cnm üzme kendini belliki değerler oynama yapıyor inşlh düzene girer kolay yol değil bu yol hemen değerler düzelsin hemen çıkış olsun istiyoruz ama olmuyor zamanı gelmeden inşlh sizde değerleriniz düzene girer:26:
güzel haberler alın perşembeeeeee günüüüüü
cnm biz 2 toz bi su kullanıyoruz
cnm üzme kendini belliki değerler oynama yapıyor inşlh düzene girer kolay yol değil bu yol hemen değerler düzelsin hemen çıkış olsun istiyoruz ama olmuyor zamanı gelmeden inşlh sizde değerleriniz düzene girer:26:
güzel haberler alın perşembeeeeee günüüüüü
cnm biz 2 toz bi su kullanıyoruz
Cnm evet bizde perşembe günü gidicez inşallah.. Aminnnnn Rabbim inşallah gonlumuzdekini verir anne baba olmayı nasip eder. Rabbim evlerimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin. Cnm sizin hormonal bi sorunmuSagolasin Cemrem, inşallah oyle olur. Cok uzuluyorum tabi, ama guclu olmaliyiz. Elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacagiz Allahin izniyle. Persembe gunu hocanin hastasi cok olacak galiba:) Biz de persembe gunu hocaya gidiyoruz Allah kismet ederse.
Hocadan az da olsa guzel seyler duymaya oyle ihtiyacim var ki... Allahim sen bize ve sifa bekleyen tum arkadaslarima yardim et, hayirlisiyla guldur yuzumuzu Ya Rabbim...
Cnm evet bizde perşembe günü gidicez inşallah.. Aminnnnn Rabbim inşallah gonlumuzdekini verir anne baba olmayı nasip eder. Rabbim evlerimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin. Cnm sizin hormonal bi sorunmu
evet cnm yazmasam da biz full yola devam eşime ersel bey laminin ve epididim bitkisellerini yolladı onlara devam iğnelerede devam yoo bize şu kadar çıkışınız olsun bırakın tarzı bişey demedi cnm zaten bu yola spermler bulununca bırakırız diye bişey yok belirli aşamaya gelmeden asla bırakmak yok herhangi bir sıkıntı olmadığı müddetçe..sağol canımcım,siz iğne kullanmaya devam ediyorsunuz dimi?nezaman bırakacaksınız hoca birşey söyledimi bu konuda
inşlh güzelim tabiki zor kolay mı yılalrın gidiyor emeğin maddi manevi herşey bize külfet oluyor bazen ama ne yapalım yeter ki hayırlı evlat nasip olsun mevlamdan diye yaradana sığınıp bekliyoruz bu arada da önümüze gelen fırsatları değerlendirip duruyoruz inşlh güzel haberler güzel bilgiler duyar ve her geçen gün evladınıza biraz daha yaklaşırsınızSagolasin Cemrem, inşallah oyle olur. Cok uzuluyorum tabi, ama guclu olmaliyiz. Elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacagiz Allahin izniyle. Persembe gunu hocanin hastasi cok olacak galiba:) Biz de persembe gunu hocaya gidiyoruz Allah kismet ederse.
Hocadan az da olsa guzel seyler duymaya oyle ihtiyacim var ki... Allahim sen bize ve sifa bekleyen tum arkadaslarima yardim et, hayirlisiyla guldur yuzumuzu Ya Rabbim...
evet cnm yazmasam da biz full yola devam eşime ersel bey laminin ve epididim bitkisellerini yolladı onlara devam iğnelerede devam yoo bize şu kadar çıkışınız olsun bırakın tarzı bişey demedi cnm zaten bu yola spermler bulununca bırakırız diye bişey yok belirli aşamaya gelmeden asla bırakmak yok herhangi bir sıkıntı olmadığı müddetçe..
inşlh güzelim tabiki zor kolay mı yılalrın gidiyor emeğin maddi manevi herşey bize külfet oluyor bazen ama ne yapalım yeter ki hayırlı evlat nasip olsun mevlamdan diye yaradana sığınıp bekliyoruz bu arada da önümüze gelen fırsatları değerlendirip duruyoruz inşlh güzel haberler güzel bilgiler duyar ve her geçen gün evladınıza biraz daha yaklaşırsınız
aynen cnm zaten sperm çıktı iş bitti ddeğil çıktığı gibi geride giderse her ihtimali düşünüp ona göre devam etmeliyiz zaten..anladım canım durmak yok yola devam yani,kullandıklarınız şifa olsun eşine ,bol bol kaliteli sperm çıkışlarınız olsun.Bizim ürünlerde geldi bugün Ersel beyden,litrex,Spermato,Sperma göndermiş,sizde kullanmışmıydınız bunlardan
Canım bizim de kötü çıktı ama tedavimiz daha yeni Inşallah spermleri görürüz
Kızlaar test sonucu yeni geldi sperm çıkmamış ama %41 spermatit,%59 spermatosit yazıyor sonuçta Arif beyle konuşamadık ama bu iyi birşey dimiii
Aminnnnn cnmm inşallah bizlerde kurtuluruz. Güzel haberler alırsınız inşallah Rabbim daha beteri nden korusunCanim, benim esim testis kanseri gecirmis, tekini almislar 8 sene once. Tam bilmiyoruz ama galiba azo sebebimiz bu. Fsh ve lh cok yuksek, testosteron ise cok dusuk. Gerci 8 ayda pregnyl ile fsh lh epey indi. Ama test. hala yerlerde. Bizim hocaya 2. gidisimiz olacak bu. Cok heyecanliyimInsallah bizler de kurtulanlardan oluruz...
Prof.Dr. Kaan AYDOSAminnnnn cnmm inşallah bizlerde kurtuluruz. Güzel haberler alırsınız inşallah Rabbim daha beteri nden korusun
cnm bu sayilar normal spermiogram yoluyla mi bakiliyor?? bizde tese ameliyatindan sonra dediler spermatid bulundu diye..madem normal bir testle bakiliyor neden hep ameliyat uyguluorlar ögrenmek icin anlayamiyorum...
bu doktordan biraz bahsedebilirmisin.adı ne nerede çalışıyor.irtibatı nasıl kurabiliriz.adana bana uzak değil.bu yüzdn heyecan yaptım.doktor ve ilaçların ücreti ne kadar.kusura bakma çok sordum ama sende detaylı yazmamışsın canım.biraz daha bilgilendirebilirsen memnun olurum.
Canım testiste sperm bulma olasiligiymis birde testis harabiyeti hakkında bilgi veriyor ne kadar düşukse o kadar kötü bizde elli civarindaydislm cnm inhibin b tam neyi gösteriyor? celalettin hoca bizdende o degeri istedi ins yarin sonuclari alip ona mail olarak gönderecegiz bakalim ne diyecek. ama ne oldugunu bilmiyorum bile tuhaf olan baska doktorlar ürologlar bu degere bakmadilar bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?