Subat ayinda ogrendik biz durumu, yurtdisinda yasiyoruz ve burda hastahanelerin en kotu yani randevu alabilmek , 2 nisanda randevumuz vardi iste doktor kan tahlillerin eksik dedi git gene yaptir dedi ole gel dedi simdiki randevumuz 30 nisan'a kah tahlillerini de yaptirmadi daha haftaya yaptiracak. Benim esimin isi hep ayakta oldugu icin varikoseldendir dedik. Ultrasonloda bakildi esimin dedigine gore doktor ultrasonda birseyin cikmamis demis ona ama tahliller eksik pdlugundan yorum yapmamis..
Onun disindada esimden sag ve sol taraftan biyomsi icin ornek almislaarrrr ..yani uzun lafin kisasi yolun basindayiz ve nasil basa cikacagimizi bilmiyorum ((
tüplerin tıkalı mı yoksa değil mi ona bakmak için bide rahimde herhangi bir problem varmı diye bakılıyor sebebi o ....Kizlar bu rahim filmini neden istiyor doktor merak ettim
evet karanlığın sonu aydınlık inşlh seninde kaderinde böyle hamile olmak varmış sen ve bebeklerinin sağlığına zara gelmediği müüddetçe varsın kanaman olsun ne yapacaksın.. inşlh zamanı gelince evlatlarını kucağına alarak bu sıkıntılı günlerin mükafatını alırsın...Evet cnm devam ediyor ya herseyin hayirlisi allahtan... karanlk gunlerin sonunda aydinligi gorecem insallah senin sinavlar nasil tatlim
evet cnm bende duydum onu çok süper bir haber bu aslında bizler zannediyoruz ki hücre arttıkça sperm çıkar mantığımız yanlış işliyor bu konuda dedikleri gibi ne kadar hücre az olursa o kadar bölüüp spermin bir evre daha üstüne çıkıyorcanlarım face deki grupta birşey paylaşmışlar.hücrelerdeki düşüş iyiye alametmiş hücreler bölünmüş bir arkadaş bizzat Arif beyin bulunduğu laboratuvarında görmüş.
Mayoz bölünmeler gerçekleşmiş spermatid imiş görülen hücreler daha birkaç aşama varmış sperme dönüşmesine.
Küçük " Celalettin" lerin oluşmasına az kalmış
eşim de de hücreler de düşüş olmuştu.hemde baya bi düşüş olmuştu.1 320 000 den, 950 000 e düşmüş.hoca büyük bir ihtimal bölünmeye başlamıştir demişti.ama ben canım sıkkın olduğu için kaleye almamıştım demekki alâkası bundan dolayıymış
.
sabriniza hayran kaldimm adim atali birbucuk ay olmus sadece ben bukadar bredemezdim acikcasi suan tedavi surecini ve olmama ihtimalini dusundugumde bile mahfoluyorummmkac yillik evlisiniz ?
Tüplerin tıkalı olup olmadığı için canımKizlar bu rahim filmini neden istiyor doktor merak ettim
Tüplerin tıkalı olup olmadığı için canım
tüp bebek yapılacağı için istiyorlarmış herhalde tedbir amaclı bende smear testi yaptırdım hormonlara baktırdim kan sayımı ile rahim filmi kaldıCanım kontrol ettirmek mi gerekiyor acaba ben en son yedi ay once smear testi yaptırdım gerekli gorseydi isterdi di mi
Canim yaa cok iyi anliyorum senni bende yurt disindayim ve o randevu sorunlarini falan hep yasiyorum
Evet yolunbasindasin daha yurt disindaki dktrlar tesede cikmazsa yapacak bisey yok diyolar ama turkiyedeki bazi doktorlae tedavi uyguluyor bence biran once turkiyeden bir dr dan randevu alin tedavinize baslayin celalettin bey var burdaki cok arkadasimoz onda tedavide suanda
Evet eslerimiz icin cok saglam durmak zorundayiz bu bizi cok yipratiyor ama belli etmemek lazim
Buda bizim sinavimiz ama basimiza bu sikinti geldikten sonra sanki boz esimle daha cok baglandik bir birimize
Rabbim hepimize bu yolda sabir versin insallah canim
Canım biz esimle 13 yil sevgililik doneminden sonra evlendik ve dort yıldır evliyiz bunca tanidikliga rağmen ilk aylar korkunç gecti ustelik esimin babası oldu gemde kollarında yani toparlanmaya ihtiyacimiz vardi hem bize yazildiysa evlat elbet olur vakti gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?