Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylinburak arkadaşımız için okudum.Allah kabul etsin dualarımız gerçek olsun.

Elzem canım inşallah süpermenleri görürsünüz ve halaya başlarız hemen.Dualarımız seninle.

Cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah spermler çıkar dualarim sizinle

ceylinburak arkadaşımız için okudum.Allah kabul etsin dualarımız gerçek olsun.

Elzem canım inşallah süpermenleri görürsünüz ve halaya başlarız hemen.Dualarımız seninle.

İnşallah arkadaşlar yaa inşallah bugün bizim halayimiz cekilir burda

elzem dualrım senınlde cnım hadı bıze güzel haberler vermenı rabbım nasıp eylesın hayrılı bır sekılde tulayacıgım ceylıburak nonınonı ve yesıl arkadaşımın dualrını okudum rabbım kabul eylesın ALaha emanetsınız

Cnm bizde 9.ayimizda öğrendik 11 aylık evliyiz sebebini bilmiyoruz. Haftaya celalettin hocaya gideceğiz. Nezamndr tedavi oluyorsunuz celalettin hocaya cnm..Rabbim gonlumuzdekini verir inşallah

Cnm bizde sizin gibi yeni evliyiz 1 yil oldu biz hocanin yanina 1 ay once gittik 1 haftadir ilaclari kullaniyoruz dogru karar vermissiniz keske biz tese olmadan once hocanin yanina gitseydik Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin ez evelden

Cnm bizde sizin gibi yeni evliyiz 1 yil oldu biz hocanin yanina 1 ay once gittik 1 haftadir ilaclari kullaniyoruz dogru karar vermissiniz keske biz tese olmadan once hocanin yanina gitseydik Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin ez evelden
Amin cnmm inşallah bizde o günleri gorecez :) rabbım şifa sini verir inşallah. Hemen hemen aynı dönemlerde evlenmisiz..

İnşallah canım hala bekliyoruz sonucu

sağolun kızlar eşim celalettin hoca ile görüştü
Bu sayılar doğal gebelik için az demiş
diğer testleri yaptırıp bana geri dönün demiş
spermin 3. evreden 4. evreye geçişinde sorun var demiş
büyük bir ihtimal varikosel olabilir demiş
bakalım artık mayıs ta istanbula beraber gidecekler

Bizim sorun genetik mi acaba.kardeş te böyle olunca insanın eli ayağına dolaşıyor:26:
Diğer erkek kardeşinde sorun yok.onun çocuğu var.
Ama onlar bizden çok şanslı en azından sperm var onlarda
Maddi durumları biraz zayıf daha yeni evlendiler çünkü

Înhibin b sonucu kötü çıkıp eşinde sperm cikisi baslayan var mi

Canım bizim de kötü çıktı ama tedavimiz daha yeni Inşallah spermleri görürüz

Canim biz sonucu daha almadık salı çıkacak ama tedirgin oldum kötü çıktığı halde sperm gören arkadaşlar umut olur diye yazdım inşallah en kisa zamanda bizler de 0 yerine başka rakamlar goruruz

Canim biz sonucu daha almadık salı çıkacak ama tedirgin oldum kötü çıktığı halde sperm gören arkadaşlar umut olur diye yazdım inşallah en kisa zamanda bizler de 0 yerine başka rakamlar goruruz

Canım bizim elli kusurlerde cikti hoca on falan olursa kötü dedi ugrastirir o zaman dedi ama sonuc hemen çıkmıyor

Canlar 28nisanda teok sinavi olduğu icin okulda gorevliyim kontrole 2 MAYIS ta gidecegiz esim cok ümitli testleri burda yaptırıp gidelim diyoruz ayrıca 4 mayısta kimler gidiyor bizde gitmek istiyoruz

arkadaşlar banada yardımcı olun lüüüttfen yardımlarınıza ihtiyacım var
Canım öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle doktora karar verin yani hemen ameliyat mi yoksa tedavi mi biz celalettin hocaya gidiyoruz yani tedaviyi seçtik bu karar tamamen size ait özellikle de eşine

Canım senin adına cok mutluyum kardeşimiz icin de hersey guzel olur inşallah ev yapmak zor allah onlarinda yüzüne gülsün taze evlilikleri üzüntüyle geçmesin tez vakitte bebisler gelsin dunyaya koocaman bir aile olun

Canımcim ben yarın nisanimiz olduğu için yarın ki arkadasin duasını da okudum biliyorum böyle takip etmek senin için biraz karışık oluyor pazartesi itibariyle günlük okuyacagim ayrica kaynanam 2340 tane okumus annem de 41 yasin okudu hac arkadaşlarıyla allah hepimize şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…