Canım biz aradık bugün eşim çarşamba test verecek herşeyin hayırlısıOfff arkadaşlar Arif beye bir türlü ulaşamadık,eşim test veremeyecek galiba,dua listesindede öne geçtim,lütfen hakkınızı helal edin,yarın birdaha arayacağız inşallah ulaşırız.
canim bende sabırsızlıkla sizin sonucu bekliyodum randevunuz yokmuydu?? inşallah yarin ulasip bir an önce yaptirirsiniz
canim bugun yaptirdim pazartesi sonuclari alicam ama korkuyorum ya😞😞😞 aşırı yüksek çıkmışti sonuclarim hayirlisi yinede pzt.haber veririm canım
canim bugun yaptirdim pazartesi sonuclari alicam ama korkuyorum ya aşırı yüksek çıkmışti sonuclarim hayirlisi yinede pzt.haber veririm canım
Canım biz aradık bugün eşim çarşamba test verecek herşeyin hayırlısı
Eşim akşam üstü aradı canım 0212 635 18 24Allah Allah bizim telefonumuzu neden açmıyorki,numarasımı değişti acaba,canım konuştuğunuz numarayı yazarmısın bana,sizde çarşamba günü çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
Canım insallah hayırlı sonuclar alırsın
Eşim akşam üstü aradı canım 0212 635 18 24
canım eşim hafta başı arayıp cumartesi günleri çalışıp çalışmadığını sormuştu Arif beyde 9la 12 arası çalıştığını söylemişti eşimde tamam ozaman ben gelmeden birdaha ararım demiş,bugünde aradı aradı ulaşamadı bilmiyorum neden,inşallah yarın ulaşırız
canım sen diğer hormon testlerini adetliyken yaptırmamıştın değilmi,eğer öyleyse hiç korkma hormon testi adetliyken yapılır,diğer zamanlarda yüksek çıkması normal
canım hayırlısı inşaallah güzel sonuçlarla dönersinizsağol canım,bizim aradığımız numarada bu,üstelik cep telefonunuda aradık neyse hayırlısı olsun...
umarim.ulasirsiniz canım cok merak ediyorum sizin sonuclari allah bilir herseyin hayirlisi ama sanki bu defa çıkar gibi hissediyorum inşallah ta oyle olur yarin olmazssa bile canınızı sıkmayin ne zaman hayirliysa o zaman olsun
canım hayırlısı inşaallah güzel sonuçlarla dönersiniz
canim bugun yaptirdim pazartesi sonuclari alicam ama korkuyorum ya������ aşırı yüksek çıkmışti sonuclarim hayirlisi yinede pzt.haber veririm canım
inşlh değerlerin normal çıkar cnm bak bunlarda ne kadar stres o kadar değerler yüksek o yüzden daha önce yüksek de çıksa takılma ona şimdiki ne çıkarsa ona göre hareket edersin ama bence değerler normal çıkacak benimde sonuçlarım çıkmış mesela prolaktin adetliyken 10.38 adetten sonraki zamanda yaptırdım 9.40 çıktı anlıcan değişebilir sen sonuca odaklanevet canim e2 200 lerde lh 50 lerde falan cikti bakalim bi nasil olacak
canlrım nasılsınız bılıyorsunuz opu olmusutum ve 14 yumurtadan 10 olgun cıkmıs 6 dollenmıstı sımdı embrıyolg aradı m.sllh bareakllh gelısımlerı cok ıyı ılerlıyor tahmınımız 5.gune kadar gıder ama bız rıske atmamk ıcın yarın 3.gun transferı yapıp kalnları da 5.gune ınsALLH BIR SEY olmazsaa donduralım kardeş dusunursenız cozerız dıyor güldüm daha bırını bulamadan kardesne güzel bır dua ettı bana aslında bense taktım 5.gune gıtsın dıye yanı garantı veremeyiz böyle olması cok ıyı cunku dedı embrıyolg bu embrıyolral su an ıcın gebelik elde edebılrız ALLHTAN BIR SEY CIKMAZSAA DIYOR NASIP TABI HER SEYY ALLHIM OL DESIN OLSUN INSALH su an embrıyoların durumu cok cok ıyı dedı yarın buyuk ıhtımalle transferım var 11 de ama en son doktorla yıne konusacagz belkı beklyelım de dıyebılr dıye dualrınızı bekliyorum allhım hepımıızn yardımcısı olsun ınsALLH güzel günler yakındır
Canım cok sevındım ne guzel haberler bunlar.sakın 3.gune 5.gune takılma.
Benımde 5 embrıyom vardı.3.gun sabah aradılar transfere çağırdılar.2 saat sonrası için.nasıl duş alıp gıttiği bilemedim.gıderken ağladım durdum 5.güne gitmediler diye.sonra gıttık sertaç hoca 2 tane koycaz dedi.transferden sonra odasına göruşmeye gırdik.diğerlerini donduramıcaz daha donarken ölürler imha edicez dedi.bide donduramadık diye ağlayarak geldim eve.ama transfer edilenler için içlerinden en iyi 2 tanesi demişti.bunlarda 5 üzerinden 4 alırlar ama sınıfı geçerler öyle anlatayım dedi.biri 6 hücreli diğeri 10 hücreliydi.ve teki tutundu ben hamile kaldım.3e 5e bakmıyor yeterki rabbim ol desin.şimdi sakın bunları düşünme yarına odaklan.tedavinin en güzel anı.bunun zevkini çıkar.yavrularına kavuşmana az kaldı.ve ben inanıyorumki onlar annelerini bi ömür bırakmıcaklar ınsallah.hakkında hayırlısı canım.bol şans...
AH CANIM benım cok teşekkür ederım ALLh razı olsun ben de sımdı sana ozelden mesaj atmak ıcın yazıyodum kalp kalbe karsıymıs senın mesajını aldım evt cnım sertac beyle de gorustuk su an durumları cok ıyı gayet ıyıler bunlardan gebelik elde ederz aALLHIN IZNI ıle dedı tabı her sey nasıp olacksa her turlu oluyor olmayacaksa da olmuyor 5.gune gıdebılr dıyor embrıyolr ama garantısını veremeyiz belkı de 4.gun olurse dıye yarın 2 tane transfer ederz kalnını da takıp edıp 5.gune kadr goturur dondururz dedı hemsıre dıyor cozulenlrı de kardeş yaparısnı bırını bulsaydık dedım ben dekısmet canım benım ya kaderımzde varsa yasayacgz yoksa da ne yapsan olmuyr su an rahatım yarına bol bol dua ettım ınsALLH rabbım hepımıze nasıp etsın annlıgı ayne oyle rabbım ol dıyeck kı olacak nasıbımzde varsa yasayacz ınsALLH ANNELIGI opuyrm cnm ck sagol ALLAHA c.c emanetsın dualrımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?