Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim hakkini helal et tecvidim iyi degil onu düsünmemistim esin mesleginden dolayi söyledigi icin icim rahatladi sagol lavinci ve eda icin okudum allah hayirli evlatlar nasip etsin insallah. canim bide arkadaslar namazdan bahsetmis ben senin yazinda görmedim namaz mi kilnmasi gerek ???kumbara icinde 25 fatiha okudum allah kabul etsin

çook teşekkür ederim canım,Allah razı olsun,inşallah spermler teşrif ederler bu sefer.

Hayırlısı olsun canım.Hayırlısı demekten başka ve dua etmekten başka yapabilecek bir şeyimiz yok maalesef

benimde normal de 6 gün sürüyo.ilk gün yoğun olmuyo 2. gün yoğun oluyor.3. günden sonra azalmaya başlıyo.ama bazen de o kadar çok geliyor ki adeta orkid taşıyoooooooo

offfffff ben de bişey var kesin.dr a gitmeye hiç canım istemiyo valla.eşler düzelecek derken bizler sorun bulacağız yaaaa

canım sıradaki okunan arkadaş herkes okumasını bitirdikten sonra dualarının daha çabuk kabül olması için namaz kılabilir
rabbim hepimizin niyetlerini kabül etsin inşallah

kızlar aynı sorun bendede var,benimde 2.gün biraz fazla oluyor diğer günler çok az geliyor üstelik 45-50 günde bir adet görüyorum.Ben doktora gittim hormonlarda falan hiçbir sorun çıkmadı çok ufak 1kaç tane kist var dedi ama onları önemsemedi,normalde bu gibi durumlarda doğum kontrol hapıyla adetleri dùzenliyoruz ama sen çocuk ıstediğin için dk hapı veremem dedi adet düzenleyıci başka hap yazdı bunu kullanınca 28 günde bir düzenli olursun dedi ama ben tvde bir doktordan adet düzenleyici hapların tüylenme yaptığını duydum oyüzde kullanmadım ilacı.Şimdi diademe arkadaşımızında söylediği AMH testini yapthrmayı düşünüyorum.

O testi bende yaptıracağım.özel laboratuvarlarda yapılıyordur değil mi.fiyat öğrensem iyi olacak.hastane ile uğraşmak istemiyorum zaten

Tülaycım lavinci icin okudum dualari Allah kabul etsin inşallah.

Diademe canim senin yerine fatihalari okudum için rahat olsun pazara kafar da okucam yazmasamda okudugumu bil canım
Canim cok tesekkur ederim allah razi olsun
Insallah canim yaa umarim hepimiz goruruz yakin zamanda nazli spermleri dr. A mail attik bakalim o ne diyecek sonuclara
Evet canim bi git yakin zamanda sen dr a neolur neolmaz benim agzim yandi oyuzden diyorum
Benim adetmin arasi en fazla 20 gun bazem 15 gun bile olldugu oluyo 6 gun suruyo

O testi bende yaptıracağım.özel laboratuvarlarda yapılıyordur değil mi.fiyat öğrensem iyi olacak.hastane ile uğraşmak istemiyorum zaten

evet canım özel lab larda yapılıyormuş,fiyatı 100 tlnin üstünde galiba,devlet hastanelerinde yapılmıyor zannedersem

Canim ben lavinci icin okudum rabbim kabul etsin
Suandada eda 09 icin okuyorum okudu yazabilirsin

evet canım özel lab larda yapılıyormuş,fiyatı 100 tlnin üstünde galiba,devlet hastanelerinde yapılmıyor zannedersem

Canim bisey sorcam doktordan falan kagit almadan istedigintest yaptirabiliyormu??

Canim bisey sorcam doktordan falan kagit almadan istedigintest yaptirabiliyormu??

özel lab larda yapılıyor diye diye biliyorum,eşime inhibin-b testi yaptırmamız gerekiyordu yakın yerdeki laba gidip yaptırmıştık doktor yazısi falan olmadan ama gitmeden arayıp sormak lazım yinede,sen nerede yaptırmıstın canım Amh testini,fiyatı nekadardı?

Son düzenleme:

Canim ben fransadayim ve burda dr yazmadikca gidip yaptirmak imkansiz
Biz para vermiyoruz canim sigorya karsiliuor tum testleri oyuzden bilmiyorum hic nekadar

Canim ben fransadayim ve burda dr yazmadikca gidip yaptirmak imkansiz
Biz para vermiyoruz canim sigorya karsiliuor tum testleri oyuzden bilmiyorum hic nekadar

anladım canım Türkiye dede devlet hastanelerinde doktor yazmadan yapılmıyor ama özel paralı yerlerde yapılabiliniyor.

anladım canım Türkiye dede devlet hastanelerinde doktor yazmadan yapılmıyor ama özel paralı yerlerde yapılabiliniyor.

Himm anladim canim onlarda baya pahali oluyo yaa biz turkiyedeyken baaya test yaptirmistik epeyde odemistik ama napalim bebis icin insanin gozu gormuyo

Kızlar eşim bugün birdaha test verdi spermlerin yanısıra dier immaturlerdede spermatitler olusmus bunlar hakkinda bilginiz varmi spermatit nedir

Tulaycim okudum.Rabbim kabul etsin. Sizin sonuclarinuzda canim 1 ay sonraki teste o nazlu supermenleri gorursunuz insallhh Rabbimin iziniyle

Lavinci canim tedavinin sonucunda Rabbim sana hayirli saglikli evlat nasip etsin.

Edacim size de Rabbim çifter çifter versin.

Balim testlerinin güzel hayirli olsun.Rabbim bu sene evladina kavusmayi nasip etsin.

Kızlar eşim bugün birdaha test verdi spermlerin yanısıra dier immaturlerdede spermatitler olusmus bunlar hakkinda bilginiz varmi spermatit nedir

Canim gözün aydin olsun.spermatit spermin bir önceki evresi olgunlasica sperm oluyor.az kalmis supermenleree

cnım cok teşekkür ederım rabbım hepımıze tatırın annelık duyugusunu hayrılsıyla ALLH RAZI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…