herkese merhabaaaaaaaaaa
bu güzel güneşli ve sıcacık istanbul gününden
hep güzel günler görelim
içimizde ve yüzümüzde bahar neşesi gelsin
CANLRIM DOSTLARIM HEPINIZE HAYIRLI AKSAMLAR HEPIMIZIN KUTLU DOGUM HAFTASI MUBAREK HAYIRLI OLSUN BU GUNLERIN HURMETINE DUALARMIZ KABUL OLSUN YAZAMADIM SABAHTAN O KDAR GUZEL BIR GUNDU KI HIC BITMESIN ISTEDIK HALA DUYGULANIYORUM YAZARKEN SAAT 11.30 DA MINIKLERIMI ALDIM VEEEEE ONLARI EKRAnda gordum kalbım duracaktı nerdeyse 2 tane blastokıst 5.gun emrıyosu transfer edıldı kalan 2 blastokıstte 5.gın embrıyosu olarak dondurldu bana bugunlerı nasıp eden rabbime sonsuz sukurler olsun hemn hayal kurmaya basldık ALLHIM NASIL GUZEL DUYGUYMUS RABBIM HEPIMIZE YASATSIN BU GUZEL GUNLERI DAHA HAMILE DEGILIM TABI KI AMA ALLHIN IZNI ILE INSALLH 12 GUN SONRA POZITFI GOREBILIRIM DULARINIZI EKSIK ETMEYIN CANLRIM INSALLH RABBIM GUZEL SALIH EVLTLR NASIP ETSIN HEPIMIZE ALLHIMA EMANETSINIZZ
Maaşallah cnm maaşallah Hayırlı olsun transferin
2 tane 5. gün transfer edildi
2 tanede donduruldu süper valla.
Rabbim hamileyim diye yazmanıda nasip etsin.
Canim masallah ne guzel cok sevindim. Demek gordun bide nekadar heyecenli bisrydir rabbim tamamina erdirsin insallah
canım ne kadar güzel yazmışssın çok heyecanlı yaaaa
süper gelişmeler olmuş harikasın çok şanslısınız çookk
öyle güzel bir günde transferin olmuş ki hiç ayarlasan denk gelmezdi öyle ha
Hadi bakalım bu şansın 9 ay boyunca da devam eder inşallah
Ikiz ikiz meleklerin olsun inşallah
allah inş kucağına almayıda nasip etsin çok çok sevindim birinin daha bu illetten kurtulmasına ikiz olsun inş ta bu seferde yaramazlıklarından msj at teyzelerine
tülaycım üçübirarada için okudum rabim niyetini kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım çok sevindim süper bir haber iki tane 5.gün transferi ve iki tanede donduruldu demek,
Inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur 12 gün sonra güzel haberlerini alırız
sakın belirti arama canım bende de hiçbir belirti olmadı çok kendimi dinledim hatta birazda üzdüm ama sen bunları yapma keyfini sür 12 günün
Maşalalhhhh canım bnm rabbim 12 gün sonra güzel haber almani 9 ay sonrada evlatlarını kucağına almani nasip etsin cnmmm.ne güzel bi duygudur dimi :) çok sevindim cnm Rabbim bizede nasip eder inşallah :)
canım coook heyecanli cook sevindim 12 gün önce allahın izniyle sonra dualarimizla hayırlı bir şekilde geçecek ayyyy en yeni ve en tatlı annemiz sensin çok mutluyum
rabbim 12 gun sonra güzel haberler vermeni nasip etsin inşallah :)
hayirli ugurlu olsun canim insallah allah sana meleklerini nasip eder ve sim siki 9 ay boyunca sana tutunurlar.
Gesendet von meinem iphone mit kadınlar Kulübü
canım transferin hayırlı olsun yavrucuklarını almışsın,9 ay boyunca seninle olsunlar insallah 12 gün sonra seninde halayını çekeriz canım.
Ya okadar yaziyorum kimse görmüyormu
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Canim merhaba brn eskilerdenim fazla kimse kalmamis eskilerden ben esimin kan degerlerini dün yazmistim ama kimse yanitlamadi acaba gözükmüyormu diye süpelendim
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?