- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Cnm bizde o saatlerde hastanedeydik sende ordamiydin belki karsilastikmrb arkadaşlar günaydın ersel beyin yeri nerde ethica hastanesine yakınmı birde bitkiselleri sonradanmı gönderiyo ersel bey eşim şimdi celalettin hocanın yanında inhibin b testini istemiş onları yaptırıyomuş hayırlısı artık
Aynen cnm pregnil için bile yüzlerce eczane dolaştığımız günler geliyo aklıma. her eczanenin önünden geçerken ağlayasım geliyo. biz çok zor buluyorduktmm canım çok sağol sperm testi vermeye gidiyo şimdi eşim celalettin hocayı çok sevmiş konuşmuşlar baya ilaçlara raporda çıkarmış biz ayda 1 milyar para veriyoduk ilaçlara kaan hoca çıkarmamıştı çıkmıyo diye boş yere vermişiz şimdiye kadar
Ayyyyyyyy demek ameliyat günü geldi çattı ha
Rabbim yar ve yardımcınız olsun İnşALLAH
Rabbim şifasını versin tez zamanda
Canım allah sağlıkla geçirmeyi nasip etsin fikrim yok ama dua ederim
canım inşallah hayırlı güzel bir ameliyat olur sizin için bir çok arkadaşımızda varikosel sonucu çıkış da oldu inşallah sizde onlardan olursunuz
cnm azosperm hastaları hemen tüp bebek yaptıramıyo. doğal olarak azosperm spermin olmayışı demek. tüp bebek içinde en az bir sperm ve bir yumurta olması şart. bu yüzden tedaviyle sperm çıkması sağlanıyor. ya da kısmet deyip hemen microtese yaparak ameliyatla sperm bulmaya çalışıyorlar. ameliyatla bulunmayınca da hem madden ve manen çöküş aşaması geçiriyor insan. tabi tedaviye devam etmek zamanda alabiliyor. ayrıca eşinin bu ameliyat süreci sonrası çektiği acılar da cabası. benim bildiğim ve yaşadıklarım bunlar cnm. Ama şu bir gerçek ki beklemek çözüm değil bence güzelce doktor arastırması yapıp bir an önce tedaviye geçin derim... Sevgiler....Kimse bana cevap yazmadı😒 bildiklerinizi tecrübelerinizi benimlede paylaşın lütfen
cnm azosperm hastaları hemen tüp bebek yaptıramıyo. doğal olarak azosperm spermin olmayışı demek. tüp bebek içinde en az bir sperm ve bir yumurta olması şart. bu yüzden tedaviyle sperm çıkması sağlanıyor. ya da kısmet deyip hemen microtese yaparak ameliyatla sperm bulmaya çalışıyorlar. ameliyatla bulunmayınca da hem madden ve manen çöküş aşaması geçiriyor insan. tabi tedaviye devam etmek zamanda alabiliyor. ayrıca eşinin bu ameliyat süreci sonrası çektiği acılar da cabası. benim bildiğim ve yaşadıklarım bunlar cnm. Ama şu bir gerçek ki beklemek çözüm değil bence güzelce doktor arastırması yapıp bir an önce tedaviye geçin derim... Sevgiler....[/QUOTE. Mikrotese yapılcak bize şansımızı deniycez dr tahlil sonucu bulma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi kısmet artık inşallah bulunurda tutar tüp bebeğimiz😔
M
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm Allah yardımcınız olsun. Inşallah iyi sonuçlar alırsınız. Dr hangi teste göre bulabilir iz dedicnm azosperm hastaları hemen tüp bebek yaptıramıyo. doğal olarak azosperm spermin olmayışı demek. tüp bebek içinde en az bir sperm ve bir yumurta olması şart. bu yüzden tedaviyle sperm çıkması sağlanıyor. ya da kısmet deyip hemen microtese yaparak ameliyatla sperm bulmaya çalışıyorlar. ameliyatla bulunmayınca da hem madden ve manen çöküş aşaması geçiriyor insan. tabi tedaviye devam etmek zamanda alabiliyor. ayrıca eşinin bu ameliyat süreci sonrası çektiği acılar da cabası. benim bildiğim ve yaşadıklarım bunlar cnm. Ama şu bir gerçek ki beklemek çözüm değil bence güzelce doktor arastırması yapıp bir an önce tedaviye geçin derim... Sevgiler....[/QUOTE. Mikrotese yapılcak bize şansımızı deniycez dr tahlil sonucu bulma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi kısmet artık inşallah bulunurda tutar tüp bebeğimiz😔
M
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm bizde o saatlerde hastanedeydik sende ordamiydin belki karsilastik
Kızlar eşim doppler cektircek sonra sperm testi yaptrck peki sonuçlar cikinca napicaz biz başka sehirdeyiz celalettin hocaya mail mi atıyorlar sonuçları. Ilaclari nasıl vericek. Rapor çıkarmak için yıne mi gelicez dra kafam karıştı
Kızlar eşim doppler cektircek sonra sperm testi yaptrck peki sonuçlar cikinca napicaz biz başka sehirdeyiz celalettin hocaya mail mi atıyorlar sonuçları. Ilaclari nasıl vericek. Rapor çıkarmak için yıne mi gelicez dra kafam karıştı
canım raporu hemen çıkarmış bugün hoca eşime onaylatmış siz almadınızmı almadıysanız ordayken sorun bi
cnm sonuçlar çıkınca hepsini bir dosya yap mail at hoca da ilaçlar için rapor yazıyor kodunu gönderiyor sana bulunuduğun yerden alabiliyorsun
ilaçlarını
evet cnmmm geldi sonunda karar verdk celltn hoca burda birini önerdi ona gideceğiz
ama çok telaşlıyım ben nasıl sakinleşebilirm bilmiyorum
Allah razı olsun dualarınız çokk çok kıymetli benm için
saol cnm inşallah inşallah bizde o çıkışı olanlardan oluruz
canım raporu hemen çıkarmış bugün hoca eşime onaylatmış siz almadınızmı almadıysanız ordayken sorun bi
Canım hangi ilaçlar için rapor gerekiyor merak ettim cok mu pahalı
kızlar andromer nerde sperm testi için eşim bulamamış dolanıp duruyomuş
Canım Fatihte,Akdeniz cad No:86
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?