Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maşalalhhhh canım bnm rabbim 12 gün sonra güzel haber almani 9 ay sonrada evlatlarını kucağına almani nasip etsin cnmmm.ne güzel bi duygudur dimi :) Çok sevindim cnm rabbim bizede nasip eder inşallah :)

Maaşallah cnm maaşallah Hayırlı olsun transferin
2 tane 5. gün transfer edildi
2 tanede donduruldu süper valla.
Rabbim hamileyim diye yazmanıda nasip etsin.

fılzıcgım cok teşekkür ederım cnım benım evet 2 tane 5.gun transferı oldu 2 tane da 5.gun donrdulru bu rabbmın mucızesı nedıyebılrım kı sonsuz sukurler olsun bızım gıbı agır hastalr ıcın bu sonuç ALLAHIM hamıleyım dıye yazmayı da nasıp etsın dualrını beklıyrm cnım mınnosu opuyrmmm annesı

Canim masallah ne guzel cok sevindim. Demek gordun bide nekadar heyecenli bisrydir rabbim tamamina erdirsin insallah

cnımmmm cok sagol allh razı olsun cok heycanlı hem nasıl ağladım masada kaldım duracktı nerdeyse rabbım hepınıze yasatsın ınsALLH CNIM BENIM AMIN CNIM INSallh HAMILELIK HABERINI DE YAZABILRIM

ah tulayım cok tesekkur ederım allhım kat be katını sana ve tum arkadslrıma yasatsın evet cok sanlyı oldugumu hıssteım dun bır mucızeydı c.tesı transferım olcktı sonra allhın mucızesı onlar bır gunde canlarına can geldı 5.gune ulastılar ve mubarek haftanın ılk gunune denk geldı rabbım hayrılsıyla hamılelık haberını vermeyı de nasıp etsın rabbım nasıp ettı bugunlerı gormeyı bınlerce sukurler olsun allh razı olsun canım benımmm rabbım hepımıze hyırlı salıh evlatlar nasıp eylesın

allah inş kucağına almayıda nasip etsin çok çok sevindim birinin daha bu illetten kurtulmasına ikiz olsun inş ta bu seferde yaramazlıklarından msj at teyzelerine

ah canım nasıl bır duadır bu allhım razı olsun amın amın canı gonulden amın allhım sızlere de bugunlere gelmeyı naıp etsın hayırlı bır sekılde hamıle kalmyı hepımıze nasıp etsın hayırlı bır sekılde ınsallh gun gelır sızlere yaramazlıklarını sıkayet ederım

yesılcıgım sagolasın cnım benım allh razı olsun evet allh bıze buralara kadr gelmyı nasıp etıı cok sukur darsı da devamına olsunn hamılelık haberını de vermek nasıp olsun yok belırtı aramaycagım akısına bıraktım rabbım nasıp etsın hayırlı bır sekılde dualrını beklıyorum canımmm opuyrm bebsılerı

3,5 senelik evliyim hiç korunmadım. Bana da bundan 1 sene evvel tüp bebek dediler. Eşimin spermelerinin hareketsiz, az ve çabuk ölüyor olması,benim de yumurta sayım sebebiyle direk tedaviye başlayalım dedi doktorum. Sonra birkaç arkadaşımdan aynı durumda olup doktorun verdiği bir şurup ile hamile kaldıklarını duydum, almanyada eğitim görmüş ve kendisi ilaç, tüp bebek vs son çare olarak görüyormuş. İnanmasam da çaresizlik işte, koştur koştur gittik. Kasım ayında ilk randevumuzda bana değişik bir folik asit eşime de toz+sıvı karışım doğal bi şurup verdi. Aralık 24 te hamile olduğumu öğrendim :)
Fakat ilacı kullanmaya başladıktan hemen sonra hamile kaldığım için spermler henüz tam gelişemimiş 5. haftada düşük yaptım. Tabii hamile olduğmu öğrendiğimde kapıldğım büyük umutlar ve sonrasındaki çaresizlikle tekrar doktora koştum.

Şurubu 2 ay kullanın şubatta tekrar hamilesin dedi. 3 sene beklemişim, tek çare tüp bebek kalmış e madem öyle 2 ay daha dayanırız diye bekledim. Ve gerçekten de herşey dediği gibi oldu. Şubat ayında hamile kaldım.

İlk hamileiğimde düşük olduğu için pprogestan kullanıyorum ama şükürler olsun bu kez oldu. Doktor ssk ya da bakıyor. Benim gibi senelerce çaresiz bekleyişten sonra tüp bebek yada aşılama prosedürlerine başlamaya niyetlendiyseniz ben bu doktora bi gidin derim. 40-50 lira muayne ücreti çok zorlamaz sanırım. Melek isteyen tüm dostlara özelden doktorumun adı ve telefonunu verebilirim.

İnşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz.
(normalde böyle paylaşım yapılıyor mu bilmiorum ama ben bi mucize yaşadığım için belki aranızdan bazılarına da derman olur diye yazdım)

Maşalalhhhh canım bnm rabbim 12 gün sonra güzel haber almani 9 ay sonrada evlatlarını kucağına almani nasip etsin cnmmm.ne güzel bi duygudur dimi :) çok sevindim cnm Rabbim bizede nasip eder inşallah :)

cnım benım allhım razı olsun hepınızden kat be kat en guzelını de sızlere yasatsın su an bır sey anlamıyorum tabı ama dun onları gorunce cok heycanladnım rabbım hepınıze yasatsın cok guzeldı hayal gıbıydı hamılelık haberını de vermeyı nasıp etsın allh hepınıze hepımıze nasıp etsın o yuce duyguyu

canım coook heyecanli cook sevindim 12 gün önce allahın izniyle sonra dualarimizla hayırlı bir şekilde geçecek ayyyy en yeni ve en tatlı annemiz sensin çok mutluyum

ah canım benım ne guzel dua etmısıın allh razı olsun o guzel gonlunuzden dualrınızdan rabbım sızlere de nasıp etsın ınsallh buradan hamılelık haberı vermek nasıp olsun cok cok tesekkur ederım yuregınıze saglıkkk

hayirli ugurlu olsun canim insallah allah sana meleklerini nasip eder ve sim siki 9 ay boyunca sana tutunurlar.

Gesendet von meinem iphone mit kadınlar Kulübü

ah canım benım cok tesekkur ederım allh razı olsun rabbım daha guzel gunlerı sızlere nasıp etsıj 12 gun sonra burdan hayırlı haberlerı yazmyı nasıp etsın hepımze annelıgı tattırsın

canım transferin hayırlı olsun yavrucuklarını almışsın,9 ay boyunca seninle olsunlar insallah 12 gün sonra seninde halayını çekeriz canım.

ah canım allh razı olsun evet aldım cok sukur rabbım gaha guzel gunlerı sızlere yasatsın ınsallh 12 gun snra hayrılı haberlerı vermeyı rabbım nasıp etsın hayırlı bır sekılde salıh akıllı evaltlar nasıp etsın

Canim merhaba brn eskilerdenim fazla kimse kalmamis eskilerden ben esimin kan degerlerini dün yazmistim ama kimse yanitlamadi acaba gözükmüyormu diye süpelendim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canim merhaba brn eskilerdenim fazla kimse kalmamis eskilerden ben esimin kan degerlerini dün yazmistim ama kimse yanitlamadi acaba gözükmüyormu diye süpelendim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Hemen onceki sayfalara bakiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…