Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ASlinda bende pek anlamiyorum ama gecen gun bizde bu testlerden yaptirdik ve arkadaslar yardimci oldular
Igne tedavisinde ilk once fsh ve lh dusurulup testestoron yukseltiliyor sonra verilen ilaclarla yeniden yukseltiliyor tabi burdaki arkadaslar benden daha bilgili ama testestoronun yuksek olmasi normalmis tedavide insallah tedaviniz cok guzel ilerler kac audir tedavidesiniz

Son düzenleme:

öncelikle hoşgeldin
rabbim sağ salim kucağına almak nasp etsin inşallah
burdaki arkadaşların çoğunda sperm yok.benim eşim de sperm yok
bu ilaç sıfır sperm olan kişilere faydası olur mu
nerde bu dr

Canim genede tesekür ederim yardimci olmak istedigin icin.
Benim bi kizim var zaten ama ikinci cocuk icin ugrasiyoruz cok zor ya 2 sene önce gene esim bu igneleri kulandi bilmem ney sonra türkiye antalyada esim mikro tese oldu ve birsey bulunamadi patolojiye gönderdiler aldiklari parcayi sonucu bi gün sonra doktor sperm bulundu tek bi tane birinci kalite sperm bulundu dedi iste o bi spermle kizim oldu simdi ise haziran sonunda gene esim mikrotese olucak bakalim hayirlisi olsun kurban oldugum allahim herkese nasip etsin bu güzelligi kimsenin kucagini bos birakmasin yarabbim kimsenin emegini bosa cikarmadin.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:

Ayy inanamiyorum yaa tek bir spermlemi oldu kizin masallah
Rabbim ol diyince olmayacak sey yok tabii
Insallah yine cikar tesede
Amin insallah bizim m tesede hic cikmadi yaa
Tedavideyiz suanda

öncelikle hoşgeldin
rabbim sağ salim kucağına almak nasp etsin inşallah
burdaki arkadaşların çoğunda sperm yok.benim eşim de sperm yok
bu ilaç sıfır sperm olan kişilere faydası olur mu
nerde bu dr

Hoş buldum :)
Ben bursadayım, en iyi doktor dedikleri kim varsa hepsine gittim açıkçası Bu bahsettiğim doktor Adana da Celal bey. Çaresizlik her yolu yaptırıyor işte....
Eşimin spermleri hem az dı hem de o az olanlar 1-2 saat içinde ölüyordu. Doktorun sistemi biraz değişik. Bin türlü test istemiyor. Adetin 12. günü gece ilişkiye gir sabah muayneye gel diyor. Gittiğimde hem beni muayne etti hem de içerden küçük bi örnek alıp mikroskop ve aletlerde bi 15 dakika geçirdi ve eşimin sperm sorunları olduğunu ve çözümlerini anlattı. Tüp bebeğin son çare olduğu önce şurupla ve Allahın iznyle bebek sahibi olabileceğimi söyledi.

12. gün gitmenin mantığı da o gün oluşan yumurtanın hangi tarafta olduğunu görmekmiş. Benim sadece sağ tarafım yumurta üretiyormuş mesela. O tarafına yat ilişkiden sonra gece boyu dedi.
Telefonunu filan da yazarım ama foruma yasak mı bilemedim

Insallah cikar canim allahim herkese nasip ezsin insallah. Eskiden buraya cok takilirdim arkadaslari cokda özledim ama cocuk olunca ancak vakit bulabiliyorsun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Biz burdan hep doktorlarin tlfnlarini alip veroyoruz sorun cikmadi hic verebilirsin bence canim

Canim massallah transferin olmus ..insallah 12 gun sonra guzel haber verirsin canim dualarim seninle...stres yapma canim belirti falan arama 12 gunun tadini cikar

Biz burdan hep doktorlarin tlfnlarini alip veroyoruz sorun cikmadi hic verebilirsin bence canim

Eşi Nadire hanım, zaten şurup, randevu vs ile o ilgileniyor 05302745474. İnşşallah tüm sıkıntılarınıza çare olur. Ben telefonla bilgi-şurup almaktan ziyade gtmenizden tarafım imkanınız varsa....

Canim massallah transferin olmus ..insallah 12 gun sonra guzel haber verirsin canim dualarim seninle...stres yapma canim belirti falan arama 12 gunun tadini cikar

Ah cnım sin çok teşekkür ederim Allahım razi olsun yok canım sizler tecrübelerini sizleri dinliyorum alamayacağı akışına bıraktım rabbım şu mübarek güzel günlerin hürmetle nasip etsin ALLH razi olsun cnm gönlüne sağlık öpüyorum bebişlerinide m.slhh

Canım çok sevindim inşaallah 12 günün su gibi akıp geçer ve hamileyim haberini verirsin

ALLAH RAZI OLSUN CNIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SİZLER TECRUBELISNIZ BELIRTI ARAMAYACAGIM GÖNLÜNE SAĞLIK DUALARna SAĞLIK BEbsni OPUYORUM

amınnnn dıyeyım önce canım.. ınan en az senin kadar mutlu oldum 12 gun sonra guzel haberler almanı nasıp etsın rabbım

cnm transferin hayırlı olsun.Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah.şimdiden kardeşleri bile varmış miniklerin annesi..çoooook sevindimsenle birlikte heyecanla bekliyoruz.kızların dediği gibi hiç belirti arama.gerçekten de.çok mutlu,huzurlu geçirmeye bak 12 günü,çook öpüyorum cnm...:)

Masallah allah sana hamile olmayida nasip etsin insaallah 9 ay boyunca sana sim siki tutunurlar insallah kucagina alirsin allahin izni ile ben yeni oldugum icin senin hikayeni bilmiyorum biraz anlatirsan bize umut olur mikro tese oldunuzmu hangi doktorda tedavi oldunuz allah yardimcimiz olsun allah bizede nasip etsin insallah

Gerçekten enterasan bir dr muş.
Hiç spermi olmayanlara faydası olur mu onu sormak lazım.
Teşekkür ederim bilgileriniz için

Gerçekten enterasan bir dr muş.
Hiç spermi olmayanlara faydası olur mu onu sormak lazım.
Teşekkür ederim bilgileriniz için

İşte o kısmını ben de bilemiyorum açıkçası, az olduğunda çözüm oluyor da hiç olmayınca nasıl olur sorup öğrenmek lazım...

Hadi hayırlısı olsun canım çok sevindim.
İnşallah sana sıkı sıkı tutunur ikizlerin olur.
Allah kucağına almak nasip etsin.Darısı bizlerin başına olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…