Cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah spermler çıkar dualarim sizinle
ceylinburak arkadaşımız için okudum.Allah kabul etsin dualarımız gerçek olsun.
Elzem canım inşallah süpermenleri görürsünüz ve halaya başlarız hemen.Dualarımız seninle.
Cnm bizde 9.ayimizda öğrendik 11 aylık evliyiz sebebini bilmiyoruz. Haftaya celalettin hocaya gideceğiz. Nezamndr tedavi oluyorsunuz celalettin hocaya cnm..Rabbim gonlumuzdekini verir inşallah
Amin cnmm inşallah bizde o günleri gorecez :) rabbım şifa sini verir inşallah. Hemen hemen aynı dönemlerde evlenmisiz..Cnm bizde sizin gibi yeni evliyiz 1 yil oldu biz hocanin yanina 1 ay once gittik 1 haftadir ilaclari kullaniyoruz dogru karar vermissiniz keske biz tese olmadan once hocanin yanina gitseydik Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin ez evelden
Aminnnnn bitanem eve dönüş başladı önümüzdeki ay ı hasretle bekliyorum😍bebişlerim allahıma emanet 😌 öptüm seni
elzem dualrım senınlde cnım hadı bıze güzel haberler vermenı rabbım nasıp eylesın hayrılı bır sekılde tulayacıgım ceylıburak nonınonı ve yesıl arkadaşımın dualrını okudum rabbım kabul eylesın ALaha emanetsınız
canım hayırlı olsun.inşallah 2 aya spermleri görceksiniz.çok sevindim inan.imkansız diye bişey yok işte yeterki rabbim istesin.
bu arada hormon değerleride güzel maşallah.bizden sperm çıktığında fsh:7.62 total testosteron:5.66 ydı.hadi az kaldı mutlu sona.
canım normalde meninin 4 ml olduğunu varsayarsak toplamda 1.600.000 oluyor sperm sayısı.bunumda %50 si hareketliymiş.bu değerler normal yolla gebelik için çok az.hatta aşılama bile zor.tüp bebek bence.canını sıkmayım ama canım.
kuyruk anamolisi ne oluyor bilmiyorrum tatlım.
bizim şuan meni 4 ml.toplam sperm sayısı 100.000.%65 hareketli.
Eşimde şuan proxeed plus kullanıyor. Benim zaten kürtajdan sonra bekleme sürem var 3 ay.eşimin doktoruyla konuştum sayı ve kalite için ilaç sordum.bu ilacı söyledi.2 kutu kullanıp test yapıcaz.kontrole gidicez.bakalım sayı kaç oldu.bi heyecanla bekliyoruz bizde.
tülaycım bu sonuca göre
1 ml de 400 000 sperm var numunenin miktarına göre toplamı bulabilirsiniz 4 ml numune varsa 4x400 000 sperm yapar
bunların hareket durumlarını vermiş
spermlerin % 50 si hareketli
%30 u hareketsiz bu yüzden proxeed vermiştir çünkü sayı ve hareketi arttırsın diye
inşallah yardımcı olabilmişimdir
Canım bizim de kötü çıktı ama tedavimiz daha yeni Inşallah spermleri görürüzÎnhibin b sonucu kötü çıkıp eşinde sperm cikisi baslayan var mi
İnşallah arkadaşlar yaa inşallah bugün bizim halayimiz cekilir burda
Canım bizim de kötü çıktı ama tedavimiz daha yeni Inşallah spermleri görürüz
Canim biz sonucu daha almadık salı çıkacak ama tedirgin oldum kötü çıktığı halde sperm gören arkadaşlar umut olur diye yazdım inşallah en kisa zamanda bizler de 0 yerine başka rakamlar goruruz
Canım öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle doktora karar verin yani hemen ameliyat mi yoksa tedavi mi biz celalettin hocaya gidiyoruz yani tedaviyi seçtik bu karar tamamen size ait özellikle de eşinearkadaşlar banada yardımcı olun lüüüttfen yardımlarınıza ihtiyacım var
sağolun kızlar eşim celalettin hoca ile görüştü
Bu sayılar doğal gebelik için az demiş
diğer testleri yaptırıp bana geri dönün demiş
spermin 3. evreden 4. evreye geçişinde sorun var demiş
büyük bir ihtimal varikosel olabilir demiş
bakalım artık mayıs ta istanbula beraber gidecekler
Bizim sorun genetik mi acaba.kardeş te böyle olunca insanın eli ayağına dolaşıyor:26:
Diğer erkek kardeşinde sorun yok.onun çocuğu var.
Ama onlar bizden çok şanslı en azından sperm var onlarda
Maddi durumları biraz zayıf daha yeni evlendiler çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?