tüp bebek yapılacağı için istiyorlarmış herhalde tedbir amaclı bende smear testi yaptırdım hormonlara baktırdim kan sayımı ile rahim filmi kaldı
Celalettin bey hangi sehirde ? Biz zaten burda tese yapmayi dusunmeyiz caremiz tup bebekse gider Turkiyede yapariz ama insallh buna gerk kalmaz diyorum, bizde hersey normal gozukuyor ama fsh hormonun tahlilini yapmamislar istee bir o eksikk ama onemli olanda o galibaa (fsh reaktif mevcut degil denmis ) artik her ne ise !! Tekrar kan vermeye gidecek esimm..
Gecirdigim ilk hafatayi hayatta unutamam ama simdi cok daha iyiyim esim icin herseyi kabullendimmm ve dediginiz gibi ona fazlasiyla baglandimmm..aminnn herkese sabirlarr diliyorummmm en cokta bana :))kisilik olarak cook sabirsiz bir insanimdir :))
Kesinlikleee ole Rabbim ne zaman kismet etmisse.. Masallah sizee allah bozmasinnn bu sevginizibızde gorusme surecı yasadık sonra nişan sonra tam dugunum olacakken kayınbabm vefat ettı 2 yıl bekledıkten sonra evlenebıldık ve sızın dedıgınız gıbıde evliliğe alışma surecımızde kotu gectı bıraz ...
sağol canım darısı size inşaallahCanım biz daha o noktada degiliz ama inşallah oluruz senin acindan da kolay geçer inşallah hic anlamadan olup biter
Canım istanbul ethika hastanesinde
amin cnm aminnn
bizim sebbebimiz eşim ateşli kabakulak geçirmiş çocukken sebeb bu dedi dr.lar
eşim 1 tese bir micro tese oldu sonuç sertoly cell only çıktı yani hucre mucre yok sperm 0
Canım ben ankarada yaşıyorum.burda bi labaratuvarla görüştüm.işten izin alırız bikaç saat 15:00-16:00 gibi gideriz diye düşünmüştüm.öğlen 13.30 dan sonra sperm testi almıyoruz dedi.niye dedim.yorgunluk çok etkili testi sabahtan yapıyoruz.sayıyı ya az çıkıyor eger azoluysanız 1-2 tane cıkacaksa onlarda çıkmıyor dedi.kaşiteli morfolojıyı bile etkiliyomuş.ve biz tüm testlerimizi sabahtan verdık hep.bizim için sayı bu kadar önemliyken hücrelerle savaşırken arif bey bunu nasıl söylemiyor anlamıyorum.burda okuyorum hep öğleden sonra akşam üstü randevu veriyor.burdan başka bi arkadaşada yazmıştım hatta.eşim izin alamıyor demişti.
Siz bilirsiniz ama bence sabahtan verin.biçok lab.böyle yaptırıyor zaten.
canım ne güzel haber vermişsin. hücre azalmasının sebebinin sperm oluşumu olması ne umut verici bir haber. seninde gözün aydın canım Allahın izniyle mutlu sona yaklaşıyorsun demeki.
bi de bu yeni başladığınız tesbihler adetli iken okunabilir mi bende katılmak istiyorum.
Canım ben sağanak icin okudum kayinvalidemde iki kişilik okumus kendi annem yedi yasin Suresi okumus allah hepimize şifa versin
Canım ben balım, ese44, sağnak ve elzem arkadaşların dualarını okudum allah kabul etsin eşlerine şifa olsun, şimdi boş zaman buldukça okuyorum o yüzden önden okuyorum gelecek günlerde sıkışmamak için birşey olmaz değilmi ,senden güzel haberler var canım senin adına sevindim devamı gelir inşallah
Arkadaşlar diğer ffacebook taki sayfada celalettin bey ve ersel beyin tavsiyeleri var.
Esli beraber olarak
Parmesan peyniri
Çemen
Yaprak sarmasi
Ve su olarak sertliği düşük olan sudan icinuz demiş.erikli olabilir demiş
Ersel beyde sabahları 15 adet cam fistigi yiyin cay dan kahve koladan uzak cay olsa bile sicak olmasin demiş.
Fazla yanik olan yiyeceklerden uzak
Kirmizi et ve yumurta yasak
Simdilik bu kadar hoca inşallah liste yazip vericekmis.
Birde lökosit düşmesi için sizlerin yaptiklarinuz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?