Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Balım kardeşimizin eşi cumartesi test vereceği için onu öne almak zorunda kaldım haberiniz olsun
eda09 canım hakkını helal et.cumartesi bi aksilik çıkmazsa senin için okuyacağız

Canim bugun eda icin okumuyormuyuz ee yarinda balim icin okuycaksak sorun olmaz zaten yoksa benmi yanlis yazdim listeyi

Canim yaptiracagin labaratuari ara sor onlar bilgi verirler bebdede bikere oyle olmustu bi gun gec vermistim ama 3 yerine 4. Gunu vermistim mesala yanlis hatirlamiyosam

cumartesi szbah acik olur belki labaratuar bence arada ogren hemen

yok canim malesef hafta sonu labaratuarlar kapali offf ya ne yapsamki öbür ayida beklersem 3 ay olucak ondada yine hafta sonunami denk gelir bilmiyorum nette biraz baktim bazi yerler 2. günde olur demis ama olurmu bilmiyorum

yok canim malesef hafta sonu labaratuarlar kapali offf ya ne yapsamki öbür ayida beklersem 3 ay olucak ondada yine hafta sonunami denk gelir bilmiyorum nette biraz baktim bazi yerler 2. günde olur demis ama olurmu bilmiyorum

Canim 2. Gumnde yaptir ozaman eger yine cok yuksek cikarsa bidahaki aya yine yaptirirsin eger para odemiyorsan canim
Zaten doktor ozaman ikinci gundeki degerlere gore hesaplar

Bugünkü arkadaşımızın dualarını okudum.
Allah kabul etsin gönlüne göre versin.

Canım ben eda balım ve cumartesi günkü arkadaşımız icin dualari tamamladim haftasonu dugune gidicem tamamlamak istedim Allahım kabul etsin inşallah.

sanada günayin cemrecim biraz gec oldum ama nasilsin neler yapiyorsun tüp bebege ne zaman basliyorsun sira sende artik

sağol şekerim iim ne olsun okul ders derken günler geçiyor biz daha kaliteli sperm bekliyoruz onları da görünce kısemtse başalrım tedavi durudum durudm biraz daha sabredeyim
senin soruna gelince hormon değerleri adetin 2. veya 3.cü günü yapılamsı en uygun andır hatta ogün vajinadan yumurtalıkalra bakılıyor
2.ci günü git yaptır testleri. bende bu ay adetin 4.cü günü gittim raporumun tarihi geçmişti yaptırdım git yaptır asıl o zaman belli oluyor değerleri

ALLAHIM HERKESİN İÇİNDE SAKLI BİR DERDİ VAR KİMİ EŞİYLE KİMİ EVLADIYLA KİMİ KOMŞUSUYLA KİMİ KARDEŞİYLE YARABBİ KALBİMİZDEKİ SAKLI DERDİMİZİ YALNIZ SEN BİLİYORSUN SEN DERTLİ KULARINA YARDIM EYLE ALLAHIM DERTLİ OLANLARA ŞDEVA HASTA OLANLARA ŞİFA BORCU OLANLARA EDA SIKITISI OLANLARA FERAHLIK VER YARABBİ SEN BİZLERİ SEVDİKLERİMİZLE İMTİHAN ETME hayırlı cumalar

Amiiiin. .........

Herkese Hayırlı cumalar. ........ dualarimiz kabul olsun inşallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…