Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım kuran okuma niyetiyle okursan caiz değil okunmuyor. ama dua niyetine okursan okunabiliyor. bide felak nas ve fatiha sureleride dua niyetinde okunabiliyor.

canim bunlar cok derin meseleler iyce anlamak dinlemek gerekiyor sanirim ben imam hatip mezunuyum tecvidlerde cok eksigim var ama ayetlerin okunmamasi gerekiyor diye biliyorum mezheplere göre de degisiyor oda ayri bi konu ben sadece yanlislik olmasin istedim cünkü bilmeyen arkadaslarimizda var aydinlattigin icin sagol

Canım merhaba nasılsın kız
Korkma canım hıc bısey yok benım yumurtalar narkoz almadan toplandı
Bırı agrı kesıcı ıkı ılac ıcmıstım... Bırde ıgne tabı.. Sonra toplama ıslemı olurken alttan ıgne yaptı
Yanı baygın degıldım ama vucut uyustu... Narkozdan korkuyorsan o gun geldıgınde ılac yontemını sor canım

Son düzenleme:

cemrecım usenır myım hıc zevkle anlattım sımdı ıyıyım cnım gunduz bıraz agrı oldu ama su an gectı cok sukur bakalım yarın ne olacak bugun her sey guzeldı darsı da yarına ınsALLH olur yok canım ya var ya cok kolay sagolasun ozel bır merkezde de olunca daha bır ılglı davranıyorlar ınsALLH cnım sağlıklı olurlar da donmus embrıyolar da olur evet keşke hepsı döllense rabbım nasıp etsın ınsALLS su mübarek günlerde cnm 9 saatlık bır operasyon gecırmısen buna fısek gıbı gırer çıkarsın evvel ALLAH ALLAHIN IZNIYEL SONU BEBISLI OLSUN HADI BAKALIM SIRA SEN DE VE DHA GELECK DIGER ARKADASLRIMZDA RAABIM HEPIMIZE NASIP ETSIN CNIM SAGOLASIN DULARIN IYI DILEKLRIN ICIN

hayırlı olsun tedaviniz rabbim sonunu da mutlu ve hamiş eylesin

cok cok tesekkur ederım allhım hepımıze nasıp etsın hepımız zorlu yollardan gecıyorz kımsenın emegını rabbım zayı etmesın hayırlı bır sekılde evlatlarımızı kucagımıza alalımm allh razı olsun

Canım ben okudum.. Lavinci allah kabul etsın canım ınsallah tedavınden guzel sonuc alırsın

CICEK CANIM ALLH RAZI olsun hamıs hamıs okudun bır de oh hamılenın de duasını aldık ALLH RAZI olsun umarım hepımız ıcın hayırlı salıh evlatlr nasıp etsın rabbım bebısıne de misllh barekallh

oo sen daha cesaretliymişsin şeker ben o kadar değilim ya ne bilim belki o günlere gelince böyle düşünmem yok cnm yok ben paşa paşa narkozu yesem daha ii bide orda dr. benimi çekecek ben soru sorarrım nasıl gidiyor derim dr. bana dayar narkozu vallainşlh cnm darısı benimle birlikte diğer arkadaşalrıma olsun oo senin bebişin artık büyümüş kocaman olmuş

ne güzel ağrın sızın azalması evet yerden yere değişir zaten aynen dimi 9 saati atlatan o opu bana koyarmı hiçç aman ne gaz aldım bu gün şimdi opuya giresim geldi inşlh cnm kaliteli saklanabilecek emriyolarında olsun..güzel haberler bekliyoruz senden ....

evet derin meseleler :) okuldaki fıkıh derslerinden bilirim

kendine iyi bak tatlımm

canım bende bu yazışmaların üzerine anlamına baktım aşağıdakileri buldum ;

a) Günde 306 (üç yüz altı) defa “Ya Kahhâr” ism-i şerifini okumaya devam edenlerin kalplerindeki dünyaya ait sevgi ve endişelerin yerini Allah sevgisi alır.
b) Gece yarısı ve güneş doğarken bu ismi şerifi yüz defa okuyanlar düşmanlarına karşı galip gelir ve zulümlerinden kurtulurlar.

bir de şu yazıyordu herşeye her istediğini yapacak şekilde galip ve hakim olan

Tülaycım ben bugünkü duayı okuyamadım 8 di antebe geldigimde yarın ikisini birden okusam olurmu

olur canım farketmez

güler arkdaşımızın da dediği gibi orda tecvid kuralı var
İDĞAMI MEAL ĞUNNE: Tenvin veya sakin nundan sonra يمنو harflerinden biri gelirse idğamı meal ğunne olur.
yani mir rabbir rahim diye okunur
eşim imam ayrıca sordum ona
ayet ama biz dua niyetine okuduğumuz için adetli iken de okunabiliyormuş canım
doğrusu bu şekilde canım için rahat olsun

Sıra eda09 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup

Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Canlarım kontrol günü yaklaşan arkadaşlar var ise bana söyleyin sizi öne alayım
Ayrıca kumbara da 50 adet fatiha var.OKuyamayan kardeşlerime burdan verebilirim.
Rabbim dualarımızı kabül edenlerden eylesin hepimizi

canım eşim cumartesi test verecek,eğer mümkünse arkadaşlarda razı gelirse bizi öne alabilirmisin?

Canim dra gttiginde o vermezse bile sen amh testi iste yaptir yumurtalik rezervlerini gosteriyor benim boyle bi sorunum var oyuzden korkuyorum sende yaptir bence
erken teshis cok onemli canim adetlerinin arasi kisa suruyomu??

adetlerimin arası kısa sürmüyor canım 1-2 gün gecikmeli 30 günde bir oluyo 6 gün adet sürüyo 2. gün hariç akıntı gibi günlük pedi bile gerek olmayacak şekilde oluyo. normal olması için günde en az 2 pet olalıymıiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…