Varikosel testiste damar genişlemesi demek,bazı erkeklerde bu sebeptende azosperm olabiliyor.Ameliyatla varikosel düzeltilince 3ay sonra falan sperm çıkmaya başlayabiliyor,sizin azosperm sebebinız bellimi,ilk önce tedavi denenmeli,mikrotese en son çare olmalı bence.
biz daha gitmedik peki kaan aydosmu daha iyi cellalettin peru mu sizce
Cin musallat olmuş kişinin kurtarılması için bir parça pamuklu bez üzerine Allah ismi harf harf yazılıp tütsü edilirse hasta ayılır ve musallat olan cin yanar, hasta da iyi olur.
Cnm bizde bulduk ama arif bey yok 15.30da gelicekmis bekliyoruz
Nedemek canım,Allah sendende razı olsun,inşallah ulaşabilirde halledebilırsiniz işinizi
Aminnn İnşallah Allah Razı Olsun
Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda kabül eylesin İnşALLAH
Onun dışında yasinler tamamlandı çok şükür.
9 tane kalmıştı onu da kendisi okuyacakmış lavinci ve
cuma günü Rabbim Nasip kısmet ederse tavan yapmış bhcg değeri ile bize müjdesini verecek
hanmlar mrbaa biz varisksl ameliyatı olmak için sıra aldık ,
cumartesi sabah olacağız
öncesinde ve sonrasında neler yapmam gerekir bunlarla ilgili fikri olan arkadaşlar deneyimli olanlar
bana yardımcı olursa çok sevinirim
çok heyanlıyım buarada off zor işler bunlar : (
birde dualarınız eksik etmeyin nolur
mrb canm geçmiş olsun Allah yardımcnız olsun canım bence hemen bi üroloji uzmanı bulun burdaki arkadaşların çoğu celalettin peru ya gidiyor benim eşimde perşembe muayene olcak ona güzel sonuçlar alanlar var onda kaan aydos var bide emre bakırcıoğlu var bu alanda sen araştır ona göre bian önce gidin testojelinde faydasından çok zararı olduğunu duydum canm yanlış bilgilendirmek istemem ama sebep ne sizin bellimi hormon sonuçlarınız nasıl fsh kaç mesela
teşekkürederim canım cvp yazıp bilgilendirdiğin için celal hocayı duydum burdaki arkadaşlardan fakat biz aydında oturuyoruz istanbula gidiş geliş yapmak çok zorlucak gibi öncelikle izmirde tedavi için uğraşıyorum ama buralardada çok iyi merkezler yok gibi.biz üroloğa gittik spermiyogram yapıldı tedaviden sonra bir değişiklik olmayınca benim yapabileceğim birşey yok ege üniversitesine gidin dedi oradanda hazirana gün verdiler ne yapacağimi şaşırdım bize bi neden söylemedi varikosel yok hormon seviyeleri normal dedi
Test Sonuç Birim Referans Aralığı Açıklama
Estradiol (E2)<20.00 pg/mL 20 - 47
FSH 9.74 mIU/m 1.7 - 19.26
LH 3.81 mlU/m 1.24 - 8.62
Prolaktin 6.32 ng/mL 2.64 - 13.13
Total Testesteron 4.26 ng/mL 1.75 - 7.81
test sonuçlarımız bunlar ama jeli kullandıktan sonra tekrar test yapmadılar değerler değiştimi bilmiyoruz.buarada fsh normalmi kaç olmalı cvp yazarsan çok sevinirim
Canim yesil arkadasimizn duasindan persembeye yani bugune kadar olanlarin hepsini okudum rabbim kabul etsin dua isim listem olmadigi icin hangi gun hangi isme okunuyo bilemiyorum listeyi rica etsem yazrmisin
rica ederim canım bizim fsh ilk başta 7 dilerdeydi hoca yüksek dedi 4 civarında olursa normal kabul ediyolar bize testis üretim sorunu var fsh nız yüksek demişti testesteron çok güzel ama bizim o alt sınırdaydı
ozaman bizim fsh da yüksek demekki bizi dr hiç bilgilendirmedi. peki canım size bunları celalettin hocamı söyledi.daha doğrusu sorunun ne olduğunu hormon seviyesindenmi anladılar kusura bakma çok soru soruyorm ama ne yapacagimi şaşırdım beni en iyi siz anlarsınız dr larada güvenemiyorm yaptıkları tedaviler geri dönülmez bi soruna yol açar diye çok korkuyorm Allah hepimizin yardımcısı olsun burası olmasaydı hiç bir bilgiye sahip olamicaktim
ese44
elzem
noninoni
ese44
elzem
okuyan varsa okudum desin.gözümden kaçmış olabilir
ese44
sağanak
elzem
noninoni
care
derman
canım ne demek istediğini sor burası onun için zaten hepimiz yardımcı oluyoruz birbirimize herkesten Allah razı olsun benim eşim inmemiş testisten ameliyat olmuş sebebi o yok biz kaan hocaya gittik ilk eşim ankaralı daha kolay bizim içinde ulaşım daha bugün gitti eşim celalettin hocaya burda çoğu kişi sonuç aldı o doktordan bizde ona gitmeye karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?