Günaydın arkadaşlar Çarşamba test vericez diye diye çarşamba doğumgünüm olduğunu unutmuşum bu testler ne kadar çok yer kaplıyor hayatımızda dimi neyse dedim ki belki doğumgünü hediyesi birkac sperm çıkar dedim ama sanırım o gün test yaptiramicaz cumartesi ye kalacak esim izin alamamış neyse bunda da bir hayir vardır ama çok isterdim böyle bir hediye
Cnm rabbim bebeğini sana bagislasin. Sakıncası yoksa sizin sorunda azospermi miydi ne güzel şimdi bebisin geliyor maşallahcnm transferin hayırlı olsun.Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah.şimdiden kardeşleri bile varmış miniklerin annesi..çoooook sevindimsenle birlikte heyecanla bekliyoruz.kızların dediği gibi hiç belirti arama.gerçekten de.çok mutlu,huzurlu geçirmeye bak 12 günü,çook öpüyorum cnm...:)
Cnm senin esin ne iş yapıyordu yanlış hatirlamiyorsam imam miydi soracaklarim varda sana cvp verirsen sevinirim
evet canım doğru bildin.buyur bekliyorum sorularını
İşte o kısmını ben de bilemiyorum açıkçası, az olduğunda çözüm oluyor da hiç olmayınca nasıl olur sorup öğrenmek lazım...
Canım güzel dileklerin icin Sağol ama bana baharın yorgunluğu ve gribi geldi
sağolun kızlar güzel günler hep bizimle olsunne güzel dileklerde bulunmuşsun inşallah hep güzel günlerimiz olur
mrb arkadaşlar choriomon iğneyi kullananlar varmı eczanade pregnly kalmamış bundan almış eşim dr sorduk kullanabilrsiniz demiş ama bide size sormak istedim bu ilaç pregnly e göre daha ucuz 27 tlmadem böyle bi alternatif var neden pregnly söylüyorlar acaba ikisi arasında bi fark varmı acaba bilginiz varmı
amınnnn dıyeyım önce canım.. ınan en az senin kadar mutlu oldum 12 gun sonra guzel haberler almanı nasıp etsın rabbım
hadi hayırlısı olsun canım çok sevindim.
Inşallah sana sıkı sıkı tutunur ikizlerin olur.
Allah kucağına almak nasip etsin.darısı bizlerin başına olsun.
önerin için tesekkürler cnm.... bende öyle yapmaya karar verdim...Ben sıvı yada toz bütün ilaçları buzdolabında saklıyorum.
Öyle duymuştum.Bizde ilaçları ilk defa kullanıyoruz.Kontrole gittiğimizde soracağım artık.
cok ck tesekkur ederım amın rabbım nasıp etsın 12 gun sonra guzel haberlerı vermeyı dualrınızı beklıyorum buradakı tum arkadaslrıma nsıp etsın guzel haberler almyı
amin cnm. .. Tatlım siz kimde tedavi oldunuz sakıncası yoksa hikayenden bahseder misin
Ne güzel cnm herseyde bi Hayır vardr tabi :) biz sebebin ne olduğunu bilmiyoruz kaan hocaya mail atmistim sperm üretimi nde bozukluk olabilir demişti. Burda gittgmz dr da sperm üretim kaynağında zayıflık var demiş bizde celalettin hocaya randevu aldik 24 nisanda rabbim in şifa si nerdeyse bizi oraya yonlendirsin inşallah. Rabbim anne baba olma duygusunu yasatsın hepimize. Her Namazda dua ediyorum herkese. Evimiz çocuk sesleriyle senlendirsintabı cm bahsedeyım benım esımın sıkntsı 26 yasında gecırdgı ateslı kabakulak hastalıgı ımıs ondan once sperm cıkısı varmıs hastalıkla beraber hucrerl olmus bız gecn yıl ogrendık tabı o zamn bu sıteyı bılmıyordum bır yıl kaan aydosta tedavı olduk bız cok menun kaldık tabı o kısıye gore degısır gecen sene temmuz gıbı bızı amelıyatı hazrldı cok sukur esımdekı skntı ılacla normal cıks olabıleck duzeydeymıs ama bız o zamn cok sabırsz ve kotu olunca dırek amelıyt olduk sperm bulundu ve dondruldu ve sukur ben tedavı oldum buralara kadr geldık rabbım sızlere de nasıp etsın en guzelıden hayrılı bır sekılde
masallah allah sana hamile olmayida nasip etsin insaallah 9 ay boyunca sana sim siki tutunurlar insallah kucagina alirsin allahin izni ile ben yeni oldugum icin senin hikayeni bilmiyorum biraz anlatirsan bize umut olur mikro tese oldunuzmu hangi doktorda tedavi oldunuz allah yardimcimiz olsun allah bizede nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?