Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fıstıklarım ne okunuyor. bende katlı sağlamak isterim

سَلاَمٌ قَوْلاً مِنْ رَبٍّ رَحِيمْمٍ

-“Selâmün gavlem mir rabbir rahiym” ayet-i kerimesi (818) defa,
-salavat-ı şerife (130) defa,
-Fatiha-i Şerife (3) defa
okunduktan sonra Hacet veya dileğin olması için; ellerini semaya kaldırarak 100 defa YA KAHHAR; okunup dua edilir

'Ey Rabbim'diye duada bulunan kulun dilek ve muradı gerçekleşir.

Bu Ayetler,iksir-i Azamdır, her derde devadır,sıkıntılardan selamet, şifa için de iksirdir.. ..

bu duaları sırası ile arkadaşlara okuyoruz.dua ediyoruz

canlrım nasılsınız bılıyorsunuz opu olmusutum ve 14 yumurtadan 10 olgun cıkmıs 6 dollenmıstı sımdı embrıyolg aradı m.sllh bareakllh gelısımlerı cok ıyı ılerlıyor tahmınımız 5.gune kadar gıder ama bız rıske atmamk ıcın yarın 3.gun transferı yapıp kalnları da 5.gune ınsALLH BIR SEY olmazsaa donduralım kardeş dusunursenız cozerız dıyor güldüm daha bırını bulamadan kardesne güzel bır dua ettı bana aslında bense taktım 5.gune gıtsın dıye yanı garantı veremeyiz böyle olması cok ıyı cunku dedı embrıyolg bu embrıyolral su an ıcın gebelik elde edebılrız ALLHTAN BIR SEY CIKMAZSAA DIYOR NASIP TABI HER SEYY ALLHIM OL DESIN OLSUN INSALH su an embrıyoların durumu cok cok ıyı dedı yarın buyuk ıhtımalle transferım var 11 de ama en son doktorla yıne konusacagz belkı beklyelım de dıyebılr dıye dualrınızı bekliyorum allhım hepımıızn yardımcısı olsun ınsALLH güzel günler yakındır

Ayyyy canım benim ya çok heyecanlı
Maşallah embriyolarında çok kaliteli çıkmışlar
Olsun canım varsın 3. gün olsun
Rabbim ol dedikten sonra 2. gün bile olur
Helal olsun o hemşireye sevdim onu.
Hadi bakalım yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın İNŞALLAH
Merak etme canım her şey daha güzel olacak
İNŞALLAH meleği annesini 9 ay boyunca bırakmaz

Allahım hayırlısı ile transferi de atlat ve bebişler çifter çifter tutunsun.
Ve halay çekelim yine inşallah.
Bebişlerine iyi bak darısı bizlere olsun.

Cnmmm çok sevindim Rabbim ol derse olmayacak hiç bişey yok içini ferah tut inşallah tutacak ve cok güzel bi anne olacaksın. Rabbim Sana bebislerini kucağına alacağın günü gösterir inşallah. ..MAŞŞALLAH DIYEYIM.

ah tulayım cnım benım cok sagol darısı sana ve tum buradakı kardeslerıme olsun evet bu gunlerı gordum ya hayal gıbı ınan gozlerım doldu hemsıre konusunca tutuldum rabbım hepımze yasatcak ınan cok buyuk bır rabbımz var evet kalıtelı olamalrı hem de beklenılenden ıyı olmalrı ettıgım dularımz hurmetıne bakalım yarın nasıl bır gun olacak heycandan uyuyamam sanırım ınsallh canım benım ınsallh hamılelık nasıp olsun hepımıze allh razı olsun dualrımdasınız

allahım hayırlısı ile transferi de atlat ve bebişler çifter çifter tutunsun.
Ve halay çekelim yine inşallah.
Bebişlerine iyi bak darısı bizlere olsun.

ah cok cok tesekkur ederım allh razı olsun hayal gıbı gelıyor su an nasıl doluyum hepınıze yasatsın allhım ınsallh hamılelık haberını de yazabılrım allh razı olsun demtcıgım rabbım hepımıze nasıp etsın hayrılsyla tamam ıyı bakacagım onlara

ah canım cok cok tesekur ederım allh razı olsun gecen sene ılk ogrendıgımde hıcbır hayalım yokken bugun bu asamalara gelmek ınanılmaz guzel allhım hepımze annelık duygusunu tattırsın hayırlısyla allh razı olsun hepınızden

Canım sen sayıyı bana yaz.bende ona göre okuyamayan kimseye vereyim sayı olarak
Mesela şimdi kumbaramızda 75 fatihamız var
Selamün gavlem mir rabbir rahim____________şu anda yok
Selavat________________20 oldu

2000 tane salavat 3000 tane selamun gavlem mir rabbir rahim 50 fatiha okumus bende bu gunu okudum bundan sonra her gun tam sayi okusun 1 kisilik ben simdi eksik on fatihayi okurum

Canım o da okur bende okurum pazar esim calisacak sen eglenmene bak

canım maşallah ne güzel gelişmiş embiryoların
3.gün embiryosu olmasına kafanı takma 3.gün embiryoları da gayet iyi tutunuyorlar demekki embiryolar kaliteli inşallah kalanlarda 5.güne gider ve kardeş yaparsın
dualarım seninle Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

ah yesılcıgım cok sagol allh razı olsun hamısımız dualrını eksık etme evet m.sllh cok kalıtelıymıs hepsı su an ıcın 5.gune gıdıyor gözüküyor dedı tamam kararı yarın verecekler aslında bız ıstersek 5.gun olacak ama hemsıremız rıske atmayalım dedı bakalım yarın doktorumuz ne dıyeck ben transfer olacak gıbı gıdecegım hakkımzda hayrılsı artık kardeş kulağa cok hos geliyor rabbım nasıp etsın su okunan ezanların hurmetıne hayırlı evlatlar hepımıze allh razı olsun cnım

tmm canım okuyorum ben hepsini rabbim şifa verir inş hepimize

Allah hepimizden razi olsun cnm bnm.. ne güzel bak Bu aşamalara kadar gelmissin. Inşallah bizlere de nasip eder rabbim. Aminnn cnm..

canım tsk ederım. listeden birini seçip onun için okuyormuyuz yoksa 41 e falan mı tamamlıyoruz?

Maasallah ya ne güzel ben bile heyecanlandim Allah tamamına erdirsin burdaki herkese de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…