tülaycım kumbaraya 20 salavat benden ekle cnm
birde balım için okudum Rabbim niyetini kabul etsin
Bu liste ne listesi sorabilirmiyim
Bende arkadaş lar için seve seve okurum banada bişey verin okurum
Evet var Cvp yollarım okuduğumda bide hergünmü okunacak hangi arkadaşa okucam
İnş buradakiler ben ve sende dahil sırayla değil ha hep birden bebek sahibi oluruz
Canım ya utanarak senden bişey isteyebilir miyim birazdan evden cikicam sehir disina gidiyoruz haftasonu düğün var ben cumartesi gunku dua dahil gitmeden okuyayım dedim malum düğün evinde musait olamam diye ama pazar günkunu yetistiremedim kayinvaliden benim yerime pazar günü saganak icin okuyabilir mi pazar gece donucez eksik kalsin istemedim simdiden cok tesekkurlerCanım hepsini fazla fazla okuyor kendi annemde okurum dedi bitirdiklerinde yasin okuyorlar yalnız ben okulda oldugum icinn suradaki kisiye diye niyet edin dedim
Cnm inşallah çok daha iyi olacaksın bebislerin alınca kucağına unutacak sin herseyi rabbim yardimci n olsun. Bnde iyiym çok şükür bizde celalettin hocaya randevu aldik 24 nisanda inşallah tedavimiz kısa sürede biterde bizde bu duyguları yaşarız. Dua Et bana ve herkese cnm hamişler in duasi kabul olurmuş :)))Cnm benim tesekkur ederim daha iyiyim cok sukur... 9 hafta 3 gunluk olduk... benim kanamam var 2 haftadir yataktan kalkmam yasak iste... biraz sikinti yaptim ama alistim doguma kadar yatacakmisim allahim daha fazla dert vermrsin insallah... sen nasilsin tatlim
Evet canım her gün okunacak
Liste aşağıdaki şekilde devam ediyor
Bugün balım için okunuyor.Eşi cumartesi günü test verecek.Niyeti sağlıklı spermlerin çıkması ve ikiz ikiz evlatlarının olması
1-lavinci_________________________okundu
2-eda09_________________________okundu
3-balım _________________________okunuyor
4-ese44
5-sağanak
6-elzem
7-üçübirarada
8-defnevaa
9-zumra11
10-tulay_20
11-ceylinburak
12-noninoni
13-yeşil034
14-elifzeynep
15-demet
16-haremsu
17-care
18-çiçek00
19-ecrin23
20-tosbag
21-diademe
22-serap
23-ilkbahar_ilkbahar
24-yase2
25-bengusu
26-herşeygüzelolacak
27-gamze42
28-ervae
29-umudumuz47
30-derman
31-ecrin_bebek
32-estare63
İnşallah iyi hayirli sonuclarin olsun canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?