Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inşallah spermler çıkmaya başlar bilmiyorum ama hormon sonuçlarını görünce bıraz umutlandım Allah bizede nasib eder inşallah,ne güzel okul falan derken kafanı dağıtıyorsun,ben evde boş boş oturuyorum.

Canım bu konuda eşin ve senin kararın haricinde kimseyi karıştırmayın derim daha çok yipranirsiniz

Arkadaşlar merhaba haftasonu düğün sebebiyle evimden uzakta geçti dun gece döndük ana bu sirada bile burdan ayri kalamadin telefondan ara sıra girip okudum kayinvalidem ve kayinpeder geldiler düğün için kalabalık bir akraba grubu olduk tabi geçen yaz evlenen ve karnı burnunda bir ay sonra doğum yapacak olan 24 yaşındaki akrabamiz da ordaydi. Hem bizden genler hem evleneli bir yil olmadan çocukları doğacak eeee doğal olarak herkes yine bize bebek sordu benim sinirler oynadi hatta herkesin icinde kayinpeder e asıl dede olması gereken sensin falan laf sokmalar ve ben bi an kendi kontrolümu yitirir gibi oldum agzim ve burnumda kipirtilar oldu istemsiz sanırım psikolojik ve kendimi sıktıgım için zor toparladim kendimi su an çok yirgunum gece 2 de geldik ve sabah yedi de okula gittim eve yeni döndüm işte böyle

Bu arada dua siram gelmiş hepinize şimdiden teşekkür ederim agziniza sağlık kat kat size dönsün dualariniz inşallah

Serapcim sana ve kayinvalidene de teşekkür ederim pazar günü sayenizde icim rahatti

Ben uzun zamandır ugrayamiyorum. Varmı arkadaşlar; hamile olan, Sperm bulunan, umut yakalayan... temmuz gibi emre beyde dondurulmuş spermler le ikinci denememizi yapıcaz. Benim gibi hasılatla olan var mi

Canım tik yapma sakın öğrencilerin dilinden kurtulamazsin canını sikmamaya çalış songulen iyi güler unutma buxim bebisler solist edasıyla en son gelecekler

Arkadaşlar biz ethica hastanesine ilk defa gideceğiz,telefondan randevu alıp direk gidebiliyormuyuz?yoksa celalettin hoca veya remzi beyle konuşmamız haber vermemız gerekiyormu?

canim istersen hastaneyi arayip randevu alin biz direk celalettin hocadan randevu aldik ama sorun oldu cünkü hocadan alirsan bilgisayara gecmiyor ve hergelen randevum var diyip öne geciyor o gün bizim ucak kalkacakti rica ettik sira veren oldu bize eger sira veren olmasaydi ucagi kacirirdik

canim hos geldin insan kafa dagitmaya gidiyor orda bile huzur vermiyorlar gerci ben alistim artik 9 senelik evliyim artik gören bebek sormuyor insallah allah sanada verir diyorlar bende amin diyip geciyorum tabiki dua almak cok guzel ama insanin orda ne hale geldigini kimse dusunmuyor o yuzden pek takmamak gerekiyor olan yine bize oluyor

Sıra ÜÇÜBİRARADA kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar
Okuyup
Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Canım tik yapma sakın öğrencilerin dilinden kurtulamazsin canını sikmamaya çalış songulen iyi güler unutma buxim bebisler solist edasıyla en son gelecekler

Canım haklısın yaa tik değil de ben yüz felci geçiriyorum diye korktum aslinda zaten ben herseyi kafaya takan biraz da pimpirikli biriyim hassasim bir de böyle şeyler olunca amaaan işte böyle

Doğru söylüyorsun canım aslında takmamam gerek kendime zarar veriyorum ama su an icin elimde değil

LAVİNCİ
noninoni

EDA
noninoni
derman

BALIM
eda09
noninoni
derman
missdly

3 gün içinde okumayanı listeden sileceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
LAvinciden haber yok hala neyapti acabz yaa

gözünden kaçtı galiba tülaycım ben balım için okumuştum, sağanak ve elzem için de okundu say çok az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…