çok sağol canım duaların için,bende senin için dua ediyorum inşallah transferin çok başarılı geçer ve bebişine kavuşursun
eda09
sağanak
ceylinburak
noninoni
elifzeynep
care
ecrin23
tosbag
ilkbahar_ilkbahar
derman
Bizden baya test istedi zaten 1 ay surdu testlerimiz cikincaya kadar onu istemedi bizden cnm allah yardimcimiz olsun
Balım kardeşimizin eşi cumartesi test vereceği için onu öne almak zorunda kaldım haberiniz olsun
eda09 canım hakkını helal et.cumartesi bi aksilik çıkmazsa senin için okuyacağız
kizlar ben 2 ay önce hormon tahlili yaptirmistim hemen hemen hepsi cok asiri yüksek cikmisti doktorum tam yumurtlama gününde yaptirmissin o yüzden böyle cikmis dedi bi dahaki testi adetinin 3. yada 4. günü yaptir demisti gecen ay türkiyedeydim yaptiramadim bua ayda bugün oldum 3. 4. günü hafta sonuna denk geliyor 2. günü yaptirsam bisey olurmu acaba bilen varmi yada o seklide yaptiran yanitlarsaniz sevinirim acil bekliyorum
Canim bugun eda icin okumuyormuyuz ee yarinda balim icin okuycaksak sorun olmaz zaten yoksa benmi yanlis yazdim listeyi
yok canim malesef hafta sonu labaratuarlar kapaliofff ya ne yapsamki öbür ayida beklersem 3 ay olucak ondada yine hafta sonunami denk gelir bilmiyorum nette biraz baktim bazi yerler 2. günde olur demis ama olurmu bilmiyorum
Canim 2. Gumnde yaptir ozaman eger yine cok yuksek cikarsa bidahaki aya yine yaptirirsin eger para odemiyorsan canim
Zaten doktor ozaman ikinci gundeki degerlere gore hesaplar
sanada günayin cemrecim biraz gec oldum amanasilsin neler yapiyorsun tüp bebege ne zaman basliyorsun sira sende artik
sağol şekerim iim ne olsun okul ders derken günler geçiyor biz daha kaliteli sperm bekliyoruz onları da görünce kısemtse başalrım tedavi durudum durudm biraz daha sabredeyimkizlar ben 2 ay önce hormon tahlili yaptirmistim hemen hemen hepsi cok asiri yüksek cikmisti doktorum tam yumurtlama gününde yaptirmissin o yüzden böyle cikmis dedi bi dahaki testi adetinin 3. yada 4. günü yaptir demisti gecen ay türkiyedeydim yaptiramadim bua ayda bugün oldum 3. 4. günü hafta sonuna denk geliyor 2. günü yaptirsam bisey olurmu acaba bilen varmi yada o seklide yaptiran yanitlarsaniz sevinirim acil bekliyorum
eda09
sağanak
ceylinburak
noninoni
elifzeynep
care
ecrin23
tosbag
ilkbahar_ilkbahar
derman
ALLAHIM HERKESİN İÇİNDE SAKLI BİR DERDİ VAR KİMİ EŞİYLE KİMİ EVLADIYLA KİMİ KOMŞUSUYLA KİMİ KARDEŞİYLE YARABBİ KALBİMİZDEKİ SAKLI DERDİMİZİ YALNIZ SEN BİLİYORSUN SEN DERTLİ KULARINA YARDIM EYLE ALLAHIM DERTLİ OLANLARA ŞDEVA HASTA OLANLARA ŞİFA BORCU OLANLARA EDA SIKITISI OLANLARA FERAHLIK VER YARABBİ SEN BİZLERİ SEVDİKLERİMİZLE İMTİHAN ETME hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?