canım celalettin hocade eşime bi ayet söylemiş hüvellezi yle başlıyomuş ama eşim unutmuş siz biliyomusunuz hangisi
Tamam canım ben seni hep okudu diye yazıyorsum artık.İçin rahat olsun tatlım
Canım özelden göndermiştim daha önce ama yine göndereyim listeyi
geçmiş olsun canım inş şifa bulursunuz en kısa zamanda hangi dr gideceksiniz
acaba normal degerler kac ile kac arasi? bizde 100 ile 400 arasi normal yazior ve esimin degeri 140 cikmis. Celalettin hoca sonuclar güzel yazmis hafta sonu görüsecez gene bakalim...
Huvallâhullezî lâ ilâhe illâ huve, âlimul gaybi veş şehâdeh, huver rahmânur rahîm. Huvallâhullezî lâ ilâhe illâ huve, elmelikul kuddûsus selâmul mûminul muheyminul azîzul cebbârul mutekebbir, subhânallâhi ammâ yuşrikûn. Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard ve huvel azîzul hakîm.
O, kendisinden başka hiçbir ilâh olmayan Allahtır. Gaybı da, görünen âlemi de bilendir. O, Rahmândır, Rahîmdir. O, kendisinden başka hiçbir ilâh bulunmayan Allahtır. O, mülkün gerçek sahibi, kutsal (her türlü eksiklikten uzak), barış ve esenliğin kaynağı, güvenlik veren, gözetip koruyan, mutlak güç sahibi, düzeltip ıslah eden ve dilediğini yaptıran ve büyüklükte eşsiz olan Allahtır. Allah, onların ortak koştuklarından uzaktır. O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allahtır. Güzel isimler Onundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey Onu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.
Niyet edip Allah rızası için 4 rekat namaz kılın ve her rüküda ayetleri okuyun.
Merhaba kızlar ben 18 aylık evliyim geçen ay eşimin azosperm olduğunu öğrendim önümüzdeki ay tüp bebek tedavileri başlıycak benim içinde dua edermisiniz🙏
Saol canım mehmetali akmana gidiyoruz tavsiye üzerine
Canım ben bu günün duasını okudum allah kabul etsin kayinvalidem hergün bin salavat okuyacakmis artik ve fatiha son olarak benim duam ayin kacina geliyir acaba zahmet olmazsa siyker misin
Yaa cok sevindim 28 nisan kontrolümüz vardı teok sınavlarında gorevli oldugum icin gidemetecektik cok uzulmustum 2 mayisa alacagim rabdevuyu demek duam okunduktan sonra kismetmisAllah kabül etsin canım.
Senin sıran haftaya çarşamba canım
Yaa cok sevindim 28 nisan kontrolümüz vardı teok sınavlarında gorevli oldugum icin gidemetecektik cok uzulmustum 2 mayisa alacagim rabdevuyu demek duam okunduktan sonra kismetmis
evet canım sen gideken duan hazır olacak ve senin için dualar edilmiş olacak inşALLAH
hanmlar mrbaa biz varisksl ameliyatı olmak için sıra aldık ,
cumartesi sabah olacağız
öncesinde ve sonrasında neler yapmam gerekir bunlarla ilgili fikri olan arkadaşlar deneyimli olanlar
bana yardımcı olursa çok sevinirim
çok heyanlıyım buarada off zor işler bunlar : (
birde dualarınız eksik etmeyin nolur
hanmlar mrbaa biz varisksl ameliyatı olmak için sıra aldık ,
cumartesi sabah olacağız
öncesinde ve sonrasında neler yapmam gerekir bunlarla ilgili fikri olan arkadaşlar deneyimli olanlar
canım inşallah hayırlı güzel bir ameliyat olur sizin için bir çok arkadaşımızda varikosel sonucu çıkış da oldu inşallah sizde onlardan olursunuzhanmlar mrbaa biz varisksl ameliyatı olmak için sıra aldık ,
cumartesi sabah olacağız
Sıra DEMET kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikizhayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup
Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?