Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

biz daha gitmedik peki kaan aydosmu daha iyi cellalettin peru mu sizce

Cin musallat olmuş kişinin kurtarılması için bir parça pamuklu bez üzerine Allah ismi harf harf yazılıp tütsü edilirse hasta ayılır ve musallat olan cin yanar, hasta da iyi olur.

Cin musallat olmuş kişinin kurtarılması için bir parça pamuklu bez üzerine Allah ismi harf harf yazılıp tütsü edilirse hasta ayılır ve musallat olan cin yanar, hasta da iyi olur.

Canim yaa kusura bakmassan bisey diycem bu tur msjlari ecrinle ozelden yazarmisiniz ben gercekten cok korkuyorum boyle seylerden
Genelde evde hep yalnizim oyuzden en ufak seste bile korkuyorum boyle seyler okuyunca tekrar kusura bakma olurmu

Son düzenleme:
Canım ben 4-5 kilo vermek istiyorum,ilk olarak çaya şeker atmayı bıraktım,bana verebileceğin tavsiyen varmı?

canım Allah senden de razı olsun.Ben okudum yasinleri Rabbim kabul etsin.Hayırlısıyla yarın lavincinin de hamişlik haberini alcaz inşallahdemet ve haremsu için duaları da okudum canım Rabbim yaptığımız bütün dualrımızı kabul eylesin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zaman da inşallah.

Canım Allah yardımcınız olsun inşallah ameliyattan sonra çıkışlar olur.benim eşim de bu ay ameliyat olcaktı.Ameliyatı Ankarada olacağı için 3 gün izin istedik işyerinden ama malesef vermediler mayısta verceklermiş.Ne yapalım hakkımızda hayırlısı.ben de bir an önce olsun da bekleme süresine girelim istiyorum ama ben istedikçe olmuyoooo.İnşallah ameliyattan sonra bu azodan kurtuluruz canım

teşekkürederim canım cvp yazıp bilgilendirdiğin için celal hocayı duydum burdaki arkadaşlardan fakat biz aydında oturuyoruz istanbula gidiş geliş yapmak çok zorlucak gibi öncelikle izmirde tedavi için uğraşıyorum ama buralardada çok iyi merkezler yok gibi.biz üroloğa gittik spermiyogram yapıldı tedaviden sonra bir değişiklik olmayınca benim yapabileceğim birşey yok ege üniversitesine gidin dedi oradanda hazirana gün verdiler ne yapacağimi şaşırdım bize bi neden söylemedi varikosel yok hormon seviyeleri normal dedi

Test Sonuç Birim Referans Aralığı Açıklama
Estradiol (E2)<20.00 pg/mL 20 - 47
FSH 9.74 mIU/m 1.7 - 19.26
LH 3.81 mlU/m 1.24 - 8.62
Prolaktin 6.32 ng/mL 2.64 - 13.13
Total Testesteron 4.26 ng/mL 1.75 - 7.81

test sonuçlarımız bunlar ama jeli kullandıktan sonra tekrar test yapmadılar değerler değiştimi bilmiyoruz.buarada fsh normalmi kaç olmalı cvp yazarsan çok sevinirim

rica ederim canım bizim fsh ilk başta 7 dilerdeydi hoca yüksek dedi 4 civarında olursa normal kabul ediyolar bize testis üretim sorunu var fsh nız yüksek demişti testesteron çok güzel ama bizim o alt sınırdaydı

Son düzenleme:
Canim yesil arkadasimizn duasindan persembeye yani bugune kadar olanlarin hepsini okudum rabbim kabul etsin dua isim listem olmadigi icin hangi gun hangi isme okunuyo bilemiyorum listeyi rica etsem yazrmisin

rica ederim canım bizim fsh ilk başta 7 dilerdeydi hoca yüksek dedi 4 civarında olursa normal kabul ediyolar bize testis üretim sorunu var fsh nız yüksek demişti testesteron çok güzel ama bizim o alt sınırdaydı

ozaman bizim fsh da yüksek demekki bizi dr hiç bilgilendirmedi. peki canım size bunları celalettin hocamı söyledi.daha doğrusu sorunun ne olduğunu hormon seviyesindenmi anladılar kusura bakma çok soru soruyorm ama ne yapacagimi şaşırdım beni en iyi siz anlarsınız dr larada güvenemiyorm yaptıkları tedaviler geri dönülmez bi soruna yol açar diye çok korkuyorm Allah hepimizin yardımcısı olsun burası olmasaydı hiç bir bilgiye sahip olamicaktim

canım ne demek istediğini sor burası onun için zaten hepimiz yardımcı oluyoruz birbirimize herkesten Allah razı olsun benim eşim inmemiş testisten ameliyat olmuş sebebi o yok biz kaan hocaya gittik ilk eşim ankaralı daha kolay bizim içinde ulaşım daha bugün gitti eşim celalettin hocaya burda çoğu kişi sonuç aldı o doktordan bizde ona gitmeye karar verdik

merhabalar arkadaşlar...

ese 44 canım cumartesiymiş ameliyatınız.zumra11 canım sizinkide mayısa kalmış.

sakın korkmayın zor bi ameliyat değil.ama tabiki psikolojik olarak zor durumlar.nasıl olcak, nasıl geçecek ameliyat diye endişeleniyor insan.
tabi bide sonunda o bekleme süresi.
1.ay kontrole gelin demişti doktor.o 1 ay nasıl geçti birde bana sorun.:26::26:

ama 1 ay sonra heyecanla bi gittik.sabahtan test verdik.öğlen kontrole gittik.test kağıdı bi aldık elimize doktorun odasına geçmeden.50.000 sperm görüldü yazmasınmı? heyecandan bayılcaktım.kağıt elinde eşimin elleri titriyordu.yazıları zor okuduk inanın.:18::18::18:
rabbim sizlerede bu günleri yaşatacak inşallah.kalbim sizinle...
dilerim içinize ferahlık versin güzel Allah'ım.ameliyatlarınız çok güzel geçsin.

inşallah güzel sonuçlar alırsınız .bizde biran önce randevu alıp gitsek iyi olacak yoksa ege üni de işler uzayacak gibi en azından sebebini öğrensek ona göre bir yol izlicez. peki celalettin hocanın çalıştığı hastaneye nasıl ulaşırım birde bütün testleri yapıyorlarmı orda yoksa yaptırıpmı gitmek gerekiyo

ceylinburak canım duan bitti çok şükür.34 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kıl,secdede dua et Yasin oku

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil&#8217;âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe&#8217;l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O&#8217;nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin&#8230; Bi hürmeti seyyidi&#8217;l-mürselin ve&#8217;l-hâmdülillahi Rabbi&#8217;l-Alemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…