Amiiiin. .........
Herkese Hayırlı cumalar. ........ dualarimiz kabul olsun inşallah. ..
Kizlar öncelikle iki gundur cok yoğunum cok iyi takip edemedim bu arada kontrolü olanlar guzel sonuclar almistir inşallah tülaycım bu günkü duayi okudum aynı zamanda kayinvalidemde okuyor yani bur bonus okuyucumuz var okuyamayan olursa aklinda bulunsun
Canim bugun eda icin okumuyormuyuz ee yarinda balim icin okuycaksak sorun olmaz zaten yoksa benmi yanlis yazdim listeyi
tulaycım dıademenın dedıgı gıbı benımle alakalı bır sorun yok benden sonrakının sırası kaymadımı ben de mı yanlıs anladım ::)))))
Canim ben okuyamadim yogundum biraz hakkinizi helal edin yarin hepsini tamamliycam ins
Hayırlı sabahlar arkadaşlar tülaycım edanın duasını okudum balımma mı okuyoruz bugün? Rabbim hayırlı güzel bir gn Nasip eder inşAllah cümlemize
Cnm ben okudum allahim kabul etain insallah
Sağanakcim nasılsın nasıl gidiyor bebislerin iyidir inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eder inşallah
sağol şekerim iim ne olsun okul ders derken günler geçiyor biz daha kaliteli sperm bekliyoruz onları da görünce kısemtse başalrım tedavi durudum durudm biraz daha sabredeyim
senin soruna gelince hormon değerleri adetin 2. veya 3.cü günü yapılamsı en uygun andır hatta ogün vajinadan yumurtalıkalra bakılıyor
2.ci günü git yaptır testleri. bende bu ay adetin 4.cü günü gittim raporumun tarihi geçmişti yaptırdım git yaptır asıl o zaman belli oluyor değerleri
Kızlar rabbim bu mübarek cuma gününde peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine rabbimin yagdirdigi rahmet yagmurlarinin yüzü suyu hürmetine Hz. Zekeriya nin duaların in yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin. Dertlilere deva hastalara şifa borclulara eda ihsan eylesin. Rabbim tüm ümmedi Muhammed e esenlik ferahlık sağlık huzur nasip etsin.. Rabbim evlat isteyen lere sağlıklı inançlı hayırlı evlat nasip etsin rabbim kimsenin kollarını boş birakmasin bizlere anne baba olmayı nasip etsin hayırlısıyla evlerimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin. .. AMINNNN
Sıra eda09 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikizhayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup
Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
Canim eda icin okudum allah kabul etsin
balim icinde simdik basliyorum
canim ben dua listesini yazmistim vaktim oldukca okurum diye .cikan arkadaslar olmus sanirim tekrar bi yayinlarsan listeyi sevinirim cnm
Canım hepsini fazla fazla okuyor kendi annemde okurum dedi bitirdiklerinde yasin okuyorlar yalnız ben okulda oldugum icinn suradaki kisiye diye niyet edin dedim
Canım sen sayıyı bana yaz.bende ona göre okuyamayan kimseye vereyim sayı olarak
Mesela şimdi kumbaramızda 75 fatihamız var
Selamün gavlem mir rabbir rahim____________şu anda yok
Selavat________________şu anda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?