Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam canım ne kadar olursa yani:9.
bunları sanırım 2 saate okur tek kişi.Yarın sabah başlıyorum. azıcık hastayımda aksam abdest alır otururum başına..
Göbişlerrrrr bebiş dolsunn,Her Kadın anne olsun

başına geçince hemen oluyor canım
adetli iken de okunabiliyor sorun yok yani
sen burayı takip et yeter.
günlük olarak bana okuduklarını yazarsın
aksatmak yok ona göre
Rabbim hepimizin dualarını kabül etsin inşALLAH

4-ese44_______________12/04/2014 Cumartesi
5-sağanak_____________13/04/2014 Pazar
6-elzem_______________14/04/2014 Pazartesi

Hafta sonunda nete girme şansım az olacağı için 3 günlük okunacak arkadaşları yazdım

cnm yatarak hamilelik geçirmek zordur ama buna şükür olsun yatarak geçir sonunda sağlıkla evlatlarına kavuşda varsın bi kaç ay sıkıntı çekersin nasılsa yıllarddır onların gelmesi için az mı eziyet çektik biraz daha çekip sonunda süt kokulu evlatlarını doya doya sararsın:13:
sorun olmaz git ver bakalım inşlh değerlerin normale dönmüştür haberini bekliyorum merakla:26:
merhaba arkadaşım aramıza sende katıldın demek ki olsun inşlh sağlıklarla evlatlarımıza kavuştuğumuz günü görürüz
bence celalettin hocaya muhakkak gidin pişman olmasınız burada arkadaş gidenlerin listesini yaptı onu yayınlayınca okursun
bende önce allahın izniyle celalettin hocanında vesilesiyle 7 senedir beklediğim spermleri gördüm şükürler olsun ki hatta tüp bebek için donduruldu bile 1000 taneve ben artık her ay tüp bebek denemesi yaparmıyım diye bekler oldum darısı sana ve di,ğer arkadaşlarıma olsun en kısa zamanda...

maşallahhh bak gördün mü vallahi içimden geçen çıktı ya hani sana dedim ya dondurulmuş embriyo olsun kardeşlerini de saklanır diye inşlhh olur 3.cü gün diye takılma ya evet haklsıın 5.ci gün daha garanti gibi geeliyor da yok öle bişey tutunacak olan bi sperm bi yumurta
3 e 5 e takılma hakkına hayırlısı olsun oyyy hadi transferde yaklaştııı heyecan tavandır sende şimdi darısı bizlere de olsun ennnnn kısa süredeeee

ay hıc sorma cemrem doktoru aradım hemsıreyı aradım kc defa yeter dıyeceklerdı nerdeyseevet kalbın temızmıs arkdasım doktor da dıyor 5.gune gıdebılr su an ama yıne de garantı veremeyiz ya olurse dıye 3.gunu cok ıyı olanları koyalım dedı kalnları da ınsALLH donduruz dıyor hemısıre bu embriyolarla gebelik yüksek artık kalanları kardeş yapacgnz zaman cozersınz dıyor bız daha bırı bulamazkencok da güzel dua ettı aslında farkında olmadan nasıp cnım ALLHIM OL DEMEDEN HICBIR SEY OLMUYR BIZ ELIMZDEN GELENI YAPTIK TAKDIR ALLHIN OL DERSE OLACAK OLMAZSSA DA ONDAN GELENE BOYNUMUZ KILDAN INCE AMIN CNIM AMIN RABBIM HEPIMIZE SANA BANA TUM BURADAKI KARDESLERIMIZE NASIP ETSIN O GUZEL DUYGUYU SU MUBAREK CUMANIN HORMETINE

aynen cnm sen gününe takma kafanı hep deki bu transferden sonra evladım benimle de
amin bize de nasip olsun

Çok saol cemrem inş hayırlı bir şekilde hepimiz kucağımıza alırız evlatlarımızı bide sizin sorun neydi m tese oldumu eşin

balım arkadaşımızın dualarını okudum.
Allah kabul etsin.Eşine şifa versin.

Çok saol cemrem inş hayırlı bir şekilde hepimiz kucağımıza alırız evlatlarımızı bide sizin sorun neydi m tese oldumu eşin
amin cnm aminnn
bizim sebbebimiz eşim ateşli kabakulak geçirmiş çocukken sebeb bu dedi dr.lar
eşim 1 tese bir micro tese oldu sonuç sertoly cell only çıktı yani hucre mucre yok sperm 0

Canim balimicin okudumben rabbim kabul etsin insallah kucagi bebisleriyle dolsun

Offf arkadaşlar Arif beye bir türlü ulaşamadık,eşim test veremeyecek galiba,dua listesindede öne geçtim,lütfen hakkınızı helal edin,yarın birdaha arayacağız inşallah ulaşırız.

Offf arkadaşlar Arif beye bir türlü ulaşamadık,eşim test veremeyecek galiba,dua listesindede öne geçtim,lütfen hakkınızı helal edin,yarın birdaha arayacağız inşallah ulaşırız.

canim bende sabırsızlıkla sizin sonucu bekliyodum randevunuz yokmuydu?? inşallah yarin ulasip bir an önce yaptirirsiniz 😙😙😙

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…