Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

INSAALH cemrem cok sagol sımdılk her sey ıyı ama ALLHIM ınsALLH NASIP ETSIN pazartesınıe kadar gelıp onlara kavuşmayı hepımıze nasıp olsun annelık ınsALLH hayırlı bır sekılde

INSAALH cemrem cok sagol sımdılk her sey ıyı ama ALLHIM ınsALLH NASIP ETSIN pazartesınıe kadar gelıp onlara kavuşmayı hepımıze nasıp olsun annelık ınsALLH hayırlı bır sekılde
aminnnnnnnn en kısa zamandaaaaaaaaaaaaaa

Çok sevindim hakkına hayırlısı inşAllah bebeklerin sana tutunur cnm dua edicem senin için bizde başlayacağız tüp bebege en kısa zamanda

cnım ck teşekkür ederım rabbım hepımıze nasıp etsın buralara kadar gelebıldık darısı da p.tesıne ve ondan sonrasına olsun ALLH RAZI olsun güzel duaların ıcın ben de her zamn dua edıyorum tum arkdaslarıma hadı canım bekliyorum senı de bu mucizeye hayırlı bır sekılde

Ese44 icin okudum rabbim okudugumuz dualarin yuzu suyu hurmetine onada bizede hayirli evlatlar nasip eylesin insallah

Canim cok gecmis olsun burda cok zor vakalarda bile cikis saglananan arkadaslar var tedaviyle nasibimizde varsa bizlerde evlat sahibi oluruz insallah
Sizin durumunuz icin ne dedi doktorlar hic tese falan oldunusmu daha once

Cok guzel gecti kolaydi ya coksukur sonuclari bekliyorum iste senin dersler falan nasil gidiyo bu aralar yogunsun galiba duayada katilamadin
aferin sanaaa sonucunda iyi puan almışsındır..
evet olmuyor cnm şimdi arapça, diğer 11 ders kitabı bide kurandan ezber verince duayı unutuyorum bile o yüzden giremedim ama mayıs ayı çıktığı gibi gene katılırım kısmetse haziranın ilk haftasından sonra rahat olucam

Off hakikatwn yogunsun baya bi
Biliyonmu dr bizim igneleri haftada iki gune indirdi ve klomene basliycaz
Haziranda yine hormon testleri falan yapip yollaycaz insallah hayirlisi olur
Bunlar bilemutlu ediyo beni valla
Ya hic tedavisi yok deselerdi napardik
Burdaki drlar gibi

evet yoğunum
hadi inşlh bu tedavi şeklide şifa olsun ..
evet böyle çabalamak bile umut veriyor bari diyorsun ki biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi yaradanın takdiri
hiç bişey yapmayıp boş boş durmaktansa tedaviye devam edip sabırla dualarla beklemek daha akıllıca..haziran senin ayın olsun şeker

Nsallah kiz allah mi soyletti
Neyse ben kaciyorum canim fas li komsulari dugunu var oraya gidiyorum ilk defa bir arap dugunune gidecem hadi optum seni
tatlim bayy

Sağol canım ya yorumlara bakıyorum da insan korkuyor acıyor çok falan yazmışlar kendi kendimi korkutuyorum

Nsallah kiz allah mi soyletti
Neyse ben kaciyorum canim fas li komsulari dugunu var oraya gidiyorum ilk defa bir arap dugunune gidecem hadi optum seni
tatlim bayy
inşlhhh
git git fas düğünü güzel olur herhalde bende tv den biliyorum iyi eğlenceler sana benim yerime de oyna
Sağol canım ya yorumlara bakıyorum da insan korkuyor acıyor çok falan yazmışlar kendi kendimi korkutuyorum

ya cnm tabiki korkansın tabiki de acıcak ama abartılı şekilde değil sonucta rahme ilaç enjekte ediliyor acı olmasa bile korku ne olacak endişesi insanı sıkıyor korkma yaptır hem bu testte 5 senelik ömrü var sonucu alınca bi tane fotokopisini çektir kaldır ne olur ne olmaz lazım olur ileride

Anladım canım bizde bu hafta celalettin hocaya gideceğiz salı eşimin hormon testleri çarşamba sperm testi cuma da celalettin hocaya kontrole
gideceğiz benide çağırmış bakalım ne olacak

Son düzenleme:
Anladım canım bizde bu hafta celalettin hocaya gideceğiz salı eşimin hormon testleri çarşamba sperm testi cuma da celalettin hocaya kontrole
gideceğiz benide çağırmış bakalım ne olacak
sonuçlarınız hep güzel çıksın inşlh spermler daha da artmıştır da tüp bebek denemesi yapılabilir en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…