cnmm tedaviye başlamışsınız.yum.toplanmış,maşaallah sayı da süper.inşallah kaliteli embriyolar ve sonucunda yüksek yüksek rakamları görmek nasip olsun inşallah.tabii öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat(lar) nasip etsin rabbim.güzel haberlerini bekliyoruz...:)
ah canım benım cok sagol ınsALLH buraya kadar her sey ıyıydı darısı bundan sonrasına olsun ınsALLH j-hayırlsıyla güzel haberler alalım evlatlarımıza kavuşalım
cok cok tesekkur ederım cnım ınsallh rabbım nasıp eder bundan sonra da guzel haberlerı almayı vermeyı rabbımm hepımıze nasıp etsın anne baba olmayı hayırlı evlatlara kavusmayıher şeyin olumlu ilerlemesine çok sevindim inşallah bundan sonrası da sorunsuz sıkıntısız geçer rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah
Gördüm gibi galiba seni tesa olduk cnm igneyle alındı ve sperm çıktı inşAllah cnm hepimize nasip etsin
Canim ne mutlu size bizde sperm bulunamadi malesef allah buyuktur o gun cok kalabalikti ama esim bugun ersel beyin yanina gittiginde bizden once girenlerin orda oldugunu soyledi senin elinde o gun lacivert canta varmiydi
Vizon rengiydi lacivertte var içinde ama az sende kapalımısın lacivert şalmı takmıştın inşAllah tez zamanda sizdede bulunur
tülay canim bi yanlislik var onu düzeltmek istedim selamün gavlem mir rabbir rahim yazmissin bu yasin suresinde gecen ayet yazilisi bu sekilde degil ayet oldugu icin bir harfin yanlisligi bile cümleyi tamamen degistiriyor o yüzden yazmak istedim selamün gavlen min rabbin rahim dogrusu bu sekilde eger benimde yanlisim varsa lütfen bilen arkadaslar varsa düzeltsin cunkü cok önemli canim bide bu ayet oldugu icin adetliyken okunurmu?? benim bildigim okunmaz
canım tevcid kuralı var 2 yerde سَلَامٌ قَوْلًا مِن رَّبٍّ رَّحِيمٍ netten kuran okuyan hocalardan da yasin suresi 59. ayeti dinlerseniz selamun gavlem mir rabbir rahim şeklinde okunuyor.
cnm benim ya üşenmemiş o haliyle anlatmış banacemrecıgım gıttık geldık cok sukur saat 10 da operasyona gırdım her sey guzeldı cok sukur ALLAHIMA sukurler olsun 16 tane yumrtam toplandı bunlardan10 tanesını cok ıyı beklıyorz dedı doktorumuz sukkur kı spermler de sınavını verdı ve cozuldugunde kalıtelrı cok ıyı dendı ALLHIMA sukurler olsun sen bıraz bahset demıstın operasyondan cok kolaymış normal amlıyat olur gıbı onluk gıydık sonra operasyonun olacağı odaya gıtıık o ara narkoz verdıler ve sonrasını hatırlamıyorum uyandığımda her sey bıtmıstıama korkulacak hcbır seyı yok cok kolaydı sukr benım ağrım da olmadı opu sonrası cok hafıf sag yumrtlagım ağrıyor bugun dınlencegım yumrtların gelısımıde gore de c.tesı ya da p.tesı tarnsfer olacakm kısmet olursa yanı korkmana hıc gerek yok cnım cok ama cok koly bır operasyon ınsAALH BUNDAN sonrası da hayırlısyla ıyı geçer ve o güzel haberı vereblrım bıraz dınlenecegım aksama cın gıbı oluurum opuyrym cnm
tatlım sonuçlarınız gayet güzel zaten bütün değerler aynı olacak değil aşağı yukarı oynama olacak ki tedavi tepki veriyor vücuda diyelim bundan sonrası da böyle iyi sonuçlar göresin..Sonunda aldik test sonuclarini
Fsh 0,2
Testosterone 8,31
Karaciger testleri :
Ast29
Alt 63. Bu biraz yuksek
Ggt 60
bide testosterone yuksek biraz
Nasil sizce bir aylik igne tedavisinden sonra ????
Çiçek fıstığım nasılsın :) Allah'ım maşallah yerim senin hamilelik çizelgeni
canım kuran okuma niyetiyle okursan caiz değil okunmuyor. ama dua niyetine okursan okunabiliyor. bide felak nas ve fatiha sureleride dua niyetinde okunabiliyor.canim ben o sekilde hic duymadim ama olabilir ben kurandan okurken yazdigim sekilde okuyorum peki ayet oldugu icin adetliyken okunurmu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?