canım kuran okuma niyetiyle okursan caiz değil okunmuyor. ama dua niyetine okursan okunabiliyor. bide felak nas ve fatiha sureleride dua niyetinde okunabiliyor.
cnm benim ya üşenmemiş o haliyle anlatmış banasağolasın hakakten çok korkulacak gibi değilmiş ya ben daha önce 9 saatlik ameliyat geçirdim de sanki o tarz bişey olacakmış gibi narkoz olunca tırsıyorum işte ama kolaymış inşlh oralara gelince bende çabuk atlatırım
maşalalhhinşlh hepsi döllenir bide emriyolarınızın geri kalanıda saklanır bi daha ki ikinci bebek için hazırlık olur güzel ve sonu bebekli günler sana dinlen cnm
tatlım sonuçlarınız gayet güzel zaten bütün değerler aynı olacak değil aşağı yukarı oynama olacak ki tedavi tepki veriyor vücuda diyelim bundan sonrası da böyle iyi sonuçlar göresin..
cnm benim ya üşenmemiş o haliyle anlatmış banasağolasın hakakten çok korkulacak gibi değilmiş ya ben daha önce 9 saatlik ameliyat geçirdim de sanki o tarz bişey olacakmış gibi narkoz olunca tırsıyorum işte ama kolaymış inşlh oralara gelince bende çabuk atlatırım
maşalalhhinşlh hepsi döllenir bide emriyolarınızın geri kalanıda saklanır bi daha ki ikinci bebek için hazırlık olur güzel ve sonu bebekli günler sana dinlen cnm
tatlım sonuçlarınız gayet güzel zaten bütün değerler aynı olacak değil aşağı yukarı oynama olacak ki tedavi tepki veriyor vücuda diyelim bundan sonrası da böyle iyi sonuçlar göresin..
hayırlı olsun tedaviniz rabbim sonunu da mutlu ve hamiş eylesin
Canım ben okudum.. Lavinci allah kabul etsın canım ınsallah tedavınden guzel sonuc alırsın
oo sen daha cesaretliymişsin şeker ben o kadar değilim ya ne bilim belki o günlere gelince böyle düşünmem yok cnm yok ben paşa paşa narkozu yesem daha ii bide orda dr. benimi çekecek ben soru sorarrım nasıl gidiyor derim dr. bana dayar narkozu vallaCanım merhaba nasılsın kız
Korkma canım hıc bısey yok benım yumurtalar narkoz almadan toplandı
Bırı agrı kesıcı ıkı ılac ıcmıstım... Bırde ıgne tabı.. Sonra toplama ıslemı olurken alttan ıgne yaptı
Yanı baygın degıldım ama vucut uyustu... Narkozdan korkuyorsan o gun geldıgınde ılac yontemını sor canım
cemrecım usenır myım hıc zevkle anlattım sımdı ıyıyım cnım gunduz bıraz agrı oldu ama su an gectı cok sukur bakalım yarın ne olacak bugun her sey guzeldı darsı da yarına ınsALLH olur yok canım ya var ya cok kolay sagolasun ozel bır merkezde de olunca daha bır ılglı davranıyorlar ınsALLH cnım sağlıklı olurlar da donmus embrıyolar da olur evet keşke hepsı döllense rabbım nasıp etsın ınsALLS su mübarek günlerde cnm 9 saatlık bır operasyon gecırmısen buna fısek gıbı gırer çıkarsınevvel ALLAH ALLAHIN IZNIYEL SONU BEBISLI OLSUN HADI BAKALIM SIRA SEN DE VE DHA GELECK DIGER ARKADASLRIMZDA RAABIM HEPIMIZE NASIP ETSIN CNIM SAGOLASIN DULARIN IYI DILEKLRIN ICIN
canim bunlar cok derin meseleler iyce anlamak dinlemek gerekiyor sanirimben imam hatip mezunuyum tecvidlerde cok eksigim var ama ayetlerin okunmamasi gerekiyor diye biliyorum mezheplere göre de degisiyor oda ayri bi konu ben sadece yanlislik olmasin istedim cünkü bilmeyen arkadaslarimizda var aydinlattigin icin sagol
canım yanlış anlamazsan ben Ya Kahhar esmasını biraz araştırdım,genelde düşmanların kahrolması için okunuyormuş,beddua etmiş oluyormuşuz ,eğer karşıdaki kişi bunu haketmiyorsa bize dönüyormuş, ben bunları okuyunca korktum açıkcası:26: ,yanlış anladıysam beni aydınlat lütfen
Amin canim evet kapaliyim lacivert bordo karisimi sal takmistim bilseydik konusur tanisirdik
Tülaycım ben bugünkü duayı okuyamadım 8 di antebe geldigimde yarın ikisini birden okusam olurmu
tülay canim bi yanlislik var onu düzeltmek istedim selamün gavlem mir rabbir rahim yazmissin bu yasin suresinde gecen ayet yazilisi bu sekilde degil ayet oldugu icin bir harfin yanlisligi bile cümleyi tamamen degistiriyor o yüzden yazmak istedim selamün gavlen min rabbin rahim dogrusu bu sekilde eger benimde yanlisim varsa lütfen bilen arkadaslar varsa düzeltsin cunkü cok önemli canim bide bu ayet oldugu icin adetliyken okunurmu?? benim bildigim okunmaz
canım tevcid kuralı var 2 yerde سَلَامٌ قَوْلًا مِن رَّبٍّ رَّحِيمٍ netten kuran okuyan hocalardan da yasin suresi 59. ayeti dinlerseniz selamun gavlem mir rabbir rahim şeklinde okunuyor.
Canlarım kontrol günü yaklaşan arkadaşlar var ise bana söyleyin sizi öne alayım
Ayrıca kumbara da 50 adet fatiha var.OKuyamayan kardeşlerime burdan verebilirim.
Rabbim dualarımızı kabül edenlerden eylesin hepimizi
canım eşim cumartesi test verecek,eğer mümkünse arkadaşlarda razı gelirse bizi öne alabilirmisin?
tamam canım not aldım sizi
Yarın senin için okuayalım inşallah
rabbim hayırlı ve güzel sonuçlar almak nasip etisn inşallah
Canim dra gttiginde o vermezse bile sen amh testi iste yaptir yumurtalik rezervlerini gosteriyor benim boyle bi sorunum var oyuzden korkuyorum sende yaptir bence
erken teshis cok onemli canim adetlerinin arasi kisa suruyomu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?