Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CNIM YAZMSITIM AMA BELKI GOZUNDEN KACMIS OLABILIR EDA ARKASIMIZN DUASINI OKUDUM RABBIM NIYETINI KABUL ETSSIN HAYRILI SALIH EVLATLARI OLSUN INSALLH balım arkadsımıza da sımdıden dua edıyorum rabbım tez zamanda dılgını versın ecrın arkdasım tebrık ederım cok daha güzel günler gormeyı mevlam hepımıze nasıp etsın ınsALLH

İnşallah iyi hayirli sonuclarin olsun canimm

Sonunda aldik test sonuclarini
Fsh 0,2
Testosterone 8,31

Karaciger testleri :

Ast29
Alt 63. Bu biraz yuksek
Ggt 60

bide testosterone yuksek biraz
Nasil sizce bir aylik igne tedavisinden sonra ????

Canim cikmis sonuclarinuz inşallah hayirlisiyla bir an önce supermenli sonuclariniz olur.

aminnn canım Allah razı olsun,inşallah hepimiz bu sene kavuşuruz evlatlarımıza.

çok sağol canım duaların için,bende senin için dua ediyorum inşallah transferin çok başarılı geçer ve bebişine kavuşursun

Canim cikmis sonuclarinuz inşallah hayirlisiyla bir an önce supermenli sonuclariniz olur.

Evet canim sonunda cikti
Arkadaslar iyi dediler sonuclar icin baya hizli ilerlemisiz
Doktora mail attik onu bekliyoruz bakalim o nediyecek

Canim gittiniz mi sonuclariniz iyi cikmistir insalhh Rabbim tedaviye başlayan herkesin yüzünüguldursun

Himm anladim canim onlarda baya pahali oluyo yaa biz turkiyedeyken baaya test yaptirmistik epeyde odemistik ama napalim bebis icin insanin gozu gormuyo

evet canım oldukça pahalı oluyor,varımızı yoğumuzu tedaviye harcıyoruz ama sonunda yavrularımıza kavuşalımda para kazanılır Allahın izniyle.

Canim esin nazil oldu.dustumu tansiyonu ersel beye güvenin hepimiz tereddütler ile basliyoruz bitkisellere ama rabbine şükür bizim olsun diğer arkadsarin olsun şikayetleri olmadi 7 ay oldu bizimde her ay karaciğer böbrek kontrolu yaptiriyoruz insallah eşinin bünyesine Rabbim mevlam güç versin ve sizde tedavinuzde hayirli sonuçlar alirsiniz.

Canim gittiniz mi sonuclariniz iyi cikmistir insalhh Rabbim tedaviye başlayan herkesin yüzünüguldursun

Sagol canim Allah razi olsun senden gittik hormon testlerimiz biraz yukselmis yarin esim ersel beyden ilac alacak hakkimizda hayirlisi rabbim burdaki herkesi evlat sahibi yapsin insallah

Cnm öyle ama sadece tahmin onlar olabilirmi degilmi diye hangi testleri istedi sizden inhibin testi yaptırmışmıydınız bizden istedi yapıp göndereceğiz ama pahalıymış galiba

Bizden baya test istedi zaten 1 ay surdu testlerimiz cikincaya kadar onu istemedi bizden cnm allah yardimcimiz olsun

Sıra balım kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup

Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Balım kardeşimizin eşi cumartesi test vereceği için onu öne almak zorunda kaldım haberiniz olsun
eda09 canım hakkını helal et.cumartesi bi aksilik çıkmazsa senin için okuyacağız

Canım daha once de yazmıştım biz de çarşamba izin alabilirsek esim test vermeye gidecek ilk listeye göre duam pazartesi idi ve carsamba dan önce okunmuş olacaktı sumdi obe gecenler olursa benimki çarşamba sonrasina kalabilir mahsuru yoksa benim duami çarşamba oncesi kalacak şekilde ayarlarsan çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim canım

eda09
sağanak
ceylinburak
noninoni
elifzeynep
care
ecrin23
tosbag
ilkbahar_ilkbahar
derman

tamam canım not aldım seni.pazartesi senin dua okunacak

kizlar ben 2 ay önce hormon tahlili yaptirmistim hemen hemen hepsi cok asiri yüksek cikmisti doktorum tam yumurtlama gününde yaptirmissin o yüzden böyle cikmis dedi bi dahaki testi adetinin 3. yada 4. günü yaptir demisti gecen ay türkiyedeydim yaptiramadim bua ayda bugün oldum 3. 4. günü hafta sonuna denk geliyor 2. günü yaptirsam bisey olurmu acaba bilen varmi yada o seklide yaptiran yanitlarsaniz sevinirim acil bekliyorum

Canım tansiyon düştü dun d vitamini vurdurduk bu gun haplara devam ersel bey cok ilgilendi basja türlü kirec odaklar atimaz dedi inşallah canim ya her gun guzel bir habrr geliyor bu gun bir arkadasimizda spermatit çıkmış umut oluyor yuzumuz guluyor allah herkese guzel haber vermeyi nasip etsin

Kizlar öncelikle iki gundur cok yoğunum cok iyi takip edemedim bu arada kontrolü olanlar guzel sonuclar almistir inşallah tülaycım bu günkü duayi okudum aynı zamanda kayinvalidemde okuyor yani bur bonus okuyucumuz var okuyamayan olursa aklinda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…