Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hıc sorma cnım 12 gun gecer mı dıyoruz ama allha sukur sters de yapmyrm bol bol dua edıyrm yok asla belırtı kanama vs.aramaycgım rabbımın takdrı her sey buralara kdr gelmyı nasıp ettı hyrlsyla ol derse olacak suknutle sakın bır sekılde ınsaalh beklmk nasıp olsun 12 gunu hepımız ıcın annelık nasıp olsun amın amın amın cemrem

bu 12 senin en mutlu günün başlangıcı
amin güzelim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin

Hayirli ugurlu olsun canim insallah allah sana meleklerini nasip eder ve sim siki 9 ay boyunca sana tutunurlar.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ben arkadaşlarımızın duaları nı okuyorum ama yazamayabilirm ben hergün okuycam haberin olsun arada girip yazarim internetim yok Rabbim şu mübarek günlerde dualarimizi kabul eder inşallah hayırlı geceler dilerim herkese.

Canım transferin hayırlı olsun yavrucuklarını almışsın,9 ay boyunca seninle olsunlar insallah 12 gün sonra seninde halayını çekeriz canım.

Maaşallah cnm maaşallah Hayırlı olsun transferin
2 tane 5. gün transfer edildi
2 tanede donduruldu süper valla.
Rabbim hamileyim diye yazmanıda nasip etsin.

Canim masallah ne guzel cok sevindim. Demek gordun bide nekadar heyecenli bisrydir rabbim tamamina erdirsin insallah

Canım coook heyecanli cook sevindim 12 gün önce allahın izniyle sonra dualarimizla hayırlı bir şekilde geçecek ayyyy en yeni ve en tatlı annemiz sensin çok mutluyum

Canım ne kadar güzel yazmışssın çok heyecanlı yaaaa
Süper gelişmeler olmuş harikasın çok şanslısınız çookk
Öyle güzel bir günde transferin olmuş ki hiç ayarlasan denk gelmezdi öyle ha
Hadi bakalım bu şansın 9 ay boyunca da devam eder inşallah
İkiz ikiz meleklerin olsun İnşallah

Allah inş kucağına Almayıda nasip etsin çok çok sevindim birinin daha bu illetten kurtulmasına ikiz olsun inş ta bu seferde yaramazlıklarından msj at teyzelerine

Günaydın arkadaşlar Çarşamba test vericez diye diye çarşamba doğumgünüm olduğunu unutmuşum bu testler ne kadar çok yer kaplıyor hayatımızda dimi neyse dedim ki belki doğumgünü hediyesi birkac sperm çıkar dedim ama sanırım o gün test yaptiramicaz cumartesi ye kalacak esim izin alamamış neyse bunda da bir hayir vardır ama çok isterdim böyle bir hediye

tülaycım üçübirarada için okudum Rabim niyetini kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım çok sevindim süper bir haber iki tane 5.gün transferi ve iki tanede donduruldu demek,
inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur 12 gün sonra güzel haberlerini alırız
sakın belirti arama canım bende de hiçbir belirti olmadı çok kendimi dinledim hatta birazda üzdüm ama sen bunları yapma keyfini sür 12 günün

umarım doğum günü hediyesi olur spermler size cnm

herkese merhabaaaaaaaaaa
bu güzel güneşli ve sıcacık istanbul gününden
hep güzel günler görelim
içimizde ve yüzümüzde bahar neşesi gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…