Canım Fatihte,Akdeniz cad No:86
Sağol canimm yardımın içinrabbim şifa verir inşallah
o cadde üzerindemi araya giriliyomu canım sokak varmı biliyomusun
arkadaşım ne ameliyatı olacak eşin celallettin hoca mı yapacakCanım Akdeniz cad.boyunca yürüyünce yolun sonuna doğru sola dönülüyordu.sol taraftaki aparmanların üzerindeki nolara baka baka yürüsün 86 nolu apartman.şuan eşin tam olarak nerede bilmiyorum Arif beyi arasın o daha iyi tarif eder
arkadaşım ne ameliyatı olacak eşin celallettin hoca mı yapacak
Canım Akdeniz cad.boyunca yürüyünce yolun sonuna doğru sola dönülüyordu.sol taraftaki aparmanların üzerindeki nolara baka baka yürüsün 86 nolu apartman.şuan eşin tam olarak nerede bilmiyorum Arif beyi arasın o daha iyi tarif eder
tmm canım sağolasın bulmuş ama bu seferde kapalıymış kimse yokmuş
Canım benim değil,Ese44 arkadaşımızın eşi varikosel ameliyatı olacakmış,ameliyatı Celalettın hoca yapmayacak
Tüh ya,konuşmadınızmı gitmeden,Arif beyin nezaman orada olacağı belli olmuyor,şehir dışına çıkıyor,arayıp sorun canım nezaman gelecekmiş
canım sana zahmet arif beyin numarası narsa verirmisin kusura bakma sanada çok şey sordum
0212 635 18 24 canım bu no cebine yönlendiriliyor,cebinide bulup yazacağim bırazdgn
0212 635 18 24 canım bu no cebine yönlendiriliyor,cebinide bulup yazacağim bırazdgn
cep:0533 256 64 82
tmm canım çook sağol Allah razı olsun
microtese olmadan tedavi ile çözüm yolu varmıCanım benim değil,Ese44 arkadaşımızın eşi varikosel ameliyatı olacakmış,ameliyatı Celalettın hoca yapmayacak
canım ameliyatınız çook başarılı geçer,sonrasında bol bol sperm çıkışı olur inşallah
inş güzel geçer canım amaliyat ağrısı sızısı olmaz
microtese olmadan tedavi ile çözüm yolu varmı
inşallah gönlünüzce olur cnm...cnm azosperm hastaları hemen tüp bebek yaptıramıyo. doğal olarak azosperm spermin olmayışı demek. tüp bebek içinde en az bir sperm ve bir yumurta olması şart. bu yüzden tedaviyle sperm çıkması sağlanıyor. ya da kısmet deyip hemen microtese yaparak ameliyatla sperm bulmaya çalışıyorlar. ameliyatla bulunmayınca da hem madden ve manen çöküş aşaması geçiriyor insan. tabi tedaviye devam etmek zamanda alabiliyor. ayrıca eşinin bu ameliyat süreci sonrası çektiği acılar da cabası. benim bildiğim ve yaşadıklarım bunlar cnm. Ama şu bir gerçek ki beklemek çözüm değil bence güzelce doktor arastırması yapıp bir an önce tedaviye geçin derim... Sevgiler....[/QUOTE. Mikrotese yapılcak bize şansımızı deniycez dr tahlil sonucu bulma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi kısmet artık inşallah bulunurda tutar tüp bebeğimiz😔
M
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar andromer nerde sperm testi için eşim bulamamış dolanıp duruyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?