Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim yaa cok iyi anliyorum senni bende yurt disindayim ve o randevu sorunlarini falan hep yasiyorum
Evet yolunbasindasin daha yurt disindaki dktrlar tesede cikmazsa yapacak bisey yok diyolar ama turkiyedeki bazi doktorlae tedavi uyguluyor bence biran once turkiyeden bir dr dan randevu alin tedavinize baslayin celalettin bey var burdaki cok arkadasimoz onda tedavide suanda
Evet eslerimiz icin cok saglam durmak zorundayiz bu bizi cok yipratiyor ama belli etmemek lazim
Buda bizim sinavimiz ama basimiza bu sikinti geldikten sonra sanki boz esimle daha cok baglandik bir birimize
Rabbim hepimize bu yolda sabir versin insallah canim

Kizlar bu rahim filmini neden istiyor doktor merak ettim
tüplerin tıkalı mı yoksa değil mi ona bakmak için bide rahimde herhangi bir problem varmı diye bakılıyor sebebi o ....
Evet cnm devam ediyor ya herseyin hayirlisi allahtan... karanlk gunlerin sonunda aydinligi gorecem insallah senin sinavlar nasil tatlim
evet karanlığın sonu aydınlık inşlh seninde kaderinde böyle hamile olmak varmış sen ve bebeklerinin sağlığına zara gelmediği müüddetçe varsın kanaman olsun ne yapacaksın.. inşlh zamanı gelince evlatlarını kucağına alarak bu sıkıntılı günlerin mükafatını alırsın...
evet cnm bende duydum onu çok süper bir haber bu aslında bizler zannediyoruz ki hücre arttıkça sperm çıkar mantığımız yanlış işliyor bu konuda dedikleri gibi ne kadar hücre az olursa o kadar bölüüp spermin bir evre daha üstüne çıkıyor
hadi hayırlısı bakalım sizinde sspermelr artık demek ki yavaştan geliyorlar inşlh

herkese güzel bol neşeli ve bol mutlu günlerrrrrrrrrr

.

sabriniza hayran kaldimm adim atali birbucuk ay olmus sadece ben bukadar bredemezdim acikcasi suan tedavi surecini ve olmama ihtimalini dusundugumde bile mahfoluyorummm kac yillik evlisiniz ?

Canım biz esimle 13 yil sevgililik doneminden sonra evlendik ve dort yıldır evliyiz bunca tanidikliga rağmen ilk aylar korkunç gecti ustelik esimin babası oldu gemde kollarında yani toparlanmaya ihtiyacimiz vardi hem bize yazildiysa evlat elbet olur vakti gelince

canım ne güzel haber vermişsin. hücre azalmasının sebebinin sperm oluşumu olması ne umut verici bir haber. seninde gözün aydın canım Allahın izniyle mutlu sona yaklaşıyorsun demeki.
bi de bu yeni başladığınız tesbihler adetli iken okunabilir mi bende katılmak istiyorum.

Saganak arkadaşımızın duasına okudum.
Allah dularımızı kabul etsin.Arkadaşımızın gönlünün muradını versin.

Cnm mteseyi hemen olmayin derim. Benim hayatimdaki en buyuk pismanlik mtese yaptirtmak oldu. Iyice arastirip farkli doktorlara gorunmeden kesinlikle olmayin derim. 2 senedir kaan hocada tedavideyiz. Tedavinin 3. Ayinda olduk. Spermatid var sperm yoktu. Tedavimizi anlatmam icin uygn deglm su an. Doktor degstirdk. Simdi ilk yapacagmz sey mtesenin verdigi hasari tamir etmek denildgnde sok oldum cnm. Amacm sana o doktor bu doktor demek degl yasadgm pismanlik ve aciyi yasamani istemem. Cunku bizm icin gecen her gun 1 sene gibi acıtıyor. Zaman onemli ve acimasizca boşa gitmesini ostemeyz.cnm. sadece tavsiye ediyorum yoksa dan bu msji yazmasam üstümde vebal kalacagini düşünüyorum. Basarili tedaviler dilerim...

Canım ben sağanak icin okudum kayinvalidemde iki kişilik okumus kendi annem yedi yasin Suresi okumus allah hepimize şifa versin

Canım ben balım, ese44, sağnak ve elzem arkadaşların dualarını okudum allah kabul etsin eşlerine şifa olsun, şimdi boş zaman buldukça okuyorum o yüzden önden okuyorum gelecek günlerde sıkışmamak için birşey olmaz değilmi ,senden güzel haberler var canım senin adına sevindim devamı gelir inşallah

Canlar bu pazar gününü yalnız gecirirkene sizlerinde topikte olmayisiniz cok üzücü hoş yalnız olmasamda elim hep telefonda

Celalettin bey hangi sehirde ? Biz zaten burda tese yapmayi dusunmeyiz caremiz tup bebekse gider Turkiyede yapariz ama insallh buna gerk kalmaz diyorum, bizde hersey normal gozukuyor ama fsh hormonun tahlilini yapmamislar istee bir o eksikk ama onemli olanda o galibaa (fsh reaktif mevcut degil denmis ) artik her ne ise !! Tekrar kan vermeye gidecek esimm..
Gecirdigim ilk hafatayi hayatta unutamam ama simdi cok daha iyiyim esim icin herseyi kabullendimmm ve dediginiz gibi ona fazlasiyla baglandimmm..aminnn herkese sabirlarr diliyorummmm en cokta bana :))kisilik olarak cook sabirsiz bir insanimdir :))

Kesinlikleee ole Rabbim ne zaman kismet etmisse.. Masallah sizee allah bozmasinnn bu sevginizi bızde gorusme surecı yasadık sonra nişan sonra tam dugunum olacakken kayınbabm vefat ettı 2 yıl bekledıkten sonra evlenebıldık ve sızın dedıgınız gıbıde evliliğe alışma surecımızde kotu gectı bıraz ...

Canim kendim icin okudum allah kabul etsin hayirlusiyla bana ve bebislerime saglik ve sifa versin insallah...
Okuyan tum arkadasladan da allah razi olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…