Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim bugun yaptirdim pazartesi sonuclari alicam ama korkuyorum ya😞😞😞 aşırı yüksek çıkmışti sonuclarim hayirlisi yinede pzt.haber veririm canım

Offf arkadaşlar Arif beye bir türlü ulaşamadık,eşim test veremeyecek galiba,dua listesindede öne geçtim,lütfen hakkınızı helal edin,yarın birdaha arayacağız inşallah ulaşırız.
Canım biz aradık bugün eşim çarşamba test verecek herşeyin hayırlısı

canim bende sabırsızlıkla sizin sonucu bekliyodum randevunuz yokmuydu?? inşallah yarin ulasip bir an önce yaptirirsiniz 

canım eşim hafta başı arayıp cumartesi günleri çalışıp çalışmadığını sormuştu Arif beyde 9la 12 arası çalıştığını söylemişti eşimde tamam ozaman ben gelmeden birdaha ararım demiş,bugünde aradı aradı ulaşamadı bilmiyorum neden,inşallah yarın ulaşırız

canim bugun yaptirdim pazartesi sonuclari alicam ama korkuyorum ya aşırı yüksek çıkmışti sonuclarim hayirlisi yinede pzt.haber veririm canım

canım sen diğer hormon testlerini adetliyken yaptırmamıştın değilmi,eğer öyleyse hiç korkma hormon testi adetliyken yapılır,diğer zamanlarda yüksek çıkması normal

Canım biz aradık bugün eşim çarşamba test verecek herşeyin hayırlısı

Allah Allah bizim telefonumuzu neden açmıyorki,numarasımı değişti acaba,canım konuştuğunuz numarayı yazarmısın bana,sizde çarşamba günü çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah.

umarim.ulasirsiniz canım cok merak ediyorum sizin sonuclari allah bilir herseyin hayirlisi ama sanki bu defa çıkar gibi hissediyorum inşallah ta oyle olur yarin olmazssa bile canınızı sıkmayin ne zaman hayirliysa o zaman olsun

umarim.ulasirsiniz canım cok merak ediyorum sizin sonuclari allah bilir herseyin hayirlisi ama sanki bu defa çıkar gibi hissediyorum inşallah ta oyle olur yarin olmazssa bile canınızı sıkmayin ne zaman hayirliysa o zaman olsun

canımmm inşallah hissettiğin gibi olur,çok ihtiyacımız var buna,dediğin gibi haklısın nezaman hayırlısıysa o zaman yaptıralım testi,böyle bir aksilık oldu vardır bundada bir hayır.

canim bugun yaptirdim pazartesi sonuclari alicam ama korkuyorum ya������ aşırı yüksek çıkmışti sonuclarim hayirlisi yinede pzt.haber veririm canım

evet canim e2 200 lerde lh 50 lerde falan cikti bakalim bi nasil olacak
inşlh değerlerin normal çıkar cnm bak bunlarda ne kadar stres o kadar değerler yüksek o yüzden daha önce yüksek de çıksa takılma ona şimdiki ne çıkarsa ona göre hareket edersin ama bence değerler normal çıkacak benimde sonuçlarım çıkmış mesela prolaktin adetliyken 10.38 adetten sonraki zamanda yaptırdım 9.40 çıktı anlıcan değişebilir sen sonuca odaklan

Son düzenleme:

Canım cok sevındım ne guzel haberler bunlar.sakın 3.gune 5.gune takılma.
Benımde 5 embrıyom vardı.3.gun sabah aradılar transfere çağırdılar.2 saat sonrası için.nasıl duş alıp gıttiği bilemedim.gıderken ağladım durdum 5.güne gitmediler diye.sonra gıttık sertaç hoca 2 tane koycaz dedi.transferden sonra odasına göruşmeye gırdik.diğerlerini donduramıcaz daha donarken ölürler imha edicez dedi.bide donduramadık diye ağlayarak geldim eve.ama transfer edilenler için içlerinden en iyi 2 tanesi demişti.bunlarda 5 üzerinden 4 alırlar ama sınıfı geçerler öyle anlatayım dedi.biri 6 hücreli diğeri 10 hücreliydi.ve teki tutundu ben hamile kaldım.3e 5e bakmıyor yeterki rabbim ol desin.şimdi sakın bunları düşünme yarına odaklan.tedavinin en güzel anı.bunun zevkini çıkar.yavrularına kavuşmana az kaldı.ve ben inanıyorumki onlar annelerini bi ömür bırakmıcaklar ınsallah.hakkında hayırlısı canım.bol şans...

AH CANIM benım cok teşekkür ederım ALLh razı olsun ben de sımdı sana ozelden mesaj atmak ıcın yazıyodum kalp kalbe karsıymıs senın mesajını aldım evt cnım sertac beyle de gorustuk su an durumları cok ıyı gayet ıyıler bunlardan gebelik elde ederz aALLHIN IZNI ıle dedı tabı her sey nasıp olacksa her turlu oluyor olmayacaksa da olmuyor 5.gune gıdebılr dıyor embrıyolr ama garantısını veremeyiz belkı de 4.gun olurse dıye yarın 2 tane transfer ederz kalnını da takıp edıp 5.gune kadr goturur dondururz dedı hemsıre dıyor cozulenlrı de kardeş yaparısnı bırını bulsaydık dedım ben dekısmet canım benım ya kaderımzde varsa yasayacgz yoksa da ne yapsan olmuyr su an rahatım yarına bol bol dua ettım ınsALLH rabbım hepımıze nasıp etsın annlıgı ayne oyle rabbım ol dıyeck kı olacak nasıbımzde varsa yasayacz ınsALLH ANNELIGI opuyrm cnm ck sagol ALLAHA c.c emanetsın dualrımdasın

balım için okudum. fazladan 30 tane selamün gavlem mir rabbir rahim
20 selavat 20 ya kahhar okudum allah kabul etsin

Canım ben gunlerce 3.gun tutunurmu kaç hucrelı olmalı falan dıye netten araştırmalar yaptım.ıstatıstıklere baktım.ınan hiç alakası yok.yeterkı rabbım ol desın.
Alnımıza yazIlanı yaşıcaz.sen içini rahat tut.güzel düşünki güzEl olsun.şimdi kendimi boşuna üzMüşüm diyorum ben.
Inşallah kalanlar 2 gün daha savaşır ve donarlar.ve canım sen ıçindeki ıkı embriyonla hamileliği tadar ve sonuna kadar götürüp yavrularını kucağına alırsın inşallah.
Yarın senın için ne güzel bir gün.ömüzdeki günler daha da güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…