ne yazikki dün gece yazidim konuya kimse bisey yazmamis ama caniniz sagolsun.
doktora ve tedaviye yeni baslayanlara ve iyi haber alanlara hayirli olsun ins en yakin zamanda hepimizde istediklerimize kavusuruz.
arkadaslar yarin sinavim var lütfen benide dualarinizda unutmayin))
Sonunda aldik test sonuclarini
Fsh 0,2
Testosterone 8,31
Karaciger testleri :
Ast29
Alt 63. Bu biraz yuksek
Ggt 60
bide testosterone yuksek biraz
Nasil sizce bir aylik igne tedavisinden sonra ????
Tulaycim okudum.Rabbim kabul etsin. Sizin sonuclarinuzda canim 1 ay sonraki teste o nazlu supermenleri gorursunuz insallhh Rabbimin iziniyle
Lavinci canim tedavinin sonucunda Rabbim sana hayirli saglikli evlat nasip etsin.
Edacim size de Rabbim çifter çifter versin.
Balim testlerinin güzel hayirli olsun.Rabbim bu sene evladina kavusmayi nasip etsin.
CNIM YAZMSITIM AMA BELKI GOZUNDEN KACMIS OLABILIR EDA ARKASIMIZN DUASINI OKUDUM RABBIM NIYETINI KABUL ETSSIN HAYRILI SALIH EVLATLARI OLSUN INSALLH balım arkadsımıza da sımdıden dua edıyorum rabbım tez zamanda dılgını versın ecrın arkdasım tebrık ederım cok daha güzel günler gormeyı mevlam hepımıze nasıp etsın ınsALLH
Canim cikmis sonuclarinuz inşallah hayirlisiyla bir an önce supermenli sonuclariniz olur.
Himm anladim canim onlarda baya pahali oluyo yaa biz turkiyedeyken baaya test yaptirmistik epeyde odemistik ama napalim bebis icin insanin gozu gormuyo
Canim gittiniz mi sonuclariniz iyi cikmistir insalhh Rabbim tedaviye başlayan herkesin yüzünüguldursun
Cnm öyle ama sadece tahmin onlar olabilirmi degilmi diye hangi testleri istedi sizden inhibin testi yaptırmışmıydınız bizden istedi yapıp göndereceğiz ama pahalıymış galiba
Canım daha once de yazmıştım biz de çarşamba izin alabilirsek esim test vermeye gidecek ilk listeye göre duam pazartesi idi ve carsamba dan önce okunmuş olacaktı sumdi obe gecenler olursa benimki çarşamba sonrasina kalabilir mahsuru yoksa benim duami çarşamba oncesi kalacak şekilde ayarlarsan çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim canımCanlarım kontrol günü yaklaşan arkadaşlar var ise bana söyleyin sizi öne alayım
Ayrıca kumbara da 50 adet fatiha var.OKuyamayan kardeşlerime burdan verebilirim.
Rabbim dualarımızı kabül edenlerden eylesin hepimizi
Canım daha once de yazmıştım biz de çarşamba izin alabilirsek esim test vermeye gidecek ilk listeye göre duam pazartesi idi ve carsamba dan önce okunmuş olacaktı sumdi obe gecenler olursa benimki çarşamba sonrasina kalabilir mahsuru yoksa benim duami çarşamba oncesi kalacak şekilde ayarlarsan çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim canım
tamam canım not aldım seni.pazartesi senin dua okunacak
Canim esin nazil oldu.dustumu tansiyonu ersel beye güvenin hepimiz tereddütler ile basliyoruz bitkisellere ama rabbine şükür bizim olsun diğer arkadsarin olsun şikayetleri olmadi 7 ay oldu bizimde her ay karaciğer böbrek kontrolu yaptiriyoruz insallah eşinin bünyesine Rabbim mevlam güç versin ve sizde tedavinuzde hayirli sonuçlar alirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?