evet celalettin hoca iç hastalıkları dr. ama oda bizim gibi evlat hasreti çekmiş ve kavuşmuş ardından bizim gibilere bilgileri aktarıyor gidin derim pişman olmassınız inan kiYa cnm bize genetik dediler sebep yok yani hiç tedavi uygulamadan m tese yaptılar bizimde s c o çıktı bide Celalettin hoca iç hastalıkları uzmanı bu hastalıkla nasıl ilgileniyor ya ben daha yeniyim bilmiyorum bişey(
Arkadaşlar diğer ffacebook taki sayfada celalettin bey ve ersel beyin tavsiyeleri var.
Esli beraber olarak
Parmesan peyniri
Çemen
Yaprak sarmasi
Ve su olarak sertliği düşük olan sudan icinuz demiş.erikli olabilir demiş
Ersel beyde sabahları 15 adet cam fistigi yiyin cay dan kahve koladan uzak cay olsa bile sicak olmasin demiş.
Fazla yanik olan yiyeceklerden uzak
Kirmizi et ve yumurta yasak
Simdilik bu kadar hoca inşallah liste yazip vericekmis.
Birde lökosit düşmesi için sizlerin yaptiklarinuz nelerdir
evet celalettin hoca iç hastalıkları dr. ama oda bizim gibi evlat hasreti çekmiş ve kavuşmuş ardından bizim gibilere bilgileri aktarıyor gidin derim pişman olmassınız inan ki
mayıs ayı sizin güzel günlerinizin başlangıcı olsun inşlhhSaol canım bizde randevu alcaz inş bu Mayıs gibi gideriz
mayıs ayı sizin güzel günlerinizin başlangıcı olsun inşlhh
yahu neyi bekliyeceksiniz boş geçen günler geri geliyor mu bence de gidin peşine düşün bu işin ne kadar erken o kadar erken çözüme ulaşmak anne babalar tuhaflar genelde onların her dediğini dinlemeye kalkarsak ohooooİnş hepimizin bizim bu süreç te morale ihtiyacımız çok var ama insanlar bi tuhaflaşıyoki sorma geçen eşim randevu aldı celalettin beye tam gidecek eşimin annesi babası yok acele etme biraz bekle dedi eşim sinir olup gitmedi anlamıyorum neyi bekleyelim
bizde daha gitmedik cnm benim bilgim yok bilenler yazar şimdi sana nasılsınArkadaşlar biz ethica hastanesine ilk defa gideceğiz,telefondan randevu alıp direk gidebiliyormuyuz?yoksa celalettin hoca veya remzi beyle konuşmamız haber vermemız gerekiyormu?
yahu neyi bekliyeceksiniz boş geçen günler geri geliyor mu bence de gidin peşine düşün bu işin ne kadar erken o kadar erken çözüme ulaşmak anne babalar tuhaflar genelde onların her dediğini dinlemeye kalkarsak ohoooo
ne kadarlık evlisin yaşın kaç
evet bize göre bayağı gençsinYaşım biraz genç gibi ama:)20 yaşındayım 2 yıllık evliyim çok tuhaf bişey insanın yaşadığı hiç başıma gelmez diosun ama kader işte garip bişey
evet bize göre bayağı gençsinne güzel erkenden böyle bi siteyi keşfetmek ve burdan dr.a ulaşmak çok şanslısınız yenileirn hepsi öyle biz yılalrca hep boş boş çabalar içindeydik inşlh sizler erkenden atlatacaksınız bu günleri
öyle başa gelmeden anlaşılmıyor dışar dan duyduklarımız aa ne zordur deyip geçiyoruz ama başa gelince zor değil ne acı günler görüyor insan
inşlh sizler en kısa zamanlarda atlatırsınız bu günleri...
Arkadaşlar diğer ffacebook taki sayfada celalettin bey ve ersel beyin tavsiyeleri var.
Esli beraber olarak
Parmesan peyniri
Çemen
Yaprak sarmasi
Ve su olarak sertliği düşük olan sudan icinuz demiş.erikli olabilir demiş
Ersel beyde sabahları 15 adet cam fistigi yiyin cay dan kahve koladan uzak cay olsa bile sicak olmasin demiş.
Fazla yanik olan yiyeceklerden uzak
Kirmizi et ve yumurta yasak
Simdilik bu kadar hoca inşallah liste yazip vericekmis.
Birde lökosit düşmesi için sizlerin yaptiklarinuz nelerdir
evet bize göre bayağı gençsinne güzel erkenden böyle bi siteyi keşfetmek ve burdan dr.a ulaşmak çok şanslısınız yenileirn hepsi öyle biz yılalrca hep boş boş çabalar içindeydik inşlh sizler erkenden atlatacaksınız bu günleri
öyle başa gelmeden anlaşılmıyor dışar dan duyduklarımız aa ne zordur deyip geçiyoruz ama başa gelince zor değil ne acı günler görüyor insan
inşlh sizler en kısa zamanlarda atlatırsınız bu günleri...
ben mayıs ta 32 olucam cnmİnş birlikte atlatalım sen kaç yaşındaydın
cnm benim facem yok ben bilmiyorumKizlar face deki sayfanin adi ne ordanda takip etmek istiyorum
bizde daha gitmedik cnm benim bilgim yok bilenler yazar şimdi sana nasılsın
evet test verecektiniz ama kısmet olmamış demekki olsun vardır bunda da bi hayır bu sefer inşlh güzel haberler alırız sizden şöyle spermler bi baş vermiş çıkmışlardır inşlhhhhhhhh ben iim ne olsun okul , kayınvaldeme git gel aynı devam...iyiyim canım sağol cumartesi test verecekti eşim nasib olmadı ona canım sıkıldı biraz,bugünde Arif beyle konuştu eşim,perşembe günü Allah nasib ederse yaptıracağız testi,cuma gününede hastaneye randevu aldık bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız,sen nasılsın
cnm settolly ve sp bayağı sürüyor settoll ayları buluyorda sp 25 gün falan sürüyor şifa olsun eşlerimizeBugun Allahin izni ile ilaclara baslayacaz ilaclarimiz bugun geldi litrek sertoli
Sp bunlari siz kac ay kullandiniz arkadaslar insallah hepimizin eslerinde bol bol supermenler cikar allah hepimizi evlat sahipi yapar
evet test verecektiniz ama kısmet olmamış demekki olsun vardır bunda da bi hayır bu sefer inşlh güzel haberler alırız sizden şöyle spermler bi baş vermiş çıkmışlardır inşlhhhhhhhh ben iim ne olsun okul , kayınvaldeme git gel aynı devam...
cnm settolly ve sp bayağı sürüyor settoll ayları buluyorda sp 25 gün falan sürüyor şifa olsun eşlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?