bugun hormon sonuclarimi aldim daha doktora gostermedim ama netten biraz baktim lh fsh dan daha yuksekse polistik over olur yaziyor bu konuda bilgisi olan varmı benim fsh 5.8 lh 8.5 bilen yada yaptiran varsa yorumlarmisiniz korktum ya
canim istersen hastaneyi arayip randevu alin biz direk celalettin hocadan randevu aldik ama sorun oldu cünkü hocadan alirsan bilgisayara gecmiyor ve hergelen randevum var diyip öne geciyor o gün bizim ucak kalkacakti rica ettik sira veren oldu bize eger sira veren olmasaydi ucagi kacirirdik
evet canım lh fshdan yüksekse polikistik over var demek oluyor ama korkma bizler tüp bebek yapacağımız için polikistik over olması avantaj oluyor çok fazla yumurta üretildiği için.
hastaneden cuma gününe randevu aldık canım ama celalettin hocaya falan haber vermek gerekiyormu acaba onu bilmiyorum.
hoşgeldin aman her zamanki klasik sorular yahu biz cvp vermeye bıktık onlar sormaya bıkmadılar ayyyArkadaşlar merhaba haftasonu düğün sebebiyle evimden uzakta geçti dun gece döndük ana bu sirada bile burdan ayri kalamadin telefondan ara sıra girip okudum kayinvalidem ve kayinpeder geldiler düğün için kalabalık bir akraba grubu olduk tabi geçen yaz evlenen ve karnı burnunda bir ay sonra doğum yapacak olan 24 yaşındaki akrabamiz da ordaydi. Hem bizden genler hem evleneli bir yil olmadan çocukları doğacak eeee doğal olarak herkes yine bize bebek sordu benim sinirler oynadi hatta herkesin icinde kayinpeder e asıl dede olması gereken sensin falan laf sokmalar ve ben bi an kendi kontrolümu yitirir gibi oldum agzim ve burnumda kipirtilar oldu istemsiz sanırım psikolojik ve kendimi sıktıgım için zor toparladim kendimi su an çok yirgunum gece 2 de geldik ve sabah yedi de okula gittim eve yeni döndüm işte böyle
Bu arada dua siram gelmiş hepinize şimdiden teşekkür ederim agziniza sağlık kat kat size dönsün dualariniz inşallah
Serapcim sana ve kayinvalidene de teşekkür ederim pazar günü sayenizde icim rahatti
sıvıları normal dolapta saklayabilirsin ben de ayakkabı dolabına koyuyurdum eşimin sıvılarınıkızlar bugün ilaçlarımız geldi çok şükür. size bir şey soracağım. sıvı olan ilaçları nerede muhafaza etmeliyim. buz dolabına mı koymalıyım arkadaslar.? bilen varsa söylesin lütfen
cnm ben lh fsh dan ybugun hormon sonuclarimi aldim daha doktora gostermedim ama netten biraz baktim lh fsh dan daha yuksekse polistik over olur yaziyor bu konuda bilgisi olan varmı benim fsh 5.8 lh 8.5 bilen yada yaptiran varsa yorumlarmisiniz korktum ya😢😢😢😢
kızlar bugün ilaçlarımız geldi çok şükür. size bir şey soracağım. sıvı olan ilaçları nerede muhafaza etmeliyim. buz dolabına mı koymalıyım arkadaslar.? bilen varsa söylesin lütfen
Offf ya bilmiyorum en son kadin doktoruna 1 ay once gittim kist falan yok temiz dedi polistik overde kist olmuyormu ins.oyle degildir ya
maşallah cnm sonuna kadar yaşa bu heyecanı bu mutluluğuCANLRIM DOSTLARIM HEPINIZE HAYIRLI AKSAMLAR HEPIMIZIN KUTLU DOGUM HAFTASI MUBAREK HAYIRLI OLSUN BU GUNLERIN HURMETINE DUALARMIZ KABUL OLSUN YAZAMADIM SABAHTAN O KDAR GUZEL BIR GUNDU KI HIC BITMESIN ISTEDIK HALA DUYGULANIYORUM YAZARKEN SAAT 11.30 DA MINIKLERIMI ALDIM VEEEEE ONLARI EKRAnda gordum kalbım duracaktı nerdeyse 2 tane blastokıst 5.gun emrıyosu transfer edıldı kalan 2 blastokıstte 5.gın embrıyosu olarak dondurldu bana bugunlerı nasıp eden rabbime sonsuz sukurler olsun hemn hayal kurmaya basldık ALLHIM NASIL GUZEL DUYGUYMUS RABBIM HEPIMIZE YASATSIN BU GUZEL GUNLERI DAHA HAMILE DEGILIM TABI KI AMA ALLHIN IZNI ILE INSALLH 12 GUN SONRA POZITFI GOREBILIRIM DULARINIZI EKSIK ETMEYIN CANLRIM INSALLH RABBIM GUZEL SALIH EVLTLR NASIP ETSIN HEPIMIZE ALLHIMA EMANETSINIZZ
maşallah cnm sonuna kadar yaşa bu heyecanı bu mutluluğu
12 gün sonra seninde halayını çekmek nasip olsun
Bu mübarek günlerde nasip oldu çok şanslısın bence bebeğin seninle
9 ay boyunca can bulsun ve sonunda kucağına al sağ salim
Sende bizlere hep dua et o anları o duyguyu yaşayalım oralara gelmek nasip olsun bana ve diğer burdaki bütün kardeşlerime de
artık sana bu 12 gün geçmezah cnım benım allhım razı olsun evet oyle guzel gune denk geldı hyrlsyla halayımızı cekelım nasıp olsun olacak cnım rabbım hepımıze nasıp edecek ben cok ınanıyrum hepınıze cok dua edıyrmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?