Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba canım eşin inşallah sana çok güzel doğum günü hediyesi olarak sperm çıkışı müjdesini verir
Bu arada benimde yarın doğum günüm.Ben hediyemi alamadım ama eşim yanımda ya bu yeter bana

Cnm senin esin ne iş yapıyordu yanlış hatirlamiyorsam imam miydi soracaklarim varda sana cvp verirsen sevinirim

Cnm rabbim bebeğini sana bagislasin. Sakıncası yoksa sizin sorunda azospermi miydi ne güzel şimdi bebisin geliyor maşallah tüp bebek mi seninde

İşte o kısmını ben de bilemiyorum açıkçası, az olduğunda çözüm oluyor da hiç olmayınca nasıl olur sorup öğrenmek lazım...

Rica tsem doktorun adini ve numarasini alabilirmiyim , ben adanaya yakinim Turkiyeye inince gitmeyi dusunebilirim ? Saglikli bir hamilelikdiliyorum darisi bizlere ..

Her hangi bir istek için 7 gün yapılacak dua

Her hangi bir murat için ara vermeksizin 7 gece yatsı namazından sonra 2 rekat Allah rızası için 4 rekat namaz kılınır.
1.nci rekatta fatihadan sonra tekasür süresi
2.rekatta fatihadan sonra Asır suresi
3.ncü rekatta kafirun suresi
4.ncü rekatta İhlas suresi okunur.
Bu surerleri ezbere bilmeyenler her rekatta Fatihadan sonra 10 ihlas suresi okusun.
Namazdan sonra:
10 istiğfar(Estağfirullah el azim ve etübü ileyh”
100 salavat (bildiğiniz ve arzu ettiğiniz bir salavat) okunur.
Daha sonra her geceye mahsus dua ve ayeti kerime adedi kadar okunur.ardından 100 salavat ve 19 defa yazacağım dua okunur.
1.gece 1000 defa ” Leyse leha min dünillahi kaşife Ya gayasel müsteğisin ağisni.”
Ardından 100 salavat. ve 19 defa aşağıdaki dua okunur.
“Allahümme rabbena atina fid dünya haseneten ve fil ahireti haseneten ve kına azaben nar.Bi Rahmetike ya erhamer rahimin..”
2.gece:La İlahe illa ente subhaneke inni küntü minez zalimin” 1000 defa
Ardından 100 salavat ve 19 defa;
“Allahümme rabbena atina fid dünya haseneten ve fil ahireti haseneten ve kına azaben nar.Bi Rahmetike ya erhamer rahimin..”
3.gece; “Hasbünallahü ve nimel vekil ..” 1000 defa
4.Gece; ” Va’fü anna vagfirlena verhamna ente mevlana fensurna alel kavmil kafirin.” 1000 defa okunur.
Ardından; 100 salavat ve 19 defa;
5.gece: “iyyake na’büdü ve iyyake nestain .” 1000 defa okunur
6.ncı gece: ” Ya Zül celali ve ikram.” 1000 defa okunur.
Ardından 100 salavat okunur ve 19 defa ;
7.nci Gece: “Ve üfevvizü emri ilallah innallahe basirün bil ibad ” 1000 defa okunur.
Ardından da 100 salavat ve 19 defa;
Bu dua tertibi her türlü dilek hacet ve sıkıntı için çok tesirli bir tertipdir.can kurataran simidi olan bir duadır.gerekirse 3 defa yani 3 hafta tekarar edilir
Uygulaması zor ama Rabbim kabul eder inşallah yapmak isteyenler olabilir diye paylaşmak istedim

ELzem icn okudul sifa olur insallah rabbim hayirlievlatlar nasip etsin insallahh

mrb arkadaşlar choriomon iğneyi kullananlar varmı eczanade pregnly kalmamış bundan almış eşim dr sorduk kullanabilrsiniz demiş ama bide size sormak istedim bu ilaç pregnly e göre daha ucuz 27 tlmadem böyle bi alternatif var neden pregnly söylüyorlar acaba ikisi arasında bi fark varmı acaba bilginiz varmı

Canim biz suanda kullaniyoruz pregnlyle ayni oldugunu soylendi bizede
doktor dediyse bisorun olmaz insallah

amınnnn dıyeyım önce canım.. ınan en az senin kadar mutlu oldum 12 gun sonra guzel haberler almanı nasıp etsın rabbım

cok ck tesekkur ederım amın rabbım nasıp etsın 12 gun sonra guzel haberlerı vermeyı dualrınızı beklıyorum buradakı tum arkadaslrıma nsıp etsın guzel haberler almyı

hadi hayırlısı olsun canım çok sevindim.
Inşallah sana sıkı sıkı tutunur ikizlerin olur.
Allah kucağına almak nasip etsin.darısı bizlerin başına olsun.

amın cnım ck teskkur ederım allh razı olsun guzel dualrınızdan gonlunuzden rabbım sızlere de yastasın bu duyguları 12 gun sonra da hamılelık haberını vrmek nasıp olsun hayırlısyla

cok ck tesekkur ederım amın rabbım nasıp etsın 12 gun sonra guzel haberlerı vermeyı dualrınızı beklıyorum buradakı tum arkadaslrıma nsıp etsın guzel haberler almyı

Amin Cnm. .. tatlım siz kimde tedavi oldunuz sakıncası yoksa hikayenden bahseder misin

amin cnm. .. Tatlım siz kimde tedavi oldunuz sakıncası yoksa hikayenden bahseder misin

tabı cm bahsedeyım benım esımın sıkntsı 26 yasında gecırdgı ateslı kabakulak hastalıgı ımıs ondan once sperm cıkısı varmıs hastalıkla beraber hucrerl olmus bız gecn yıl ogrendık tabı o zamn bu sıteyı bılmıyordum bır yıl kaan aydosta tedavı olduk bız cok menun kaldık tabı o kısıye gore degısır gecen sene temmuz gıbı bızı amelıyatı hazrldı cok sukur esımdekı skntı ılacla normal cıks olabıleck duzeydeymıs ama bız o zamn cok sabırsz ve kotu olunca dırek amelıyt olduk sperm bulundu ve dondruldu ve sukur ben tedavı oldum buralara kadr geldık rabbım sızlere de nasıp etsın en guzelıden hayrılı bır sekılde

Ne güzel cnm herseyde bi Hayır vardr tabi :) biz sebebin ne olduğunu bilmiyoruz kaan hocaya mail atmistim sperm üretimi nde bozukluk olabilir demişti. Burda gittgmz dr da sperm üretim kaynağında zayıflık var demiş bizde celalettin hocaya randevu aldik 24 nisanda rabbim in şifa si nerdeyse bizi oraya yonlendirsin inşallah. Rabbim anne baba olma duygusunu yasatsın hepimize. Her Namazda dua ediyorum herkese. Evimiz çocuk sesleriyle senlendirsin

cnm benım cok cok tesekkur ederım guzel dıleklrın ıcın allh razı olsun guze mevlam cumlemıze nasıp etsın annelıgı canım bzı gecen sene ogrendık drumumuzu esım 26 yasında ateslı kabakulak gecrıms ondan bu hastalık olmus ondan once sperm var ımıs tam teshıs de kabakulk orsıdı dendı orsıd ılthp yapmıs ve tum hucrelrı oldurms gecn sene 1 yıl kaan aydosta tedavı olduk bız cok memnun kaldık tabkı aama kısye gore degsır temmuz ayında mıkro tes op.hazırladı bızı cok sukur kı esımdekı skıntı ılaclarla haledıleck dercedyms cunku uretım varmıs dıssarı cıkıs yolları kapanmıs ıltıhaptan yalnz bız cok zor zamnlar gecırınce hıc beklemek ıstemdık dırek oprs.olduk cok sukur sperm bulundu donduldu sonra benım tedavm basldı allhım nasıp ettı smdı buralara geldık allhım hamılelıgı de nasıp etsın darısı da sızlre olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…