fıstıklarım ne okunuyor. bende katlı sağlamak isterim
canlrım nasılsınız bılıyorsunuz opu olmusutum ve 14 yumurtadan 10 olgun cıkmıs 6 dollenmıstı sımdı embrıyolg aradı m.sllh bareakllh gelısımlerı cok ıyı ılerlıyor tahmınımız 5.gune kadar gıder ama bız rıske atmamk ıcın yarın 3.gun transferı yapıp kalnları da 5.gune ınsALLH BIR SEY olmazsaa donduralım kardeş dusunursenız cozerız dıyor güldüm daha bırını bulamadan kardesne güzel bır dua ettı bana aslında bense taktım 5.gune gıtsın dıye yanı garantı veremeyiz böyle olması cok ıyı cunku dedı embrıyolg bu embrıyolral su an ıcın gebelik elde edebılrız ALLHTAN BIR SEY CIKMAZSAA DIYOR NASIP TABI HER SEYY ALLHIM OL DESIN OLSUN INSALH su an embrıyoların durumu cok cok ıyı dedı yarın buyuk ıhtımalle transferım var 11 de ama en son doktorla yıne konusacagz belkı beklyelım de dıyebılr dıye dualrınızı bekliyorum allhım hepımıızn yardımcısı olsun ınsALLH güzel günler yakındır
canlrım nasılsınız bılıyorsunuz opu olmusutum ve 14 yumurtadan 10 olgun cıkmıs 6 dollenmıstı sımdı embrıyolg aradı m.sllh bareakllh gelısımlerı cok ıyı ılerlıyor tahmınımız 5.gune kadar gıder ama bız rıske atmamk ıcın yarın 3.gun transferı yapıp kalnları da 5.gune ınsALLH BIR SEY olmazsaa donduralım kardeş dusunursenız cozerız dıyor güldüm daha bırını bulamadan kardesne güzel bır dua ettı bana aslında bense taktım 5.gune gıtsın dıye yanı garantı veremeyiz böyle olması cok ıyı cunku dedı embrıyolg bu embrıyolral su an ıcın gebelik elde edebılrız ALLHTAN BIR SEY CIKMAZSAA DIYOR NASIP TABI HER SEYY ALLHIM OL DESIN OLSUN INSALH su an embrıyoların durumu cok cok ıyı dedı yarın buyuk ıhtımalle transferım var 11 de ama en son doktorla yıne konusacagz belkı beklyelım de dıyebılr dıye dualrınızı bekliyorum allhım hepımıızn yardımcısı olsun ınsALLH güzel günler yakındır
Cnmmm çok sevindim Rabbim ol derse olmayacak hiç bişey yok içini ferah tut inşallah tutacak ve cok güzel bi anne olacaksın. Rabbim Sana bebislerini kucağına alacağın günü gösterir inşallah. ..MAŞŞALLAHcanlrım nasılsınız bılıyorsunuz opu olmusutum ve 14 yumurtadan 10 olgun cıkmıs 6 dollenmıstı sımdı embrıyolg aradı m.sllh bareakllh gelısımlerı cok ıyı ılerlıyor tahmınımız 5.gune kadar gıder ama bız rıske atmamk ıcın yarın 3.gun transferı yapıp kalnları da 5.gune ınsALLH BIR SEY olmazsaa donduralım kardeş dusunursenız cozerız dıyor güldüm daha bırını bulamadan kardesne güzel bır dua ettı bana aslında bense taktım 5.gune gıtsın dıye yanı garantı veremeyiz böyle olması cok ıyı cunku dedı embrıyolg bu embrıyolral su an ıcın gebelik elde edebılrız ALLHTAN BIR SEY CIKMAZSAA DIYOR NASIP TABI HER SEYY ALLHIM OL DESIN OLSUN INSALH su an embrıyoların durumu cok cok ıyı dedı yarın buyuk ıhtımalle transferım var 11 de ama en son doktorla yıne konusacagz belkı beklyelım de dıyebılr dıye dualrınızı bekliyorum allhım hepımıızn yardımcısı olsun ınsALLH güzel günler yakındır
ayyyy canım benim ya çok heyecanlı
Maşallah embriyolarında çok kaliteli çıkmışlar
Olsun canım varsın 3. Gün olsun
rabbim ol dedikten sonra 2. Gün bile olur
helal olsun o hemşireye sevdim onu.
Hadi bakalım yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
Merak etme canım her şey daha güzel olacak
inşallah meleği annesini 9 ay boyunca bırakmaz
allahım hayırlısı ile transferi de atlat ve bebişler çifter çifter tutunsun.
Ve halay çekelim yine inşallah.
Bebişlerine iyi bak darısı bizlere olsun.
cnmmm çok sevindim rabbim ol derse olmayacak hiç bişey yok içini ferah tut inşallah tutacak ve cok güzel bi anne olacaksın. Rabbim sana bebislerini kucağına alacağın günü gösterir inşallah. ..maşşallahDıyeyım.
Canım sen sayıyı bana yaz.bende ona göre okuyamayan kimseye vereyim sayı olarak
Mesela şimdi kumbaramızda 75 fatihamız var
Selamün gavlem mir rabbir rahim____________şu anda yok
Selavat________________20 oldu
Canım o da okur bende okurum pazar esim calisacak sen eglenmene bakCanım ya utanarak senden bişey isteyebilir miyim birazdan evden cikicam sehir disina gidiyoruz haftasonu düğün var ben cumartesi gunku dua dahil gitmeden okuyayım dedim malum düğün evinde musait olamam diye ama pazar günkunu yetistiremedim kayinvaliden benim yerime pazar günü saganak icin okuyabilir mi pazar gece donucez eksik kalsin istemedim simdiden cok tesekkurler
Canım on fatiha okudum on tane eksik kaldı sanırım
canım maşallah ne güzel gelişmiş embiryoların
3.gün embiryosu olmasına kafanı takma 3.gün embiryoları da gayet iyi tutunuyorlar demekki embiryolar kaliteli inşallah kalanlarda 5.güne gider ve kardeş yaparsın
dualarım seninle Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım kayınvaliden hepsinden mi okuyor.
allah razı olsun.3 kişi yetiştiremiyeceğim diye duadan ayrılmak zorunda kaldı
canım ya kusura bakma karıştırmışım bende.ese44 için yazacaktım onu.
tamam canım ben seni okudu yazıyorum hep
lavinci-eda09 ve balım için eksiğin var.
Allah Kabül etsin canım.Bugün balım için okunuyor.eşi yarın test verecek
ah canım cok cok tesekur ederım allh razı olsun gecen sene ılk ogrendıgımde hıcbır hayalım yokken bugun bu asamalara gelmek ınanılmaz guzel allhım hepımze annelık duygusunu tattırsın hayırlısyla allh razı olsun hepınızden
سَلاَمٌ قَوْلاً مِنْ رَبٍّ رَحِيمْمٍ
-Selâmün gavlem mir rabbir rahiym ayet-i kerimesi (818) defa,
-salavat-ı şerife (130) defa,
-Fatiha-i Şerife (3) defa
okunduktan sonra Hacet veya dileğin olması için; ellerini semaya kaldırarak 100 defa YA KAHHAR; okunup dua edilir
'Ey Rabbim'diye duada bulunan kulun dilek ve muradı gerçekleşir.
Bu Ayetler,iksir-i Azamdır, her derde devadır,sıkıntılardan selamet, şifa için de iksirdir.. ..
bu duaları sırası ile arkadaşlara okuyoruz.dua ediyoruz
Maasallah ya ne güzel ben bile heyecanlandim Allah tamamına erdirsin burdaki herkese de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?