Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşimde krmozam bozuklu var kilinefelter sendurumu var tese olcak acaba bu durumda olup sperm bulunanlar var mı

Arkadasim benim esimdede ayni durum var bizde mikro tese olduk ama sonuc olumsuz eyer beni dinlersen tese olmadan cellalettin hocanin yanina gitin size yardimci olacaktir biz cok pisman olduk tese oldugumuz icin en basta hocanin yanina gitmedigimiz icin simdi tedavi goruyoruz biz hocanin yaninda allah hebimizi evlat sahipi yapsin inşallah

Cnm hoca sizin durum için nasıl bi tedavi uyguluyo ne dedi sizin için

Hos geldin arkadasim ersel bey bitkisel ilaclar yapiyor cellalettin hoca ile birlikte çalışıyor bizde teseden sonra orda tedavi goruyoruz siz hocanin yanina giderseniz zaten hoca sizi oraya yönlendirecektir bence siz bir gorunun hocaya pisman olmazsiniz allah hebimizi bu derten kurtarsin insallah

kaan aydos hocanın ismini cok duyduk tesede sonuc alanlarda var o yuzden ona gtmek ıstıyoruz arastırcam yinede tesekur ederim eşiniz nerde tese olmuşta ?

Cnm biz mtese olduktan aylar sonra celalettin hocanin adini duyduk. Ve de aylar sonra yanina gittk. Yani 2 senemiz bosuna gecti. Inan esimin ameliyat olmasina 1 gun kalmis olsa bile vazgecer once celalettin beyi gorurdum. Siz bizden daha sanslisiniz ameliyat olmamissiniz henuz. Bence ileride pisman olmamak icin bi gidin akliniza yatmazsa yine ameliyat olursunuz. Gecen zamaniniza yazik etmeyin...

Cnm hoca sizin durum için nasıl bi tedavi uyguluyo ne dedi sizin için

Cnm hoca bize azonun birkaç çeşidi var bazilarinda az cikiyo bazilarin cok sizde 5,6 tane ciksa sizi hemen tup bebege yönlendirecem dedi bitkisel hap sivi vede toz verdi spermlerin cikmasi icin bizde evliligimizin 9 ayinda ogrendik ilk basta sorun bendeyti evliligimizin 2 ayinda ben ameliyat oldum ilk bastan beri imtiha dayiz isallah allahin izni ile hayirlisiyla kurtululuz bu dertten

balım gözün aydın inşallah en yakın zamanda spermlerinize kavuşursunuz bunu canı gönülden istiyorum

elzem tatlım inşallah okunan bu ezanların hürmetine Rabbim yüzünü güldürsün eşinde aklına bile gelemeyecek kadar çok sperm bulunsun amin

Canim hayirli bol supermenli sonuclarinuz olsun.
Haberini bekliyoruz.500 ya safi okuyirumm.

Canım benim yüreğine agzina sağlık Allah razi olsun. Sonuçlar 3-4 gibi cikacakmis ben de sabahtan beri dua ediyorum inşallah bu sefer bir kaç tane olsa da cikar

canım ne güzel baya yumurtan toplanmış inşallah bundan sonraki süreç daha kolay olacak Rabbim yardımcınız olsun

canım ne güzel baya yumurtan toplanmış inşallah bundan sonraki süreç daha kolay olacak Rabbim yardımcınız olsun

Aminnnnn bitanem eve dönüş başladı önümüzdeki ay ı hasretle bekliyorum😍bebişlerim allahıma emanet 😌 öptüm seni

Cnm bizde 9.ayimizda öğrendik 11 aylık evliyiz sebebini bilmiyoruz. Haftaya celalettin hocaya gideceğiz. Nezamndr tedavi oluyorsunuz celalettin hocaya cnm..Rabbim gonlumuzdekini verir inşallah

Cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah spermler çıkar dualarim sizinle

Gozunuz aydin Balim insaallah cok yakında spermleride görürsünüz
Sizin tedavi geçmişiniz den bahsedebılırmısın
Neler kullanoyorsunuz

Cnmmm çok sevindim inşallah en kısa sürede spermleri görürsünüz darısı başımıza

balım gözün aydın inşallah en yakın zamanda spermlerinize kavuşursunuz bunu canı gönülden istiyorum

sağolun canım arkadaşlarım,Allah sizlere katbe katını versin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…