Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu günkü arkadaşımız elzem için duaları okudum.
Allah kabul etsin.Hepimize şifa olsun.

kızlar bugün ilaçlarımız geldi çok şükür. size bir şey soracağım. sıvı olan ilaçları nerede muhafaza etmeliyim. buz dolabına mı koymalıyım arkadaslar.? bilen varsa söylesin lütfen

bugun hormon sonuclarimi aldim daha doktora gostermedim ama netten biraz baktim lh fsh dan daha yuksekse polistik over olur yaziyor bu konuda bilgisi olan varmı benim fsh 5.8 lh 8.5 bilen yada yaptiran varsa yorumlarmisiniz korktum ya😢😢😢😢

bugun hormon sonuclarimi aldim daha doktora gostermedim ama netten biraz baktim lh fsh dan daha yuksekse polistik over olur yaziyor bu konuda bilgisi olan varmı benim fsh 5.8 lh 8.5 bilen yada yaptiran varsa yorumlarmisiniz korktum ya

evet canım lh fshdan yüksekse polikistik over var demek oluyor ama korkma bizler tüp bebek yapacağımız için polikistik over olması avantaj oluyor çok fazla yumurta üretildiği için.

hastaneden cuma gününe randevu aldık canım ama celalettin hocaya falan haber vermek gerekiyormu acaba onu bilmiyorum.

evet canım lh fshdan yüksekse polikistik over var demek oluyor ama korkma bizler tüp bebek yapacağımız için polikistik over olması avantaj oluyor çok fazla yumurta üretildiği için.

Offf ya bilmiyorum en son kadin doktoruna 1 ay once gittim kist falan yok temiz dedi polistik overde kist olmuyormu ins.oyle degildir ya😢😢😢😢

hoşgeldin aman her zamanki klasik sorular yahu biz cvp vermeye bıktık onlar sormaya bıkmadılar ayyy
kızlar bugün ilaçlarımız geldi çok şükür. size bir şey soracağım. sıvı olan ilaçları nerede muhafaza etmeliyim. buz dolabına mı koymalıyım arkadaslar.? bilen varsa söylesin lütfen
sıvıları normal dolapta saklayabilirsin ben de ayakkabı dolabına koyuyurdum eşimin sıvılarını
cnm ben lh fsh dan y
üksek olursa polikistik over olunduğunu bilmiyorum bilgim yok ama fsh ın normal benimde geçen hafat yaptığım testte fsh 5.97 çıktı ama benim lh mı bakılmadı onu değerlendiremicemhemen kötü düşünme polikistik bile olsan varsayalım onunda tedavisi var güzelim bu sonuçları dr.göster içinde rahat etsin

Saganak icin okufum ben rabbim kabul etsin cok guzelbi hamilelik gecirsin ve hayirli evlatlari olsun insallah

Ben sıvı yada toz bütün ilaçları buzdolabında saklıyorum.
Öyle duymuştum.Bizde ilaçları ilk defa kullanıyoruz.Kontrole gittiğimizde soracağım artık.

Arkadaslar bugün esimin kan tahliller geldi az cok bilgim var ama kan degerleri biraz yüksek birisi bana yardimci olurmu biraz tedirgin oldumda

Tsh. 2,14
Serbest t4. 1,31
Lh 0,1
Fsh. 2,9
Prolaktin. 16,5
Testosteron. 9,55
Serbest testosteron 6,56
Vitamin d. 28,3

Doktor igneleri azalti haftada 2 kere pregnyl öbür hftada 3 tane pregnyl gonal f igneside haftada 2 kere

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
CANLRIM DOSTLARIM HEPINIZE HAYIRLI AKSAMLAR HEPIMIZIN KUTLU DOGUM HAFTASI MUBAREK HAYIRLI OLSUN BU GUNLERIN HURMETINE DUALARMIZ KABUL OLSUN YAZAMADIM SABAHTAN O KDAR GUZEL BIR GUNDU KI HIC BITMESIN ISTEDIK HALA DUYGULANIYORUM YAZARKEN SAAT 11.30 DA MINIKLERIMI ALDIM VEEEEE ONLARI EKRAnda gordum kalbım duracaktı nerdeyse 2 tane blastokıst 5.gun emrıyosu transfer edıldı kalan 2 blastokıstte 5.gın embrıyosu olarak dondurldu bana bugunlerı nasıp eden rabbime sonsuz sukurler olsun hemn hayal kurmaya basldık ALLHIM NASIL GUZEL DUYGUYMUS RABBIM HEPIMIZE YASATSIN BU GUZEL GUNLERI DAHA HAMILE DEGILIM TABI KI AMA ALLHIN IZNI ILE INSALLH 12 GUN SONRA POZITFI GOREBILIRIM DULARINIZI EKSIK ETMEYIN CANLRIM INSALLH RABBIM GUZEL SALIH EVLTLR NASIP ETSIN HEPIMIZE ALLHIMA EMANETSINIZZ

maşallah cnm sonuna kadar yaşa bu heyecanı bu mutluluğu
12 gün sonra seninde halayını çekmek nasip olsun
bu mübarek günlerde nasip oldu çok şanslısın bence bebeğin seninle
9 ay boyunca can bulsun ve sonunda kucağına al sağ salim
sende bizlere hep dua et o anları o duyguyu yaşayalım oralara gelmek nasip olsun bana ve diğer burdaki bütün kardeşlerime de

ah cnım benım allhım razı olsun evet oyle guzel gune denk geldı hyrlsyla halayımızı cekelım nasıp olsun olacak cnım rabbım hepımıze nasıp edecek ben cok ınanıyrum hepınıze cok dua edıyrmm

ah cnım benım allhım razı olsun evet oyle guzel gune denk geldı hyrlsyla halayımızı cekelım nasıp olsun olacak cnım rabbım hepımıze nasıp edecek ben cok ınanıyrum hepınıze cok dua edıyrmm
artık sana bu 12 gün geçmez
hiç stres yapma doya doya yaşa eğlen bence bu halinden çünki yılalrca bu anı bekleyip duruyoruz bu ana gelincede belirti arayıp aman kanamam olacakmı deyip geçir me musmutlu yaşa her anını
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…