canım tsk ederım. listeden birini seçip onun için okuyormuyuz yoksa 41 e falan mı tamamlıyoruz?
canım eksik olan fatiha yoktu ama.....
ben mi karıştırdım acaba
tamam canım ne kadar olursa yani:9.
bunları sanırım 2 saate okur tek kişi.Yarın sabah başlıyorum. azıcık hastayımda aksam abdest alır otururum başına..
Göbişlerrrrr bebiş dolsunn,Her Kadın anne olsun
ese44
sağanak
üçübirarada
zumra11
noninoni
ilkbahar_ilkbahar
umudumuz47
derman
cnm yatarak hamilelik geçirmek zordur ama buna şükür olsun yatarak geçir sonunda sağlıkla evlatlarına kavuşda varsın bi kaç ay sıkıntı çekersin nasılsa yıllarddır onların gelmesi için az mı eziyet çektik biraz daha çekip sonunda süt kokulu evlatlarını doya doya sararsın:13:Cnm benim tesekkur ederim daha iyiyim cok sukur... 9 hafta 3 gunluk olduk... benim kanamam var 2 haftadir yataktan kalkmam yasak iste... biraz sikinti yaptim ama alistim doguma kadar yatacakmisim allahim daha fazla dert vermrsin insallah... sen nasilsin tatlim
sorun olmaz git ver bakalım inşlh değerlerin normale dönmüştür haberini bekliyorum merakla:26:allah sabrinin mukafatini tez zamanda verir evladina kavusursun ins canim. bana doktorum 3.yada 4. gun demisti o yuzden tereddüt ettim 3 ve 4 hafta sonuna denk geliyor bende yaptirdim bugun bakalım hayırlısı inşallah yuksek cikmaz yine ya 😕😕😕 eslerde sperm cikisini beklerken bizlerde sorun cikmaya basladi😔😔😔
merhaba arkadaşım aramıza sende katıldın demek ki olsun inşlh sağlıklarla evlatlarımıza kavuştuğumuz günü görürüzIyi günler bn aranıza yeni katıldım bende sizin gibi bu hastalık la uğrasanlardanım 2 yıllık evliyiz 1 yılında öğrendik eşime hiç tedavi uygulamadan direk m.tese yaptılar hücrede çıkmadı ne yapacağız bilmiyorum celalettin Peru ya randevu Alalımı almayalımmı çok kararsızız yardım edin bi tavsiye lütfennn...
canlrım nasılsınız bılıyorsunuz opu olmusutum ve 14 yumurtadan 10 olgun cıkmıs 6 dollenmıstı sımdı embrıyolg aradı m.sllh bareakllh gelısımlerı cok ıyı ılerlıyor tahmınımız 5.gune kadar gıder ama bız rıske atmamk ıcın yarın 3.gun transferı yapıp kalnları da 5.gune ınsALLH BIR SEY olmazsaa donduralım kardeş dusunursenız cozerız dıyor güldüm daha bırını bulamadan kardesne güzel bır dua ettı bana aslında bense taktım 5.gune gıtsın dıye yanı garantı veremeyiz böyle olması cok ıyı cunku dedı embrıyolg bu embrıyolral su an ıcın gebelik elde edebılrız ALLHTAN BIR SEY CIKMAZSAA DIYOR NASIP TABI HER SEYY ALLHIM OL DESIN OLSUN INSALH su an embrıyoların durumu cok cok ıyı dedı yarın buyuk ıhtımalle transferım var 11 de ama en son doktorla yıne konusacagz belkı beklyelım de dıyebılr dıye dualrınızı bekliyorum allhım hepımıızn yardımcısı olsun ınsALLH güzel günler yakındır
ay hıc sorma cemrem doktoru aradım hemsıreyı aradım kc defa yeter dıyeceklerdı nerdeysecnm yatarak hamilelik geçirmek zordur ama buna şükür olsun yatarak geçir sonunda sağlıkla evlatlarına kavuşda varsın bi kaç ay sıkıntı çekersin nasılsa yıllarddır onların gelmesi için az mı eziyet çektik biraz daha çekip sonunda süt kokulu evlatlarını doya doya sararsın:13:
sorun olmaz git ver bakalım inşlh değerlerin normale dönmüştür haberini bekliyorum merakla:26:
merhaba arkadaşım aramıza sende katıldın demek ki olsun inşlh sağlıklarla evlatlarımıza kavuştuğumuz günü görürüz
bence celalettin hocaya muhakkak gidin pişman olmasınız burada arkadaş gidenlerin listesini yaptı onu yayınlayınca okursun
bende önce allahın izniyle celalettin hocanında vesilesiyle 7 senedir beklediğim spermleri gördüm şükürler olsun ki hatta tüp bebek için donduruldu bile 1000 taneve ben artık her ay tüp bebek denemesi yaparmıyım diye bekler oldum darısı sana ve di,ğer arkadaşlarıma olsun en kısa zamanda...
maşallahhh bak gördün mü vallahi içimden geçen çıktı ya hani sana dedim ya dondurulmuş embriyo olsun kardeşlerini de saklanır diye inşlhh olur 3.cü gün diye takılma ya evet haklsıın 5.ci gün daha garanti gibi geeliyor da yok öle bişey tutunacak olan bi sperm bi yumurta
3 e 5 e takılma hakkına hayırlısı olsun oyyy hadi transferde yaklaştııı heyecan tavandır sende şimdidarısı bizlere de olsun ennnnn kısa süredeeee
aynen cnm sen gününe takma kafanı hep deki bu transferden sonra evladım benimle deay hıc sorma cemrem doktoru aradım hemsıreyı aradım kc defa yeter dıyeceklerdı nerdeyseevet kalbın temızmıs arkdasım doktor da dıyor 5.gune gıdebılr su an ama yıne de garantı veremeyiz ya olurse dıye 3.gunu cok ıyı olanları koyalım dedı kalnları da ınsALLH donduruz dıyor hemısıre bu embriyolarla gebelik yüksek artık kalanları kardeş yapacgnz zaman cozersınz dıyor bız daha bırı bulamazken cok da güzel dua ettı aslında farkında olmadan nasıp cnım ALLHIM OL DEMEDEN HICBIR SEY OLMUYR BIZ ELIMZDEN GELENI YAPTIK TAKDIR ALLHIN OL DERSE OLACAK OLMAZSSA DA ONDAN GELENE BOYNUMUZ KILDAN INCE AMIN CNIM AMIN RABBIM HEPIMIZE SANA BANA TUM BURADAKI KARDESLERIMIZE NASIP ETSIN O GUZEL DUYGUYU SU MUBAREK CUMANIN HORMETINE
amin cnm aminnnÇok saol cemrem inş hayırlı bir şekilde hepimiz kucağımıza alırız evlatlarımızı bide sizin sorun neydi m tese oldumu eşin
Offf arkadaşlar Arif beye bir türlü ulaşamadık,eşim test veremeyecek galiba,dua listesindede öne geçtim,lütfen hakkınızı helal edin,yarın birdaha arayacağız inşallah ulaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?