Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu liste ne listesi sorabilirmiyim

birbirimizin için dua okuyoruz canım.31 kişiyiz
her gün 1 kişiye okuyoruz eşlerimizin şifası için hayırlı bebişlerimize kavuşabilmek için

سَلاَمٌ قَوْلاً مِنْ رَبٍّ رَحِيمْمٍ

“Selâmün gavlem mir rabbir rahiym” ayet-i kerimesi (818) defa, salavat-ı şerife (130) defa, Fatiha-i Şerife (3) defa okunduktan sonra Hacet veya dileğin olması için; ellerini semaya kaldırarak 100 defa YA KAHHAR; okunup dua edilir

'Ey Rabbim'diye duada bulunan kulun dilek ve muradı gerçekleşir.

Bu Ayetler,iksir-i Azamdır, her derde devadır,sıkıntılardan selamet, şifa için de iksirdir.. ..

Bende arkadaş lar için seve seve okurum banada bişey verin okurum

سَلاَمٌ قَوْلاً مِنْ رَبٍّ رَحِيمْمٍ
“Selâmün gavlem mir rabbir rahiym” ayet-i kerimesi (818) defa, salavat-ı şerife (130) defa, Fatiha-i Şerife (3) defa okunduktan sonra Hacet veya dileğin olması için; ellerini semaya kaldırarak 100 defa YA KAHHAR; okunup dua edilir

'Ey Rabbim'diye duada bulunan kulun dilek ve muradı gerçekleşir.

Bu Ayetler,iksir-i Azamdır, her derde devadır,sıkıntılardan selamet, şifa için de iksirdir.. ..

canım bunu hergün 1 arkadaşa düzenli olmak şartıyla oku.hatta bugünden başlayabilirsin.size 1 ay sonra sıra gelecek ve senin için dua edilecek.
adetli iken de okunabiliyor dua niyetinde olduğu için sıkıntı yok.okuduğun zaman buraya yazarsın.nete girme şansın var değil mi

Evet var Cvp yollarım okuduğumda bide hergünmü okunacak hangi arkadaşa okucam

Evet canım her gün okunacak
Liste aşağıdaki şekilde devam ediyor
Bugün balım için okunuyor.Eşi cumartesi günü test verecek.Niyeti sağlıklı spermlerin çıkması ve ikiz ikiz evlatlarının olması

1-lavinci_________________________okundu
2-eda09_________________________okundu
3-balım _________________________okunuyor
4-ese44
5-sağanak
6-elzem
7-üçübirarada
8-defnevaa
9-zumra11
10-tulay_20
11-ceylinburak
12-noninoni
13-yeşil034
14-elifzeynep
15-demet
16-haremsu
17-care
18-çiçek00
19-ecrin23
20-tosbag
21-diademe
22-serap
23-ilkbahar_ilkbahar
24-yase2
25-bengusu
26-herşeygüzelolacak
27-gamze42
28-ervae
29-umudumuz47
30-derman
31-ecrin_bebek
32-estare63

Anladın değil mi canım.bir sorun yoktur umarım.
Bu arada rabbim tez zamanda şifalarınızı versin İnşallah
Buradaki arkadaşların çoğu ben de dahil Celalettin Hoca ya gidiyoruz
Benim eşim de tese oldu ama olgun çıkmadı

Tulaycigim ben balim icin okudum allah kabul etsin ..insallah yarinki teste rabbim yuzlerini guldurur

Canım hepsini fazla fazla okuyor kendi annemde okurum dedi bitirdiklerinde yasin okuyorlar yalnız ben okulda oldugum icinn suradaki kisiye diye niyet edin dedim
Canım ya utanarak senden bişey isteyebilir miyim birazdan evden cikicam sehir disina gidiyoruz haftasonu düğün var ben cumartesi gunku dua dahil gitmeden okuyayım dedim malum düğün evinde musait olamam diye ama pazar günkunu yetistiremedim kayinvaliden benim yerime pazar günü saganak icin okuyabilir mi pazar gece donucez eksik kalsin istemedim simdiden cok tesekkurler

Son düzenleme:
Cnm inşallah çok daha iyi olacaksın bebislerin alınca kucağına unutacak sin herseyi rabbim yardimci n olsun. Bnde iyiym çok şükür bizde celalettin hocaya randevu aldik 24 nisanda inşallah tedavimiz kısa sürede biterde bizde bu duyguları yaşarız. Dua Et bana ve herkese cnm hamişler in duasi kabul olurmuş :)))

Ayyy bu liste bir an önce biterde yeni listede bnde olurum inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…