canım ben 3 arkadaşımızada okudum Rabbim niyetlerini kabul etsin4-ese44_______________12/04/2014 Cumartesi
5-sağanak_____________13/04/2014 Pazar
6-elzem_______________14/04/2014 Pazartesi
Hafta sonunda nete girme şansım az olacağı için 3 günlük okunacak arkadaşları yazdım
çok sevindim canım demek ki gelişimleri iyi gidiyormuş 5.güne de beklettiler inşallah senin için hayırlısı olurcnlarmm güzel bır haber aldım rabbım ıstedıkce olmayacak yok embrıyolg aradı SABAHIN ERKENINDENm.sllh embrıyolarınız kalıtesıının 3.gun de cok ıyı oludgunu ve 5. güne kadar gıdebılırız sız bugun transfere gelmeyın dedı p.tesı ALLH ANASIP EDERSE sızı transfere alacağız dedı ALLH razı olsun buradaki tum can kardeslerımın dualrından bızım rabbime ınancımız guvencımz ve yaptığımız dualarımız oldukça ınanıyorum hem de cok hepımız anne olacağız benden gelısmlere böyle yanı ALLHIN IZNE ILE bebeklerı p.tesı alçağız tabı kı ınsALLH RABBIM OL DERSE ALLHA EMANETSINZZ DUALRINIZI ESIRGEMYIN CNLARIM
canım ben 3 arkadaşımızada okudum Rabbim niyetlerini kabul etsin
çok sevindim canım demek ki gelişimleri iyi gidiyormuş 5.güne de beklettiler inşallah senin için hayırlısı olur
benim embiryolarımda 5.gündü ikisi de tutundu çok şükür darısı sana da olsun tüm arkadaşlara olsun inşallah
Ben rahim filmi çektirmek istiyorum yaptıran var mı nasıl bir işlem ağrılı oluyormu korkuyorum
Hmmmm sağol canım cevapladığın icinCAnim ben yaptirmistim ee haliyle biraz aci oluyor ama dayanilmoycak bisey degil Korkma
Bide sonradan az bisey kanaman olabiliyor normalmis merak etme canim
Canım benim telefondan yazıyorum kisa olacak biraz ama teşekkür etmek istedim icim rahat düğüne gidebilirimCanim ben bugünün duasini okudum yarin elzem okuyamayacakmis onunkini de okudum allah kabul etsin
4-ese44_______________12/04/2014 Cumartesi
5-sağanak_____________13/04/2014 Pazar
6-elzem_______________14/04/2014 Pazartesi
Hafta sonunda nete girme şansım az olacağı için 3 günlük okunacak arkadaşları yazdım
canım ben 3 arkadaşımızada okudum Rabbim niyetlerini kabul etsin
çok sevindim canım demek ki gelişimleri iyi gidiyormuş 5.güne de beklettiler inşallah senin için hayırlısı olur
benim embiryolarımda 5.gündü ikisi de tutundu çok şükür darısı sana da olsun tüm arkadaşlara olsun inşallah
Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (s.a.v):
Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.http://www.hazircevap.net/saglik/ni...e-bildirilen-olaganustu-sifa-ve-bereketi.html arkadaslar bunlari bir arkadasim sagolsun bana yolladi ben deneyeceyim insallah sizlerlede payalasmak istedim isteyen denesin
Rumi takvime gore 7 nisan 20 nisanda basliyor denemk isteyenlere bu bilgiyide vermek istedim
Canım önemli segil icib rahat git tabi Eğlen jafan dagilsinCanım benim telefondan yazıyorum kisa olacak biraz ama teşekkür etmek istedim icim rahat düğüne gidebilirim
maşallah cnm inşlh bebeklerin seninle olacak hepcnlarmm güzel bır haber aldım rabbım ıstedıkce olmayacak yok embrıyolg aradı SABAHIN ERKENINDENm.sllh embrıyolarınız kalıtesıının 3.gun de cok ıyı oludgunu ve 5. güne kadar gıdebılırız sız bugun transfere gelmeyın dedı p.tesı ALLH ANASIP EDERSE sızı transfere alacağız dedı ALLH razı olsun buradaki tum can kardeslerımın dualrından bızım rabbime ınancımız guvencımz ve yaptığımız dualarımız oldukça ınanıyorum hem de cok hepımız anne olacağız benden gelısmlere böyle yanı ALLHIN IZNE ILE bebeklerı p.tesı alçağız tabı kı ınsALLH RABBIM OL DERSE ALLHA EMANETSINZZ DUALRINIZI ESIRGEMYIN CNLARIM
cnm genede gelişmeler oluyor yavaş da olsa inşl spermlerde gelir bi an önce hepsi şifa olsun eşineGünaydın arkadaşlar,
Biz C.peruda 7 Ekimde başlamıştık tedaviye. İlk kontrolümüz 7 Ocakta oldu. Sonuçlarımız şöyle:
LH: 0
FSH: 1,33
E2:42,29
PROLAKTİN:11,18
TOTAL TESTESTERON:3,80
ROUND CELL: 1 500 000
LÖKOSİT: 435 000 ORAN:%29
İMMATÜR GERM HÜCRE: 1 065 000 ORAN:%71
SPERMATAZOA: - malesef
ilk kontrolümüzde germ hücrelerimiz neredeyse iki kat artmıştı. sevindik... ikinci kontrol de 7 Nisandaydı. çok ümitliydik aslında, 1-2 sperm çıkar ya da en azından germ hüzrelerimiz 2 milyona yaklaşır diye umut etmiştik. Ama olmadı.. İkinci kontrol sonuçlarımız şöyle:
LH: <0,2
E2: 45
FSH:3,9
T.TESTESTERON: 326 (referans değerleri arasında. yapılan lab.göre değişiyor biliyorsunuz)
ROUND CELL: 1 500 000
LÖKOSİT: 285 000 ORAN:%19
İMMATÜR GERM HÜCRE: 1 215 000 ORAN:%81
SPERMATAZOA: - malesef
En azından lökosit sayısı azalmış, germ hücre sayımız artmış. Tek tesellimiz bu oldu. Şimdilik iğnelere haftada 3 gün pregnyl 1500 ve haftada 3 gün menogon 75 olarak devam edilecek. Bugün Ersel Beyle telefonla görüşüp yeni ilaçların ne olduğu öğrenilecek.
bizden haberler bu kadar. hepiniz sağlıcakla kalın. Hep iyi güzel ve müjdeli haberler vermek nasip olsun burdan, hepimize..:126:
cnm bende sabah daha iyi oldğunu biliyorum beni eşimde öğleden sonra verdiği oldu ama artık hep sabah veriyor testtiKızlar arif beye ulaşamadığımız için bugün testi yaptıramadık,az önce konuşabildik ögleden sonra çalışmıyormuş,pazartesi yada salı gelirim ozaman dedi eşim,ogünlerde akşam 4:30dan sonra orada oluyormuş.Akşam saatlerinde test vermek nekadar doğru,erken saatte vermek daha iyi olur diye duymuştum,bu konuda bir bilginiz varmı canlar.
Ben rahim filmi çektirmek istiyorum yaptıran var mı nasıl bir işlem ağrılı oluyormu korkuyorum
Bnde duydum bunu şimdiden toplansa olmuyor mu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?