Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
elifzeynep için okdum Rabbim niyetini kabul etsin

Lavinciye 3 yasin okudum.Allah kabul etsin.
İkiz bebekler nasip olsun sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah.

Yesil veelif zeynep icnokudum rabbim kabul etsin insallah demetinkinede basladim bitince yazarim rabbim dualarin yuzu suyu hurmetine bu kardeslerimize ve bize hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Burda dun yagmur ygdi ve bende bolca biriktirdim bugunde duasini okudum baya zorlandim ama okudum cok sukur insallah yararini gorurum yarin sabahtan itibaren esim veben icmeye basliycaz hayirlisi artik

canım yeşil ve elifzeynep için duaları okudum Allah kabul etsin inşallah.Yasinler bittimi canım eksik varsa bende alayım

canım ben adet olduğum için daha yasinleri okumaya başlayamadım.nasipse yarın başlayacağım.
ben 5 tane almıştım.eğer istersen sana 2 tanesi verebilirim.belki senin duan geçer belli olmaz

Burda dun yagmur ygdi ve bende bolca biriktirdim bugunde duasini okudum baya zorlandim ama okudum cok sukur insallah yararini gorurum yarin sabahtan itibaren esim veben icmeye basliycaz hayirlisi artik

Hadi bakalım şifa olsun seninle birlikte eşine
Ben daha toplayamadım maalesef.Henüz yağmurları göremedik ya

tamam canım 2 tane ben okurum lavinci için.İnşallah güzel haberini alırız arkadaşımızın.

Aminnn İnşallah Allah Razı Olsun
Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda kabül eylesin İnşALLAH
Onun dışında yasinler tamamlandı çok şükür.
9 tane kalmıştı onu da kendisi okuyacakmış lavinci ve
cuma günü Rabbim Nasip kısmet ederse tavan yapmış bhcg değeri ile bize müjdesini verecek

canim ben zumra ceylinburak noninoni yesil ve senin icin okudum kusura bakmayin cok gecikti hakkinizi helal edin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize

Hadi bakalım şifa olsun seninle birlikte eşine
Ben daha toplayamadım maalesef.Henüz yağmurları göremedik ya

Insallahyagar yakinda canim sende toplarsin ama duasini okumak zor oliuyo baya 3 saatten fazla
surdu
Insallah sifa olur canim insallah

dünkü ve bugünkü arkadaşın duasını okudum allah kabul etsin

Kızlar celalettin hoca ve ersel bey şahsi maillerini muayenede kendileri mi veriyorlar yoksa sitelerindeki mail adreslerine mi atıyorsunuz? çok teşekkürler..

Canım testiste sperm bulma olasiligiymis birde testis harabiyeti hakkında bilgi veriyor ne kadar düşukse o kadar kötü bizde elli civarindaydi

acaba normal degerler kac ile kac arasi? bizde 100 ile 400 arasi normal yazior ve esimin degeri 140 cikmis. Celalettin hoca sonuclar güzel yazmis hafta sonu görüsecez gene bakalim...

Canım biraz geç oldu kusura bakma her zaman giremiyorum ,ceylinburak,noninoni,yeşil,demet ,senin ve kendi duamı okudum Allah kabul etsin niyetlerimizi eşlerimize şifa olsun ...

canim elifzeynep ve demet icin okudum allah kabul etsin baska eksigim varsa söyle bide bi zahmet okunacak kisilerin listesini komple yayinlarmisin ben her zaman giremiyorum elimde liste olursa daha cabuk okurum boyle gözden kaciriyorum

Canim elifzeynep için okudum.Rabbim eşine şifalar versin.kucaklaru evleri çifter çifter evlatlar ile dolsuuun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…