Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım celalettin hocade eşime bi ayet söylemiş hüvellezi yle başlıyomuş ama eşim unutmuş siz biliyomusunuz hangisi

bilmiyorum canım.geçen gittiğimizde de eşime söylemişti ama ben unuttum.hangisiydi acaba o akşam eşime bi sorayım

Tamam canım ben seni hep okudu diye yazıyorsum artık.İçin rahat olsun tatlım

Canım özelden göndermiştim daha önce ama yine göndereyim listeyi

sagol canim daha once gonderdigin liste tum degildi şimdiye kadar okumadiklarim vardı şimdi bu listeye gore devam ederim inşallah😉😉😉

Eşime nohut suyu arı sütü çakşır otu çayı veriyorum 2 ay düzenli kullandıktan sonra tedaviye başlıycaz bunların faydasını gören varmı aranızda

acaba normal degerler kac ile kac arasi? bizde 100 ile 400 arasi normal yazior ve esimin degeri 140 cikmis. Celalettin hoca sonuclar güzel yazmis hafta sonu görüsecez gene bakalim...

Canım 120 üstü normal sizin iyi çıkmış hoca bize bile iyi dedi ve evet başka doktorlar bu değeri onemsemiyor

Huvallâhullezî lâ ilâhe illâ huve, âlimul gaybi veş şehâdeh, huver rahmânur rahîm. Huvallâhullezî lâ ilâhe illâ huve, elmelikul kuddûsus selâmul mû’minul muheyminul azîzul cebbârul mutekebbir, subhânallâhi ammâ yuşrikûn. Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard ve huvel azîzul hakîm.

O, kendisinden başka hiçbir ilâh olmayan Allah’tır. Gaybı da, görünen âlemi de bilendir. O, Rahmân’dır, Rahîm’dir. O, kendisinden başka hiçbir ilâh bulunmayan Allah’tır. O, mülkün gerçek sahibi, kutsal (her türlü eksiklikten uzak), barış ve esenliğin kaynağı, güvenlik veren, gözetip koruyan, mutlak güç sahibi, düzeltip ıslah eden ve dilediğini yaptıran ve büyüklükte eşsiz olan Allah’tır. Allah, onların ortak koştuklarından uzaktır. O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Güzel isimler O’nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.

Niyet edip Allah rızası için 4 rekat namaz kılın ve her rüküda ayetleri okuyun.

tmm canım çook sağol Allah razı olsun

Merhaba kızlar ben 18 aylık evliyim geçen ay eşimin azosperm olduğunu öğrendim önümüzdeki ay tüp bebek tedavileri başlıycak benim içinde dua edermisiniz🙏

Canım öncelikle geçmiş olsun tedaviniz hayırlısı ile sonuçlanır insallah dogru yerdesin burası seni anlayan insanlarla dolu

Canım ben bu günün duasını okudum allah kabul etsin kayinvalidem hergün bin salavat okuyacakmis artik ve fatiha son olarak benim duam ayin kacina geliyir acaba zahmet olmazsa siyker misin

Canım ben bu günün duasını okudum allah kabul etsin kayinvalidem hergün bin salavat okuyacakmis artik ve fatiha son olarak benim duam ayin kacina geliyir acaba zahmet olmazsa siyker misin

Allah kabül etsin canım.
Senin sıran haftaya çarşamba canım

Allah kabül etsin canım.
Senin sıran haftaya çarşamba canım
Yaa cok sevindim 28 nisan kontrolümüz vardı teok sınavlarında gorevli oldugum icin gidemetecektik cok uzulmustum 2 mayisa alacagim rabdevuyu demek duam okunduktan sonra kismetmis

Yaa cok sevindim 28 nisan kontrolümüz vardı teok sınavlarında gorevli oldugum icin gidemetecektik cok uzulmustum 2 mayisa alacagim rabdevuyu demek duam okunduktan sonra kismetmis

evet canım sen gideken duan hazır olacak ve senin için dualar edilmiş olacak inşALLAH

hanmlar mrbaa biz varisksl ameliyatı olmak için sıra aldık ,
cumartesi sabah olacağız
öncesinde ve sonrasında neler yapmam gerekir bunlarla ilgili fikri olan arkadaşlar deneyimli olanlar
bana yardımcı olursa çok sevinirim
çok heyanlıyım buarada off zor işler bunlar : (
birde dualarınız eksik etmeyin nolur

Ayyyyyyyy demek ameliyat günü geldi çattı ha
Rabbim yar ve yardımcınız olsun İnşALLAH
Rabbim şifasını versin tez zamanda

Canım allah sağlıkla geçirmeyi nasip etsin fikrim yok ama dua ederim

canım inşallah hayırlı güzel bir ameliyat olur sizin için bir çok arkadaşımızda varikosel sonucu çıkış da oldu inşallah sizde onlardan olursunuz

demet için okudum Rabbim niyetini kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…