Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Lavinci canim bu gün Rabbimin verdiği mucizelerine kavusuyorsun.Rabbim bir omur saglik ve mutlulukla buyutmeyi nasip etsin.

Balimcim Rabbim eşinin testinde milyonlarca supermenler ciksin insallahhh

cnlarmm güzel bır haber aldım rabbım ıstedıkce olmayacak yok embrıyolg aradı SABAHIN ERKENINDEN m.sllh embrıyolarınız kalıtesıının 3.gun de cok ıyı oludgunu ve 5. güne kadar gıdebılırız sız bugun transfere gelmeyın dedı p.tesı ALLH ANASIP EDERSE sızı transfere alacağız dedı ALLH razı olsun buradaki tum can kardeslerımın dualrından bızım rabbime ınancımız guvencımz ve yaptığımız dualarımız oldukça ınanıyorum hem de cok hepımız anne olacağız benden gelısmlere böyle yanı ALLHIN IZNE ILE bebeklerı p.tesı alçağız tabı kı ınsALLH RABBIM OL DERSE ALLHA EMANETSINZZ DUALRINIZI ESIRGEMYIN CNLARIM

lavinci canim bu gün rabbimin verdiği mucizelerine kavusuyorsun.rabbim bir omur saglik ve mutlulukla buyutmeyi nasip etsin.

Balimcim rabbim eşinin testinde milyonlarca supermenler ciksin insallahhh

allh razı olsun cnım ettıgın dualardan guzel gonlunden allh hepımıze nasıp etsın bu guzellıklerı yalnız p.tsıne kaldı transfer ıslemımızz dualrını esırgeme arkadasım allh emanetsın dualrımdasın rabbım sana da ve tum arkadslrıma da bu guzel gunlerı gormeyı nasıp eylesın amın

tabı kı canım her sey rabbımın elınde kı ben zaten bu tedavımde tam anlamıyla teslım oldum ondan gelecek her seye razıyım o neylerse guzel eyler bır kıtap okuyorum hayata bakıs acımı degıstırdı allhıma hep guvenım sonsuzdu ama bu kıtapla aslında ne kadar bos yargılara vardıgımı hıssetım cunku bızı cok sevıyor ve bızım ıcın en uyugun anı beklıyor ısımız allha kalmıssa olmus bıl dıyor ya sems i tebrızı ben de oyle yapıyorum ısım ona kaldı beklıyorum onun guzellıklerını dılerse tasa can verırı yeter kı bu sınavdan basarıyla gecebılelım rabbım hepımıze yasatacak annelık duygsunu hayırlı bır sekılde ınsallh allh razı olsun arkdasım destegın guzel sozlerın ıyı dıleklrın dualrın ıcın

canım, çok sevindim embriyoların gelişimi çok iyiymiş inşallah pazartesi gününe de çok güzel gelişirler ve göbişine konarlar, tutunurlar sana. Rabbimin izniyle hamileliğe yol alıyorsun arkadaşım. müjdeli haberlerini bekliyor olacağım

Günaydın arkadaşlar,

Biz C.peruda 7 Ekimde başlamıştık tedaviye. İlk kontrolümüz 7 Ocakta oldu. Sonuçlarımız şöyle:

LH: 0
FSH: 1,33
E2:42,29
PROLAKTİN:11,18
TOTAL TESTESTERON:3,80

ROUND CELL: 1 500 000
LÖKOSİT: 435 000 ORAN:%29
İMMATÜR GERM HÜCRE: 1 065 000 ORAN:%71
SPERMATAZOA: - malesef

ilk kontrolümüzde germ hücrelerimiz neredeyse iki kat artmıştı. sevindik... ikinci kontrol de 7 Nisandaydı. çok ümitliydik aslında, 1-2 sperm çıkar ya da en azından germ hüzrelerimiz 2 milyona yaklaşır diye umut etmiştik. Ama olmadı.. İkinci kontrol sonuçlarımız şöyle:

LH: <0,2
E2: 45
FSH:3,9
T.TESTESTERON: 326 (referans değerleri arasında. yapılan lab.göre değişiyor biliyorsunuz)

ROUND CELL: 1 500 000
LÖKOSİT: 285 000 ORAN:%19
İMMATÜR GERM HÜCRE: 1 215 000 ORAN:%81
SPERMATAZOA: - malesef

En azından lökosit sayısı azalmış, germ hücre sayımız artmış. Tek tesellimiz bu oldu. Şimdilik iğnelere haftada 3 gün pregnyl 1500 ve haftada 3 gün menogon 75 olarak devam edilecek. Bugün Ersel Beyle telefonla görüşüp yeni ilaçların ne olduğu öğrenilecek.

bizden haberler bu kadar. hepiniz sağlıcakla kalın. Hep iyi güzel ve müjdeli haberler vermek nasip olsun burdan, hepimize..:126:

Son düzenleme:
Kızlar arif beye ulaşamadığımız için bugün testi yaptıramadık,az önce konuşabildik ögleden sonra çalışmıyormuş,pazartesi yada salı gelirim ozaman dedi eşim,ogünlerde akşam 4:30dan sonra orada oluyormuş.Akşam saatlerinde test vermek nekadar doğru,erken saatte vermek daha iyi olur diye duymuştum,bu konuda bir bilginiz varmı canlar.

canim sonuclariniz iyi yinede bence bidahaki testte süpermenleri görürsünüz bizde eylülde baslamistik bizim sonuclarda hemen hemen böyle

canim erken yada gec vermek olumlu olumsuz olur diye bisey duymadim ben bizde pzt.vermistik aksam 6 gibi falandi eger teredütte kalacaksaniz carsamba günü verin

Canım ben ankarada yaşıyorum.burda bi labaratuvarla görüştüm.işten izin alırız bikaç saat 15:00-16:00 gibi gideriz diye düşünmüştüm.öğlen 13.30 dan sonra sperm testi almıyoruz dedi.niye dedim.yorgunluk çok etkili testi sabahtan yapıyoruz.sayıyı ya az çıkıyor eger azoluysanız 1-2 tane cıkacaksa onlarda çıkmıyor dedi.kaşiteli morfolojıyı bile etkiliyomuş.ve biz tüm testlerimizi sabahtan verdık hep.bizim için sayı bu kadar önemliyken hücrelerle savaşırken arif bey bunu nasıl söylemiyor anlamıyorum.burda okuyorum hep öğleden sonra akşam üstü randevu veriyor.burdan başka bi arkadaşada yazmıştım hatta.eşim izin alamıyor demişti.
Siz bilirsiniz ama bence sabahtan verin.biçok lab.böyle yaptırıyor zaten.

ah canım benım cok cok tesekkur ederım allhım razı olsun nasıl guzel dualr edıyorsunz ben cok duygulanıyorum allhım en guzelını de sızlere yasatsın arkadsım ınsallh hepımız annelıgı tadacagız ben gonulden ınanıyorum dualrım tum kardeslerımle hormon sonuclarından ben hıc anlamıyorum ama anlayan arkdaslar yazacaklardı her sey ınsallh cok cok guzel olur dualarım senınle rabbım yardımcız olsun

cnım uzulme bunda da vardır bır hayır ınsallh spermler hemncecık gelır ve sızlerı mutlu ederler

canim erken yada gec vermek olumlu olumsuz olur diye bisey duymadim ben bizde pzt.vermistik aksam 6 gibi falandi eger teredütte kalacaksaniz carsamba günü verin

canım perşembe günü yaptıracağız galiba,eşim pazartesi arayıp netleştirecek,ne güzel bugün belli olacaktı,şimdi işin yoksa perşembe olsun diye bekle

sağol canım demek genelde lab.lar öyle yapıyor,ee vardır bir bildikleri ama Arif bey her zaman yerinde olmuyor anlamadım çalışma sistemini,perşembe günü erkenden gidelim diye düşünüyoruz inşallah orada olur,hakkımızda nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun...

cnım uzulme bunda da vardır bır hayır ınsallh spermler hemncecık gelır ve sızlerı mutlu ederler

canımm çok sağol,evet belkide böylesi daha hayırlı olacak bizim için,zaman geçtikce insan iyice sabırsızlanıyor birde böyle aksilikler olunca dahada canımız sıkılıyor,inşallah perşembe günu spermler çıkmaya başlarda yüzümüz güler...

Evet cnm haklisin bizde hep sabah 8:30 da verdik bize de aynisini dediler ki biz universite hastanesinde yaptiriyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…