Canim cok gecmis olsun burda cok zor vakalarda bile cikis saglananan arkadaslar var tedaviyle nasibimizde varsa bizlerde evlat sahibi oluruz insallah
Sizin durumunuz icin ne dedi doktorlar hic tese falan oldunusmu daha once
cnm nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
kanaman devam ediyor mu
Canım allah yardım etsin tez vakitte sonuç alırsınız inşallah güçlü olmak ve dua etmekten başka caremiz var mi eşlerimiz için güçlü olacağız ve allah bizim de yüzümüze gulecekSubat ayinda ogrendik biz durumu, yurtdisinda yasiyoruz ve burda hastahanelerin en kotu yani randevu alabilmek , 2 nisanda randevumuz vardi iste doktor kan tahlillerin eksik dedi git gene yaptir dedi ole gel dedi simdiki randevumuz 30 nisan'a kah tahlillerini de yaptirmadi daha haftaya yaptiracak. Benim esimin isi hep ayakta oldugu icin varikoseldendir dedik. Ultrasonloda bakildi esimin dedigine gore doktor ultrasonda birseyin cikmamis demis ona ama tahliller eksik pdlugundan yorum yapmamis..
Onun disindada esimden sag ve sol taraftan biyomsi icin ornek almislaarrrr ..yani uzun lafin kisasi yolun basindayiz ve nasil basa cikacagimizi bilmiyorum ((
Canım bu güzel haber o zaman sonuca yaklastiginin göstergesicanlarım face deki grupta birşey paylaşmışlar.hücrelerdeki düşüş iyiye alametmiş hücreler bölünmüş bir arkadaş bizzat Arif beyin bulunduğu laboratuvarında görmüş.
Mayoz bölünmeler gerçekleşmiş spermatid imiş görülen hücreler daha birkaç aşama varmış sperme dönüşmesine.
Küçük " Celalettin" lerin oluşmasına az kalmış
eşim de de hücreler de düşüş olmuştu.hemde baya bi düşüş olmuştu.1 320 000 den, 950 000 e düşmüş.hoca büyük bir ihtimal bölünmeye başlamıştir demişti.ama ben canım sıkkın olduğu için kaleye almamıştım demekki alâkası bundan dolayıymış
Canım allah yardım etsin tez vakitte sonuç alırsınız inşallah güçlü olmak ve dua etmekten başka caremiz var mi eşlerimiz için güçlü olacağız ve allah bizim de yüzümüze gulecek
Canım bu güzel haber o zaman sonuca yaklastiginin göstergesi
Aminn cumlemizin yardimcisi olsun .. Ilk ogrendigim hafta mahfoldumm ama esimin yipranacagini gorunce guclu gozukmeye basladim.. Butun bunlarin ustune ailemden de uzagim ve icimi dokemiyorum ya anneme ona kahroluyorumve yazin izne gidecez allahin izniyle hamile gidip bu diyarlara gelmek istemiyordum ama malesef benden uzak oldu bu sey (
inşallah bakalım canım ya hayırlısı ne ise o olsun.Yavaş yavaş olsun temiz olsun değil mi
Yani hücre düşmesi de artması da iyiye alemet yeter ki lökosit fazla çıkmasın
Canım insan tabi ki içini dokebilecegi birilerini ariyor bizler varız ve seni inan cok iyi anlarız kendine biraz zaman ver bir sure sonra kabulleniyorsun
arkadaşlar merhaba
eşim 1ay sonra ilk kez mikro tese ameliyatı olacak klomen ve pregnyl 5000 kullanıyoruz. ben günde 1 kapsül evicap veriyorum arada da havuç suyu içiriyorum. bu 1 aylık süreçte bana önereceğiniz bir şeyler var mı?
HTML:
Kesinlikle ole giriyorum oyazdiklarinizi okuyup cickiyorum yazamiyorummm moralsizlikten ama artik sizlere katilacam suan kabullenme asamasindayim rabbim yardimcimiz olsun ve kimsenin kucagini bos birakmasinn
keçi boynuzu pekmezini de öneriyorlar
eşin teseyi nerde olacak
.Canım amin bak biz ogreneli dokuz ay oldu tedavi icin adım atali bir bucuk ay diger sürelerde psikolojik açıdan toparlanma araştırma ve topikle gecti şimdi en azından ben daha güçlü durup esime moral vermeye çalışıyorum
ese44 için tamamladım Allah kabul etsin.
bu arada tulay ın dedıgıne bende katılıyrm bızımde hucre sayımızda azalma olmustu ve sperm cıktı:))
canlarım face deki grupta birşey paylaşmışlar.hücrelerdeki düşüş iyiye alametmiş hücreler bölünmüş bir arkadaş bizzat Arif beyin bulunduğu laboratuvarında görmüş.
Mayoz bölünmeler gerçekleşmiş spermatid imiş görülen hücreler daha birkaç aşama varmış sperme dönüşmesine.
Küçük " Celalettin" lerin oluşmasına az kalmış
eşim de de hücreler de düşüş olmuştu.hemde baya bi düşüş olmuştu.1 320 000 den, 950 000 e düşmüş.hoca büyük bir ihtimal bölünmeye başlamıştir demişti.ama ben canım sıkkın olduğu için kaleye almamıştım demekki alâkası bundan dolayıymış
gerçekten mi canım ya inşallah güzel günler hepimizi bekler ya
Hiç bu kadar düşmemişti demekki ondanmış
Rabbim deniyor işte beni bakalım isyna mı edecek kabüllenecek mi diye
o gün arif beyi aradık ama açmadı neler gördüğünü öğrenecektik.
Neyse bunda da vardır bir hayır
canlarım face deki grupta birşey paylaşmışlar.hücrelerdeki düşüş iyiye alametmiş hücreler bölünmüş bir arkadaş bizzat arif beyin bulunduğu laboratuvarında görmüş.
Küçük " celalettin" lerin oluşmasına az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?