olur canım farketmez
güler arkdaşımızın da dediği gibi orda tecvid kuralı var
İDĞAMI MEAL ĞUNNE: Tenvin veya sakin nundan sonra يمنو harflerinden biri gelirse idğamı meal ğunne olur.
yani mir rabbir rahim diye okunur
eşim imam ayrıca sordum ona
ayet ama biz dua niyetine okuduğumuz için adetli iken de okunabiliyormuş canım
doğrusu bu şekilde canım için rahat olsun
herkese günaydın yavaş yavaş hafta sonuna yaklaşırken hep ümit dolu olsun günlerimiz
çook teşekkür ederim canım,Allah razı olsun,inşallah spermler teşrif ederler bu sefer.
adetlerimin arası kısa sürmüyor canım 1-2 gün gecikmeli 30 günde bir oluyo 6 gün adet sürüyo 2. gün hariç akıntı gibi günlük pedi bile gerek olmayacak şekilde oluyo. normal olması için günde en az 2 pet olalıymıiş.
canim hakkini helal et tecvidim iyi degil onu düsünmemistimesin mesleginden dolayi söyledigi icin icim rahatladi sagol lavinci ve eda icin okudum allah hayirli evlatlar nasip etsin insallah. canim bide arkadaslar namazdan bahsetmis ben senin yazinda görmedim namaz mi kilnmasi gerek ???kumbara icinde 25 fatiha okudum allah kabul etsin
Kızlar spermatazoa mi neydi tam olarak
kızlar aynı sorun bendede var,benimde 2.gün biraz fazla oluyor diğer günler çok az geliyor üstelik 45-50 günde bir adet görüyorum.Ben doktora gittim hormonlarda falan hiçbir sorun çıkmadı çok ufak 1kaç tane kist var dedi ama onları önemsemedi,normalde bu gibi durumlarda doğum kontrol hapıyla adetleri dùzenliyoruz ama sen çocuk ıstediğin için dk hapı veremem dedi adet düzenleyıci başka hap yazdı bunu kullanınca 28 günde bir düzenli olursun dedi ama ben tvde bir doktordan adet düzenleyici hapların tüylenme yaptığını duydum oyüzde kullanmadım ilacı.Şimdi diademe arkadaşımızında söylediği AMH testini yapthrmayı düşünüyorum.
Canim cok tesekkur ederim allah razi olsunTülaycım lavinci icin okudum dualari Allah kabul etsin inşallah.
Diademe canim senin yerine fatihalari okudum için rahat olsun pazara kafar da okucam yazmasamda okudugumu bil canım
Insallah canim yaa umarim hepimiz goruruz yakin zamanda nazli spermleri dr. A mail attik bakalim o ne diyecek sonuclaracnm benim ya üşenmemiş o haliyle anlatmış banasağolasın hakakten çok korkulacak gibi değilmiş ya ben daha önce 9 saatlik ameliyat geçirdim de sanki o tarz bişey olacakmış gibi narkoz olunca tırsıyorum işte ama kolaymış inşlh oralara gelince bende çabuk atlatırım
maşalalhhinşlh hepsi döllenir bide emriyolarınızın geri kalanıda saklanır bi daha ki ikinci bebek için hazırlık olur güzel ve sonu bebekli günler sana dinlen cnm
tatlım sonuçlarınız gayet güzel zaten bütün değerler aynı olacak değil aşağı yukarı oynama olacak ki tedavi tepki veriyor vücuda diyelim bundan sonrası da böyle iyi sonuçlar göresin..
Evet canim bi git yakin zamanda sen dr a neolur neolmaz benim agzim yandi oyuzden diyorumadetlerimin arası kısa sürmüyor canım 1-2 gün gecikmeli 30 günde bir oluyo 6 gün adet sürüyo 2. gün hariç akıntı gibi günlük pedi bile gerek olmayacak şekilde oluyo. normal olması için günde en az 2 pet olalıymıiş.
O testi bende yaptıracağım.özel laboratuvarlarda yapılıyordur değil mi.fiyat öğrensem iyi olacak.hastane ile uğraşmak istemiyorum zaten
evet canım özel lab larda yapılıyormuş,fiyatı 100 tlnin üstünde galiba,devlet hastanelerinde yapılmıyor zannedersem
Canim bisey sorcam doktordan falan kagit almadan istedigintest yaptirabiliyormu??
özel lab larda yapılıyor diye diye biliyorum,eşime inhibin-b testi yaptırmamız gerekiyordu yakın yerdeki laba gidip yaptırmıştık doktor yazısi falan olmadan ama gitmeden arayıp sormak lazım yinede,sen nerede yaptırmıstın canım Amh testini,fiyatı nekadardı?
Canim ben fransadayim ve burda dr yazmadikca gidip yaptirmak imkansiz
Biz para vermiyoruz canim sigorya karsiliuor tum testleri oyuzden bilmiyorum hic nekadar
anladım canım Türkiye dede devlet hastanelerinde doktor yazmadan yapılmıyor ama özel paralı yerlerde yapılabiliniyor.
Kızlar eşim bugün birdaha test verdi spermlerin yanısıra dier immaturlerdede spermatitler olusmus bunlar hakkinda bilginiz varmi spermatit nedir
Tulaycim okudum.Rabbim kabul etsin. Sizin sonuclarinuzda canim 1 ay sonraki teste o nazlu supermenleri gorursunuz insallhh Rabbimin iziniyle
Lavinci canim tedavinin sonucunda Rabbim sana hayirli saglikli evlat nasip etsin.
Edacim size de Rabbim çifter çifter versin.
Balim testlerinin güzel hayirli olsun.Rabbim bu sene evladina kavusmayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?