Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet celalettin hoca iç hastalıkları dr. ama oda bizim gibi evlat hasreti çekmiş ve kavuşmuş ardından bizim gibilere bilgileri aktarıyor gidin derim pişman olmassınız inan ki

Canım ya kusura bakma yazın gözümden kaçmış şimdi düzelttim

Permasan peyniri nette araştırdım biraz:
Bonus Parmesan 200 gr. orijinal İtalyan peyniridir. Sert ve açık sarımsı renge sahiptir. Parmesanın olgunlaşma süresi en az 12 aydır.
Farklı bir tada sahip Bonus Parmesan'ı; peynir tabakları, salatalar, makarnalar, pizzalarda ve özellikle bebek gelişimine katkısı sebebiyle bebek mamalarında toz olarak kullanabilirsiniz. Parmesan peyniri; protein, kalsiyum ve vitaminler içerir.Fiyatı 200 gram 18 tl imiş.Kilosu 50-60 imiş

Çemen geçen gün evde kendim yapmıştım.ailece çok severiz
Yaprak sarması zaten vazgeçemediğim yemeklerden birisi.eşimde çok sever
Hazır su içiyoruz ama sertlik derecesi çok düşük 1,9 bunu en kısa zamanda değiştirmek lazım
Çam fıstığı sipariş ettim geliyoooooooo
Çay kahve ve kola içmiyoruz
Yumurta ve et zaten kullanmıyoruz

Lökosit için bir arkadaştan kabak çekirdeği yağı duydum ama daha almadım

Son düzenleyen: Moderatör:
mayıs ayı sizin güzel günlerinizin başlangıcı olsun inşlhh

İnş hepimizin bizim bu süreç te morale ihtiyacımız çok var ama insanlar bi tuhaflaşıyoki sorma geçen eşim randevu aldı celalettin beye tam gidecek eşimin annesi babası yok acele etme biraz bekle dedi eşim sinir olup gitmedi anlamıyorum neyi bekleyelim

Arkadaşlar biz ethica hastanesine ilk defa gideceğiz,telefondan randevu alıp direk gidebiliyormuyuz?yoksa celalettin hoca veya remzi beyle konuşmamız haber vermemız gerekiyormu?

yahu neyi bekliyeceksiniz boş geçen günler geri geliyor mu bence de gidin peşine düşün bu işin ne kadar erken o kadar erken çözüme ulaşmak anne babalar tuhaflar genelde onların her dediğini dinlemeye kalkarsak ohoooo
ne kadarlık evlisin yaşın kaç

Arkadaşlar biz ethica hastanesine ilk defa gideceğiz,telefondan randevu alıp direk gidebiliyormuyuz?yoksa celalettin hoca veya remzi beyle konuşmamız haber vermemız gerekiyormu?
bizde daha gitmedik cnm benim bilgim yok bilenler yazar şimdi sana nasılsın

Yaşım biraz genç gibi ama:)20 yaşındayım 2 yıllık evliyim çok tuhaf bişey insanın yaşadığı hiç başıma gelmez diosun ama kader işte garip bişey

Haklısın sanki herseyin doğrusu onlarda gibi onları anlıyorum ama

Yaşım biraz genç gibi ama:)20 yaşındayım 2 yıllık evliyim çok tuhaf bişey insanın yaşadığı hiç başıma gelmez diosun ama kader işte garip bişey
evet bize göre bayağı gençsin ne güzel erkenden böyle bi siteyi keşfetmek ve burdan dr.a ulaşmak çok şanslısınız yenileirn hepsi öyle biz yılalrca hep boş boş çabalar içindeydik inşlh sizler erkenden atlatacaksınız bu günleri
öyle başa gelmeden anlaşılmıyor dışar dan duyduklarımız aa ne zordur deyip geçiyoruz ama başa gelince zor değil ne acı günler görüyor insan
inşlh sizler en kısa zamanlarda atlatırsınız bu günleri...

İnş birlikte atlatalım sen kaç yaşındaydın

Kizlar face deki sayfanin adi ne ordanda takip etmek istiyorum

bizde daha gitmedik cnm benim bilgim yok bilenler yazar şimdi sana nasılsın

iyiyim canım sağol cumartesi test verecekti eşim nasib olmadı ona canım sıkıldı biraz,bugünde Arif beyle konuştu eşim,perşembe günü Allah nasib ederse yaptıracağız testi,cuma gününede hastaneye randevu aldık bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız,sen nasılsın

Bugun Allahin izni ile ilaclara baslayacaz ilaclarimiz bugun geldi litrek sertoli
Sp bunlari siz kac ay kullandiniz arkadaslar insallah hepimizin eslerinde bol bol supermenler cikar allah hepimizi evlat sahipi yapar

evet test verecektiniz ama kısmet olmamış demekki olsun vardır bunda da bi hayır bu sefer inşlh güzel haberler alırız sizden şöyle spermler bi baş vermiş çıkmışlardır inşlhhhhhhhh ben iim ne olsun okul , kayınvaldeme git gel aynı devam...
Bugun Allahin izni ile ilaclara baslayacaz ilaclarimiz bugun geldi litrek sertoli
Sp bunlari siz kac ay kullandiniz arkadaslar insallah hepimizin eslerinde bol bol supermenler cikar allah hepimizi evlat sahipi yapar
cnm settolly ve sp bayağı sürüyor settoll ayları buluyorda sp 25 gün falan sürüyor şifa olsun eşlerimize

AZOSPERMİA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLİĞİ SORUNLARI BİLGİ PAYLAŞIM TOPLULUĞU canım grubun adı.azo1234 yazıncada çıkıyor.

Anladim tsk ederim insallah sifa olur allahin izi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…