Herkese gunaydin
Bugun hayatimizda hep guzel anlar yasayalim
gunaydin sanada canim nasilsin dersler nasil gidoyor
Iim cnm derslere devam ne olsun.sen nasilsin sende diet nasil gidiyor
Valla cOk dikkat edemiyorum buara ama 65,700 e dustum yinede yeniden toparlanmam lazim yoksa geri alirim
Aynen ole cnm bende bekleme evresindeyim bu aralar istah super ye ye deyip duruyor ic sesim bi uysam varyabende bu aralar kontrollu degilim zaten 69da kaldim almayayim bu da yeter kismetse bi ka hafta izin vermistim dieti rafa kaldirmistim ama artik sure doldu duzene giricem ..sende iisin kilon guzel cnm alma boyle kal o bile basari..
Canım biraz geç oldu kusura bakma her zaman giremiyorum ,ceylinburak,noninoni,yeşil,demet ,senin ve kendi duamı okudum Allah kabul etsin niyetlerimizi eşlerimize şifa olsun ...
canim elifzeynep ve demet icin okudum allah kabul etsin baska eksigim varsa söyle bide bi zahmet okunacak kisilerin listesini komple yayinlarmisin ben her zaman giremiyorum elimde liste olursa daha cabuk okurum boyle gözden kaciriyorum
mrb arkadaşlar günaydın ersel beyin yeri nerde ethica hastanesine yakınmı birde bitkiselleri sonradanmı gönderiyo ersel bey eşim şimdi celalettin hocanın yanında inhibin b testini istemiş onları yaptırıyomuş hayırlısı artık
şirinevler metrobüs duğrağından inince direk gidin iş bankasının karşısında fitomer
biz daha önce hiç gitmedik canım.ama adresini face deki grupta paylaşmışlardı
tmm canım çok sağol sperm testi vermeye gidiyo şimdi eşim celalettin hocayı çok sevmiş konuşmuşlar baya ilaçlara raporda çıkarmış biz ayda 1 milyar para veriyoduk ilaçlara kaan hoca çıkarmamıştı çıkmıyo diye boş yere vermişiz şimdiye kadar
Hayırlısı olsun canım.Zararın neresinden dönersen dön kardır her zaman
İnşallah tez zamanda sizlerde meleğine kavuşanlardan olursunuz
Bedîus semâvâti vel ard, ve izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehu kun fe yekûn.
O, gökleri ve yeri örneksiz yaratandır. Bir işe hükmetti mi ona sadece ol der, o da hemen oluverir.
Niyet edip hergün istediginiz sayıda okuyun.
Merhaba kızlar ben 18 aylık evliyim geçen ay eşimin azosperm olduğunu öğrendim önümüzdeki ay tüp bebek tedavileri başlıycak benim içinde dua edermisiniz🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?