evet test verecektiniz ama kısmet olmamış demekki olsun vardır bunda da bi hayır bu sefer inşlh güzel haberler alırız sizden şöyle spermler bi baş vermiş çıkmışlardır inşlhhhhhhhh ben iim ne olsun okul , kayınvaldeme git gel aynı devam...
cnm settolly ve sp bayağı sürüyor settoll ayları buluyorda sp 25 gün falan sürüyor şifa olsun eşlerimize
İnş hepimizin bizim bu süreç te morale ihtiyacımız çok var ama insanlar bi tuhaflaşıyoki sorma geçen eşim randevu aldı celalettin beye tam gidecek eşimin annesi babası yok acele etme biraz bekle dedi eşim sinir olup gitmedi anlamıyorum neyi bekleyelim
Arkadaşlar merhaba haftasonu düğün sebebiyle evimden uzakta geçti dun gece döndük ana bu sirada bile burdan ayri kalamadin telefondan ara sıra girip okudum kayinvalidem ve kayinpeder geldiler düğün için kalabalık bir akraba grubu olduk tabi geçen yaz evlenen ve karnı burnunda bir ay sonra doğum yapacak olan 24 yaşındaki akrabamiz da ordaydi. Hem bizden genler hem evleneli bir yil olmadan çocukları doğacak eeee doğal olarak herkes yine bize bebek sordu benim sinirler oynadi hatta herkesin icinde kayinpeder e asıl dede olması gereken sensin falan laf sokmalar ve ben bi an kendi kontrolümu yitirir gibi oldum agzim ve burnumda kipirtilar oldu istemsiz sanırım psikolojik ve kendimi sıktıgım için zor toparladim kendimi su an çok yirgunum gece 2 de geldik ve sabah yedi de okula gittim eve yeni döndüm işte böyle
Bu arada dua siram gelmiş hepinize şimdiden teşekkür ederim agziniza sağlık kat kat size dönsün dualariniz inşallah
Serapcim sana ve kayinvalidene de teşekkür ederim pazar günü sayenizde icim rahatti
Arkadaşlar biz ethica hastanesine ilk defa gideceğiz,telefondan randevu alıp direk gidebiliyormuyuz?yoksa celalettin hoca veya remzi beyle konuşmamız haber vermemız gerekiyormu?
Canım bu konuda eşin ve senin kararın haricinde kimseyi karıştırmayın derim daha çok yipranirsiniz
Arkadaşlar merhaba haftasonu düğün sebebiyle evimden uzakta geçti dun gece döndük ana bu sirada bile burdan ayri kalamadin telefondan ara sıra girip okudum kayinvalidem ve kayinpeder geldiler düğün için kalabalık bir akraba grubu olduk tabi geçen yaz evlenen ve karnı burnunda bir ay sonra doğum yapacak olan 24 yaşındaki akrabamiz da ordaydi. Hem bizden genler hem evleneli bir yil olmadan çocukları doğacak eeee doğal olarak herkes yine bize bebek sordu benim sinirler oynadi hatta herkesin icinde kayinpeder e asıl dede olması gereken sensin falan laf sokmalar ve ben bi an kendi kontrolümu yitirir gibi oldum agzim ve burnumda kipirtilar oldu istemsiz sanırım psikolojik ve kendimi sıktıgım için zor toparladim kendimi su an çok yirgunum gece 2 de geldik ve sabah yedi de okula gittim eve yeni döndüm işte böyle
Bu arada dua siram gelmiş hepinize şimdiden teşekkür ederim agziniza sağlık kat kat size dönsün dualariniz inşallah
Serapcim sana ve kayinvalidene de teşekkür ederim pazar günü sayenizde icim rahatti
Canım tik yapma sakın öğrencilerin dilinden kurtulamazsincanını sikmamaya çalış songulen iyi güler unutma buxim bebisler solist edasıyla en son gelecekler
canim hos geldin insan kafa dagitmaya gidiyor orda bile huzur vermiyorlar gerci ben alistim artik 9 senelik evliyim artik gören bebek sormuyor insallah allah sanada verir diyorlarbende amin diyip geciyorum tabiki dua almak cok guzel ama insanin orda ne hale geldigini kimse dusunmuyor o yuzden pek takmamak gerekiyor olan yine bize oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?