- 20 Şubat 2014
- 93
- 44
- 23
eşimde krmozam bozuklu var kilinefelter sendurumu var tese olcak acaba bu durumda olup sperm bulunanlar var mı
Cnm hoca sizin durum için nasıl bi tedavi uyguluyo ne dedi sizin içinArkadasim benim esimdede ayni durum var bizde mikro tese olduk ama sonuc olumsuz eyer beni dinlersen tese olmadan cellalettin hocanin yanina gitin size yardimci olacaktir biz cok pisman olduk tese oldugumuz icin en basta hocanin yanina gitmedigimiz icin simdi tedavi goruyoruz biz hocanin yaninda allah hebimizi evlat sahipi yapsin inşallah
Bende bu kervana yeni katıldım.Azospermiyle uzun süredir uğraşmama rağmen anca fırsat bulabildim.Rabbim HayırlaraVesile Etsin.Ersel bey aktar mı ve kendisine nasıl ulaşılıyor iletirseniz sevinirim.çok teşekkürler
Arkadasim benim esimdede ayni durum var bizde mikro tese olduk ama sonuc olumsuz eyer beni dinlersen tese olmadan cellalettin hocanin yanina gitin size yardimci olacaktir biz cok pisman olduk tese oldugumuz icin en basta hocanin yanina gitmedigimiz icin simdi tedavi goruyoruz biz hocanin yaninda allah hebimizi evlat sahipi yapsin inşallah
Cnm hoca sizin durum için nasıl bi tedavi uyguluyo ne dedi sizin için
kaan aydos hocanın ismini cok duyduk tesede sonuc alanlarda var o yuzden ona gtmek ıstıyoruz arastırcam yinede tesekur ederim eşiniz nerde tese olmuşta ?
Canlarim esim test vermeye gidiyor cok heyecanliyim dua edin ne olur iyi bir habere çok ihtiyacim var
Canim hayirli bol supermenli sonuclarinuz olsun.
Haberini bekliyoruz.500 ya safi okuyirumm.
İnşallah canım yaa hayali bile çok güzelelzem tatlım inşallah okunan bu ezanların hürmetine Rabbim yüzünü güldürsün eşinde aklına bile gelemeyecek kadar çok sperm bulunsun amin
Canlarim esim test vermeye gidiyor cok heyecanliyim dua edin ne olur iyi bir habere çok ihtiyacim var
canım inşallah bugün spermleri görürsünüz.Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
İnşallah canım inan heyecandan ne yapacağımı bilemez haldeyim
Aminnnnn bitanem inan sizin sayenizde motivasyonum artıyor bi silkelenip kendime geliyorum evet böylesi daha iyi oldu stres üstüne stres yasamicam inşallah senin gibi olurum sana bir ay sonra koyup ikizlerine kavuşmuştun senden güç alıyorum bitanem 21 tane Yumoşum çıktı hayırlısıyla rabbimin izniyle çokça bebişlerim olur rabbim burdaki arkadaşlarıma ve isteyen Herkez tez zamanda nasip etsin inşallah
canım seninle daha önce de konuştuk tedavin ertelense de bozma moralini benimde 1 ay ertelenmişti zaten ohss sendromu yüzünden
inşallah senin içinde böylesi hayırlısır sakın bozma moralini daha da umutlu ol vucüdün 1 ay dinlenecek anestezinin etkisinden kurtulacaksın ilaçlarında
sağlıklı bir şekilde transferin olacak inşallah ve sonu güzel olacak
canım ne güzel baya yumurtan toplanmış inşallah bundan sonraki süreç daha kolay olacak Rabbim yardımcınız olsun
Cnm bizde 9.ayimizda öğrendik 11 aylık evliyiz sebebini bilmiyoruz. Haftaya celalettin hocaya gideceğiz. Nezamndr tedavi oluyorsunuz celalettin hocaya cnm..Rabbim gonlumuzdekini verir inşallahCnm hoca bize azonun birkaç çeşidi var bazilarinda az cikiyo bazilarin cok sizde 5,6 tane ciksa sizi hemen tup bebege yönlendirecem dedi bitkisel hap sivi vede toz verdi spermlerin cikmasi icin bizde evliligimizin 9 ayinda ogrendik ilk basta sorun bendeyti evliligimizin 2 ayinda ben ameliyat oldum ilk bastan beri imtiha dayiz isallah allahin izni ile hayirlisiyla kurtululuz bu dertten
Gozunuz aydin Balim insaallah cok yakında spermleride görürsünüz
Sizin tedavi geçmişiniz den bahsedebılırmısın
Neler kullanoyorsunuz
canım hayırlı olsun.inşallah 2 aya spermleri görceksiniz.çok sevindim inan.imkansız diye bişey yok işte yeterki rabbim istesin.
bu arada hormon değerleride güzel maşallah.bizden sperm çıktığında fsh:7.62 total testosteron:5.66 ydı.hadi az kaldı mutlu sona.
canım normalde meninin 4 ml olduğunu varsayarsak toplamda 1.600.000 oluyor sperm sayısı.bunumda %50 si hareketliymiş.bu değerler normal yolla gebelik için çok az.hatta aşılama bile zor.tüp bebek bence.canını sıkmayım ama canım.
kuyruk anamolisi ne oluyor bilmiyorrum tatlım.
bizim şuan meni 4 ml.toplam sperm sayısı 100.000.%65 hareketli.
Eşimde şuan proxeed plus kullanıyor. Benim zaten kürtajdan sonra bekleme sürem var 3 ay.eşimin doktoruyla konuştum sayı ve kalite için ilaç sordum.bu ilacı söyledi.2 kutu kullanıp test yapıcaz.kontrole gidicez.bakalım sayı kaç oldu.bi heyecanla bekliyoruz bizde.
Cnmmm çok sevindim inşallah en kısa sürede spermleri görürsünüz darısı başımıza
balım gözün aydın inşallah en yakın zamanda spermlerinize kavuşursunuz bunu canı gönülden istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?