Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım istanbul ethika hastanesinde

Canim ben ese ve saganak icin okudum allah kabul etsin

Son düzenleme:
amin cnm aminnn
bizim sebbebimiz eşim ateşli kabakulak geçirmiş çocukken sebeb bu dedi dr.lar
eşim 1 tese bir micro tese oldu sonuç sertoly cell only çıktı yani hucre mucre yok sperm 0

Ya cnm bize genetik dediler sebep yok yani hiç tedavi uygulamadan m tese yaptılar bizimde s c o çıktı bide Celalettin hoca iç hastalıkları uzmanı bu hastalıkla nasıl ilgileniyor ya ben daha yeniyim bilmiyorum bişey (

Ewet canim sana hak veriyorum sabahtan olmasi gerekirken aksam yorgunluğuna kalıp verio eşlerimuz tabı bna streste eklenince dahada uzuo

Misirda idam karari verilen musluman kardeslerimiz icin fetih suresi okunuyor letfen elinden gelen herkes firsat buldukca fetih suresi okuusun kuran bilen herkese ricamdir
Simdiden tesekkurler

İnşallah canım öyledir.öyle fazla umutlanmak da istemiyorum.Hayırlısı ne ise o olsun artık.
Evet canım dua niyetine okuduğumuz için adetli iken de okunabiliyor

Canım ben sağanak icin okudum kayinvalidemde iki kişilik okumus kendi annem yedi yasin Suresi okumus allah hepimize şifa versin

Sağol canım Allah Razı Olsun
Ben cumartesi ve pazar günü çok yoğundum okuyamadım.
Cumartesi bende kahvaltı günüm vardı
Pazar günü yine evimde yasin okuttum.
Yorgunluktan okuyamadım.
Ben bu 2 kişi için kendime alabilirmiyim.
Fatiha,selavat ve ya kahharları ben okurum artık

Tamam canım sorun olmaz.
İnşallah böyle dediğimiz gibidir canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim gözünden kacmis veya ben yazmamista olabilirim eda için okumuştum esse sagnak ve elzemide okudum.

Cepte internet paketim azaldi yazamayiromda herkese okuyup cikiyorum.

Esse ve elzem Rabbim eslerinuze sifaversin.evinuz kucaginuz çifter çifter saglikli hayirli evlatlar ile dolsuun en kisaa zamanda

Sagnakcim Rabbim sanada saglikli bir hamilelik geçirip hayirlusiyla kucaguna almayi nasip etsin yüce mevlamm

Arkadaşlar diğer ffacebook taki sayfada celalettin bey ve ersel beyin tavsiyeleri var.

Esli beraber olarak
Parmesan peyniri
Çemen
Yaprak sarmasi
Ve su olarak sertliği düşük olan sudan icinuz demiş.erikli olabilir demiş

Ersel beyde sabahları 15 adet cam fistigi yiyin cay dan kahve koladan uzak cay olsa bile sicak olmasin demiş.

Fazla yanik olan yiyeceklerden uzak

Kirmizi et ve yumurta yasak

Simdilik bu kadar hoca inşallah liste yazip vericekmis.

Birde lökosit düşmesi için sizlerin yaptiklarinuz nelerdir

bacım tüm tesbihler boyunca hergün gönderdiğin mesajlar için teşekkürederim
Rabbim razı olsun

Canım al tabiki annem ve kayinvalidem ayın yarısında oruclular ve hergün kuran okuyorlar onlar için büyük bir keyif ayrıca sana çok dua ediyorlar beni tekrar bu kadar dine yonelttigin icin babam öldükten sonra eskisi kadar dua etmez olmustum

Cnm face deki sayfanin adi ne ordamda takip edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…