Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim cok gecmis olsun burda cok zor vakalarda bile cikis saglananan arkadaslar var tedaviyle nasibimizde varsa bizlerde evlat sahibi oluruz insallah
Sizin durumunuz icin ne dedi doktorlar hic tese falan oldunusmu daha once

Subat ayinda ogrendik biz durumu, yurtdisinda yasiyoruz ve burda hastahanelerin en kotu yani randevu alabilmek , 2 nisanda randevumuz vardi iste doktor kan tahlillerin eksik dedi git gene yaptir dedi ole gel dedi simdiki randevumuz 30 nisan'a kah tahlillerini de yaptirmadi daha haftaya yaptiracak. Benim esimin isi hep ayakta oldugu icin varikoseldendir dedik. Ultrasonloda bakildi esimin dedigine gore doktor ultrasonda birseyin cikmamis demis ona ama tahliller eksik pdlugundan yorum yapmamis..
Onun disindada esimden sag ve sol taraftan biyomsi icin ornek almislaarrrr .. yani uzun lafin kisasi yolun basindayiz ve nasil basa cikacagimizi bilmiyorum ((

canlarım face deki grupta birşey paylaşmışlar.hücrelerdeki düşüş iyiye alametmiş hücreler bölünmüş bir arkadaş bizzat Arif beyin bulunduğu laboratuvarında görmüş.
Mayoz bölünmeler gerçekleşmiş spermatid imiş görülen hücreler daha birkaç aşama varmış sperme dönüşmesine.
Küçük " Celalettin" lerin oluşmasına az kalmış

eşim de de hücreler de düşüş olmuştu.hemde baya bi düşüş olmuştu.1 320 000 den, 950 000 e düşmüş.hoca büyük bir ihtimal bölünmeye başlamıştir demişti.ama ben canım sıkkın olduğu için kaleye almamıştım demekki alâkası bundan dolayıymış

Canım allah yardım etsin tez vakitte sonuç alırsınız inşallah güçlü olmak ve dua etmekten başka caremiz var mi eşlerimiz için güçlü olacağız ve allah bizim de yüzümüze gulecek

Canım bu güzel haber o zaman sonuca yaklastiginin göstergesi

Canım allah yardım etsin tez vakitte sonuç alırsınız inşallah güçlü olmak ve dua etmekten başka caremiz var mi eşlerimiz için güçlü olacağız ve allah bizim de yüzümüze gulecek

Aminn cumlemizin yardimcisi olsun .. Ilk ogrendigim hafta mahfoldumm ama esimin yipranacagini gorunce guclu gozukmeye basladim.. Butun bunlarin ustune ailemden de uzagim ve icimi dokemiyorum ya anneme ona kahroluyorum ve yazin izne gidecez allahin izniyle hamile gidip bu diyarlara gelmek istemiyordum ama malesef benden uzak oldu bu sey (

Canım bu güzel haber o zaman sonuca yaklastiginin göstergesi

inşallah bakalım canım ya hayırlısı ne ise o olsun.Yavaş yavaş olsun temiz olsun değil mi
Yani hücre düşmesi de artması da iyiye alemet yeter ki lökosit fazla çıkmasın

Canım insan tabi ki içini dokebilecegi birilerini ariyor bizler varız ve seni inan cok iyi anlarız kendine biraz zaman ver bir sure sonra kabulleniyorsun

inşallah bakalım canım ya hayırlısı ne ise o olsun.Yavaş yavaş olsun temiz olsun değil mi
Yani hücre düşmesi de artması da iyiye alemet yeter ki lökosit fazla çıkmasın

Aynen öyle canım birax gec oldun sma allah sonunda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

HTML:
Canım insan tabi ki içini dokebilecegi birilerini ariyor bizler varız ve seni inan cok iyi anlarız kendine biraz zaman ver bir sure sonra kabulleniyorsun

Kesinlikle ole giriyorum oyazdiklarinizi okuyup cickiyorum yazamiyorummm moralsizlikten ama artik sizlere katilacam suan kabullenme asamasindayim rabbim yardimcimiz olsun ve kimsenin kucagini bos birakmasinn

keçi boynuzu pekmezini de öneriyorlar
eşin teseyi nerde olacak

HTML:

Kesinlikle ole giriyorum oyazdiklarinizi okuyup cickiyorum yazamiyorummm moralsizlikten ama artik sizlere katilacam suan kabullenme asamasindayim rabbim yardimcimiz olsun ve kimsenin kucagini bos birakmasinn

Canım amin bak biz ogreneli dokuz ay oldu tedavi icin adım atali bir bucuk ay diger sürelerde psikolojik açıdan toparlanma araştırma ve topikle gecti şimdi en azından ben daha güçlü durup esime moral vermeye çalışıyorum

.

sabriniza hayran kaldimm adim atali birbucuk ay olmus sadece ben bukadar sabredemezdim acikcasi suan tedavi surecini ve olmama ihtimalini dusundugumde bile mahfoluyorummm kac yillik evlisiniz ?

ese44 için tamamladım Allah kabul etsin.
bu arada tulay ın dedıgıne bende katılıyrm bızımde hucre sayımızda azalma olmustu ve sperm cıktı:))

gerçekten mi canım ya inşallah güzel günler hepimizi bekler ya
Hiç bu kadar düşmemişti demekki ondanmış
Rabbim deniyor işte beni bakalım isyna mı edecek kabüllenecek mi diye
o gün arif beyi aradık ama açmadı neler gördüğünü öğrenecektik.
Neyse bunda da vardır bir hayır

Canımcım inan çok sevindim hadi inşallah en kısa zamanda ufaklıklar da gün ışığına merhaba demeye başlarlar. Artık sonuna gelmeye başladınız hayırlısıyla. Biraz daha sabır sakın ümidini kırma bu kadar dayandın kazanmak üzereyken şeytana teslim olma arkadaşım. İçime öyle doğuyor Rabb'imin güzel sürprizleri var sana:)

bızım de1980000 germ hucreden 1680000 germe dusmustu ınsallah sızınde yakın guzel sonuclar canım :)

cnım bu mukemmel bır haber hadı ınsallh spermler gelıyor arkadsım az kaldı az daha sabır hepımız yasayacgız annelıgı babalıgı cok sukur bak allhın mucızelrı hıc bıtmıyor tebrık ederım cnım dualrım senınle az kaldı az azz allhın ıznı ıle cok sevındım bu haberee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…