Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım kayınvaliden hepsinden mi okuyor.
allah razı olsun.3 kişi yetiştiremiyeceğim diye duadan ayrılmak zorunda kaldı

Canim bugun eda icin okumuyormuyuz ee yarinda balim icin okuycaksak sorun olmaz zaten yoksa benmi yanlis yazdim listeyi

canım ya kusura bakma karıştırmışım bende.ese44 için yazacaktım onu.

tulaycım dıademenın dedıgı gıbı benımle alakalı bır sorun yok benden sonrakının sırası kaymadımı ben de mı yanlıs anladım ::)))))

Canim ben okuyamadim yogundum biraz hakkinizi helal edin yarin hepsini tamamliycam ins

tamam canım ben seni okudu yazıyorum hep
lavinci-eda09 ve balım için eksiğin var.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar tülaycım edanın duasını okudum balımma mı okuyoruz bugün? Rabbim hayırlı güzel bir gn Nasip eder inşAllah cümlemize

Allah Kabül etsin canım.Bugün balım için okunuyor.eşi yarın test verecek

Kızlar rabbim bu mübarek cuma gününde peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine rabbimin yagdirdigi rahmet yagmurlarinin yüzü suyu hürmetine Hz. Zekeriya nin duaların in yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin. Dertlilere deva hastalara şifa borclulara eda ihsan eylesin. Rabbim tüm ümmedi Muhammed e esenlik ferahlık sağlık huzur nasip etsin.. Rabbim evlat isteyen lere sağlıklı inançlı hayırlı evlat nasip etsin rabbim kimsenin kollarını boş birakmasin bizlere anne baba olmayı nasip etsin hayırlısıyla evlerimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin. .. AMINNNN

Sağanakcim nasılsın nasıl gidiyor bebislerin iyidir inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eder inşallah

Cnm benim tesekkur ederim daha iyiyim cok sukur... 9 hafta 3 gunluk olduk... benim kanamam var 2 haftadir yataktan kalkmam yasak iste... biraz sikinti yaptim ama alistim doguma kadar yatacakmisim allahim daha fazla dert vermrsin insallah... sen nasilsin tatlim

Canım hepsini fazla fazla okuyor kendi annemde okurum dedi bitirdiklerinde yasin okuyorlar yalnız ben okulda oldugum icinn suradaki kisiye diye niyet edin dedim

allah sabrinin mukafatini tez zamanda verir evladina kavusursun ins canim. bana doktorum 3.yada 4. gun demisti o yuzden tereddüt ettim 3 ve 4 hafta sonuna denk geliyor bende yaptirdim bugun bakalım hayırlısı inşallah yuksek cikmaz yine ya 😕😕😕 eslerde sperm cikisini beklerken bizlerde sorun cikmaya basladi😔😔😔

Amin allah kabul etsin insallah hsyiri cumalar

eda09 için okudum Rabbim niyetini kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin

balım kardesımızın duasını okudum rabbım kabul buyursun ınsALL cok güzel haberlerı almayı nasıp etsın amın

Canim eda icin okudum allah kabul etsin

balim icinde simdik basliyorum

canim ben dua listesini yazmistim vaktim oldukca okurum diye .cikan arkadaslar olmus sanirim tekrar bi yayinlarsan listeyi sevinirim cnm

Canım eda için okudum balım için başlıcam allah kabul etsin

Iyi günler bn aranıza yeni katıldım bende sizin gibi bu hastalık la uğrasanlardanım 2 yıllık evliyiz 1 yılında öğrendik eşime hiç tedavi uygulamadan direk m.tese yaptılar hücrede çıkmadı ne yapacağız bilmiyorum celalettin Peru ya randevu Alalımı almayalımmı çok kararsızız yardım edin bi tavsiye lütfennn...

Canim üzülerek aramuza hoşgeldin diyorum.
Celalettin bey için tereddüt etmeden randevu
ala bilirsin.bizimde de hic hucremiz yoktu
Şükür tedavi sayesinde hücre cikusimu basladi.

Canim eda icin okudum allah kabul etsin

balim icinde simdik basliyorum

canim ben dua listesini yazmistim vaktim oldukca okurum diye .cikan arkadaslar olmus sanirim tekrar bi yayinlarsan listeyi sevinirim cnm

Canım listemiz bu şekilde devam ediyor.

1-lavinci_________________________+
2-eda09_________________________+
3-balım _________________________+
4-ese44
5-sağanak
6-elzem
7-üçübirarada
8-defnevaa
9-zumra11
10-tulay_20
11-ceylinburak
12-noninoni
13-yeşil034
14-elifzeynep
15-demet
16-haremsu
17-care
18-çiçek00
19-ecrin23
20-tosbag
21-diademe
22-serap
23-ilkbahar_ilkbahar
24-yase2
25-bengusu
26-herşeygüzelolacak
27-gamze42
28-ervae
29-umudumuz47
30-derman
31-ecrin_bebek

Canım hepsini fazla fazla okuyor kendi annemde okurum dedi bitirdiklerinde yasin okuyorlar yalnız ben okulda oldugum icinn suradaki kisiye diye niyet edin dedim

Canım sen sayıyı bana yaz.bende ona göre okuyamayan kimseye vereyim sayı olarak
Mesela şimdi kumbaramızda 75 fatihamız var
Selamün gavlem mir rabbir rahim____________şu anda yok
Selavat________________20 oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sen sayıyı bana yaz.bende ona göre okuyamayan kimseye vereyim sayı olarak
Mesela şimdi kumbaramızda 75 fatihamız var
Selamün gavlem mir rabbir rahim____________şu anda yok
Selavat________________şu anda yok

tülaycım kumbaraya 20 salavat benden ekle cnm
birde balım için okudum Rabbim niyetini kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…