Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
4-ese44_______________12/04/2014 Cumartesi
5-sağanak_____________13/04/2014 Pazar
6-elzem_______________14/04/2014 Pazartesi

Hafta sonunda nete girme şansım az olacağı için 3 günlük okunacak arkadaşları yazdım
canım ben 3 arkadaşımızada okudum Rabbim niyetlerini kabul etsin

çok sevindim canım demek ki gelişimleri iyi gidiyormuş 5.güne de beklettiler inşallah senin için hayırlısı olur
benim embiryolarımda 5.gündü ikisi de tutundu çok şükür darısı sana da olsun tüm arkadaşlara olsun inşallah

cnım cok sagol ALLH RAZI olsun evet sabah arayıp soyledıler bız de cok mutlu olduk tabı kı bu yüzde yuz hamıle kalcagım anlamına gelmiyor rabbım ol demedıkce hıcbır sey olmuyor ınsALLH P.TESINE KADAR böyle güzel gıderler ve p.tesı o ya da onlarla tanısabılrım:)cnım dualrını bekliyorum hamıssın cok opuyrm senı m.sllh bebecıklerımıze

Canim ben bugünün duasini okudum yarin elzem okuyamayacakmis onunkini de okudum allah kabul etsin

Ben rahim filmi çektirmek istiyorum yaptıran var mı nasıl bir işlem ağrılı oluyormu korkuyorum

Ben rahim filmi çektirmek istiyorum yaptıran var mı nasıl bir işlem ağrılı oluyormu korkuyorum

CAnim ben yaptirmistim ee haliyle biraz aci oluyor ama dayanilmoycak bisey degil Korkma
Bide sonradan az bisey kanaman olabiliyor normalmis merak etme canim

4-ese44_______________12/04/2014 Cumartesi
5-sağanak_____________13/04/2014 Pazar
6-elzem_______________14/04/2014 Pazartesi

Hafta sonunda nete girme şansım az olacağı için 3 günlük okunacak arkadaşları yazdım

cnım 3 arkadaslrımızında duasını tamamladım rabbım kabul eylesın ınsALLH AMINN

Merhaba arkadaslarr, arada girip yaziyorum..
Icim kan agliyorr cocugum olmuyor diyeee esim doktora gitti ultrosonda bisey cikmamis, kan tahlillerindede fsh hormonu rksik yapilmamiss diye tekrardan tahlil istedii.prolaktin ve testosteron guzel cikti ama lh dusuk cikmis fsh ta henuz bilmiyoruz iste yapilacak.. Ve benim hicbir konuda fikrim yok bu surec nasil ilerler bilmiyorum yaniii sperm cickisi elde edilir mi yorummm yaparsanizzz ! Allahin takdiri ne zamansa ozaman verir diyorummm bir mucize bekliyorummm (

Çok sevindim hakkına hayırlısı inşAllah bebeklerin sana tutunur cnm dua edicem senin için bizde başlayacağız tüp bebege en kısa zamanda

Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (s.a.v):

‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; “Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.’’http://www.hazircevap.net/saglik/ni...e-bildirilen-olaganustu-sifa-ve-bereketi.html arkadaslar bunlari bir arkadasim sagolsun bana yolladi ben deneyeceyim insallah sizlerlede payalasmak istedim isteyen denesin

Rumi takvime gore 7 nisan 20 nisanda basliyor denemk isteyenlere bu bilgiyide vermek istedim

arkadaşlar merhaba
eşim 1ay sonra ilk kez mikro tese ameliyatı olacak klomen ve pregnyl 5000 kullanıyoruz. ben günde 1 kapsül evicap veriyorum arada da havuç suyu içiriyorum. bu 1 aylık süreçte bana önereceğiniz bir şeyler var mı?

Son düzenleme:
maşallah cnm inşlh bebeklerin seninle olacak hep
cnm genede gelişmeler oluyor yavaş da olsa inşl spermlerde gelir bi an önce hepsi şifa olsun eşine
cnm bende sabah daha iyi oldğunu biliyorum beni eşimde öğleden sonra verdiği oldu ama artık hep sabah veriyor testti

yok fazla abartılı ağrı olmuyor ama tabiki ağrısız da olmuyor olsun sıkmassan kendini çok kolayca geçip gidiyor flim

Bugünkü arkadaşımızın dualarını okudum.
Allah kabul etsin.Herkesin eşlerine şifa versin.

Bnde duydum bunu şimdiden toplansa olmuyor mu cnm

Link varya mesajda oraya gir dtaylari yaziyor ama ozellikle rumj takvime gore nisanin 7 gununden sonra diyor ben baktim rumu takvime gore nisan 7 bu ayin 20 sinden sonra basliyor ve mayisin 12 sine kadar yani o arada 22 gun boyunca allah nasip ederde yagmur yagarsa suyunu toplayabiliriz insallah allah hepimizin dualarini kabul eder ben mesaj okuyunca icime boyle bir heyecan geldi hayirlis olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…