kolaymış normal amlıyat olur gıbı onluk gıydık sonra operasyonun olacağı odaya gıtıık o ara narkoz verdıler ve sonrasını hatırlamıyorum uyandığımda her sey bıtmıstıama korkulacak hcbır seyı yok cok kolaydı sukr benım ağrım da olmadı opu sonrası cok hafıf sag yumrtlagım ağrıyor bugun dınlencegım yumrtların gelısımıde gore de c.tesı ya da p.tesı tarnsfer olacakm kısmet olursa yanı korkmana hıc gerek yok cnım cok ama cok koly bır operasyon ınsAALH BUNDAN sonrası da hayırlısyla ıyı geçer ve o güzel haberı vereblrım bıraz dınlenecegım aksama cın gıbı oluurum opuyrym cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?