Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ilaçlar farklı olsada mantık aynı önce fsh lh düşürülüp testesteron arttırılıyor,sonra fsh,lh takviyesi yapilıyor klomende fsh yükseltecek zannedersem

Son düzenleme:
canım ilaçlar farklı olsada mantık aynı önce fsh lh düşürülüp testesteron arttırılıyor,sonra fsh,lh takviyesi yapilıyor klomende fsh yükseltecek

Anladim canim hic bitkisel kullanmiyoruz biz dra sorcam sorun olmaz derse ersel beydn biseyler getittirmek istiyorum
Biz kaan hocanin hastasiyiz ya bizede biseyler verir insallah

Canim dra gttiginde o vermezse bile sen amh testi iste yaptir yumurtalik rezervlerini gosteriyor benim boyle bi sorunum var oyuzden korkuyorum sende yaptir bence
erken teshis cok onemli canim adetlerinin arasi kisa suruyomu??

maalesef canım sevinen taraf biz olamadık
inşallah sizler olursunuz
istanbula ne hayallerle gidiyoruz
hüsranla dönmek acı bir şey olsa gerek
ne yapalım eşimin direnci az olmuyo işte ne kadar zorlasak ta
vardır rabbimin bir bildiği elbet
bu arada koruyucu aile olma konusuna yoğunlaştık
hasretimizi bir şekilde gidermek istiyoruz
nasibimizde evlat sahibi olmak varsa oluruz elbet
yoksa elden birşey gelmiyorum canım

Rabbim şifa versin canım inşallah ilaçlarınız faydasını gösterir sağlıklı hayırlı bebişleriniz olur
cok cok teşekkür ederım yesılc ıgım ınsALH ONLARIN GUZEL haberlerını alırım hayırlısıyla sen hamısın dularında unutma cnım bızlerı

etmezmiyim cnm hep dualarımdasınız inşallah sende bu denemende hayırlı bir şekilde kavuşursun meleklerine

Hani birşey yerken boğazına takılırya yumruk gibi boğazına yutkunursun yutkunursun geçmez
şimdi boğazıma tıkanmış bir hıçkırıksın yavrum yutkunuyorum yutkunuyorum geçmiyorsun
ya geç git ya gel kollarıma kokunu doya doya çekeyim içime ciğerlerim bayram etsin kokunla
yada git bir daha gelme çünkü ben tükendim yoruldum mucadele etmekten hayallerimin yıkılmasından
pes ettim seni beklemekten ya gel dindir içimdeki acıyı yada git bir daha gelme bekletme
bu kalbi yorma bizi ağlatma artık şu iki garibi ya dindir acını yada aklımın bir köşesinde bekleme
ya gelirsin dedirtme bekletme bizi ağlatma şu iki garibi dindir bu acıyı bitsin bu beklenti

Tulay canim zamani gelince olcak insallah...bak beni dusun bizde umutsuz vakaydik zamani gelince oldu sukurker olsun..ben hala bazen inanamiyorum canim allahim cok buyuk insallah hepinizin yuzu gulecek canim rabbim hepnize yasatsin insallah

Gördüm gibi galiba seni tesa olduk cnm igneyle alındı ve sperm çıktı inşAllah cnm hepimize nasip etsin

Lavinci arkadaşımızın dualarını okudum.
Allah gönlünün muradını versin.

Sagol yinede canim

Oohhhh yumoslarda toplandi insallah saglikli embriyolar olurda sende kavusursun bebisine biran once yada bebislerine

ah canım benım cok sagol ınsALLH buraya kadar her sey ıyıydı darısı bundan sonrasına olsun ınsALLH j-hayırlsıyla güzel haberler alalım evlatlarımıza kavuşalım

ALLAH razı olsun canım benım ınsALLH hayırlsıyla bu tedavımde melegım ya da melekreım benımle olurlar benı bırakmazlar rabbım hepımıze nasıp etsın ınsALLH

Amin Cnm inşallah dua et banada Rabbim tez zamanda yollar inşallah sağlıklı hayırlı evlat

Tülaycım seni çok iyi anlıyorum ama sabır,sabır,dua...bak burda hepimiz umutsuz vakaydık ama mevlam çok büyük.hayırlısıyla hepimizin yüzü gülücek sırayla.dualarımdasınız hepiniz her daim...

Tülaycım lavinci icin okudum dualari Allah kabul etsin inşallah.

Diademe canim senin yerine fatihalari okudum için rahat olsun pazara kafar da okucam yazmasamda okudugumu bil canım

cnmm tedaviye başlamışsınız.yum.toplanmış,maşaallah sayı da süper.inşallah kaliteli embriyolar ve sonucunda yüksek yüksek rakamları görmek nasip olsun inşallah.Tabii öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat(lar) nasip etsin rabbim.güzel haberlerini bekliyoruz...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…