Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ah gulzacım cok tesekkur ederım canım benım evet bugun olduk cok sukur operasyonu ınsallh bundan sonrası da ıstedgımız gıbı gıder kalıtelı bır sekılde bolunur ve gebelık elde edılır rabbımın ıznı ıle saglıklı salıh hayırlı evlatlarımız olur ınsallh duların ıcın cok sagol canım hamıssın sen beklıyorum dualrını opuyorum cok

ah canım benım cok sagol ınsALLH buraya kadar her sey ıyıydı darısı bundan sonrasına olsun ınsALLH j-hayırlsıyla güzel haberler alalım evlatlarımıza kavuşalım

her şeyin olumlu ilerlemesine çok sevindim inşallah bundan sonrası da sorunsuz sıkıntısız geçer rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah

her şeyin olumlu ilerlemesine çok sevindim inşallah bundan sonrası da sorunsuz sıkıntısız geçer rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah
cok cok tesekkur ederım cnım ınsallh rabbım nasıp eder bundan sonra da guzel haberlerı almayı vermeyı rabbımm hepımıze nasıp etsın anne baba olmayı hayırlı evlatlara kavusmayı

Gördüm gibi galiba seni tesa olduk cnm igneyle alındı ve sperm çıktı inşAllah cnm hepimize nasip etsin

Canim ne mutlu size bizde sperm bulunamadi malesef allah buyuktur o gun cok kalabalikti ama esim bugun ersel beyin yanina gittiginde bizden once girenlerin orda oldugunu soyledi senin elinde o gun lacivert canta varmiydi

tülay canim bi yanlislik var onu düzeltmek istedim selamün gavlem mir rabbir rahim yazmissin bu yasin suresinde gecen ayet yazilisi bu sekilde degil ayet oldugu icin bir harfin yanlisligi bile cümleyi tamamen degistiriyor o yüzden yazmak istedim selamün gavlen min rabbin rahim dogrusu bu sekilde eger benimde yanlisim varsa lütfen bilen arkadaslar varsa düzeltsin cunkü cok önemli canim bide bu ayet oldugu icin adetliyken okunurmu?? benim bildigim okunmaz

Canim ne mutlu size bizde sperm bulunamadi malesef allah buyuktur o gun cok kalabalikti ama esim bugun ersel beyin yanina gittiginde bizden once girenlerin orda oldugunu soyledi senin elinde o gun lacivert canta varmiydi

Vizon rengiydi lacivertte var içinde ama az sende kapalımısın lacivert şalmı takmıştın inşAllah tez zamanda sizdede bulunur

ne yazikki dün gece yazidim konuya kimse bisey yazmamis ama caniniz sagolsun.
doktora ve tedaviye yeni baslayanlara ve iyi haber alanlara hayirli olsun ins en yakin zamanda hepimizde istediklerimize kavusuruz.
arkadaslar yarin sinavim var lütfen benide dualarinizda unutmayin ))

canım tevcid kuralı var 2 yerde سَلَامٌ قَوْلًا مِن رَّبٍّ رَّحِيمٍ netten kuran okuyan hocalardan da yasin suresi 59. ayeti dinlerseniz selamun gavlem mir rabbir rahim şeklinde okunuyor.

Canım ben okudum.. Lavinci allah kabul etsın canım ınsallah tedavınden guzel sonuc alırsın

Canımmm rabbim tez vakitte yüzünüzü güldürsün. Ah canım ah öyle iyi anlıyorum ki zaten bizi bizden başka kim anlayabilir ki ... Her güzel habere sevindiğim gibi kardeşlerim üzülünce ben de üzülüyorum elimde değil. Canım benim ummadığınız anda rabbim rahmetinden nasip edecek inşallah. Her gecenin sabahı var bizlerinde sabahı yakın olsun, artık bizim de kardeşleriminde yüzünü güldür yarabbim :2:

canim ben o sekilde hic duymadim ama olabilir ben kurandan okurken yazdigim sekilde okuyorum peki ayet oldugu icin adetliyken okunurmu ???

cnm benim ya üşenmemiş o haliyle anlatmış bana sağolasın hakakten çok korkulacak gibi değilmiş ya ben daha önce 9 saatlik ameliyat geçirdim de sanki o tarz bişey olacakmış gibi narkoz olunca tırsıyorum işte ama kolaymış inşlh oralara gelince bende çabuk atlatırım
maşalalhh inşlh hepsi döllenir bide emriyolarınızın geri kalanıda saklanır bi daha ki ikinci bebek için hazırlık olurgüzel ve sonu bebekli günler sana dinlen cnm
Sonunda aldik test sonuclarini
Fsh 0,2
Testosterone 8,31

Karaciger testleri :

Ast29
Alt 63. Bu biraz yuksek
Ggt 60

bide testosterone yuksek biraz
Nasil sizce bir aylik igne tedavisinden sonra ????
tatlım sonuçlarınız gayet güzel zaten bütün değerler aynı olacak değil aşağı yukarı oynama olacak ki tedavi tepki veriyor vücuda diyelim bundan sonrası da böyle iyi sonuçlar göresin..

Çiçek fıstığım nasılsın :) Allah'ım maşallah yerim senin hamilelik çizelgeni

Sagol bitanem ıyıyım allaha sukur sen nasılsın?
Alllahım sanada nasıp etsın canım bu cızelgeden en kısa zamanda ınsallah
Buyuyor gunden gune teyzesı orda 10 hafta gosterıyor ama daha 9 haftadayız

canim ben o sekilde hic duymadim ama olabilir ben kurandan okurken yazdigim sekilde okuyorum peki ayet oldugu icin adetliyken okunurmu ???
canım kuran okuma niyetiyle okursan caiz değil okunmuyor. ama dua niyetine okursan okunabiliyor. bide felak nas ve fatiha sureleride dua niyetinde okunabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…